Slucajni prolaznik ne zaboravljna porodicne veze tako lako molicu lijepoVjecitiStudent wrote:Jel' neko vec napisao da je nas ministar spoljnih poslova podrzao Jeremicevu kandidaturu za ovo mjesto?

Slucajni prolaznik ne zaboravljna porodicne veze tako lako molicu lijepoVjecitiStudent wrote:Jel' neko vec napisao da je nas ministar spoljnih poslova podrzao Jeremicevu kandidaturu za ovo mjesto?

baxul wrote:Daddy didn't give affection, no
And the boy was something that mommy wouldn't wear
King Jeremy the wicked
Oh, ruled his world
Jeremy spoke in class today
Nije bas tako... Grci naprimjerduh_sa_sjekirom wrote: Novu godini 13/14.01. proslavljaju svi vjernici pravoslavne/ortodoxne crkve...
A Grci su većinski po vjeroispovijesti - šta?dustaban wrote:Nije bas tako... Grci naprimjerduh_sa_sjekirom wrote: Novu godini 13/14.01. proslavljaju svi vjernici pravoslavne/ortodoxne crkve...
Muslimani !duh_sa_sjekirom wrote:A Grci su većinski po vjeroispovijesti - šta?dustaban wrote:Nije bas tako... Grci naprimjerduh_sa_sjekirom wrote: Novu godini 13/14.01. proslavljaju svi vjernici pravoslavne/ortodoxne crkve...
Onda njima sretna nova Hidžretska, sa malim zakašnjenjem...dustaban wrote:Muslimani !duh_sa_sjekirom wrote: A Grci su većinski po vjeroispovijesti - šta?
Nisu oni nista napravili nama napravili su sebi,Vucko se malo zajebucnuo ali idemo dalje.dustaban wrote:Jedini nacin da im vratimo ovo sto su nam napravili (naravno sva ova ujdurma sa novogodisnjim koncertom je zbog nas!) dakle jedini pravi revans je da instaliramo Cerica u UN i da on tamo napravi koncert za hidzretsku novu godinu - moj ummete!
Stvarno nije u redu. Ispravno je republika genocidna.don džonson wrote:Bez obzira na ove fašiste i ostalo, odakle pravo ovom seljaku, fašisti s druge strane, da napiše Republika Šumska, jel joj to zvanično ime?
Soft drinks provided by Pepsidustaban wrote:Jedini nacin da im vratimo ovo sto su nam napravili (naravno sva ova ujdurma sa novogodisnjim koncertom je zbog nas!) dakle jedini pravi revans je da instaliramo Cerica u UN i da on tamo napravi koncert za hidzretsku novu godinu - moj ummete!

Slutilo se i znalo se da ce ovakav biti i prije no sto ce otici u NY, ali zasto smo ga mi podrzali u tome?Pismonosa wrote:E moj Jeremijo, pa što vazda praviš skandale vlastitoj zemlji, bolan ne bioNiko ga vama ne može zavući ko vi sami sebi.
Pa zato što je to i tada bila jedna od disciplina i sastavni dio igre, kako je ono @ultima nazva, "ko će dodi i nacionalistima dati više guze"VjecitiStudent wrote:Slutilo se i znalo se da ce ovakav biti i prije no sto ce otici u NY, ali zasto smo ga mi podrzali u tome?Pismonosa wrote:E moj Jeremijo, pa što vazda praviš skandale vlastitoj zemlji, bolan ne bioNiko ga vama ne može zavući ko vi sami sebi.
SRRRRRRRRRRRRRRRRKKKKKVjecitiStudent wrote:Soft drinks provided by Pepsidustaban wrote:Jedini nacin da im vratimo ovo sto su nam napravili (naravno sva ova ujdurma sa novogodisnjim koncertom je zbog nas!) dakle jedini pravi revans je da instaliramo Cerica u UN i da on tamo napravi koncert za hidzretsku novu godinu - moj ummete!
Pa frajer radi samo korisne stvari za nasVjecitiStudent wrote:Slutilo se i znalo se da ce ovakav biti i prije no sto ce otici u NY, ali zasto smo ga mi podrzali u tome?Pismonosa wrote:E moj Jeremijo, pa što vazda praviš skandale vlastitoj zemlji, bolan ne bioNiko ga vama ne može zavući ko vi sami sebi.
Normala.cyprus wrote:Dakle, još jednom da utvrdimoSve što ima veze sa Srbima i Srbijom je fašističko?
seln wrote:Stvarno nije u redu. Ispravno je republika genocidna.don džonson wrote:Bez obzira na ove fašiste i ostalo, odakle pravo ovom seljaku, fašisti s druge strane, da napiše Republika Šumska, jel joj to zvanično ime?
Dobro, ponavljas 16--ti put istu stvar... nisi zanimljiv.cyprus wrote:Dakle, još jednom da utvrdimoSve što ima veze sa Srbima i Srbijom je fašističko?
Ko si ti da tevbi bude zanimljiv, drugima jesteDionysios wrote:Dobro, ponavljas 16--ti put istu stvar... nisi zanimljiv.cyprus wrote:Dakle, još jednom da utvrdimoSve što ima veze sa Srbima i Srbijom je fašističko?