Hiljadu ovih zvijezda granda, ne mozes popamtiti, meni iskreno sve iste, srbijanske dronfuljice koje kao pjevaju lijepo... i onda dodje Sladja iz Sarajeva, i obori sve sa nogu.
Dzaba, sevdah
Moderator: anex
ali vidis ima nesto specifičnoP308 wrote:Stanija daleko najjaca na Farmi, u svakom smislu
Sjajno to rade to se mora priznati jer na kraju krajeva ni Sisoraja ni Stanija ništa ne rade a malo malo bruje o njima i do sada evo godinu i nešto skoro 2 ne presaje medijska pompa oko njihTo su vec Kurir/Alo medijske patke i rekla kazala izmisljotine po sistemu "nije vazno sta, samo neka se pise, bitan je publicitet".
Ubacio saša popović one svoje robove(zvezde granda)karanana wrote:kad se sve zbroji, bolje su mace na farmi. evo gledam ovaj dernek njihov, ima jedna-dvije koje ni ne znam ko su a pravo dobro vrte.
i opet gljive nigdje.
Kaya do jajaKako se ono kaze, polusvijet.
kontaju sa probiti sa njim.dječak sa šibicama wrote:Ima ovih par curica sto se pomalo motaju oko Nazifa, jbg ipak je on kompozitor i ime u svijetu muzike
ma koliko mene razum sluzi mislim da je ovo odavno probijenokaranana wrote:kontaju sa probiti sa njim.dječak sa šibicama wrote:Ima ovih par curica sto se pomalo motaju oko Nazifa, jbg ipak je on kompozitor i ime u svijetu muzike