onda se može ponuditi i destimulacija
mene javiše strah zime
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ispoštovali su to Rusi, dolaze na Jadran i kupuju vileHavatar wrote:Rusi su javno nudili Hrvatima nagradu ako budu pobijedili Englesku.
mogu par manjih otoka ponuditi litvancima.DaysleepeR wrote:nemaju Grci para da nude bilo šta bilo kome
Pustit ćemo ih da slijedeće kvalifikacije budu ispred nas.Point. wrote:Sta mi da ponudimo slovacima da otresu grke?
Jok ba. Pustit cemo ih da budu odmah iza nas.Logovan wrote:Pustit ćemo ih da slijedeće kvalifikacije budu ispred nas.Point. wrote:Sta mi da ponudimo slovacima da otresu grke?
ponudice im kurac ! ovu ce pricu nasi novinarcici pricatiAdoxxx wrote:Bas me zanima koliko ce grci ponuditi litvancima da nam otkinu koji bod
elma89_ wrote:Hiljade Bosanaca kreće za Litvaniju! Zakupljuju halu da bi se klanjali tokom Bajrama!
http://www.telegraf.rs/sport/831659-hil ... om-bajrama
ima da bude mocno
Tupani...i to svjetskiIt_is_a_Leclerc wrote:Ne bih da vežem šuhvu, međutim... Za oko mi zape članak kako se u Litvaniji organizuje "proslava odlaska u Brazil", dolazi i Halid... Nije li to potcijenjivanje protivnika ?! I, nije li to pravljenje računa bez krčmara ?!
Umjesto da odmah nakon utakmice sjednu u avion i dodju u Sarajevo i da se napravi dernek kod Vjecne Vatre, oni ce tamo "proslavljati"It_is_a_Leclerc wrote:Ne bih da vežem šuhvu, međutim... Za oko mi zape članak kako se u Litvaniji organizuje "proslava odlaska u Brazil", dolazi i Halid... Nije li to potcijenjivanje protivnika ?! I, nije li to pravljenje računa bez krčmara ?!
Utakmice reprezentacije su narodno veselje..Point. wrote:Vasar se pravi oko reprezentacije i njenih utakmica. Sta je iduce, cimburijada, borba bikova?
Nema nikakve veze sa savezom, ima onaj Kaponi koji je, jel´te, organizator nastupa "estradnih zvezda" po Skandinaviji, uvezan sa jos nekom agencijom u Sarajevu i naravno Halidom, hoce ljudi da uzmu pare.palermo wrote:Tupani...i to svjetskiIt_is_a_Leclerc wrote:Ne bih da vežem šuhvu, međutim... Za oko mi zape članak kako se u Litvaniji organizuje "proslava odlaska u Brazil", dolazi i Halid... Nije li to potcijenjivanje protivnika ?! I, nije li to pravljenje računa bez krčmara ?!
It_is_a_Leclerc wrote:Generalno smatram da ovo ne treba raditi. Organizujemo proslavu pobjede mjesec dana prije utakmice. To sebi ni jedna Španija ne može priuštiti.
USAblues wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Generalno smatram da ovo ne treba raditi. Organizujemo proslavu pobjede mjesec dana prije utakmice. To sebi ni jedna Španija ne može priuštiti.![]()