Jedna druga koliko on radi a ne silazi sa forumaZviz wrote:fantom slobode wrote: poenta je na: okoristili se ratom...
E sad si ga prno u fenjer, kakvim ratom, niti sam bio u ratu niti me rat zanima. Pa mnogima je rat pruzio priliku da postignu sta god hoce u zivou pa su izabrali da ko goveda leze i placaju kirje u koje kakvim kvartovima koji nisu ni ravni onim kanalizacijama iz Nindjakornjaca serije. Jes uspjeh je u Odense ziviti u Vollsmose sa arapima koji su jucer sisli sa grane. Jel ti mislim da ja na poslu imam sekretaricu koja stenografise lezeci, ili da se ja oblacim najnovijim odjelima u ime opstine na racun iste - nije vama lose u BiH smao vam Ferari nedostaje da popunite detalje, meni moja jamboljija na prsima osjedila od rada i nije mi mrsko a ti sada ja na racun rata se obagatio, pa takvi kao ti ste gori od klizista, zemljotresa i poplava skupa. I onda se neko cudi sto je BiH u Q udo bi bilo da nije!
Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
- stakasa
#401 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
- fantom slobode
#402 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
okoristili se ratom...Zzvizz, ja znam odlicno da niste ni ti ni tvoji bili u ratu...vi ste se okoristili ratom, niste ga ni primirisali.Zviz wrote:fantom slobode wrote: poenta je na: okoristili se ratom...
E sad si ga prno u fenjer, kakvim ratom, niti sam bio u ratu niti me rat zanima. Pa mnogima je rat pruzio priliku da postignu sta god hoce u zivou pa su izabrali da ko goveda leze i placaju kirje u koje kakvim krvartomima nisu ni ravni onim kanalizacijama iz Nindjakornjaca serije. Jes uspjeh je u Odense ziviti u Vollsmose sa arapima koji su jucer sisli sa grane. Jel ti mislim da ja na poslu imam sekretaricu koja stenografise lezeci, ili da se ja oblacim najnovijim odjelima u ime opstine na racun iste - nije vama lose u BiH smao vam Ferari nedostaje da popunite detalje, meni moja jamboljija na prsima osjedila od rada i nije mi mrsko a ti sada ja na racun rata se obagatio, pa takvi kao ti ste gori od klizista, zemljotresa i poplava skupa. I onda se neko cudi sto je BiH u Q udo bi bilo da nije!
- uglavnomja
#403 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
hebatga, i citanje novina je ucenje jezikafantom slobode wrote:ti bas pratis taj kriminal, a tek dosao...uglavnomja wrote:poljaci drze norvesku, a padaju svaki danZzvizz je itekako u pravu...(sa svim posljedicama toga)
nego, za ovog stakasa, da ponovimo lekciju, azila nema, a socijale ima samo za azilante i drzavljane tih zemalja. da bi postao drzavljan norveske treba (lo) je 7 godina, ako nova vlada i to ne produzi. meni fali jos dosta godina do toga ....
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#404 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Za tvoju infomaciju ja danas imam SLOBODNO, dvije havane cekaju, dobar rum i nocas ima da gledam kako Svedska guzi Portugal a prije tog imam Danska Norveska pred zadgrijavanje sa nocasnje Skandinavski fest.stakasa wrote:Jedna druga koliko on radi a ne silazi sa forumaZviz wrote:fantom slobode wrote: poenta je na: okoristili se ratom...
E sad si ga prno u fenjer, kakvim ratom, niti sam bio u ratu niti me rat zanima. Pa mnogima je rat pruzio priliku da postignu sta god hoce u zivou pa su izabrali da ko goveda leze i placaju kirje u koje kakvim kvartovima koji nisu ni ravni onim kanalizacijama iz Nindjakornjaca serije. Jes uspjeh je u Odense ziviti u Vollsmose sa arapima koji su jucer sisli sa grane. Jel ti mislim da ja na poslu imam sekretaricu koja stenografise lezeci, ili da se ja oblacim najnovijim odjelima u ime opstine na racun iste - nije vama lose u BiH smao vam Ferari nedostaje da popunite detalje, meni moja jamboljija na prsima osjedila od rada i nije mi mrsko a ti sada ja na racun rata se obagatio, pa takvi kao ti ste gori od klizista, zemljotresa i poplava skupa. I onda se neko cudi sto je BiH u Q udo bi bilo da nije!
- fantom slobode
#405 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Hosh i ti onda postat' Norvezanin?uglavnomja wrote:hebatga, i citanje novina je ucenje jezikafantom slobode wrote:ti bas pratis taj kriminal, a tek dosao...uglavnomja wrote:poljaci drze norvesku, a padaju svaki danZzvizz je itekako u pravu...(sa svim posljedicama toga)
![]()
nego, za ovog stakasa, da ponovimo lekciju, azila nema, a socijale ima samo za azilante i drzavljane tih zemalja. da bi postao drzavljan norveske treba (lo) je 7 godina, ako nova vlada i to ne produzi. meni fali jos dosta godina do toga ....
- stakasa
#406 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
- fantom slobode
#407 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Zzvizz na "poslu" prije odlaska u komunu...Zviz wrote:Za tvoju infomaciju ja danas imam SLOBODNO, dvije havane cekaju, dobar rum i nocas ima da gledam kako Svedska guzi Portugal a prije tog imam Danska Norveska pred zadgrijavanje sa nocasnje Skandinavski fest.stakasa wrote: Jedna druga koliko on radi a ne silazi sa foruma
evo, i veceras nista od seksa kod Zzvizz-a...dugotrajan je to proces.
Nije se jos zadgrijao.
- Zviz
#408 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Pa balo meni sto imam izjemno pametne roditelje. I na kraju krajeva ko hoce da radi i zivi normalno moze u Svedskoj, Danskoj, Norveskoj pa cak i na Islandu i Finskoj da uzviva super, nego nasi hoce domaci dzidzi midzi u po Skandinavije.fantom slobode wrote:okoristili se ratom...Zzvizz, ja znam odlicno da niste ni ti ni tvoji bili u ratu...vi ste se okoristili ratom, niste ga ni primirisali.Zviz wrote:fantom slobode wrote: poenta je na: okoristili se ratom...
E sad si ga prno u fenjer, kakvim ratom, niti sam bio u ratu niti me rat zanima. Pa mnogima je rat pruzio priliku da postignu sta god hoce u zivou pa su izabrali da ko goveda leze i placaju kirje u koje kakvim krvartomima nisu ni ravni onim kanalizacijama iz Nindjakornjaca serije. Jes uspjeh je u Odense ziviti u Vollsmose sa arapima koji su jucer sisli sa grane. Jel ti mislim da ja na poslu imam sekretaricu koja stenografise lezeci, ili da se ja oblacim najnovijim odjelima u ime opstine na racun iste - nije vama lose u BiH smao vam Ferari nedostaje da popunite detalje, meni moja jamboljija na prsima osjedila od rada i nije mi mrsko a ti sada ja na racun rata se obagatio, pa takvi kao ti ste gori od klizista, zemljotresa i poplava skupa. I onda se neko cudi sto je BiH u Q udo bi bilo da nije!
- uglavnomja
#409 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
stakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
imam papire, sve legalno ... ucim jezik da ne kopam
sad smo se malo stisli, ali nadoknadicemo
mada i to svako moze naci posao je
propaganda, najblaze receno. ono ako znas perfektno jezik, imas iskustvo, po mogucnosti norveski fakultet, it strucnjak, medicinska sestra, sa norveskim papirima, ili talenat za prodaju ... onda ima posla
Last edited by uglavnomja on 15/11/2013 16:12, edited 1 time in total.
- stakasa
#410 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Poserem ti se u sve tvoje pare i uspjehe ako ti slobodan dan prode na forumu zemlje sa kojom nemas nistaZviz wrote:stakasa wrote:Za tvoju infomaciju ja danas imam SLOBODNO, dvije havane cekaju, dobar rum i nocas ima da gledam kako Svedska guzi Portugal a prije tog imam Danska Norveska pred zadgrijavanje sa nocasnje Skandinavski fest.Zviz wrote: poenta je na: okoristili se ratom...
Jedna druga koliko on radi a ne silazi sa foruma
- fantom slobode
#411 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
E on ne moze...stakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
- stakasa
#412 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
A tu smo. Samo se nemoj umorit. Plaho ces ga na BH forumu usavrsituglavnomja wrote:stakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
imam papire, sve legalno ... ucim jezik da ne kopam![]()
- fantom slobode
#413 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Fenomenalno...sreca pa je dobar sa Zzvizz-om, sad bi on njega...spontani aplauz sa tribina...uglavnomja wrote:stakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
- In_side
#414 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Kako da nestakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
- In_side
#415 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
uglavnomja wrote:stakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
mada i to svako moze naci posao je![]()
propaganda, najblaze receno. ono ako znas perfektno jezik, imas iskustvo, po mogucnosti norveski fakultet, it strucnjak, medicinska sestra, sa norveskim papirima, ili talenat za prodaju ... onda ima posla
- stakasa
#416 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Pa manje vise. Ljudi uvoze inzinjere iz Bosne. Bukvalno ne znaju sta ce od para. Zbog toga im vlade padaju. Tamo su Svedjani konobari i magacioneri. E ako u toj zemlji ne mozes naci poso onda i nisi za poslaIn_side wrote:Kako da nestakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
- uglavnomja
#417 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
In_side wrote:Kako da nestakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
uglavnomja wrote:
mada i to svako moze naci posao je![]()
- fantom slobode
#418 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Ostavljam vas sa Zzvizz-om
i sa Brevikom iz Norveske...
lopatace on, samo dok snijeg zavalja...valja do granapa otici.
Puno pozz, shege nikad dosta!
- uglavnomja
#419 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
stakasa wrote:Pa manje vise. Ljudi uvoze inzinjere iz Bosne. Bukvalno ne znaju sta ce od para. Zbog toga im vlade padaju. Tamo su Svedjani konobari i magacioneri. E ako u toj zemlji ne mozes naci poso onda i nisi za poslaIn_side wrote:Kako da nestakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
pa nije svako ing
a pare nisu za narod, nego za vladu, investicije, unucad ...
- amidzazeher
#420 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
fantom slobode wrote:Ostavljam vas sa Zzvizz-om![]()
![]()
![]()
i sa Brevikom iz Norveske...
Vec im je zapadao buraz!
-
pearlica
#421 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
ukakili ste temu skroz. ustvari od pocetka je bila glupa tema pa jos gluplja diskusija prerasla u uber glupu diskusiju o prepucavanju
zviz trola a vi se palite
- stakasa
#422 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Nije svako inzinjer ali ako odavde idu mladi Svedjani i tamo rade kao magacioneri, taksisti, prodavaci hrenovki po ulicama, konobari, gradevinski radnici itd ne razumijem kako ti koji si na licu mjesta ne mozes kakva posla nac.
Na kraju, jebe me se, vec pricamo
Na kraju, jebe me se, vec pricamo
- In_side
#423 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
stakasa wrote:Pa manje vise. Ljudi uvoze inzinjere iz Bosne. Bukvalno ne znaju sta ce od para. Zbog toga im vlade padaju. Tamo su Svedjani konobari i magacioneri. E ako u toj zemlji ne mozes naci poso onda i nisi za poslaIn_side wrote:Kako da nestakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
Kako da ne
- Zviz
#424 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
stakasa wrote:Pa imas li radnu dozvolu? U Norveskoj svako moze naci posao
Moze, neki dan su uvezli tri slepera Kineza i Slomalijaca da polove grasak na dva, jer inace u Norveskoj se grasak samo servira raspolovljen.
- stakasa
#425 Re: Švedska puca po šavovima - istina ili mit?
Gotovo je i tebi, sad si usla u zivo blatopearlica wrote:ukakili ste temu skroz. ustvari od pocetka je bila glupa tema pa jos gluplja diskusija prerasla u uber glupu diskusiju o prepucavanju