Može li religija pomoći državi BiH ?!
- fatamorgana
#401 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Znao sam od početka, 
- Kroksica
- Kroksica
#403 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Pa dobro ti jutro, Fatko!fatamorgana wrote:Znao sam od početka,
- fatamorgana
#404 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ma nisam siguran , neki dan je jeo rum pločice pa je legla šuplja kako to u stvari i nije rum, bla, bla, bla,Ugljesa_ wrote:Fatamorgana pitaj ga sta misli o horoskopu, to je trik pitanje
- miskin
#405 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
@krox ne mogu tebi slati bilo kakvu sliku, moram se uredit onda malofatamorgana wrote:Može, evo pitanje, kakav si s Ibn Tejmijom? Na ti?miskin wrote: bas mi je danas poslao jedan mail, nesto ga ja pitao, pa mi odgovorio, pusti njega sad, nego reci ako neces sliku kako drugacije da ti dokazem da sam ili da nisam vehabija, da li ima neko pitanje u islamu kao trik pitanje pa da vidimo to, ili samo brada dolazi u obzir.
Edit: Jel moze slika iz srednje skole
Nemam ni jednu njegovu knjigu kuci, imam od Ibn Kajjima par knjiga njegovog ucenika ako ti to sta znaci
-
Ugljesa_
#406 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ako misli da horoskop treba izbaciti onda je neki mevlidov haver
- fatamorgana
#407 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Čekaj, ako šta lane na Ibn Tejmijju onda nije vehbos,Kroksica wrote:Pa dobro ti jutro, Fatko!fatamorgana wrote:Znao sam od početka,
- miskin
#408 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
bas citam o horoskopu danas kod Ziketa na stranici imaju 2 pitanja, ne moRe horoskopUgljesa_ wrote:Fatamorgana pitaj ga sta misli o horoskopu, to je trik pitanje
- fatamorgana
#409 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Pa zavisi jel' bolji il' gori od učitelja ....miskin wrote: Nemam ni jednu njegovu knjigu kuci, imam od Ibn Kajjima par knjiga njegovog ucenika ako ti to sta znaci
- miskin
#410 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
treba ga izbacit, ali nisam Mevlidov haverUgljesa_ wrote:Ako misli da horoskop treba izbaciti onda je neki mevlidov haver
- Neradnik
#411 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Nama bog ne moze pomoc, kamo li religija.
- Kroksica
#412 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ma jok, nisam ja muhanata. Samo mi nemoj slati neku tipa "Uruk-hai".miskin wrote: @krox ne mogu tebi slati bilo kakvu sliku, moram se uredit onda malo
- miskin
#413 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
jock, gdje cu lanuti na takvog covjeka, jedan od velike islamske uleme, ima titulu Sejhu-l-islamfatamorgana wrote:Čekaj, ako šta lane na Ibn Tejmijju onda nije vehbos,Kroksica wrote:Pa dobro ti jutro, Fatko!fatamorgana wrote:Znao sam od početka,
- fatamorgana
#414 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Gospodin_bez_kravate wrote:Nama bog ne moze pomoc, kamo li religija.
- miskin
#415 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Jabuka ne pada daleko od stabla, i on i Ibn Kesir ciji tefsir citamo su njegovi ucenici, gdje na pocetku tefsira ako pogledas stoji da su bili na menhedzu selefa, dakle selefije, i tradicionalno tumacenje islama, tako da se oni ne razlikuju plahofatamorgana wrote:Pa zavisi jel' bolji il' gori od učitelja ....miskin wrote: Nemam ni jednu njegovu knjigu kuci, imam od Ibn Kajjima par knjiga njegovog ucenika ako ti to sta znaci
- Kroksica
#416 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Stos ga izbacivat, matere ti? Kad mi kazu da mi poslovni kolega salje neke tajne signale, hoce mi nesto bit od srece.miskin wrote:treba ga izbacit, ali nisam Mevlidov haverUgljesa_ wrote:Ako misli da horoskop treba izbaciti onda je neki mevlidov haver
Ja nemam poslovnog kolegu.
- miskin
#417 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
nije mi poznata ta vjestinaKroksica wrote:Ma jok, nisam ja muhanata. Samo mi nemoj slati neku tipa "Uruk-hai".miskin wrote: @krox ne mogu tebi slati bilo kakvu sliku, moram se uredit onda malo
- fatamorgana
#418 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
A jesil' ikad proš'o na manje od 2 kilometra od Maoče?miskin wrote:treba ga izbacit, ali nisam Mevlidov haverUgljesa_ wrote:Ako misli da horoskop treba izbaciti onda je neki mevlidov haver
- Kroksica
#419 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Bicepsi, tricepsi i ostali cepsi.miskin wrote:nije mi poznata ta vjestinaKroksica wrote:Ma jok, nisam ja muhanata. Samo mi nemoj slati neku tipa "Uruk-hai".miskin wrote: @krox ne mogu tebi slati bilo kakvu sliku, moram se uredit onda malo
- miskin
#420 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Odes na stranicu rijaseta ili na preporod.com i trazilicu na stranici ukucas rijeci horoskop, nakon toga procitaj nesto o tome, pa me onda opet pitaj, jel moze?Kroksica wrote:Stos ga izbacivat, matere ti? Kad mi kazu da mi poslovni kolega salje neke tajne signale, hoce mi nesto bit od srece.miskin wrote:treba ga izbacit, ali nisam Mevlidov haverUgljesa_ wrote:Ako misli da horoskop treba izbaciti onda je neki mevlidov haver
Ja nemam poslovnog kolegu.
-
amazon
#421 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Reci mi sta mladog covjeka privlaci tako nesto..zar nije ljepse ganjat cure, sport, bilo sto sto vole mladi..miskin wrote:Jabuka ne pada daleko od stabla, i on i Ibn Kesir ciji tefsir citamo su njegovi ucenici, gdje na pocetku tefsira ako pogledas stoji da su bili na menhedzu selefa, dakle selefije, i tradicionalno tumacenje islama, tako da se oni ne razlikuju plahofatamorgana wrote:Pa zavisi jel' bolji il' gori od učitelja ....miskin wrote: Nemam ni jednu njegovu knjigu kuci, imam od Ibn Kajjima par knjiga njegovog ucenika ako ti to sta znaci
- Kroksica
#422 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
A znas da do tih stranica drzim ko i do horoskopa u Oslobodjenju.miskin wrote:
Odes na stranicu rijaseta ili na preporod.com i trazilicu na stranici ukucas rijeci horoskop, nakon toga procitaj nesto o tome, pa me onda opet pitaj, jel moze?
- miskin
#423 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
obzirom da sam vjernik i da mi je ovo zanimljivo necu lagati. Moj jedini kontakt sa Maocom je bio 2010 kada me prijatelj koji je morao ici gore zvao da idem sa njim, i mama mi nije dala tako da nisam ni otisao, a on je gore mogao dobiti batina od brace, prosao je samo sa par kamenica na autu. Tako da nisam zalazio plaho gore, ali znam insane ovdje koji su zivjlei gore i koji ide gore redovno, poznajem i onog Muniba sto je Mevlida dovezao u Sarajevu, zajedno smo bili na jednom izletu u prirodi, znam mu i babu Dzemo se zove radi u Mitalufatamorgana wrote:A jesil' ikad proš'o na manje od 2 kilometra od Maoče?miskin wrote:treba ga izbacit, ali nisam Mevlidov haverUgljesa_ wrote:Ako misli da horoskop treba izbaciti onda je neki mevlidov haver
- miskin
#424 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ja se ne mogu zamislit bez namaza, bez Kur'ana, to je moj zivot i ja tu nalazim sebe. Sto se tice tog zivota koji vodi vecina mladih, moram priznati da sam ja bio takođe iskusan time, cure, alkohol, marihuana, diskoteke, razni party, no u tome sam bio aktivno malo vise od 2 godine, i to mi je nekako dosadilo, i nekako sam nesvejsno poceo razmisljati imao neki stari knjigu u kuci otac jos dobio u ratu, poceo to citati, upoznao momke sa slicnom pricom i od tada sam ovdje na ovoj straniReci mi sta mladog covjeka privlaci tako nesto..zar nije ljepse ganjat cure, sport, bilo sto sto vole mladi..
- fatamorgana
#425 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Pa šta da ti kažem Miske, pamet u glavu ....miskin wrote:
obzirom da sam vjernik i da mi je ovo zanimljivo necu lagati. Moj jedini kontakt sa Maocom je bio 2010 kada me prijatelj koji je morao ici gore zvao da idem sa njim, i mama mi nije dala tako da nisam ni otisao, a on je gore mogao dobiti batina od brace, prosao je samo sa par kamenica na autu. Tako da nisam zalazio plaho gore, ali znam insane ovdje koji su zivjlei gore i koji ide gore redovno, poznajem i onog Muniba sto je Mevlida dovezao u Sarajevu, zajedno smo bili na jednom izletu u prirodi, znam mu i babu Dzemo se zove radi u Mitalu