Legalizacija kanabisa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Janjicar

#401 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Janjicar »

Nema sanse u kuci da ide na 2m :D
U ostalom nedaj joj da ide u visinu, mozes to raditi orezivanje a mozes i na sljedeci nacin.
Zavezes za biljku neku zicu a drugi dio za malo drvce kakvo i zabodes drvce u zemlju
tako da zategnes biljku prema dole, samo pazi da listovi ne dodiruju zemlju ;)

Mada ne sikiraj se i onako ona nece visoko, a ako mozes dobro bi bilo kada je sunce otvori prozor i onda nek svjetlost udara u njih a ne kroz staklo...

EDIT: I obavjestavaj nas kako ide grow :D
GaRGa

#402 Re: Legalizacija kanabisa

Post by GaRGa »

na ovom nasem suncu sumnjam da ces nesto uspjeti al et probaj :)
Janjicar

#403 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Janjicar »

GaRGa wrote:na ovom nasem suncu sumnjam da ces nesto uspjeti al et probaj :)
Nije covjek ovdje u BiH :D

Gdje to kod nas ima murija helikoptere ? :D Jos uvijek one felicie vozaju :D
Russki

#404 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

imaju kad treba sitnu ribu loviti
swanfilter

#405 Re: Legalizacija kanabisa

Post by swanfilter »

Janjicar wrote:Nema sanse u kuci da ide na 2m :D
U ostalom nedaj joj da ide u visinu, mozes to raditi orezivanje a mozes i na sljedeci nacin.
Zavezes za biljku neku zicu a drugi dio za malo drvce kakvo i zabodes drvce u zemlju

Mada ne sikiraj se i onako ona nece visoko, a ako mozes dobro bi bilo kada je sunce otvori prozor i onda nek svjetlost udara u njih a ne kroz staklo...

Jucer sam bas citao o obrezivanju. Cekam jos jedan sprat da izraste pa cu onda one vrhice posisati, al stvarno moras biti pozoran kod toga, delikatna scena ... :). Prozor je uvijek otvoren ... Zanimljivo, kada su na prozoru okrecu se prema Suncu, a kada navecer upalim svjetlo, nakon pola sata primjetis da se polako okrecu prema novom izvoru svjtlosti ... Suncokreti moji ... :D
Kinesko prkno

#406 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Kinesko prkno »

Bogami ,swan,sve je to fino al nesh izgurat cvjetanje sa prozorom i bez hrane.Presadi ih u vece saksije,kupi lampu sa warm white oznakom za cvjetanje,rijesi se mirisa,ima toga puno.Uglavnom nek je sa srecom :thumbup:
Russki

#407 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

od legalizacije do sadnje :lol:
Stjui

#408 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

swanfilter wrote:Naravno. Pocelo je kao zaj...cija, ali, kada sam vidio kako fino rastu, odlucio sam se potruditi ... Predobro izgledaju da ne bih nastavio ...
znači,višestruki prestupnik! nisam vam baš povjerovao kad ste opisivali svoj idiličan život pa radi toga ona slika ,a vi naredaste par dokaza protiv sebe.svakome ona nikne g.swan :) evo vidim već vam obrisali slike :lol: :lol: :lol:
Son1

#409 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Son1 »

swanfilter wrote:
Janjicar wrote:Nema sanse u kuci da ide na 2m :D

Jucer sam bas citao o obrezivanju. Cekam jos jedan sprat da izraste pa cu onda one vrhice posisati, al stvarno moras biti pozoran kod toga, delikatna scena ... :). Prozor je uvijek otvoren ... Zanimljivo, kada su na prozoru okrecu se prema Suncu, a kada navecer upalim svjetlo, nakon pola sata primjetis da se polako okrecu prema novom izvoru svjtlosti ... Suncokreti moji ... :D
Kralju :lol:
CoCoLoCo

#410 Re: Legalizacija kanabisa

Post by CoCoLoCo »

Eno citam danas, demokrate u americi se slihtaju hasisarima ko sto su republikanci pederima, haman ce se legalizovat tamo ako uzmu demokrate izbore :D
Tesla10

#411 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Tesla10 »

Ja sam već davno rekao da sam protiv legalizacije kanabisa i svoj stav nikad neću mijenjati.
Janjicar

#412 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Janjicar »

Tesla10 wrote:Ja sam već davno rekao da sam protiv legalizacije kanabisa i svoj stav nikad neću mijenjati.
Tesla se prevrce u grobu. :-)
lua

#413 Re: Legalizacija kanabisa

Post by lua »

Stjui wrote:
swanfilter wrote:Naravno. Pocelo je kao zaj...cija, ali, kada sam vidio kako fino rastu, odlucio sam se potruditi ... Predobro izgledaju da ne bih nastavio ...
znači,višestruki prestupnik! nisam vam baš povjerovao kad ste opisivali svoj idiličan život pa radi toga ona slika ,a vi naredaste par dokaza protiv sebe.svakome ona nikne g.swan :) evo vidim već vam obrisali slike :lol: :lol: :lol:
Pitanje: Šta te boli dupe hoće li se nešto legalizirati što se tebe ne tiče? Banalno: Ne konzumiraš marihuanu. Ne sviđa ti se to. Odlično! Ako se ikad legalizira neće ti niko prilaziti i trpati ti džoint u žvalje da i ti koji duneš. Šta bi, recimo, bilo da vlasti žele legalizirati prostituciju? Evo mene što se tiče: nemam veze s tim, nek' o tome odlučuju ljudi koji bolje znaju i kraj priče. Da je prostitucija legalna medicinski, budžetski i svi drugi aspekti bi bili na višem nivou.

Dekriminalizacija marihuane imala bi pozitivne efekte kako na punjenje budžeta, tako i na ispražnjavanje zatvora. Manje bi para zgrtali nekakvi krimo bosevi iz Albanije, a više država. Super ideja! Eno u Holandiji gandža legalna, ljudi civilizacijski za nas blago rečeno evolucijski stepen više. Al' neka, bitno je da je legalno u kazanima rakiju peć', pa onda ženu tuć'. Ale op! :bih:
O'zone
Globalni moderator

#414 Re: Legalizacija kanabisa

Post by O'zone »

Kad Murga kaže da valja onda valja

http://radiosarajevo.ba/novost/150467/d ... en-zakonom
Russki

#415 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

lua wrote:
Stjui wrote:
Pitanje: Šta te boli dupe hoće li se nešto legalizirati što se tebe ne tiče? Banalno: Ne konzumiraš marihuanu. Ne sviđa ti se to. Odlično! Ako se ikad legalizira neće ti niko prilaziti i trpati ti džoint u žvalje da i ti koji duneš. Šta bi, recimo, bilo da vlasti žele legalizirati prostituciju? Evo mene što se tiče: nemam veze s tim, nek' o tome odlučuju ljudi koji bolje znaju i kraj priče. Da je prostitucija legalna medicinski, budžetski i svi drugi aspekti bi bili na višem nivou.

Dekriminalizacija marihuane imala bi pozitivne efekte kako na punjenje budžeta, tako i na ispražnjavanje zatvora. Manje bi para zgrtali nekakvi krimo bosevi iz Albanije, a više država. Super ideja! Eno u Holandiji gandža legalna, ljudi civilizacijski za nas blago rečeno evolucijski stepen više. Al' neka, bitno je da je legalno u kazanima rakiju peć', pa onda ženu tuć'. Ale op! :bih:
:thumbup: :thumbup:

Tako je!

Ajmo ispeć 300 litara rakije, popet se na stolove, raširiti ruke, kasnije biti nasilan i udarat sve redom.
mefistofilis

#416 Re: Legalizacija kanabisa

Post by mefistofilis »

O'zone wrote:Kad Murga kaže da valja onda valja

http://radiosarajevo.ba/novost/150467/d ... en-zakonom
nije murga daba u pjesmi opjevan. razumno zbori covjek
lua

#417 Re: Legalizacija kanabisa

Post by lua »

Russki wrote: :thumbup: :thumbup:

Tako je!

Ajmo ispeć 300 litara rakije, popet se na stolove, raširiti ruke, kasnije biti nasilan i udarat sve redom.
Sunet sinu organizovat za 100.000 eura i razlomit' pjevaljku k'o metalike gitare
mefistofilis

#418 Re: Legalizacija kanabisa

Post by mefistofilis »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Russki

#419 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

A bi sad mogo jedan smotat, dukat bi dao :D
Stjui

#420 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Stjui »

lua wrote: Pitanje: Šta te boli dupe hoće li se nešto legalizirati što se tebe ne tiče?
mnogi pobornici marihuane nastpaju vrlo agresivno na ovoj temi.jel to od konzumiranja ili ...?

nego,gdje nam je g.swan? da ga nisu u haps otjerali nakon onih slika? :-D
Lounge Act

#421 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Lounge Act »

"pobornici marihuane" samo sa osmijehom nastupaju, kakva agresivnost, kakvi folovi :lol:
AdoCka

#422 Re: Legalizacija kanabisa

Post by AdoCka »

Lounge Act wrote:"pobornici marihuane" samo sa osmijehom nastupaju, kakva agresivnost, kakvi folovi :lol:
^^ this :-D
mayab

#423 Re: Legalizacija kanabisa

Post by mayab »

Lounge Act wrote:Ma meni se cini mi se kosa doze na glavi kad vidim dijete u trgoovini koje je babo poslao da mu kupi cigarete ili hladno pivo iako je zakonom zabranjeno, a to dijete kasnije kao tinejdzer dolazi pa sebi kupuje cigarete i niko nece reci ne moze, svima u cilju da zarade :roll:
Policiju isto tako ne zanima, bila sam svjedok kada su dvije srednjoskolke prosle pored policije noseci izmedju sebe trecu pijanu toliko da ne moze hodati pa je oslonjena na njih, a noge joj se vuku po podu.
To je to, ja sam za legalizaciju, ali u ovoj nasoj banana republici mi nismo dorasli tome, to bi kod nas vrlo brzo otislo na "tamnu stranu sile", kupiti bi mogao i osnovnoškolac, politička banda bi radila nevidjene talove i ugradjivanja, tako da mi jos moramo sazrijevati kao država......... :run: :bih:
Russki

#424 Re: Legalizacija kanabisa

Post by Russki »

A i kad bi legalizirali, onda bi drzava preuzela sve to, i ko zna kakva bi trava bila, mozda neki hibridi, nesta genetski modificirano i sl...Nek se dekriminalizira i to je to.
lua

#425 Re: Legalizacija kanabisa

Post by lua »

Stjui wrote:
mnogi pobornici marihuane nastpaju vrlo agresivno na ovoj temi.jel to od konzumiranja ili ...?

nego,gdje nam je g.swan? da ga nisu u haps otjerali nakon onih slika? :-D
Trolčino :thumbup:
Post Reply