Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Locked
dječak sa šibicama

#401 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by dječak sa šibicama »

alanskoda wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ja tek sad vidjeh izlaganje gospodina Zagija, znaci, njegov sin je pozvan, dok je bio na birou, da se javi na radno mjesto u Telecomu, ako sam dobro shvatio? bez intervencija i slicno.

E sad, kolika budala moras biti, pa povjerovati u ovakve izjave.

Jos da ne znam kakve je marifetluke radio Zagi dok je bio ministar... pa tad je privatizacija bila u punom zamahu, grabio je procente lopatom. Sad glumi zrtvu.

Eeeeee jarane moj a kad je zaim skidao tenkiste, gdje si ti bio. Da nije njega sad bi nam srbi bili za govornicom. Eeeeee jarane moj.
Pa eno je predsjednica skupstine kantona Srpkinja :D svaka cast zeni, ne znam je, ali znam da joj je sin Nebojsa istaknuti cetnik (po licnom priznanju) u Americi, kolumnista u velikosrpskim novinama i blogovima.

Ma Zagi je komedija, sav se on uzivio u ulogu zrtve, ali nije sam Zagi, sve ono tamo je go sljam, u onim klupama. Kad im cujes privatne rasprave jer je mikrofon ostao upaljen, vidis koji je to polusvijet, i ko ovim jadnim narodom gospodari. Nafurane velicine, guzovani, uhljebi, kojima se svi smjeskaju jer svako ocekuje neku korist od njih. A oni hadze.

Fuj.
Vitez Koja

#402 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Vitez Koja »

[*]
[*]
Vitez Koja wrote:
Vauuu, ostah bez rijeci. Hvala ti, prosvjetlio si me!!!
Nema problema i drugi put .....[/quote]

Drago mi je, sto mogu racunati na tebe...
nicaze_072

#403 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by nicaze_072 »

Kad pogledam ove vase komentare nije ni cudo ko zakone u ovoj drzavi i kantonima donosi. To su ipak vasi predstavnici! :lol:
Vitez Koja

#404 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Vitez Koja »

dječak sa šibicama wrote:
alanskoda wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ja tek sad vidjeh izlaganje gospodina Zagija, znaci, njegov sin je pozvan, dok je bio na birou, da se javi na radno mjesto u Telecomu, ako sam dobro shvatio? bez intervencija i slicno.

E sad, kolika budala moras biti, pa povjerovati u ovakve izjave.

Jos da ne znam kakve je marifetluke radio Zagi dok je bio ministar... pa tad je privatizacija bila u punom zamahu, grabio je procente lopatom. Sad glumi zrtvu.

Eeeeee jarane moj a kad je zaim skidao tenkiste, gdje si ti bio. Da nije njega sad bi nam srbi bili za govornicom. Eeeeee jarane moj.
Pa eno je predsjednica skupstine kantona Srpkinja :D svaka cast zeni, ne znam je, ali znam da joj je sin Nebojsa istaknuti cetnik (po licnom priznanju) u Americi, kolumnista u velikosrpskim novinama i blogovima.

[*]Ma Zagi je komedija, sav se on uzivio u ulogu zrtve, ali nije sam Zagi, sve ono tamo je go sljam, u onim klupama. Kad im cujes privatne rasprave jer je mikrofon ostao upaljen, vidis koji je to polusvijet, i ko ovim jadnim narodom gospodari. Nafurane velicine, guzovani, uhljebi, kojima se svi smjeskaju jer svako ocekuje neku korist od njih. A oni hadze.

Fuj.
I sto je nazalosnije, mogu biti samo hadze ovdje, kod nas, i nigdje drugo na svijetu....
nenadjebivi_2

#405 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by nenadjebivi_2 »

Ja ne znam sta je taj Fazlija koji qrac on radi u toj skupstini ili sta je vec.A ovo za Backovicevo dijete, sto.Ako je mali bio uzoran i fin ucenik i treba da radi u telekomu.Nas je mentalitet da zabadamo nos u tuđe glavom bez obzira a nikako da sagledamo prvo neke stvari....Hajd dalje.Fazlija zabada nos u tudji zivot i ispituje njega za te neke poslove i govori da mu zena radi negdje,a zena kuci sjedi i gleda to zasjedanje i dozivljava šok.Pa Fazlija kralju kako te nije stid ti si citav zivot zivio na tom jebenom budzetu i ti ga nekome spominješ.I lafo na olimpijadu ides a da sam posl'o onog čika Mišu bolje bi rezultate postigao.Misljenja su podjeljena, ali ne mogu nikako Fazliju da podrzim u svemu ovome.Kako god Backovic je ispao upravu za to sto mu je sve po spisku :D.Jest da je malo nekulturno direktno si na tv-u ali..sta je tu je... :D
bogoljub

#406 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by bogoljub »

ohhoo teško mu se od Deena!
Al moramo priznati da se pravo uštroio i prepao kada je Zaim lupio šakom od sto, i on i Segmedina.
dječak sa šibicama

#407 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

malawi wrote:Jebace ga Deen kad tad :D
Vec vidim konjske glave po krevetima :D
mrAdil

#408 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by mrAdil »

malawi wrote:Ima dosta Dipl.Ing sa Saobracajnog i Elektrotehnickog fakulteta, odsjek Telekomunikacije koji su na birou, pa ih niko ne zove iz Telecoma. Hajde sto ih ne zovu iz Telecoma, nego ih ne zovu ni iz Komunalnog. Suplja da nema dalje..
Pa nemogu ih zvati zato sto su tamo Zlaja, Fahro, Bakir, Ceric... i ostali "ratnici" davno uvalili svoju evlad, sestrice, bratice, kumove...
Ali problem je ako sin jednog borca dobije posao u Telecomu ...
stochar

#409 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by stochar »

gledam reakcije i ne mogu da vjerujem da ljudi podrzavaju Deena i Zagija. lik rek'o cijeloj skupstini "je.em vam sve!", ovaj se na FB obratio najprizemnijim rijecnikom i izvrijeđao Fazliju, i sad Fazlija prostak? nisam fan Fazlije, zajebav'o sam se na njegov racun tokom Olimpijade, pogotovo nisam fan SDP-a, ali ovo sto su Backovici danas priredili je uzas, a reakcije podrske me podsjecaju na skech Nadrealista s pšrofesorom Miljenkom...

Last edited by stochar on 30/01/2013 23:50, edited 1 time in total.
Vitez Koja

#410 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Vitez Koja »

nenadjebivi_2 wrote:Ja ne znam sta je taj Fazlija koji qrac on radi u toj skupstini ili sta je vec.A ovo za Backovicevo dijete, sto.Ako je mali bio uzoran i fin ucenik i treba da radi u telekomu.Nas je mentalitet da zabadamo nos u tuđe glavom bez obzira a nikako da sagledamo prvo neke stvari....Hajd dalje.Fazlija zabada nos u tudji zivot i ispituje njega za te neke poslove i govori da mu zena radi negdje,a zena kuci sjedi i gleda to zasjedanje i dozivljava šok.Pa Fazlija kralju kako te nije stid ti si citav zivot zivio na tom jebenom budzetu i ti ga nekome spominješ.I lafo na olimpijadu ides a da sam posl'o onog čika Mišu bolje bi rezultate postigao.Misljenja su podjeljena, ali ne mogu nikako Fazliju da podrzim u svemu ovome.Kako god Backovic je ispao upravu za to sto mu je sve po spisku :D.Jest da je malo nekulturno direktno si na tv-u ali..sta je tu je... :D
Koliko ovdje ima uzornih i finih ucenika...koji ne rade.
dječak sa šibicama

#411 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Sin jednog borca :lol:

I kakve veze Zlaja nacionale ima sa "privatnom" firmom familija Aksamija i Izetbegovic. Nisam znao da se petljaju jedni drugima u rejone :D
HM 2011

#412 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by HM 2011 »

stochar wrote:gledam reakcije i ne mogu da vjerujem da ljudi podrzavaju Deena i Zagija. lik rek'o cijeloj skupstini "je.em vam sve!", ovaj se na FB obratio najprizemnijim rijecnikom i izvrijeđao Fazliju, i sad Fazlija prostak? nisam fan Fazlije, zajebav'o sam se na njegov racun tokom Olimpijade, pogotovo nisam fan SDP-a, ali ovo sto su Backovici danas priredili je uzas, a reakcije podrske me podsjecaju na skech Nadrealista s pšrofesorom Miljenkom...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=p ... DLMwXKL2YY[/youtube]

ti bi da predstaviš to kao ovo - al nije tako - ima pozadina cijele priče, detalji, istinitost optužbi, sama argumentacija...... odbrana zagija u ovom slučaju od interesa tvog, mog, njenog, njegovog.....

Last edited by HM 2011 on 30/01/2013 23:52, edited 1 time in total.
stochar

#413 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by stochar »

nenadjebivi_2 wrote:Backovic je ispao upravu za to sto mu je sve po spisku :D.Jest da je malo nekulturno direktno si na tv-u ali..sta je tu je... :D
fakat Nadrealisti...
DZOMBA

#414 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by DZOMBA »

mrAdil wrote:
malawi wrote:Ima dosta Dipl.Ing sa Saobracajnog i Elektrotehnickog fakulteta, odsjek Telekomunikacije koji su na birou, pa ih niko ne zove iz Telecoma. Hajde sto ih ne zovu iz Telecoma, nego ih ne zovu ni iz Komunalnog. Suplja da nema dalje..
Pa nemogu ih zvati zato sto su tamo Zlaja, Fahro, Bakir, Ceric... i ostali "ratnici" davno uvalili svoju evlad, sestrice, bratice, kumove...
fakat buraz pun telekom djece boraca, sve ih sa biroa zovu :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#415 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by -LIBERO- »

veljaca wrote:Izgleda ovaj priuceni strijelac Fazlija se stavio na stranu onih koji koriste Dobrovoljacku za lazi i podmetanja. :(
Evo na prvoj stranici ove teme.

Izejdnacavas pojedine tvrdnje vezane za korupciju, nepotizam i uopste slicne nepravilnosti i zloupotrebe, sa Dobrovoljackom i ratnim putem Backovica.
dječak sa šibicama

#416 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

stochar wrote:gledam reakcije i ne mogu da vjerujem da ljudi podrzavaju Deena i Zagija.
Ja se tjesim da su to Fudini jarani iz skole, ili Farisove kolege iz Telecoma :D isto upali u Telecom sa biroa, preko konkursa naravno :D
veljaca

#417 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by veljaca »

Vitez Koja wrote:
nenadjebivi_2 wrote:Ja ne znam sta je taj Fazlija koji qrac on radi u toj skupstini ili sta je vec.A ovo za Backovicevo dijete, sto.Ako je mali bio uzoran i fin ucenik i treba da radi u telekomu.Nas je mentalitet da zabadamo nos u tuđe glavom bez obzira a nikako da sagledamo prvo neke stvari....Hajd dalje.Fazlija zabada nos u tudji zivot i ispituje njega za te neke poslove i govori da mu zena radi negdje,a zena kuci sjedi i gleda to zasjedanje i dozivljava šok.Pa Fazlija kralju kako te nije stid ti si citav zivot zivio na tom jebenom budzetu i ti ga nekome spominješ.I lafo na olimpijadu ides a da sam posl'o onog čika Mišu bolje bi rezultate postigao.Misljenja su podjeljena, ali ne mogu nikako Fazliju da podrzim u svemu ovome.Kako god Backovic je ispao upravu za to sto mu je sve po spisku :D.Jest da je malo nekulturno direktno si na tv-u ali..sta je tu je... :D
Evo ti odgovora:
mrAdil wrote:
:thumbup:

sa kojim se slazem u potpunosti ....
Vitez Koja

#418 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Vitez Koja »

stochar wrote:gledam reakcije i ne mogu da vjerujem da ljudi podrzavaju Deena i Zagija.
Ja se tjesim da su to Fudini jarani iz skole, ili Farisove kolege iz Telecoma :D isto upali u Telecom sa biroa, preko konkursa naravno :D
Sve legalno i po zakonu :)
Not My Idea

#419 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Not My Idea »

Pa vi niste normalni :lol: :sax:
bogoljub

#420 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by bogoljub »

stochar wrote:gledam reakcije i ne mogu da vjerujem da ljudi podrzavaju Deena i Zagija. lik rek'o cijeloj skupstini "je.em vam sve!", ovaj se na FB obratio najprizemnijim rijecnikom i izvrijeđao Fazliju, i sad Fazlija prostak? nisam fan Fazlije, zajebav'o sam se na njegov racun tokom Olimpijade, pogotovo nisam fan SDP-a, ali ovo sto su Backovici danas priredili je uzas, a reakcije podrske me podsjecaju na skech Nadrealista s pšrofesorom Miljenkom...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=p ... DLMwXKL2YY[/youtube]
zašto je užas? Zato što Su rekli istinu? Na onaj Način? Nekada ovaj način je potreban da se ušminkani skupštinski strijelci koji glume da znaju i lupetaju samo po skupštini. Ovo što je Fazlija uradio je dno dna. LAŽ!!! u korist Zlatka L. ali na svu sreću izhod je bio dobar. Fazlija posramljen zbog laži koje je izrekao, Segmedina se provaljuje više nego što misli. stalno uzima riječ, a kada uzme otpočne ko da je na kahvi s' konom!
nenadjebivi_2

#421 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by nenadjebivi_2 »

Vitez Koja wrote:
Pa hajd mi onda reci u cemu je to Fazlija bio uzoran pa je sad neki bitan lik...???
pussysmoke

#422 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by pussysmoke »

:thumbup:
alanskoda

#423 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by alanskoda »

Not My Idea wrote:Pa vi niste normalni :lol: :sax:

I nismo. Umjesto da pisemo po forumima , mogli smo i mi ko Backovic malo krasti, malo zaposljavati, malo parlament, malo ministarstvo, malo boracke organizacije......
Vitez Koja

#424 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Vitez Koja »

nenadjebivi_2 wrote:
Vitez Koja wrote:
Pa hajd mi onda reci u cemu je to Fazlija bio uzoran pa je sad neki bitan lik...???
Nisam na njega ni mislio...
malawi

#425 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by malawi »

Ma nema stele kod zaposljavanja, sta Vam je. Mog jarana toliko zvali da se zaposli u Telecom, da im je broj stavio na Black listu, da mu ne trose bateriju od mobitela. :D :D :D
Locked