Dobro neću, biću sebičan, neću vam reći šta je normalno, samo ću ja biti normalanplain vanilla wrote: zato onda nemoj vise pricati sta je normalno kad vidis da smo nenormalni
Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Great Cornholio
#401 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#402 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
samo ti nama pricaj, i mi bismo da budemo normalni, ali..visa silaGreat Cornholio wrote:Dobro neću, biću sebičan, neću vam reći šta je normalno, samo ću ja biti normalanplain vanilla wrote: zato onda nemoj vise pricati sta je normalno kad vidis da smo nenormalni![]()
- animals
#403 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
I imal kakva normalna ovdje na forumu
meni treba jedna za oko kuce 
-
Great Cornholio
#404 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ma dosta sam ja čatao, recite momku gdje može naći normalnu djevojku, ili mu predložite neku normalnu. Ona moja tema u kojoj sam htio da zajedničkim snagama dođemo do univerzalnih standarda normalnosti je zaključana, svi htjeli da dokažu da su normalni takvi kakvi jesu i vlastiti interesi onemogućiše da se ostvare zajednički. Sad se sami snalazite, ko vam je kriv što niste htjeli da se prilagođavate, što se htjeli da se drugi vama prilagođavajuplain vanilla wrote:samo ti nama pricaj, i mi bismo da budemo normalni, ali..visa silaGreat Cornholio wrote:Dobro neću, biću sebičan, neću vam reći šta je normalno, samo ću ja biti normalanplain vanilla wrote: zato onda nemoj vise pricati sta je normalno kad vidis da smo nenormalni![]()
- pakshu
#405 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Na nudistickoj plazi.
- plain vanilla
#406 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ma normalno je vanilla, tj dosadnoGreat Cornholio wrote:Ma dosta sam ja čatao, recite momku gdje može naći normalnu djevojku, ili mu predložite neku normalnu. Ona moja tema u kojoj sam htio da zajedničkim snagama dođemo do univerzalnih standarda normalnosti je zaključana, svi htjeli da dokažu da su normalni takvi kakvi jesu i vlastiti interesi onemogućiše da se ostvare zajednički. Sad se sami snalazite, ko vam je kriv što niste htjeli da se prilagođavate, što se htjeli da se drugi vama prilagođavajuplain vanilla wrote:
samo ti nama pricaj, i mi bismo da budemo normalni, ali..visa sila
zar nije zabavno istrazivati koja je cija nenormalnost
- PristavilaVoduZaKafu
#407 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
A što se iko mora prilagođavati ?Great Cornholio wrote:
Ma dosta sam ja čatao, recite momku gdje može naći normalnu djevojku, ili mu predložite neku normalnu. Ona moja tema u kojoj sam htio da zajedničkim snagama dođemo do univerzalnih standarda normalnosti je zaključana, svi htjeli da dokažu da su normalni takvi kakvi jesu i vlastiti interesi onemogućiše da se ostvare zajednički. Sad se sami snalazite, ko vam je kriv što niste htjeli da se prilagođavate, što se htjeli da se drugi vama prilagođavaju
-
Great Cornholio
#408 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Pa ako je npr. osjećaj zaljubljenosti bio taj zbog kojeg su dvoje ušli u vezu, problemi će nastati kad taj osjećaj popusti, jer veza se mora graditi na nečemu u čemu oboje vide zadovoljstvo,na nečemu što oboje smatraju zabavnim, ispravnim i sl. Zbog toga je važno, ako su dvije osobe koje su u vezi dosta različite, da se neko nekome prilagodi, ili da se oboje prilagode nečemu što će biti zajedničko , čemu će težiti , na šta će se moći ugledati i tome se prilagođavati.PristavilaVoduZaKafu wrote:A što se iko mora prilagođavati ?Great Cornholio wrote:
Ma dosta sam ja čatao, recite momku gdje može naći normalnu djevojku, ili mu predložite neku normalnu. Ona moja tema u kojoj sam htio da zajedničkim snagama dođemo do univerzalnih standarda normalnosti je zaključana, svi htjeli da dokažu da su normalni takvi kakvi jesu i vlastiti interesi onemogućiše da se ostvare zajednički. Sad se sami snalazite, ko vam je kriv što niste htjeli da se prilagođavate, što se htjeli da se drugi vama prilagođavaju
- fatamorgana
#409 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Talkin' 'bout sex?Great Cornholio wrote:Pa ako je npr. osjećaj zaljubljenosti bio taj zbog kojeg su dvoje ušli u vezu, problemi će nastati kad taj osjećaj popusti, jer veza se mora graditi na nečemu u čemu oboje vide zadovoljstvo,na nečemu što oboje smatraju zabavnim, ispravnim i sl.PristavilaVoduZaKafu wrote:A što se iko mora prilagođavati ?Great Cornholio wrote:
-
Great Cornholio
#410 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Normalno bi bilo pomoći nekome da se riješi neke nenormalnosti, nije normalno radovati se nečijim nenormalnostima.plain vanilla wrote:ma normalno je vanilla, tj dosadnoGreat Cornholio wrote:Ma dosta sam ja čatao, recite momku gdje može naći normalnu djevojku, ili mu predložite neku normalnu. Ona moja tema u kojoj sam htio da zajedničkim snagama dođemo do univerzalnih standarda normalnosti je zaključana, svi htjeli da dokažu da su normalni takvi kakvi jesu i vlastiti interesi onemogućiše da se ostvare zajednički. Sad se sami snalazite, ko vam je kriv što niste htjeli da se prilagođavate, što se htjeli da se drugi vama prilagođavajuplain vanilla wrote:
samo ti nama pricaj, i mi bismo da budemo normalni, ali..visa sila
Ne smatram da je normalno dosadno, smatram da je nešto dosadno zato što nije normalno.
-
Great Cornholio
#411 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Sve je bitno, i ništa ne treba podcjenjivati, a ni precjenjivati.fatamorgana wrote:
Talkin' 'bout sex?
- plain vanilla
#412 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ne, nego treba zavoljeti i necije nenormalnosti, to je bolan ljubavGreat Cornholio wrote:Normalno bi bilo pomoći nekome da se riješi neke nenormalnosti, nije normalno radovati se nečijim nenormalnostima.plain vanilla wrote:
ma normalno je vanilla, tj dosadno
Ne smatram da je normalno dosadno, smatram da je nešto dosadno zato što nije normalno.
a ti bi samo nekoga mijenjao, pa nisu ljudi od gline ni plastelina
- fatamorgana
#413 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Ozbiljan k'o dijete na tuti,Great Cornholio wrote:
Normalno bi bilo pomoći nekome da se riješi neke nenormalnosti, nije normalno radovati se nečijim nenormalnostima.
- plain vanilla
#414 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ma neka ga, dok ga neka ne spopadne pa mu sve teorije padnu u voduWRRsmom wrote:de ba vanila recimu mu, ja cu se sa njim bas zavaditiil je kriva literatura
-
Great Cornholio
#415 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
pa ako nekog voliš, i taj neko ima nešto nenormalno, čega se može riješiti, zar nije veća ljubav pomoći mu da se te nenormalnosti riješi, zar nije ljubav i kad želiš da neko bude bolji nego što jeste?plain vanilla wrote:
ne, nego treba zavoljeti i necije nenormalnosti, to je bolan ljubav
-
sour cherry
#416 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
A šta ti je nenormalnost?Nešto sam propustila 
- fatamorgana
#417 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Nije, to je perfekcionistiĆka nevroza ....Great Cornholio wrote: pa ako nekog voliš, i taj neko ima nešto nenormalno, čega se može riješiti, zar nije veća ljubav pomoći mu da se te nenormalnosti riješi, zar nije ljubav i kad želiš da neko bude bolji nego što jeste?
- plain vanilla
#418 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
naravno da nijeGreat Cornholio wrote:pa ako nekog voliš, i taj neko ima nešto nenormalno, čega se može riješiti, zar nije veća ljubav pomoći mu da se te nenormalnosti riješi, zar nije ljubav i kad želiš da neko bude bolji nego što jeste?plain vanilla wrote:
ne, nego treba zavoljeti i necije nenormalnosti, to je bolan ljubav
svi smo mi vec formirane licnosti, i vecina nas trazi nekoga ko ce nas voljeti i prihvatiti bas onakve kakve jesmo, a zauzvrat znaci da mijenjamo partnera/partnericu?
ako postoji nesto sto ne mozes podnijeti onda ne trebas ni biti s tobom osobom....inace je trebas prihvatiti sa svim vrlinama i manama... i ko smo mi da sudimo sta je normalno ili nije...je li normalno da neko voli popit', zapalit', izaci s rajom, pogledati utakmicu ...nekome je sve to normalno nekome nije..i sad ga ti trebas mijenjati
ako vec zavolim nekoga, onda su mi i njegove mane drage, simpaticne (cak i ako me nerviraju), a kad prestanem voljeti onda ni vrline ne oprastam
-
Great Cornholio
#419 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Što si ba zlobna, nisam ti ništa nažao učinioplain vanilla wrote:ma neka ga, dok ga neka ne spopadne pa mu sve teorije padnu u voduWRRsmom wrote:de ba vanila recimu mu, ja cu se sa njim bas zavaditiil je kriva literatura
- plain vanilla
#420 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
ma ti si lutkaGreat Cornholio wrote:Što si ba zlobna, nisam ti ništa nažao učinioplain vanilla wrote:ma neka ga, dok ga neka ne spopadne pa mu sve teorije padnu u voduWRRsmom wrote:de ba vanila recimu mu, ja cu se sa njim bas zavaditiil je kriva literatura
-
Great Cornholio
#421 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Vala ja volim kad me neko kritikuje, opravdano, i trudim se da popravim ono što se popravit' da, ne smatram da mi je to mana.fatamorgana wrote:Nije, to je perfekcionistiĆka nevroza ....Great Cornholio wrote: pa ako nekog voliš, i taj neko ima nešto nenormalno, čega se može riješiti, zar nije veća ljubav pomoći mu da se te nenormalnosti riješi, zar nije ljubav i kad želiš da neko bude bolji nego što jeste?
-
Great Cornholio
#422 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
nisam, ja sam lutakplain vanilla wrote:
ma ti si lutkaali jedva cekam da ti neka zavrti taj normalni mozak pa da budes kao mi
-
Great Cornholio
#423 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Nenormalno je ono što nije normalno, a šta je normalno to samo @fata znasour cherry wrote:A šta ti je nenormalnost?Nešto sam propustila
- fatamorgana
#424 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Kind of masochist?Great Cornholio wrote:
Vala ja volim kad me neko kritikuje ...
- fatamorgana
#425 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu
Pa normalno je da ja svako malo fasujem ban,Great Cornholio wrote:Nenormalno je ono što nije normalno, a šta je normalno to samo @fata znasour cherry wrote:A šta ti je nenormalnost?Nešto sam propustila