Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- House
#401 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ubit cemo "antifudbal" u grcima

-
Rob_Atl
#402 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sad sam malo pogledao pregled prosle utakmice, pa neki su ovdje pisali da su oni nas ubili dole, ja koliko vidim imali su samo dvije ozbiljne sanse, kad je Begovic skino i onaj stativu kad je pogodio, al naravno poslije nase greske nikakve iz njihove neke akcije. I mi smo imali 2-3 ozbiljnje sanse. Ma ubit cemo ih u Zenici samo tako 
- IcedMFEarth
#403 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Imali su oni još jednu prečku. A mi smo imali samo jednu prečku, doduše bez Pjanića. Valja ibadeti do utakmice da se opet ne povrijedi.Rob_Atl wrote:Sad sam malo pogledao pregled prosle utakmice, pa neki su ovdje pisali da su oni nas ubili dole, ja koliko vidim imali su samo dvije ozbiljne sanse, kad je Begovic skino i onaj stativu kad je pogodio, al naravno poslije nase greske nikakve iz njihove neke akcije. I mi smo imali 2-3 ozbiljnje sanse. Ma ubit cemo ih u Zenici samo tako
- MOSALJOZE
#404 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
E to tako grci dobijaju utakmice ni tamo ni vamo.Svaki tim jednostavno MORA pogriješiti,i tada oni napadaju i gol.Završeno.Oni su igrali bez štopera kostolomosa nama falio pjanic tako da smo bili bara-bara.IcedMFEarth wrote:Imali su oni još jednu prečku. A mi smo imali samo jednu prečku, doduše bez Pjanića. Valja ibadeti do utakmice da se opet ne povrijedi.Rob_Atl wrote:Sad sam malo pogledao pregled prosle utakmice, pa neki su ovdje pisali da su oni nas ubili dole, ja koliko vidim imali su samo dvije ozbiljne sanse, kad je Begovic skino i onaj stativu kad je pogodio, al naravno poslije nase greske nikakve iz njihove neke akcije. I mi smo imali 2-3 ozbiljnje sanse. Ma ubit cemo ih u Zenici samo tako
-
Kontra__
#405 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mislim da nama vise znaci Pjanke nego njima Rumenko, jer oni svakako igraju defanzivu i ima ih milion nazad, sad jedan igrac gore-dole
dok nama Pjanke za organizovanje akcija, vanjskog suta, pasova iz dubine itekako vise znaci! 
- MOSALJOZE
#406 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kontra__ wrote:Mislim da nama vise znaci Pjanke nego njima Rumenko, jer oni svakako igraju defanzivu i ima ih milion nazad, sad jedan igrac gore-doledok nama Pjanke za organizovanje akcija, vanjskog suta, pasova iz dubine itekako vise znaci!
- dinty2
#407 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
kad malo bolje razmislim..mislim da nama ovaj žrijeb i nije bio naklonjen
mislim da su grci neugodniji od 90 % ekipa evropskih velesila
oni imaju toliko samopouzdanje,,imaju osvojeno evropsko pobogu..imaju samopouzdanje o kojem mi možemo samo sanjati
drugo imaju historiju,,naciju,,spartanskog u sebi..dovoljno je samo da se nafuraju na to i eto ti belaja
biće gadno....remi bi bio odličan ,,pa ćemo se onda bost sa slovacima
mislim da su grci neugodniji od 90 % ekipa evropskih velesila
oni imaju toliko samopouzdanje,,imaju osvojeno evropsko pobogu..imaju samopouzdanje o kojem mi možemo samo sanjati
drugo imaju historiju,,naciju,,spartanskog u sebi..dovoljno je samo da se nafuraju na to i eto ti belaja
biće gadno....remi bi bio odličan ,,pa ćemo se onda bost sa slovacima
-
Kontra__
#408 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma ja ba, i ja sam uvijek govorio - bolje Spanija nego oni! 
- dinty2
#409 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
španija i bracelona su pali kurcu za ušiKontra__ wrote:Ma ja ba, i ja sam uvijek govorio - bolje Spanija nego oni!
Milan je obilježio početak propasti njihove igre
-
Kontra__
#410 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa ja, zato i kazem - daj odmah Spaniju da im hebemo majku kroz majku nafuranu! Cuj oni mi nesto...
- Mračajski proto
#411 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma najjači smo na svijetu. Šta ti je baaaaa.
- Logovan
#412 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nikad nama udovoljiti.
Da su nekim slučajem pravila drugačija, i da mi dobijemo San Marino, Lihtenštajn, Luksemburg, Andoru, Maltu i Estoniju, opet bi se našli pesimistični pojedinci.
Da su nekim slučajem pravila drugačija, i da mi dobijemo San Marino, Lihtenštajn, Luksemburg, Andoru, Maltu i Estoniju, opet bi se našli pesimistični pojedinci.
-
vernes81
#413 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jbg. ubacio si Estoniju_terminaš_ wrote:Nikad nama udovoljiti.
- MyTao
#414 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
dinty2 wrote:španija i bracelona su pali kurcu za ušiKontra__ wrote:Ma ja ba, i ja sam uvijek govorio - bolje Spanija nego oni!
Milan je obilježio početak propasti njihove igre
- MOSALJOZE
#415 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Joj bošnje kako se to nafura preko jednog pročitanog posta.Sine dragi u španiji izadje kasiljas udje valdes,u španiji izadje inijesta udje fabregas,u španiji izadje xavi udje david silva.Takav smo mi narod hocemo sa dna na vrh.Da se razumijemo prvo trebamo biti kao hrvati.Sad cete vi kakvi hrvati bla bla.Ali ljudi redovno igraju SP i EP.Polahko treba vremena 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#416 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mislim daje Hrvatska najmanja zemlja na svijetu sa najvise sportski uspjeha. Kod njih se sigurno vise ulaze u mlade talente nego kod nas i eto rezultata...
Jugoslavija je uvijek bila izvor velikih talenata, tako da sa malo boljim zalaganjem mi bi trebali biti na svakom prvenstvu
Jugoslavija je uvijek bila izvor velikih talenata, tako da sa malo boljim zalaganjem mi bi trebali biti na svakom prvenstvu
- cvrčak_na_hedonizmu
#417 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Srbija, Češka, Turska, Danska, Poljska, Irska, Slovačka, Švedskajeza u ledja wrote:
Padaju mi na pamet Hrvatska, Srbija, Ceska, Turska, Danska, Belgija, Svedska, Poljska, Rusija, Irska, Slovacka, a Grcka je jedna velika anomalija u svijetu fudbala tako da njih ne racunam.
Nije mi bilo mrsko da malo prošnjuham
Evo sastava u zadnjim kvalifikacionim utakmicama koje su odigrane ( stoji da ima povreda, al to su sastavi više-manje )
Srbija ima dobru odbranu i ništa više.

Češka ima Čeha

Turska ima dobar vezni red i ništa više

Danska nema ništa

Poljska ima Levadovskog i Kubu

Irska nema ništa

Slovačka ima Hamšika i Škrtela

Švedska ima Ibrahimovića

Većina ovih reprezentacija ima karanana i lošije golmane od Begovića ( osim Češke ) i slabije napadače nego što ih mi imamo ( osim Švedske i Poljske ). Ko se od ovih igrača može porediti sa Pjanićem ? Nema ih previše ( Hamšik, Emre ). Sada uzmi sve navedene pa nađi sličnu reprezentaciju. Pride Spahić koji ne ulazi u top odbrambene igrače u većini tih reprezentacija ali nije najgori. U većini reprezentacija bi bio barme drugi štoper. Pričao sam o balansu, mi to imamo, ali igramo ispod mogućnosti.
Italija, Njemačka, Holandija, Portugal, Engleska, Španija i Francuska su jače reprezentacije od nas, bilo po imenima, bilo pa igri. Nerealno je očekivati da ih tek tako dobijemo ali isto tako je nerelno misliti da je OK fasovati 6:2 ili biti onako razbijen kao što smo bili na Koševu protiv Francuske.
Napisah esej, al odgovora nema. Da skratim, možda tiu bude lakše.north wrote:Esej mi napisa da repliciraš, samo zato što sam ti napisao da nema potrebe za takvim vrijeđanjem čovjeka jer se još ništa tragično nije desilo....ko je gdje napisao da je ekipa po zemljama koje nabrajaš loša i da ne može bolje, da je lošija od usranih grka i sl.... i da mi još imputiraš da ako tako mislim pojma nemam šta pišemSkocentriši se čovječe, lakapo samo, niko ti ne govori da nemaš pojma, mozga i sl. pa nema potrebe da ni ti drugima to imputiraš osim ako te baš neko ne povuče pa da imaš razloga za rafalanje, a to od mene nisi doživio, barem do sada.....ja se čak dobrim dijelm slažem sa svime što navodiš kada je u pitanju odabir igrača, taktika i sve ostalo što ide uz to, samo ti ljudski savjetujem da nema potrebe za takvim tonovima i halabukom za tastaturom..ali ok, tebe to iritira da ti neko predbacuhe, zaboravi da sam išta napisao, udri dalje..... i ranije sam replicirao po istom osnovu, i ja delegat pa se na gluposti osvrćem, pališ se ko kutnjak bez razloga, zalij jednu biće ti bolje
.....
Ja lika sviju mi
cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Nisam ništa zaboravio nego sam se suzdržavao, jedva. Nakon utakmice koju je Kolašinac odigrao protiv Galate, pohvala koje je dobio jel bio red sa se selektor barem udostoji da pogleda utakmicu u snimku, nazove igrača ? Dečko je očito talenat, igra na pozicijima koje nam blago rečeno škripe i ništa. Mutavi odgovor, nisam gledao utakmicu i floskula "zna šta mu je činiti". Kakav je to pristup ? Jel to pedagogija u krajnjoj liniji ? Svi volimo pohvale, realno.
- dinty2
#418 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
šta je ovo ,,bliži se tekma,,a niko ne piše
ajmo ljudi
eo polako nam neki igrači ulaze u formu,,neki ispadaju iz forme,,al ovi koji ispadaju..oni uvijek za repku odigraju 200 %
tako da se ne sikiram za dzeku ,, ibiša ,,stevu i ostale
a lulić, pjana svakako raduju
biće jebena tekma na bilinom
kad malo sagledaš stvari iz njihove perspektive,,njima prijeti opasnost iz svih pozicija..što u kaznenom,,što 30 m od gola
Zmajevi pred Grčku: Pjanić sjajan, kao i obično, dobro odigrao i Sesar
Autor: Sport Centar
Datum: 2013-02-25 22:08:58
Bliži nam se najvažnija utakmic u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, protiv Grčke. Većina naših reprezentativaca su upisali nastupe proteklog vikenda, dok neki nisu još okončali pripreme sa svojim klubovima. Selektor Safet Sušić rekao je da će poziv za Grčku dobiti svi igrači, koji su nastupili protiv Slovenije u prijateljskoj utakmici.
Asmir Begović: Stoke City je poražen proteklog vikenda protiv Fulhama, ali Begović je unatoč tome bio odličan. Naš golman zabilježio je na ovom susretu jednu zaista fenomenalnu odbranu. Da ga nije bilo, pobjeda Kolibnjaka bi sigurno bila ubjedljivija.
Asmir Avdukić: Sezona u BiH još nije počela.
Emir Spahić: Kapiten Zmajeva nije nastupio u porazu Seville protiv Barcelone zbog suspenzije (deset žutih kartona).
Ervin Zukanović: Dovoljno je pogledati statistiku Genta i vidjeti kako igra naš reprezentativac. Dolaskom Zmaja, Gent je mnogo stabilniji u odbrani i ne prima golove kao u prvom dijelu sezone. Proteklog vikenda, Gent je savladao Cercle Brugge sa 2:0.
Ognjen Vranješ: Sezona u Rusiji još nije počela.
Muhamed Bešić: Odigrao je svih 90 minuta u duelu Ferencvarosa protiv Pape, u kojem je njegov tim pobijedio sa 3:1.
Toni Sunjić: Sezona u Ukrajini još nije počela.
Mensur Mujdža: Nije nastupio u prošlom kolu protiv Frankfurta (0:0). Mujdža već sedam dana trenira sa ostatkom ekipe, tako da se njegov nastup očekuje u narednom kolu.
Senad Lulić: Večeras nastupa protiv Pescare.
Sejad Salihović: Povrijeđen je. I dalje je upitno da li će biti spreman za Grčku.
Ivan Sesar: Igrač Sarajeva na posudbi u Elazigsporu odigrao je odlično protiv Antalyaspora u pobjedi svog tima od 2:1. Mladi veznjak imao je utjecaja kod prvog gola, a kod drugog upisao je asistenciju.
Haris Medunjanin: Gazinatepspor je ostvario veoma važnu pobjedu nad Bursasporom, a naš reprezentativac igrao je do 58. minute kada ga je zamijenio Abdul Razack Traore.
Miralem Pjanić: Sigurno da je Pjanić pružio najbolju partiju od svih reprezentativaca. Roma je savladala Atalantu sa 3:2, a Mali Princ je pored sjajne igre tokom cijele utakmice, postigao i fenomenalan gol iz slobodnog udarca.
Adnan Zahirović: Sezona u Bjelorusiji još nije počela.
Muamer Svraka: Sezona u BiH nije još počela.
Edin Višća: Istanbul BB i Eskisehirspor odigrali su jednu veoma dobru utakmicu koja je na kraju završila bez pobjednika (2:2). Edin Višća našao se u početkom sastavu domaćih i odigrao je veoma dobro svih 90 minuta.
Senijad Ibričić: Nije ulazio s klupe u porazi Kasimpaše od Fenerbahčea.
Miroslav Stevanović: Nije se našao u sastavu za susret sa Barcelonom (2:1 pobjeda Katalonaca).
Edin Džeko: Odgledao je susret Manchester Cityja i Chelseaja (2:0) s klupe, jer je Roberto Manicni u ovoj utakmici dao prednost Sergiu Agueru i Carlosu Tevezu, koje je ubacio s klupe.
Vedad Ibišević: Odigrao je cijeli susret protiv Nurnberga (1:1). Naš napadač odigrao je dobru utakmicu, ali se nije upisivao u listu strijelaca. Na pogodak čeka preko 500 minuta.
ajmo ljudi
eo polako nam neki igrači ulaze u formu,,neki ispadaju iz forme,,al ovi koji ispadaju..oni uvijek za repku odigraju 200 %
tako da se ne sikiram za dzeku ,, ibiša ,,stevu i ostale
a lulić, pjana svakako raduju
biće jebena tekma na bilinom
kad malo sagledaš stvari iz njihove perspektive,,njima prijeti opasnost iz svih pozicija..što u kaznenom,,što 30 m od gola
Zmajevi pred Grčku: Pjanić sjajan, kao i obično, dobro odigrao i Sesar
Autor: Sport Centar
Datum: 2013-02-25 22:08:58
Bliži nam se najvažnija utakmic u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, protiv Grčke. Većina naših reprezentativaca su upisali nastupe proteklog vikenda, dok neki nisu još okončali pripreme sa svojim klubovima. Selektor Safet Sušić rekao je da će poziv za Grčku dobiti svi igrači, koji su nastupili protiv Slovenije u prijateljskoj utakmici.
Asmir Begović: Stoke City je poražen proteklog vikenda protiv Fulhama, ali Begović je unatoč tome bio odličan. Naš golman zabilježio je na ovom susretu jednu zaista fenomenalnu odbranu. Da ga nije bilo, pobjeda Kolibnjaka bi sigurno bila ubjedljivija.
Asmir Avdukić: Sezona u BiH još nije počela.
Emir Spahić: Kapiten Zmajeva nije nastupio u porazu Seville protiv Barcelone zbog suspenzije (deset žutih kartona).
Ervin Zukanović: Dovoljno je pogledati statistiku Genta i vidjeti kako igra naš reprezentativac. Dolaskom Zmaja, Gent je mnogo stabilniji u odbrani i ne prima golove kao u prvom dijelu sezone. Proteklog vikenda, Gent je savladao Cercle Brugge sa 2:0.
Ognjen Vranješ: Sezona u Rusiji još nije počela.
Muhamed Bešić: Odigrao je svih 90 minuta u duelu Ferencvarosa protiv Pape, u kojem je njegov tim pobijedio sa 3:1.
Toni Sunjić: Sezona u Ukrajini još nije počela.
Mensur Mujdža: Nije nastupio u prošlom kolu protiv Frankfurta (0:0). Mujdža već sedam dana trenira sa ostatkom ekipe, tako da se njegov nastup očekuje u narednom kolu.
Senad Lulić: Večeras nastupa protiv Pescare.
Sejad Salihović: Povrijeđen je. I dalje je upitno da li će biti spreman za Grčku.
Ivan Sesar: Igrač Sarajeva na posudbi u Elazigsporu odigrao je odlično protiv Antalyaspora u pobjedi svog tima od 2:1. Mladi veznjak imao je utjecaja kod prvog gola, a kod drugog upisao je asistenciju.
Haris Medunjanin: Gazinatepspor je ostvario veoma važnu pobjedu nad Bursasporom, a naš reprezentativac igrao je do 58. minute kada ga je zamijenio Abdul Razack Traore.
Miralem Pjanić: Sigurno da je Pjanić pružio najbolju partiju od svih reprezentativaca. Roma je savladala Atalantu sa 3:2, a Mali Princ je pored sjajne igre tokom cijele utakmice, postigao i fenomenalan gol iz slobodnog udarca.
Adnan Zahirović: Sezona u Bjelorusiji još nije počela.
Muamer Svraka: Sezona u BiH nije još počela.
Edin Višća: Istanbul BB i Eskisehirspor odigrali su jednu veoma dobru utakmicu koja je na kraju završila bez pobjednika (2:2). Edin Višća našao se u početkom sastavu domaćih i odigrao je veoma dobro svih 90 minuta.
Senijad Ibričić: Nije ulazio s klupe u porazi Kasimpaše od Fenerbahčea.
Miroslav Stevanović: Nije se našao u sastavu za susret sa Barcelonom (2:1 pobjeda Katalonaca).
Edin Džeko: Odgledao je susret Manchester Cityja i Chelseaja (2:0) s klupe, jer je Roberto Manicni u ovoj utakmici dao prednost Sergiu Agueru i Carlosu Tevezu, koje je ubacio s klupe.
Vedad Ibišević: Odigrao je cijeli susret protiv Nurnberga (1:1). Naš napadač odigrao je dobru utakmicu, ali se nije upisivao u listu strijelaca. Na pogodak čeka preko 500 minuta.
-
frngla
#419 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Biće ovo pravo gutava tekmu (ništa novo je l'
) mene je samo strah da nam se ned'o Bog povrijedi neko od igrača, što se tiče igre i zalaganja u to ne sumnjam sekundu jednu... 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#420 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pregledao sam Grcki tim malo veceras, skoro pa svi su odigrali 90 minuta za svoje klubove, Samaras je ostao na klupi Celtika zbog operacije, ali bi se trebao vratiti u sljedecem kolu. al ajd ima jos 4-5 utakmica 
- dinty2
#421 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
definitivno stižu boljoj formi od nas,,ali mi smo pojedinačno jačiSlo Burner wrote:Pregledao sam Grcki tim malo veceras, skoro pa svi su odigrali 90 minuta za svoje klubove, Samaras je ostao na klupi Celtika zbog operacije, ali bi se trebao vratiti u sljedecem kolu. al ajd ima jos 4-5 utakmica
igrači nam igraju u jačim klubovima i koštaju više.. ali baš zato što igraju u jačim timovima, nemaju stalnu minutažu,dok su grci svi u nešto slabijim klubovima ,,ali su zato standardni
šta će presuditi ,,vićemo
- MaroonBrigade
#422 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ima li neko link za prenos 
- luckylaka
- MOSALJOZE
#424 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
al to je samo prvo poluvrijemeluckylaka wrote:http://www.youtube.com/watch?v=Ccq6soOWI2wMasaCHusaC wrote:ima li neko link za prenos
- splend
#425 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
da te ne citiram cvrcak, sta ti pokusavas reci ovim sastavima. pa mi smo po njima samo jaci od slovacke i irske. ovo ostalo je u 5 deka. OK, mi imamo dzeku, al srbi imaju ivanovica. druga je stvar sto mi smatramo da je vedo ekstra klasa recimo u odnosu na bendhera ili elmandera.
imamo najslabije bekove od svih ovih ekipa. pa i stopere. zadnjeg veznog takodjer. i krila nam nisu nesto. imamo pjanica i dzeku koji spadaju u tu svjetsku klasu, i odmah bi da se poredimo sa francuskom
imamo najslabije bekove od svih ovih ekipa. pa i stopere. zadnjeg veznog takodjer. i krila nam nisu nesto. imamo pjanica i dzeku koji spadaju u tu svjetsku klasu, i odmah bi da se poredimo sa francuskom