Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sha_ba

#401 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by sha_ba »

cim jedna prizna on nece vise bit slobodan :mrgreen:
Avetinho

#402 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Avetinho »

Imam dobar posao, vikendice na Vlasicu i u Neumu, trosoban u Sarajevu i jednosoban u Capljini, Mercedesa u garazi a golfa pred kucom.

Nista ne trazim, samo se falim.
dječak sa šibicama

#403 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by dječak sa šibicama »

Nit` sam slobodan, nit` sam dobar, a sve me zene hoce :roll: :D
Spengler

#404 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Spengler »

Što se mene tiče, nikad nisam imao uspjeha sa ženama, kroz srednju i na faxu, bilo je par sudara, ali samo na jedan dan. Nisam nešto ni ružan, ima i ružnijih da budem iskren, al kod žena ništa. Mogu rec da kroz taj period pa i danas me od samoubistva spasila muzika, možda i malo Islam. Tako je i danas, kafe ugovarama al, uvjek se nađe neki razlog zašto gospođica ne može taj dan.
Trenutno sam na birou sa faxom, al u mom gradu moja struka nije toliko tražena, nemam sreće ni da odradim pripravnički, sve neki prokleti kriteiji... šta je poenta da sam ohladio od žena,a i nemam nekih situacija da ih upoznajem. Bavim se drugim stvarima što mi upotpunjuje dan.
ćiribiribela

#405 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ćiribiribela »

Spengler wrote:Što se mene tiče, nikad nisam imao uspjeha sa ženama, kroz srednju i na faxu, bilo je par sudara, ali samo na jedan dan. Nisam nešto ni ružan, ima i ružnijih da budem iskren, al kod žena ništa. Mogu rec da kroz taj period pa i danas me od samoubistva spasila muzika, možda i malo Islam. Tako je i danas, kafe ugovarama al, uvjek se nađe neki razlog zašto gospođica ne može taj dan.
Trenutno sam na birou sa faxom, al u mom gradu moja struka nije toliko tražena, nemam sreće ni da odradim pripravnički, sve neki prokleti kriteiji... šta je poenta da sam ohladio od žena,a i nemam nekih situacija da ih upoznajem. Bavim se drugim stvarima što mi upotpunjuje dan.

:O :shock: :shock:
respo

#406 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by respo »

sherbett wrote:
dječak sa šibicama wrote:Nit` sam slobodan, nit` sam dobar, a sve me zene hoce :roll: :D
vjerovatno zato što si duhovit :D
nije nego ja ih ovdje po forumu nagovaram da izadju s njim i alchakom :)

s njim izadju jer ima sibice a alcho ih nema cim zapaliti pa je kod njega mrka kapa :D
natascha

#407 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by natascha »

Slažem se sa ramzesom da je moral otišao u p.m. Međutim, ne osuđujem jer nemam pravo. Imala sam sljedeću situaciju: prijatelj s kojim sam se onako intenzivno družila prije nekih petnaestak godina(u teen godinama, rat ovo, ono, tad se i jesmo svi družili), oženio je se prije par godina, međutim prije jedno dvije godine nas je posao nešto povezao, par puta smo bili zajedno u društvu. Znači apsolutno nikakvih tenzija u smislu neke privlačnosti, hemije i sl, barem ne s moje strane. Da bi poslije par dana prvo poslao zahtjev za prijateljstvo(ja mu odmah dodam i ženu, jer i sa njom se dobro poznajem), pa se poče javljati, ono šta ima tamo -'vamo, komentari o tim nekim zajedničkim interesovanjima koja su nas ponovo povezala. I u neka doba vidim krenu to u nekom drugom smjeru. Za početak sam najboljoj prijateljici proslijedila naš razgovor da me prosvijetli, da mi kaže je li njoj to izgleda kao nabacivanje ili šta, JER NISAM MOGLA VJEROVATI DA MI SE NABACUJE. Mislila sam da ima savršen brak, da je on od onih osoba koja nije u stanju da vara partnera, sto posto nije ta osoba......E tad mi se srušio svijet, i postalo mi je jasno da ljubav definitivno ne postoji. Ja vjerujem samo u onu zaljubljenost koja kod nekog traje kraće, kod nekog duže i to je to. Znam muškarce koji imaju vezu od po 7-8 godina ali im je normalno da imaju milion veza pored stalne djevojke, onako za jednu noć. A žene isto, od onih udatih koje za koje pouzdano znam kako se pale na dečke i naravno to im i daju do znanja, pa nadalje. Izvini angel, ali ovo je moje iskustvo i stvarno ne želim da se razocaras, ipak ne vjerujem da su sve žene iste, ni muškarci naravno. Da bog da se ti brzo zaljubio u neku koja zavređuje tvoju dobrotu i tvoje kvalitete........

Pisala bih još svašta, ali mi nešto mrsko :))). Uostalom i nije tema šta se dešava oko nas, nego da zaključimo što angel ne može da nađe djevojku :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#408 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Velkoski »

Ramzess Veliki wrote: Okvir ne može postojati, zavisi od osobe do osobe. Za muškarca je rano da se veže za jednu osobu prije 35, a kasno nakon 80-te. Žene bi se trebale udavati do 30-te, najkasnije 32, ali tad je već teško uloviti slobodnog frajera, jer one od 24 hoće i za onog od 35, znači veća konkurencija. E sad kod seksa ... ja sam sve zablude sahranio i pokušavam zakopati iza sebe što dublje priču o romantičnoj pravoj ljubavi za koju sam vjerovao da je moguća, a moja mi iskustva govorila da ne vjerujem, tako da je moje mišljenje da je sve po pitanju morala otišlo u tri p.m. i da to tako moramo prihvatati i živjeti sa tim. Tražiti djevojku bez iskustva, a od nje tražiti da je zavodljiva i žestoka u krevetu -niđe veze. Možeš dobiti samo dobru glumu. Tražiti od frajera da bude vjeran - niđe veze. Tražiti da djevojka ima samo tebe do kraja života - koja zabluda.
Samo sebe mučimo svojim očekivanjima kada nastupi triježnjenje i počnemo otkrivati istinu ... na kraju i o sebi samom.
objasnio :-D
Muhamed Đakmić

#409 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Muhamed Đakmić »

Ja više nikome ne vjerujem apsolutno. Varanje i laganje je raširenije nego ikad ranije i taj ideal sretne i vječne ljubavi mačku o rep okačiti. Varaju i muškarci i žene, logično valjda, tu ne bih pravio razliku.
Woman

#410 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Woman »

pa nađe li ovaj hairlija išta?
Daddy187

#411 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Daddy187 »

nisu vjecne ljubavi i prijatelji , vjecni su interesi :D
vesela_sveska

#412 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by vesela_sveska »

Sarajevo1946 wrote:Ja više nikome ne vjerujem apsolutno. Varanje i laganje je raširenije nego ikad ranije i taj ideal sretne i vječne ljubavi mačku o rep okačiti. Varaju i muškarci i žene, logično valjda, tu ne bih pravio razliku.
:thumbup: ;-)
drag_gost

#413 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by drag_gost »

Samo naprijed! :thumbup:
Joker88

#414 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Joker88 »

Spengler wrote:Što se mene tiče, nikad nisam imao uspjeha sa ženama, kroz srednju i na faxu, bilo je par sudara, ali samo na jedan dan. Nisam nešto ni ružan, ima i ružnijih da budem iskren, al kod žena ništa. Mogu rec da kroz taj period pa i danas me od samoubistva spasila muzika, možda i malo Islam. Tako je i danas, kafe ugovarama al, uvjek se nađe neki razlog zašto gospođica ne može taj dan.
oh da imas curu izgled uopce nije bitan!
Sarah24

#415 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Sarah24 »

NE dizati ruku na sebe (a Bogme ni na nekog drugog) nego potražiti stručnu pomoć, pogotovo kod suicidalnih misli!!

Stručnu pomoć ne bi trebalo da traže samo ljudi koji su u poodmaklim fazama ludila, to bi trebalo da bude normalno za svaku osobu koja osjeti da ima bilo kakve psihičke poteškoće u svom životu, a da istovremeno nema kapaciteta za suočavanje sa njima...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#416 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Velkoski »

e samo što neke ne mo'š odvuć' kod doktora ni kandžijom :mrgreen:
drag_gost

#417 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by drag_gost »

Joker88 wrote:
oh da imas curu izgled uopce nije bitan!
:kiss: :thumbup:
Sarah24

#418 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Sarah24 »

KB24 wrote:e samo što neke ne mo'š odvuć' kod doktora ni kandžijom :mrgreen:

Upravu si, ljudi imaju otpor prema doktorima ove vrste :-) , ali psiholozi su tu za sve, mogu pomoći a nisu doktori... ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#419 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Velkoski »

ma i mislio sam na njih sa terminom "doktor" :mrgreen:
respo

#420 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by respo »

Sarajevo1946 wrote:Ja više nikome ne vjerujem apsolutno. Varanje i laganje je raširenije nego ikad ranije i taj ideal sretne i vječne ljubavi mačku o rep okačiti. Varaju i muškarci i žene, logično valjda, tu ne bih pravio razliku.
to govori u svoje ime ne generaliziraj
Muhamed Đakmić

#421 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Muhamed Đakmić »

Bježi ba respo, ne zajebavaj varalice stara, ti si svaku prevario, nisi ih nikad na kafu odveo :D

I kako ba izgled nije bitan djevojkama? Daj ba, ne lažimo se :-)
ćiribiribela

#422 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ćiribiribela »

Sarajevo1946 wrote:Bježi ba respo, ne zajebavaj varalice stara, ti si svaku prevario, nisi ih nikad na kafu odveo :D

I kako ba izgled nije bitan djevojkama? Daj ba, ne lažimo se :-)

Naravno da je bitan, ali nije presudan. :D
Muhamed Đakmić

#423 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Muhamed Đakmić »

Pa presudan je u određenoj mjeri, ako je neko gabor može imati IQ Einsteina, neće ga cure htjeti.
ćiribiribela

#424 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by ćiribiribela »

Sarajevo1946 wrote:Pa presudan je u određenoj mjeri, ako je neko gabor može imati IQ Einsteina, neće ga cure htjeti.

Opet netacno. :D Imas zena sto se pale na inteligencij. :D
Muhamed Đakmić

#425 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D

Post by Muhamed Đakmić »

Ho'š se potuć'? :D

Nema ba, ima ih u minornom procentu, takvi izuzeci nisu mjerodavni. I ne kritikujem ja nikoga, meni je to savršeno normalno i jasno.
Post Reply