U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Muhamed Đakmić

#401 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Muhamed Đakmić »

Ako je on bio kokuz, to po automatizmu znači da ti nisi kokuz.

Jesam ja tebi rekao da mi se sviđaš? :oops:
loose end

#402 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by loose end »

zuta_lala wrote:Znalac, odmah da ti kažem da ne bih bila ni s jednim ni s drugim. Ibišević je oženjen, a Džeko i nije baš moj tip. :D
Ja ne znam jesam li napisala (čini mi se da jesam), ali u mom okruženju ima milion veza u kojima su momci kokuzi i to njima ne smeta jer ih VOLE. Imala sam i ja jednog kokuza, ali to se neslavno završilo (ne zbog toga što nije imao love).
jok ba, priznaj da to nije istina :mrgreen:
žuta lala

#403 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by žuta lala »

Sarajevo1946 wrote:Ako je on bio kokuz, to po automatizmu znači da ti nisi kokuz.

Jesam ja tebi rekao da mi se sviđaš? :oops:
Znam ja dobro s parama, ne može se meni desiti da sam švorc. :D

Znalac, prijavljujem slučaj prvog indirektnog priznavanja!
TheMule

#404 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by TheMule »

loose end wrote:
TheMule wrote:
Sarajevo1946 wrote:Status je bitan, laže ko kaže da nije, samo ja bih više volio da djevojka gotivi mene, a da moj status bude šlag na tortu u svemu tome, nego da gotivi moj status više od mene samog, jer može uvijek da naleti neko sa boljim statusom :D
Upravo tako prijatelju. Ponekad pitam djevojke, kad kazu svidja mi se ovaj ili onaj muskarac (lijep, dobar/ili "bad boy") "a da li bi ti se svidjo da cisti smece umjesto toga sto radi"? Neravno, uzvracaju s nekim mutno-komplikovanim odgovorom :run:
pretpostavljam da tebi ne bi smetalo da budes u vezi s djevojkom koja cisti smece na ulici?

socioekonomski status je nesto sasvim drugo od trazenja sponzora i uglavnom je bitan i muskarcima i zenama u smislu da je pozeljno da partneri budu iz iste klase. za sva dodatna objasnjenja pogledati temu finansijsko stanje prije braka.
Da sam zaljubljen u nju, ne bi. Ne bi me bilo stid drugova ili nekog drugog, jer ljubav je vaznija od toga. Kod zena, sta joj prijateljice, ili obican narod kazu je od vrhunskog znacaja.

Kod muskaraca, ljubav ukljucuje izgled i karakter, dok kod zena izgled i karakter igraju dosta manju ulogu, a polozaj u drustvu najvazniju.

Sto se tice tog topika kojeg si navela, cito sam, a nisam bio u stanju da odgovorim, a solucija je vrlo jednostavna. Eno odgovorio sam.
FreakyStyley

#405 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by FreakyStyley »

Pa polozaj u drustvu naravno igra ulogu, isto tako i par drugih stvari koje sam gore naveo, izgled puno manje, ali polozaj u drustvu nije jednako pare. Jesu li se curice kad si iso u osnovnu lozile na najsladjeg s najvise para ili na najpopularnijeg u razredu, koji je bio kapiten u fudbalu i imo muda da odgovori nastavniku ?
žuta lala

#406 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by žuta lala »

loose end wrote:
jok ba, priznaj da to nije istina :mrgreen:
Zbog ove teme će mi najstrašnija riječ biti "priznaj". :D
TheMule

#407 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by TheMule »

zuta_lala wrote:
TheMule wrote:
znalac wrote:[

ma ne, kazu ti da nikad u zivotu p*cke vidio nisi, kao evo meni ovdje kao da bi to nekako trebalo da unisti argumente iznesene, a ja im ponovio hiljadu puta da u zivotu nikad nisa imao problema sa djevojkama i da je ovo forum gdje mozes otvoreno reci stvari bez da to ikako utice na RL...kontaju ja dijete pa pricam isto kad pokusavam ''zbarit'' djevojku i ovdje na forumu, svaka budala zna da ne bi imao sanse da optuzi djevojku da je materijalista (a vecinom jesu) jer bi na taj nacin uvrijedio njihov ego, kao sto sam ih ja ovdje uvrijedio, pa sad napadaju kao lesinari a jos nijednog argumenta s njihove strane nisam cuo, da ne pominjem primjere iz zivota
Slazem se. Evo recimo veoma cesta pojava na fejsbuku: Slika Dzeke ili Ibisevica negdje u nekom od albuma - vise slika kad BiH pobjedjuje, ali vide se i u ostalim periodima godine. E sad vidis natpise time "Najbolji je", "Moja ljubav" "Volim ga najvise" itd itd. E sad, da se Ibisevic presvuce u odjelo komunalca, da li bi ga i prepoznale na ulici?
Mule, ti baš ideš iz krajnosti u krajnost. Da li je ovdje pitanje da li bismo bile s nekim ko čisti smeće, ili da li bismo bile s nekim ko nije baš dobrog imovinskog stanja? :-) Odlučite se!

Znalac, odmah da ti kažem da ne bih bila ni s jednim ni s drugim. Ibišević je oženjen, a Džeko i nije baš moj tip. :D
Ja ne znam jesam li napisala (čini mi se da jesam), ali u mom okruženju ima milion veza u kojima su momci kokuzi i to njima ne smeta jer ih VOLE. Imala sam i ja jednog kokuza, ali to se neslavno završilo (ne zbog toga što nije imao love).
Pa evo da ti dam malo drukciji primjer. Kolko smo puta vidjeli neku lijepu mladu djevojku sa nekim ruznim starijim covjekom, ali ima pare ili neki polozaj u druzsvu? Dakle moze donekle biti i kokuz, ali je neki ko fol zajeban tip, mafijas, kriminalac itd itd. A koliko smo puta vidjeli suprotno? Da li ces ikad uhvatiti lijepog muskarca kokuza sa ruznom 60godisnjom politicarkom koja i nema bas para, ali eto ima polozaj. Dakle nisu uvjek "sponzoruse" u pitanju
Muhamed Đakmić

#408 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Muhamed Đakmić »

Ko prizna pola mu se prašta :roll:
Muhamed Đakmić

#409 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Muhamed Đakmić »

Jednako je površno da je status, odnosno novac glavna odrednica, koliko je površno i da je ljepota glavna odrednica. Odnosno, meni supruga Briatoreova nije ništa jadnija od samog Briatorea :wink:
TheMule

#410 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by TheMule »

FreakyStyley wrote:Pa polozaj u drustvu naravno igra ulogu, isto tako i par drugih stvari koje sam gore naveo, izgled puno manje, ali polozaj u drustvu nije jednako pare. Jesu li se curice kad si iso u osnovnu lozile na najsladjeg s najvise para ili na najpopularnijeg u razredu, koji je bio kapiten u fudbalu i imo muda da odgovori nastavniku ?
Znamo, ali one nece da priznaju da je to u mnogim slucajevima presudno - igra glavnu ulogu. Kad priznaju, mozemo dalje na slijedeci korak, tj. terapiju. :D
TheMule

#411 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by TheMule »

Sarajevo1946 wrote:Jednako je površno da je status, odnosno novac glavna odrednica, koliko je površno i da je ljepota glavna odrednica. Odnosno, meni supruga Briatoreova nije ništa jadnija od samog Briatorea :wink:
Upravo tako. Zato sam i napiso da zene nisu nista superiornije od muskaraca. Mozda su ustvari i gore, jer zamisli spavati s nekim ko ti se nesvidja ili je odvratan :lol: Kako mogu? Kako? :lol:
FreakyStyley

#412 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by FreakyStyley »

Pa bravo. Zene traze drugacije stvari kod muskaraca, nego muskarci kod zena. Nema to veze s parama. Taj donekle kokuz sa zadovoljavajucim drustvenim statusom posjeduje kvalitete koje zene smatraju pozeljnim, jer da ih nema ne bi ni imao takav drustveni status.
Muhamed Đakmić

#413 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Muhamed Đakmić »

Pa dobro, ne znači to da su sve iste niti da smo mi svi isti :D
loose end

#414 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by loose end »

TheMule wrote:
loose end wrote:
TheMule wrote:Upravo tako prijatelju. Ponekad pitam djevojke, kad kazu svidja mi se ovaj ili onaj muskarac (lijep, dobar/ili "bad boy") "a da li bi ti se svidjo da cisti smece umjesto toga sto radi"? Neravno, uzvracaju s nekim mutno-komplikovanim odgovorom :run:
pretpostavljam da tebi ne bi smetalo da budes u vezi s djevojkom koja cisti smece na ulici?

socioekonomski status je nesto sasvim drugo od trazenja sponzora i uglavnom je bitan i muskarcima i zenama u smislu da je pozeljno da partneri budu iz iste klase. za sva dodatna objasnjenja pogledati temu finansijsko stanje prije braka.
Da sam zaljubljen u nju, ne bi. Ne bi me bilo stid drugova ili nekog drugog, jer ljubav je vaznija od toga. Kod zena, sta joj prijateljice, ili obican narod kazu je od vrhunskog znacaja.

Kod muskaraca, ljubav ukljucuje izgled i karakter, dok kod zena izgled i karakter igraju dosta manju ulogu, a polozaj u drustvu najvazniju.

Sto se tice tog topika kojeg si navela, cito sam, a nisam bio u stanju da odgovorim, a solucija je vrlo jednostavna. Eno odgovorio sam.
evo imas moje duboko postovanje zbog tog odgovora. necu ti govoriti da lazes i da priznas da to nije tako; govoris u svoje ime i ja ti vjerujem. hajte sad ti i @znalac ukazite isto postovanje drugim forumasima i forumasicama i dozvolite da govore istinu ako kazu da ne zbrajaju vrijednost odjece na potencijalnom partneru.
Last edited by loose end on 03/02/2013 15:27, edited 1 time in total.
sour cherry

#415 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

Karakter igra veeeeliku ulogu.Meni je npr.presudan karakter.
TheMule

#416 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by TheMule »

loose end wrote:
TheMule wrote:
loose end wrote:

imas moje duboko postovanje zbog tog odgovora... necu ti govoriti da lazes i da priznas da to nije tako; govoris u svoje ime i ja ti vjerujem. hajte sad ti i @znalac ukazite isto postovanje drugim forumasima i forumasicama i dozvolite da govore istinu ako kazu da ne zbrajaju vrijednost odjece na potencijalnom partneru.
Pa vec smo napisali da nisu sve iste, vec je to onako generalno. A ovo sa priznanjima se male zezamo
FreakyStyley

#417 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by FreakyStyley »

The Mule jarane meni se cini da malo mijesas pojmove. Ja o zenama, ti o sponzorusama.
TheMule

#418 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by TheMule »

FreakyStyley wrote:The Mule jarane meni se cini da malo mijesas pojmove. Ja o zenama, ti o sponzorusama.
Mozemol' se dogovoriti da se sponzoruse kace na pare, a vecina obicnih zena na polozaj, a muskarci ni na jedno? Uostalom, i sponzoruse su zene.
Last edited by TheMule on 03/02/2013 15:32, edited 1 time in total.
JThomas

#419 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by JThomas »

danas dobra štela treba da bi čistio smeće, k'o i za svaki drugi budžetski pos'o...
FreakyStyley

#420 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by FreakyStyley »

TheMule wrote:
FreakyStyley wrote:The Mule jarane meni se cini da malo mijesas pojmove. Ja o zenama, ti o sponzorusama.
Mozemol' se dogovoriti da se sponzoruse kace na pare, a vecina obicnih zena na polozaj, a muskarci ni na jedno? Uostalom, i sponzoruse su zene.
Tako nekako.
FreakyStyley

#421 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by FreakyStyley »

JThomas wrote:danas dobra štela treba da bi čistio smeće, k'o i za svaki drugi budžetski pos'o...
Ma stela drug za sve. Dje cu ja jadan kad pravo zavrsim, odmah na biro. 8-)
JThomas

#422 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by JThomas »

i kad se zaposliš, prve tri godine nećeš imati platu k'o komunalac, i to ako imaš sreće :D
FreakyStyley

#423 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by FreakyStyley »

xcober wrote:http://vimeo.com/36359169#at=0

sta bi bilo da smo mi "divlji", sreca nasa sto smo ponosni, pametni, obrazovani, situirani... dodjes go i bos odes bos i go, ko ponese dlaku sa sobom ima stan od mene...
Sta rece ? Dobra shilja, a ? :D
Korisničkoime

#424 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Korisničkoime »

Uspješnost je primamljiv za žene (ne sponzoruše). Ne znam zašto i zbog čega ali žene vole uspješne muškarce. Najčešće u sadašnjem društvu sa uspješnošću dolazi i novac. Ja ako sam uspješan advokat, menadžer, sportista za moje usluge će drugi dobro da plate.
Znači mnogim ženama je to privlačno da je muškarac uspješan da je u nečemu prvi po mogućnosti najbolji. Moram naglasiti pogotovo kod naših žena jer se i u našem društvu uspješnost veoma puno cijeni. Na žalost veoma često je slučaj u našem društvu da se uspješnost izjednačuje sa novcem a zanemaruje se stanje u kojem se društvo nalazi pa tako ljudi koji su glupi i tupi ko noć se smatraju uspješnim jer imaju pare a zanemaruje se da su te pare naslijedili ili ukrali i da i dan danas kradu te da će propasti kao kauč kada im se jednom onemogući da ukradu koliko im treba.
Znači često u biti uopšte nije fazon u parama one su dobrodošao sporedni efekat nego je to kako bi naši ljudi rekli da je neko i nešto presudan faktor.
p206

#425 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by p206 »

Korisničkoime wrote:Uspješnost je primamljiv za žene (ne sponzoruše). Ne znam zašto i zbog čega ali žene vole uspješne muškarce. Najčešće u sadašnjem društvu sa uspješnošću dolazi i novac. Ja ako sam uspješan advokat, menadžer, sportista za moje usluge će drugi dobro da plate.
Znači mnogim ženama je to privlačno da je muškarac uspješan da je u nečemu prvi po mogućnosti najbolji. Moram naglasiti pogotovo kod naših žena jer se i u našem društvu uspješnost veoma puno cijeni. Na žalost veoma često je slučaj u našem društvu da se uspješnost izjednačuje sa novcem a zanemaruje se stanje u kojem se društvo nalazi pa tako ljudi koji su glupi i tupi ko noć se smatraju uspješnim jer imaju pare a zanemaruje se da su te pare naslijedili ili ukrali i da i dan danas kradu te da će propasti kao kauč kada im se jednom onemogući da ukradu koliko im treba.
Znači često u biti uopšte nije fazon u parama one su dobrodošao sporedni efekat nego je to kako bi naši ljudi rekli da je neko i nešto presudan faktor.
baš ovo boldirano... bolje prolaze oni koji su se dali u jednom smijeru i tu su uspješni, a ne oni koji znaju svašta po malo tj. svestrani... i onda zvocaju svom uspješnom muškarcu koji ne zna česmu zamijeniti, utičnicu namjestiti, ispustiti zrak ili vodu u radijatoru..
Post Reply