Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
_Reds_

#401 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _Reds_ »

Pertini wrote:
_Reds_ wrote:Moze li mi neko odgovoriti na slijedeća pitanja?

Zbog čega bi trebao da glasam za stranku Zeljka Komsica?'

Sta je to Komsic uradio za ove dva mandata na poziciji, na kojoj je?

Koliko je investitora doveo?

Koliko je prijatelja stekao u inostranstvu??

Koliko je postavan izvan BiH?

Prije nego mi odgovorite na ova pitanja, prvo da ne supljirate o nekim lijevim stvarima, jer dobro ja znam sta su nadleznosti Predsjednistva, i sta oni mogu a sta ne. Takodje ovdje ja postavljam pitanja o liku i djelu Zeljka Komsica kao politicara, a ne kao čovjeka.
:bih: Molim vas vi nemoj glasati za Demokratsku Frontu i Željka Komšića! Demokratska Fronta i nije zamišljena da za nju glasaju ljudi koji gledaju a ne vide.
Ja te to nisam pitao, nego sam postavio konkretna pitanja, i naglasio da se klonite trolanja, i supljiranja, sto ti upravo cinis.

Odgovorno tvrdim da je Haris Siljadzic za tri klase bolji drzavnik od Komsica, ali je i on pripao jer je ocigledno ima lose ljude oko sebe. Nas narod ionako voli da cuje lijepu pricu, nego da vidi konkretna dijela. Kod nas ti je bolje slazi narodubolje ces proci, nego reci istinu kako jeste, jer tek ces tad da nadrljas. Zivi bili pa vidjeli, kakve ce to ljude sa sobom imati Zeljko, mozda Hanku Ve(a)jzovic.
Last edited by _Reds_ on 27/03/2013 10:38, edited 1 time in total.
Ennaa

#402 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ennaa »

predsjednik SDA Sulejman Tihić kaže da će biti prostora za saradnju sa Demokratskom frontom, novom strankom Željka Komšića, jer vjeruje da će zastupati opciju i stavove koji su bliski SDP-u.
“Sigurno će on preuzeti dio glasačkog tijela SDP-a. Dio već preuzima Socijaldemokratska unija (SDU) i druge stranke. BiH kao i svakoj državi treba jedna zdrava socijaldemokratska opcija, demokratska opcija. Očito da ova politika koju provodi SDP jeste daleko od socijaldemokratije. Usporedite ih sa SDP-om Hrvatske, vidjet ćete ogromnu razliku”

Na ovaj način kao da Tihić želi stvoriti ljevicu “po mjeri” jer očito ima probleme sa SDP-om.
Corto Maltese

#403 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Pertini wrote:

Prije nego mi odgovorite na ova pitanja, prvo da ne supljirate o nekim lijevim stvarima, jer dobro ja znam sta su nadleznosti Predsjednistva, i sta oni mogu a sta ne. Takodje ovdje ja postavljam pitanja o liku i djelu Zeljka Komsica kao politicara, a ne kao čovjeka.
:bih: Molim vas vi nemoj glasati za Demokratsku Frontu i Željka Komšića! Demokratska Fronta i nije zamišljena da za nju glasaju ljudi koji gledaju a ne vide.
Vjerovatno bi udruženje slijepih imalo šta da kaže na ovu elitističku opasku. Koja je jako neočekivana, jer se osnivač DF predstavlja kao čovjek iz naroda koji će nahraniti gladne, obući gole i bose, donijeti svijetlo onima koji ne vide...
Last edited by Corto Maltese on 27/03/2013 10:33, edited 1 time in total.
Ennaa

#404 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ennaa »

Ponovo se vraćamo na Hanku Vajzović koja je od SDP-a po nalogu Željka Komšića također dobila mjestu Doma naroda Parlamenta FBiH i koja je spriječila smjenu ministara SDA i imenovanje sudija Ustavnog suda kako bi Federacija što duže bila blokirana.

Iako je svojevremeno izjavila za avaz “Ja sa SDA nemam nikakve veze niti ću ikada imati” ,

očito da je Hanka iako univerzitetska profesorica dala primjer studentima kako se jedno priča a drugo radi ,pa je po nalogu SDA i Amira Zukića nakon podrške u Kantonu dala podršku i u Federaciji Stranci demokratske akcije.

Tako da ukoliko Hanka Vajzović bude član “Demokratske fronte” ta stranka će biti u koaliciji sa SDA i u Federaciji BiH.
shiljak

#405 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Evo odgovor. Zar imaš izbora? :-D
Last edited by shiljak on 27/03/2013 10:43, edited 1 time in total.
didžej

#406 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by didžej »

vec vidim zeljka komsica kako nesto objasnjava u njegovom prepoznatljivom maniru, vrteci dvije recenice po sto puta a da nista ne kaze:

"da odmah na pocetku budem krajnje direktan i da, tako da kazem, odmah uprostim stvari, da pojednostavim... narodskim rjecnikom receno, znate, to vam je tako, moze se to nekome svidjati ili ne svidjati ali to je tako, uzmi ili ostavi, ne mozemo mijesati kruske i jabuke, da budem iskren nema tu neke velike filozofije, to vam je naprosto tako ma koliko vam se to dopadalo ili ne dopadalo, ma koliko vi to zeljeli ili ne zeljeli, voljeli ili ne voljeli, znate..." :D

i sve u tom stilu, a raja egzaltirana, svrsava u transu, stigo novi mesija... :D
Last edited by didžej on 27/03/2013 10:44, edited 1 time in total.
Doktor29

#407 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Doktor29 »

Ennaa wrote:Ponovo se vraćamo na Hanku Vajzović koja je od SDP-a po nalogu Željka Komšića također dobila mjestu Doma naroda Parlamenta FBiH i koja je spriječila smjenu ministara SDA i imenovanje sudija Ustavnog suda kako bi Federacija što duže bila blokirana.

Iako je svojevremeno izjavila za avaz “Ja sa SDA nemam nikakve veze niti ću ikada imati” ,

očito da je Hanka iako univerzitetska profesorica dala primjer studentima kako se jedno priča a drugo radi ,pa je po nalogu SDA i Amira Zukića nakon podrške u Kantonu dala podršku i u Federaciji Stranci demokratske akcije.

Tako da ukoliko Hanka Vajzović bude član “Demokratske fronte” ta stranka će biti u koaliciji sa SDA i u Federaciji BiH.
Ti si dezurni danas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
madner

#408 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Pa valjda znate sta je vama bitno kada glasate, a ne da vas neko ubjedjuje? :roll:
ultima_palabra

#409 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Ennaa wrote:predsjednik SDA Sulejman Tihić kaže da će biti prostora za saradnju sa Demokratskom frontom, novom strankom Željka Komšića, jer vjeruje da će zastupati opciju i stavove koji su bliski SDP-u.
“Sigurno će on preuzeti dio glasačkog tijela SDP-a. Dio već preuzima Socijaldemokratska unija (SDU) i druge stranke. BiH kao i svakoj državi treba jedna zdrava socijaldemokratska opcija, demokratska opcija. Očito da ova politika koju provodi SDP jeste daleko od socijaldemokratije. Usporedite ih sa SDP-om Hrvatske, vidjet ćete ogromnu razliku”

Na ovaj način kao da Tihić želi stvoriti ljevicu “po mjeri” jer očito ima probleme sa SDP-om.
Naprotiv, svako bi poželio oponenta kao što je SDP... a SDA i SDP lako nađu zajednički jezik kad je neki lopovluk u pitanju :D

Kao i SDA junoše na ovom forumu, Tihić želi stvoriti utisak da ga stvaranje DF ne interesuje puno, i da to neće utjecati na biračko tijelo SDA. Što je tek polovično tačno.
Halcyon

#410 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Halcyon »

didžej wrote:vec vidim zeljka komsica kako nesto objasnjava u njegovom prepoznatljivom maniru, vrteci dvije recenice po sto puta a da nista ne kaze:

"da odmah na pocetku budem krajnje direktan i da, tako da kazem, odmah uprostim stvari, da pojednostavim... narodskim rjecnikom receno, znate, to vam je tako, moze se to nekome svidjati ili ne svidjati ali to je tako, uzmi ili ostavi, ne mozemo mijesati kruske i jabuke, da budem iskren nema tu neke velike filozofije, to vam je naprosto tako ma koliko vam se to dopadalo ili ne dopadalo, ma koliko vi to zeljeli ili ne zeljeli, voljeli ili ne voljeli, znate..." :D

i sve u tom stilu, a raja egzaltirana, svrsava u transu, stigo novi mesija... :D
:lol: :lol: :thumbup:
Doktor29

#411 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Doktor29 »

didžej wrote:vec vidim zeljka komsica kako nesto objasnjava u njegovom prepoznatljivom maniru, vrteci dvije recenice po sto puta a da nista ne kaze:

Povedi nas Hapa putem istine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I ima druga verzija kada je malo ljut
Banksy

#412 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

MuaDib wrote:
Kako vrijeme prolazi, mislim da će Željko Komšić postati bosanskohercegovački Čedomir Jovanović.
Koji jedini ima snagu da se suprotstavi ovoj crveno-zelenoj bulumenti.
Sigurna sam da neće.
Neusporedivi su.

Čeda je 2,5 % srbijanskog glasačkog tijela, ona mrva koja svijetu šalje lažnu sliku kako u Srbiji ima i demokratije i građanskih prava i progresivne, urbane omladine, ono siroče kojim mogu mahati kad žele pokazati Evropi da su tobože normalni i civilizirani. Čeda je marginalac, greška, omaška, i nikad se neće izdići iznad tih 2,5%.

Komšić je na prošlim izborima dobio 337.065 i njegovi ciljevi i dometi su svjetlosnim godinama dalji i veći od Čedinih.
A i Bosna, hvala bogu, nije Srbija.
zateznistub

#413 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zateznistub »

shiljak wrote:

Evo odgovor. Zar imaš izbora? :-D
Ima izbora, naime pustiti ove sto handre preko 20 godina da nastave tako, novi lopovluci, nove privatzacije, nove podjele....

Imamo izbora
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#414 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by antimobbing »

Upravo tako. :thumbup:

Bosnom trenutno vlada oko stotinjak ljudi koji imaju lovu.

Sasvim je svejedno ko će biti na vlasti jer ovi ljudi su uvijek u igri i u svim kombinacijama.
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/13010 ... olara.html

RSE: Takvi ljudi imaju moć, oni odlučuju o svemu, iako nemaju viziju kako zemlju izvući iz krize.

Bajtal: Ovdje ideje ne odlučuju ni o čemu. Ovdje odlučuju interesne grupacije i pojedinačni interesi moćnih ljudi ove zemlje. Kad kažem ’moćni’, to znači ili da pripadaju tim snažnim partijskim, stranačkim krugovima, ili da pripadaju onima koji su tobožnjom tranzicijom uspjeli svo nacionalno bogatstvo Bosne i Hercegovine strpati u svoje džepove. Pokazuju to istraživanja, i to strana istraživanja: u ovoj zemlji 85 njenih stanovnika drži u svojim džepovima devet milijardi dolara! Ovo istraživanje pokazuje da je kategorija ’multimilioner’ ona koja se odnosila na pojedince koji u svom džepu imaju više od trideset miliona dolara. Dakle, u tih 85 nisu ušli ljudi koji imaju 25 miliona, 15 miliona, nego oni koji imaju preko trideset miliona. Građani, stanovnici i sama Bosna i Hercegovina kao država, i njeni entiteti i njeni kantoni su taoci ove osamdesetpetorice.
Sam Željko ništa ne može postići bez novca, što znači da će se opet morati udružiti sa ovim gore ljudima koji vladaju Bosnom već 20 godina, a njima je sasvim svejedno ko je na vlasti sve dok igra kako mu oni sviraju, tako da nas građana opet nema ni na mapi.
Banksy

#415 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Kako vas je lijepo vidjeti ... :D

I SDA i SDP i Fahrini i Haretovi, i stari i novi nickovi, i trolovi i provokatori i ''naivci'' i cinici, svi zajedno, k'o da vas je jedna majka rodila, a svi protiv jednog neprijatelja koji još nije ni udahnuo zrak.

Kad vidim kako ste svi već sad napunili gaće, znam da se iza brda valja velika stvar ... :mrgreen:
madner

#416 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Znaci Haris je tri puta bolji, doduse i jeste osvojio vise glasova. :D
Corto Maltese

#417 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

madner wrote:Znaci Haris je tri puta bolji, doduse i jeste osvojio vise glasova. :D
Toga se ja i bojim.
Recimo Željko napravi neki dobar rezultat, pa to inspiriše Hareta na povratak. :(
Pasiflora

#418 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Pasiflora »

Banksy wrote:Kako vas je lijepo vidjeti ... :D

I SDA i SDP i Fahrini i Haretovi, i stari i novi nickovi, i trolovi i provokatori i ''naivci'' i cinici, svi zajedno, k'o da vas je jedna majka rodila, a svi protiv jednog neprijatelja koji još nije ni udahnuo zrak.

Kad vidim kako ste svi već sad napunili gaće, znam da se iza brda valja velika stvar ... :mrgreen:
:lol: :lol: Upravo tako :thumbup:
madner

#419 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

Corto Maltese wrote:
madner wrote:Znaci Haris je tri puta bolji, doduse i jeste osvojio vise glasova. :D
Toga se ja i bojim.
Recimo Željko napravi neki dobar rezultat, pa to inspiriše Hareta na povratak. :(
2018 je malo daleka za prognozu.
Pertini

#420 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Pertini »

:bih: Molim vas da pročitate pismo Indire Smajlović iz Srebrenika. Nakon pisma neke stvari će vam se same kazati.

Javljam vam se iz Srebrenika i zovem se Indira prezivam Smajlović.Povod mog javljanja na ovu stranicu je tako jasan jer imam posebnu priču o Velikom ČOVJEKU,HUMANISTI,PATRIOTI,BORCU I ČLANU PREDSJEDNIŠTVA GOSPODINU ŽELJKU KOMŠIĆU...Inače da nije on upitanju ovo pismo nikad nebi ni objavila jer je donekle tužno a ima veliki značaj da se zna.Imala sam kćerku koja je nazalost 2006 obolila od osteo sarkoma (rak kostiju ) imala je svega samo 12 godina kada sam kao samohrana majka saznala a dijagnozu .Inače moj suprug poginuo je u ratu što je znak da smo obadvije pripadale toj porodici šehida.Medjutim tokom liječenja moja kćerka je se liječila na hemotologiji i ortopediji Sarajevo gdje je jedan dan kazala mi :Mama umirem od bolova ne mogu se pomaketi a sva djeca mama trče da vide našeg Želja Komšića koji je došao posjetiti svoju sestru koja je takođe ležala na ortopediji .Pri dolasku kući moja rahmetli kćerka pronašla je na internetu i blog Gos Željka Komšića na kojem je napisala svoje želje da se ne brine da će njegova sestra ozdraviti..I da joj želi brz oporavak ..Naravno izrazila je žaljenje što ga je nije mogla upoznati ..Uslijedili su pozivi iz kabitenta Gospodina ,velikog čovjeka ,humaniste ...Pitao je kako moze pomoći...Međutim moja kćerka je trebala amputirati pola karlice ,nogu ..Moja kćerka nije mogla sjediti niti na bilo koji način se druziti sa svojoj generacijom jer je imala bolove...Izrazila je želju za laptopom ...Za kratko vrijeme morale smo u klinički centar u Ljubljanu ..Za dan dva od moje jedine kćerke ostalo je pola djeteta ...pola karlice i sa jednom nogom...Rana joj se inficirala i morala je ići na čišćenje dok sam bila potpuno sama u Ljubljani osjećala sam se slomljenom predamnom je se pojavio ČOVJEK,HUMANISTA ,BORAC ČALN PREDSJENIŠTVA GOSPODIN ŽELJKO KOMŠIĆ...Možete zamisliti u Sloveniji među strancima u toj bolnici u kojoj ja nisam vidjela dana,sunca da mi je olakšao stisnuo mi je ruku on i rekao majko budi hrabra ...došao sam da vidim vašu kćerku i donio sam joj laptop ...Zauzvrat je samo trazio da budemo hrabre...Nakon vraćanja iz Slovenije u Sarajevo na ortopediju dok smo izlazile iz saniteta znala sam da smo same i da nas nema ko zagrliti i dočekati bar da nas neko ohrabri .Međutim najljepše stvari se događaju kad se najmanje nadaš po izlasku iz saniteta i ako je bilo kasno u noć ispred Ortopeske klinike Kosevo Sarajevo stajao je opet VELIKI ČOVJEK GOSP Željko Komšić..Poželjeo je mojoj kćerki dobrodošlicu ..oporavak zagrlio je onim načinom da se osjeti ohrabrenje toplina ...Osjećaj imaš nekog ...Znala sam da nismo napuštene ...I tako dok nisam dozivjela da da tog velikog čovjeka vidim na kućnim vratima ...Dok su drugi trazili gdje bi i u kojem restoranu mogli pojesti ručak,večeru popiti piće taj veliki čovjek je došao zagrliti moju kćerku ...Na dan kada je moja kćerka umrla stigao mi je telegram saučešća od Velikog Čovjeka Gospodina ŽELJKA KOMŠIĆA..
Pitam se nakon smrti moje kćerke gdje su ti "veliki ljudi" stranaka..Pitam se zašto šehidsko dijete nije zaslužilo da bude posjećeno od bilo koga a novine su pisale pune tri godine ...Pisale su kako smo same i nemoćne...kako je trebao novac za liječenje ..Gdje su moćnici bili ...Moćnici koji su očekivali glasove sa svoje foteljice...GOSPODINE ŽELJKO KOMŠIĆU MA KAKVU STRANKU DA OSNUJETE IMATE MOJ GLAS ..IMATE GLAS MAJKE ČIJE STE DIJETE DO POSLJEDNJEG TRENUTKA ZVALI OBILAZILI ..MOJI PRIJATELJI ZNAJU ZA VAS I OVU PRIČU KOJU ĆU POTKRIJEPITI SLIKAMA ...ŽELIM VAM SVU SREĆU OVOG SVIJETA VAMA I VAŠOJ PORODICI .. ŽELIM DA BUDETE VI NA ČELU DRZAVE I DA NELJUDE NAUČITE KAKO JE BITI ČOVJEK I SVU GAMAD DA ISKORIJENITE ..
Od srca zahvalna Jasminina majka Indira Smajlović..Srebrenik
Pasiflora

#421 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Pasiflora »

uzas :shock: :(

edit: @pertini imas pp
Last edited by Pasiflora on 27/03/2013 11:22, edited 1 time in total.
zateznistub

#422 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zateznistub »

Pertini wrote::bih: Molim vas da pročitate pismo Indire Smajlović iz Srebrenika. Nakon pisma neke stvari će vam se same kazati.

Javljam vam se iz Srebrenika i zovem se Indira prezivam Smajlović.Povod mog javljanja na ovu stranicu je tako jasan jer imam posebnu priču o Velikom ČOVJEKU,HUMANISTI,PATRIOTI,BORCU I ČLANU PREDSJEDNIŠTVA GOSPODINU ŽELJKU KOMŠIĆU...Inače da nije on upitanju ovo pismo nikad nebi ni objavila jer je donekle tužno a ima veliki značaj da se zna.Imala sam kćerku koja je nazalost 2006 obolila od osteo sarkoma (rak kostiju ) imala je svega samo 12 godina kada sam kao samohrana majka saznala a dijagnozu .Inače moj suprug poginuo je u ratu što je znak da smo obadvije pripadale toj porodici šehida.Medjutim tokom liječenja moja kćerka je se liječila na hemotologiji i ortopediji Sarajevo gdje je jedan dan kazala mi :Mama umirem od bolova ne mogu se pomaketi a sva djeca mama trče da vide našeg Želja Komšića koji je došao posjetiti svoju sestru koja je takođe ležala na ortopediji .Pri dolasku kući moja rahmetli kćerka pronašla je na internetu i blog Gos Željka Komšića na kojem je napisala svoje želje da se ne brine da će njegova sestra ozdraviti..I da joj želi brz oporavak ..Naravno izrazila je žaljenje što ga je nije mogla upoznati ..Uslijedili su pozivi iz kabitenta Gospodina ,velikog čovjeka ,humaniste ...Pitao je kako moze pomoći...Međutim moja kćerka je trebala amputirati pola karlice ,nogu ..Moja kćerka nije mogla sjediti niti na bilo koji način se druziti sa svojoj generacijom jer je imala bolove...Izrazila je želju za laptopom ...Za kratko vrijeme morale smo u klinički centar u Ljubljanu ..Za dan dva od moje jedine kćerke ostalo je pola djeteta ...pola karlice i sa jednom nogom...Rana joj se inficirala i morala je ići na čišćenje dok sam bila potpuno sama u Ljubljani osjećala sam se slomljenom predamnom je se pojavio ČOVJEK,HUMANISTA ,BORAC ČALN PREDSJENIŠTVA GOSPODIN ŽELJKO KOMŠIĆ...Možete zamisliti u Sloveniji među strancima u toj bolnici u kojoj ja nisam vidjela dana,sunca da mi je olakšao stisnuo mi je ruku on i rekao majko budi hrabra ...došao sam da vidim vašu kćerku i donio sam joj laptop ...Zauzvrat je samo trazio da budemo hrabre...Nakon vraćanja iz Slovenije u Sarajevo na ortopediju dok smo izlazile iz saniteta znala sam da smo same i da nas nema ko zagrliti i dočekati bar da nas neko ohrabri .Međutim najljepše stvari se događaju kad se najmanje nadaš po izlasku iz saniteta i ako je bilo kasno u noć ispred Ortopeske klinike Kosevo Sarajevo stajao je opet VELIKI ČOVJEK GOSP Željko Komšić..Poželjeo je mojoj kćerki dobrodošlicu ..oporavak zagrlio je onim načinom da se osjeti ohrabrenje toplina ...Osjećaj imaš nekog ...Znala sam da nismo napuštene ...I tako dok nisam dozivjela da da tog velikog čovjeka vidim na kućnim vratima ...Dok su drugi trazili gdje bi i u kojem restoranu mogli pojesti ručak,večeru popiti piće taj veliki čovjek je došao zagrliti moju kćerku ...Na dan kada je moja kćerka umrla stigao mi je telegram saučešća od Velikog Čovjeka Gospodina ŽELJKA KOMŠIĆA..
Pitam se nakon smrti moje kćerke gdje su ti "veliki ljudi" stranaka..Pitam se zašto šehidsko dijete nije zaslužilo da bude posjećeno od bilo koga a novine su pisale pune tri godine ...Pisale su kako smo same i nemoćne...kako je trebao novac za liječenje ..Gdje su moćnici bili ...Moćnici koji su očekivali glasove sa svoje foteljice...GOSPODINE ŽELJKO KOMŠIĆU MA KAKVU STRANKU DA OSNUJETE IMATE MOJ GLAS ..IMATE GLAS MAJKE ČIJE STE DIJETE DO POSLJEDNJEG TRENUTKA ZVALI OBILAZILI ..MOJI PRIJATELJI ZNAJU ZA VAS I OVU PRIČU KOJU ĆU POTKRIJEPITI SLIKAMA ...ŽELIM VAM SVU SREĆU OVOG SVIJETA VAMA I VAŠOJ PORODICI .. ŽELIM DA BUDETE VI NA ČELU DRZAVE I DA NELJUDE NAUČITE KAKO JE BITI ČOVJEK I SVU GAMAD DA ISKORIJENITE ..
Od srca zahvalna Jasminina majka Indira Smajlović..Srebrenik
Zato sto ih, u globalu, boli ćuna za sviju nas, ista ta ćuna ih boli i za BiH.

Iskreno se nadam i ocekujem da je Zeljko drugaciji, samim tim sto je to u toliko navrata i pokazao!
_Reds_

#423 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _Reds_ »

Ja sam mislio kao drzavnik, kao covjek koji poznaje strane jezike, koji je priznat u svijetu, i na neki nacin postovan. Sto se tice unutrasnje politike, to je drugi par obuce.

Naravno kod nas 80 posto ljudi, ne zna ko koje su nadleznosti koje institucije.
Last edited by _Reds_ on 27/03/2013 11:24, edited 1 time in total.
madner

#424 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

_Reds_ wrote:
Ja sam mislio kao drzavnik, kao covjek koji poznaje strane jezike, koji je priznat u svijetu, i na neki nacin postovan. Sto se tice unutrasnje politike, to je drugi par obuce.

Naravno kod nas 80 posto ljudi, ne zna ko koje su nadleznosti koje intitucije.
Pa ne kontam onda tvoj problem, glasas za Harisa i gotovo.
slucajni prolaznik

#425 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by slucajni prolaznik »

madner wrote:
_Reds_ wrote:

Naravno kod nas 80 posto ljudi, ne zna ko koje su nadleznosti koje intitucije.
Pa ne kontam onda tvoj problem, glasas za Harisa i gotovo.
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
Post Reply