Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#401 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by JoseMujica »

nisam ja stigo od ratovanja ni srednje završiti za razliku od vas vajnih struĆnjaka, prepisivača, voćara, trgovaca što Bosnu braniste preko Tv-a
RahatHurmašica

#402 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by RahatHurmašica »

e.
Last edited by RahatHurmašica on 06/02/2015 18:35, edited 1 time in total.
madner

#403 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by madner »

Sumnjam, ima Jose dosta skole.

Moras malo podesiti ciljne sprave.
RahatHurmašica

#404 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by RahatHurmašica »

madner wrote:Sumnjam, ima Jose dosta skole.

evo dobro je, kako si ti?
zeljo1984

#405 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by zeljo1984 »

RahatHurmašica wrote:e, pa zato je hanuma tu da te pogura, barem da osnovnu završiš. zato se ti njima uvlačiš. analna akrobatika, neki bi rekli.

nego, nešto sam te izazvao, lažov?
pusti bolan covjeka, valja propagandu sirit, pripremat se, dugo je 3 godine cekati do ponovnih izbora, ostarit ce Dugi.
RahatHurmašica

#406 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by RahatHurmašica »

.
Last edited by RahatHurmašica on 06/02/2015 18:35, edited 1 time in total.
madner

#407 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by madner »

RahatHurmašica wrote:

Odlicno, nego da li si uvijek ovako precizan u analizi licnosti ili samo danas?
RahatHurmašica

#408 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by RahatHurmašica »

madner wrote:
RahatHurmašica wrote:

Odlicno, nego da li si uvijek ovako precizan u analizi licnosti ili samo danas?
gdje ti uteče pajdo mujica?
madner

#409 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by madner »

Vjerovatno ne moze da tipka od smjeha.
Pajdo nije.

Vidim bas te krenulo. :D
zeljo1984

#410 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by zeljo1984 »

Moras malo podesiti ciljne sprave.[/quote]

evo dobro je, kako si ti?[/quote]

Odlicno, nego da li si uvijek ovako precizan u analizi licnosti ili samo danas?[/quote]

gdje ti uteče pajdo mujica?[/quote]

po savjet u centralu mozda
JoseMujica

#411 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by JoseMujica »

svako dobro zna šta je Memlija prodavao i za koliko....a njegov ratni put, nakon kratkog boravka u zatvoru na Ilidži (par dana) i priznanja na SRNI da je za Aliju nabavljao kifle, paketiće i mlade sadnice koje su mu našli u autu, ekspesno razmjenjen i potom se bori sa ženama i djecom u Gradcu, potom u Splitu i onda zauzima najteže položaje na Bosforu đe hrabro brani Don Neonkovu Halidu od ruskih napada s boka.

Memlija se vraća tek 1996 kad mu, kao prvoborcu i zaslužniku, prepuštaju brigu o "Opremi i obuĆi", što je inače fah jednog voćara i instant doktoranta-prepisivača, u koji redom zapošljava svoej Memliće.

Al ovo mora da je neki od Memlić ljiljana što ih je Memlija stari povuko za sobom u kaloša diplomaciju u Turskoj đe su naučili da se sline ne brišu samo rukavom, te naučili da je prepisivanje najbži put za kupovinu titula
zeljo1984

#412 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by zeljo1984 »

JoseMujica wrote:svako dobro zna šta je Memlija prodavao i za koliko....a njegov ratni put, nakon kratkog boravka u zatvoru na Ilidži (par dana) i priznanja na SRNI da je za Aliju nabavljao kifle, paketiće i mlade sadnice koje su mu našli u autu, ekspesno razmjenjen i potom se bori sa ženama i djecom u Gradcu, potom u Splitu i onda zauzima najteže položaje na Bosforu đe hrabro brani Don Neonkovu Halidu od ruskih napada s boka.

Memlija se vraća tek 1996 kad mu, kao prvoborcu i zaslužniku, prepuštaju brigu o "Opremi i obuĆi", što je inače fah jednog voćara i instant doktoranta-prepisivača, u koji redom zapošljava svoej Memliće.

Al ovo mora da je neki od Memlić ljiljana što ih je Memlija stari povuko za sobom u kaloša diplomaciju u Turskoj đe su naučili da se sline ne brišu samo rukavom, te naučili da je prepisivanje najbži put za kupovinu titula
zaboravio si navesti dvije pobjede na opcinskim izborima.
JoseMujica

#413 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by JoseMujica »

na Ilidži je takvo duhovno stanje da SDA i krme kandiduje odnijelo bi pobjedu...s Memlijevom kandidaturom, nametnutom iz Centrale jer Don Neonko ne zaboravlja svoje dilere i mamasitere, baš su bili blizu tog Orwellovskog standarda

a što me ne podsjeti da sam zaboravio napisati da je Memlija pravomoćni osuđenik koji je trebao ležati u zatvoru da ne bi turske veze, odnosno pomilovanja vladike, pardon Doktora od Antalije
PM72

#414 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by PM72 »

Što se ne raspravljate na PP.
zeljo1984

#415 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by zeljo1984 »

JoseMujica wrote:na Ilidži je takvo duhovno stanje da SDA i krme kandiduje odnijelo bi pobjedu...s Memlijevom kandidaturom, nametnutom iz Centrale jer Don Neonko ne zaboravlja svoje dilere i mamasitere, baš su bili blizu tog Orwellovskog standarda

a što me ne podsjeti da sam zaboravio napisati da je Memlija pravomoćni osuđenik koji je trebao ležati u zatvoru da ne bi turske veze, odnosno pomilovanja vladike, pardon Doktora od Antalije
svakako, mora se konstatovati da ste vi profesori sporta, i sigurnosti javno putem medija , foruma, telefonskih poziva, lobi lista itd podržavali dugog i racunali da je to gotova stvar.i kandidatura dugog i pobjeda nakon prelaska u sbih rezultat je pokazao sta je prava istina. nažalost uživat cete u tome i naredne 3 godine.
Tada, mozete ako vam ostari dugi, kandidirati profesora doktora sporta ili muzicara iz filharmonije.
madner

#416 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by madner »

Nakon sto je prosli nacelnik imao nekih 60% glasova, ne znam cime se Memic dici.
JoseMujica

#417 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by JoseMujica »

PM71 i mene to čudi, al je ovog samokloniranog Memlića zapalilo to što sam upitao je li ga to negdje ta nova Fikrina hanuma naguzila za kakvu fotelju i shebala mu ambicije, pa se na Fikru toliko napalio, i ne skida se lik od tog upita...čak je par profila otvorio :-)

Fikru nisam ni sreo ima decenija, al me pravo iritira što su se podrumaši i pobjeglice sad izvukle iz svojih rupa i pljuju po svemu. Samo fali da mi napišu ko vas hebe što ste se borili.

Al hajte slobodno meni ne smeta ni to...dok podrumaši i pobjeglice poput Don Neonka i švercera Memića vladaju, niko mi ne treba reći kolika sam budala bio pa uzeo pušku, već sam i sam to davno skonto.
zeljo1984

#418 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by zeljo1984 »

JoseMujica wrote:PM71 i mene to čudi, al je ovog samokloniranog Memlića zapalilo to što sam upitao je li ga to negdje ta nova Fikrina hanuma naguzila za kakvu fotelju i shebala mu ambicije, pa se na Fikru toliko napalio, i ne skida se lik od tog upita...čak je par profila otvorio :-)

Fikru nisam ni sreo ima decenija, al me pravo iritira što su se podrumaši i pobjeglice sad izvukle iz svojih rupa i pljuju po svemu. Samo fali da mi napišu ko vas hebe što ste se borili.

Al hajte slobodno meni ne smeta ni to...dok podrumaši i pobjeglice poput Don Neonka i švercera Memića vladaju, niko mi ne treba reći kolika sam budala bio pa uzeo pušku, već sam i sam to davno skonto.
Ono što ti iznosiš ovdje i ono što ti hvlaiš i braniš nije isto onome kako razmišlja 90% ljudi koji su bili u rovu i branili.
RahatHurmašica

#419 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by RahatHurmašica »

.
Last edited by RahatHurmašica on 06/02/2015 18:34, edited 1 time in total.
PM72

#420 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by PM72 »

Jose,
Briga nas za Memića ili Prevljaka,vratite se na temu i pišite o tome a vi se prepucavajte preko PP.I još nešto,ja sam PM72 ne 71,to ne postoji. :D
JoseMujica

#421 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by JoseMujica »

RahatHurmašica wrote:
JoseMujica wrote:svako dobro zna šta je Memlija prodavao i za koliko....a njegov ratni put, nakon kratkog boravka u zatvoru na Ilidži (par dana) i priznanja na SRNI da je za Aliju nabavljao kifle, paketiće i mlade sadnice koje su mu našli u autu, ekspesno razmjenjen i potom se bori sa ženama i djecom u Gradcu, potom u Splitu i onda zauzima najteže položaje na Bosforu đe hrabro brani Don Neonkovu Halidu od ruskih napada s boka.

optužio si me da podržavam memića a u prilog tome ne možeš pronaći niti jedan post koji to potvrđuje. biću slobodan da te nazovem bezobzirnom lažovčinom. izvoli me demantuj.
previše si slobodan....i pri tom lažeš....napisao sam fino da se pališ ko hepo kocka na spomen ratnog profitera Senaida Memića, a posebno se pališ na Fikrinu ženu i to se jasno vidi iz redoslijeda postova i priče u ovoj raspravi. Vrati se natrag i čitaj šta je ko pisao. Na moj prvi pomen ovog trgovca-voćkama si prestao tabirit temu i počeo s nekakvim ličnim prepucavanjem...Memlijevi podrumaši od kaljuže Kovača i sjaja Stambola odhebite od mene u skokovima. haugh
RahatHurmašica

#422 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by RahatHurmašica »

.
Last edited by RahatHurmašica on 06/02/2015 18:34, edited 1 time in total.
xyz_neriješeno

#423 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by xyz_neriješeno »

Dragi Bože !

Ovaj čovjek nikako da shvati...
Hose Mujica, nije uopšte rasprava o TEBI čovječe, vrati se na temu ili idi sa ovog foruma. Cjelo ovo vrijeme ide replika na repliku - Hose Mujici, koji, usput budi rečeno, uopšte ne priča "na zadanu temu"
Ako imaš šta reći kako kažeš "bivši borac", reci, to će biti puno interesantnije od tvoje "privatne rasprave" na javnom forumu...
Dragi Bože što se naslušasmo prazne priče i kojekakvih "rekla kazala" tračeva na ovako ozbiljnoj temi.
Moderator, ne znam je li spavaš ili šta...
trocadero

#424 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by trocadero »

ПМ, 71 :D
Благодарим на искреном одговору :thumbup:

Само ми није јасно зашто би у случају Лијепог Миће Муса дерао јарца :D
Нисам баш примјетио да је његов репертоар родољубивих пјесмица нешто жешћи од "удри брате не жали гранате"
Мислим да му ни гласовне способности нису ништа веће и од оног малог Книнџе, што је пјевушио да је Бог Србин :lol:

Не препознајеш "Цига" са Алипашина, а ?
felsh

#425 Re: Napad na Ilidzu aprila 92-e

Post by felsh »

trokadero

e vala nemozes reci da lepi mica nije bio nagori naravno poslije djoge :D

I sto bi ramzes morao znati sastav vasih jedinica mislim sto nebi mogo cuti po neku pricu,vjerujem da je optikom mogo provjeriti da bi covjek bas prOVJERIO :D
Post Reply