Koji smo mi Balkanci krkani

, Nizozemci jadni prvi put u 10 godina uspijevaju ući u finale, ali svake godine su se vraćali, jebiga, padnu u polufinalu pa dođu dogodine pa opet padnu i vraćaju se i ponove 10 puta dok ne uđu. Čitav zapad pa onda i Baltik su također padali u polufinalima, ali nikake drame, a sad ovi naši na forumima pozivaju na bojkot, traže da se odmah sve zemlje s Balkana povuku s Eurosonga, da organiziraju svoj neki format.

Nikako ne volimo demokraciju

, mislim ukusi se razlikuju, ali realno nijedna zemlja iz regije nije zaslužila prolaz. Crna Gora zapravo da, ali mislim da je kombinacijom glasova publike i žirija pala kod žirija, ali to će se sve saznati u nedjelju. Uostalom, države su dogovorile ovakav format glasanja, šta sad hoće ovi? Nije valjalo kad je samo publika, nije kad je samo žiri, ne valja sad ni ovo? Svake godine se dešava da žiri hoće jedne, publika druge, a onda se nađu na sredini,pogode se ukusi i publike i žirija nekad i ti prođu, ostali traže slamke spasa.
Jedino što se može prigovoriti je to da male države tipa San Marino itd nemaju nikakve šanse-ili da šalju bogovske pjesme ili da shvate da će uvijek završiti natjecanje u polufinalu. Jer, čak i s pjesmama koje su donekle i dobre ne mogu konkurirati blokovima koji glasaju. Eto, ove godine su razbili jugoslavenski, nadam se da će dogodine i ostale pa da pravedno glasanje bude u punom kapacitetu.