Senaid Memić - ALL ABOUT
-
hizo ramidovic
#401 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
bezobzira sto seto nekim ti nesvidza al zafaljujuci nacelniku sviju nacelnika senahku ilidza postaje polahko elitno naselje gradese zgrade svadze putovi popravljajuse trava se redovno odrzava i kosi cvjece se zasadzuje i ljepo mirise a pljuvaca i ne zadovoljnih vazda je bilo i bi ce i nek se grade neboderi ako treba nek se zna i vidi kakose ilidza gradi a ako bude srece napravit ce se jos vise zgrada jer ima slobodni zeleni povrsina kojese nekoriste ni zasto i nanjima se mogu komotno napravit neboderi i malo vece zgrade
- _Reds_
#402 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Elitno ??hizo ramidovic wrote:bezobzira sto seto nekim ti nesvidza al zafaljujuci nacelniku sviju nacelnika senahku ilidza postaje polahko elitno naselje gradese zgrade svadze putovi popravljajuse trava se redovno odrzava i kosi cvjece se zasadzuje i ljepo mirise a pljuvaca i ne zadovoljnih vazda je bilo i bi ce i nek se grade neboderi ako treba nek se zna i vidi kakose ilidza gradi a ako bude srece napravit ce se jos vise zgrada jer ima slobodni zeleni povrsina kojese nekoriste ni zasto i nanjima se mogu komotno napravit neboderi i malo vece zgrade
Pa Lužani su možda i bili takvi, dok ova nova zgrada ne niče.
Neboderi se ne mogu praviti na Ilidži niti im je tu mjesto.
- Hajvan
#403 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
sve je moguće, pa i to što kažete…_Reds_ wrote:Elitno ??hizo ramidovic wrote:bezobzira sto seto nekim ti nesvidza al zafaljujuci nacelniku sviju nacelnika senahku ilidza postaje polahko elitno naselje gradese zgrade svadze putovi popravljajuse trava se redovno odrzava i kosi cvjece se zasadzuje i ljepo mirise a pljuvaca i ne zadovoljnih vazda je bilo i bi ce i nek se grade neboderi ako treba nek se zna i vidi kakose ilidza gradi a ako bude srece napravit ce se jos vise zgrada jer ima slobodni zeleni povrsina kojese nekoriste ni zasto i nanjima se mogu komotno napravit neboderi i malo vece zgrade
Pa Lužani su možda i bili takvi, dok ova nova zgrada ne niče.
Neboderi se ne mogu praviti na Ilidži niti im je tu mjesto.
- Hajvan
#404 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
hizo ramidovic wrote:bezobzira sto seto nekim ti nesvidza al zafaljujuci nacelniku sviju nacelnika senahku ilidza postaje polahko elitno naselje gradese zgrade svadze putovi popravljajuse trava se redovno odrzava i kosi cvjece se zasadzuje i ljepo mirise a pljuvaca i ne zadovoljnih vazda je bilo i bi ce i nek se grade neboderi ako treba nek se zna i vidi kakose ilidza gradi a ako bude srece napravit ce se jos vise zgrada jer ima slobodni zeleni povrsina kojese nekoriste ni zasto i nanjima se mogu komotno napravit neboderi i malo vece zgrade
naravno. sve pretvoriti u betonsku džuglu!
-
hizo ramidovic
#405 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ni je mi jasno sto nekom smetaju neboderi pa svaki veci grad i svjetu ima nebodere pa nek hin ima i ilidza i luzani nikom ne ce smetat i ni je mi jasno sto nekom smeta kadse prave zgrade pa dase neprave svibi pljuvali po senahku stose stagod negradi dze su investicije a kadse gradi onda galama stose gradi pa normalno da treba sto vise zgrada i betonskog prostora jerje on puno laksi zaodrzavat vego trava stvarno cudan smo narod mi
- golfiista
#406 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Jel´ to koristiš google prevodilac sa bosanskog na hrvatski jezik?hizo ramidovic wrote:ni je mi jasno sto nekom smetaju neboderi pa svaki veci grad i svjetu ima nebodere pa nek hin ima i ilidza i luzani nikom ne ce smetat i ni je mi jasno sto nekom smeta kadse prave zgrade pa dase neprave svibi pljuvali po senahku stose stagod negradi dze su investicije a kadse gradi onda galama stose gradi pa normalno da treba sto vise zgrada i betonskog prostora jerje on puno laksi zaodrzavat vego trava stvarno cudan smo narod mi
- duh_sa_sjekirom
#407 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Sa bosanskog na ni on ne zna kojigolfiista wrote:Jel´ to koristiš google prevodilac sa bosanskog na hrvatski jezik?hizo ramidovic wrote:ni je mi jasno sto nekom smetaju neboderi pa svaki veci grad i svjetu ima nebodere pa nek hin ima i ilidza i luzani nikom ne ce smetat i ni je mi jasno sto nekom smeta kadse prave zgrade pa dase neprave svibi pljuvali po senahku stose stagod negradi dze su investicije a kadse gradi onda galama stose gradi pa normalno da treba sto vise zgrada i betonskog prostora jerje on puno laksi zaodrzavat vego trava stvarno cudan smo narod mi
-
neki
#408 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
hizo vas lozi vec dvije godine 
-
Naslovnica
#409 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
neki wrote:hizo vas lozi vec dvije godine
-
Naslovnica
#410 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Svaka ti je na mjestu Hizo, ali raja ne konta.hizo ramidovic wrote:ni je mi jasno sto nekom smetaju neboderi pa svaki veci grad i svjetu ima nebodere pa nek hin ima i ilidza i luzani nikom ne ce smetat i ni je mi jasno sto nekom smeta kadse prave zgrade pa dase neprave svibi pljuvali po senahku stose stagod negradi dze su investicije a kadse gradi onda galama stose gradi pa normalno da treba sto vise zgrada i betonskog prostora jerje on puno laksi zaodrzavat vego trava stvarno cudan smo narod mi
- golfiista
#411 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Hizo jede g.vna.
- Hajvan
#412 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Mislim da je došlo do misinterpretacija s Vaše strane.golfiista wrote:Hizo jede g.vna.
Hizo ne jede, već servira dobro upakovana tuđa govna onima koji ih žele pojesti.
Do Vas je.
- golfiista
#413 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Hizo jede g.vna, a znaš zašto?Hajvan wrote:Mislim da je došlo do misinterpretacija s Vaše strane.golfiista wrote:Hizo jede g.vna.
Hizo ne jede, već servira dobro upakovana tuđa govna onima koji ih žele pojesti.
Do Vas je.
Zato što sere po čovjeku kojeg i ne poznaje, što sere po ljudima koje i ne poznaje, a posebno iz razloga što sere po svojim neostvarenim snovima, nadanjima a ponajviše sere samog sebe, jer u zivotu nije ostvario ono o čemu je snivao, jer zapravo nikada nije smogao snage da se probudi i uhvati u koštac sa svim ljudima, stanjima što stajaše između nejgovih snova, nadanja i njega samog. Eto to je Hizo, neostvarni potencijal, a kada kažem Hizo ne mislim na pojedinca, zapravo mislim na sve jebivjetre što nemaju muda da savladaju prvu prepreku na koju naiđu i umjesto " ne mogu ja to" kažu " Mogu i hoću ".
Analogno tome, svu svoju količinu frustracije i nesupjeha odvagaju pa je tresnu prvom čovjeku u lice uz opravdanje, sve što jesi, jesi zahvaljujući nečemu ili nekome, ali ne i sebi samome, jer je za takve nepojmljivo da neko može učiniti nešto za sebe, ili ne daj Bože, za druge, sam, ili samo uz svoju samopomoć.
Tako da Hivzo, godianma sere samo po sebi,dok vrijeme prolazi i prilika da se opere ili probudi, neumitno je sve manje i manje. Ako ne razumiješ napisano, za tebe je već kasno.
- Hajvan
#414 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Naravno!
Ironija i sarkazam su uglavnom odbrambeni menhanizmi neostvarneih.
-
stafi
#415 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
znači drug hizo, što bi rekli, prdnuo u šišu.

- fidoremilienko
#416 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Drug hizo, široka ramena, muda malena. 
-
hizo ramidovic
#417 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
sta reci, koju posluku porati... nakon ovakvih psihoanaliza vidovitih savremenih intelektualaca i strucnjaka, kojih se dakako ni sigmund freud osobno ne bi postidio, a bogami ni braca tarabici, ostaje mi samo da nastavim zderat' grah i prdit' u sisu, nadajuci se da cu jednog dana ipak osvanuti kao realiziran co'jk, sa velikim mudima...sto ti je zivot...
-
stafi
#418 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
a ko zna, možda je uzak u ramenima a širok u guzovima, i još k tomu i ovo zadnje mu malehno.fidoremilienko wrote:Drug hizo, široka ramena, muda malena.

- duh_sa_sjekirom
#419 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
hizo ramidovic wrote:sta reci, koju posluku porati... nakon ovakvih psihoanaliza vidovitih savremenih intelektualaca i strucnjaka, kojih se dakako ni sigmund freud osobno ne bi postidio, a bogami ni braca tarabici, ostaje mi samo da nastavim zderat' grah i prdit' u sisu, nadajuci se da cu jednog dana ipak osvanuti kao realiziran co'jk, sa velikim mudima...sto ti je zivot...
Kratko i jasno.
-
stafi
#420 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
iznajmite si sobuduh_sa_sjekirom wrote:hizo ramidovic wrote:sta reci, koju posluku porati... nakon ovakvih psihoanaliza vidovitih savremenih intelektualaca i strucnjaka, kojih se dakako ni sigmund freud osobno ne bi postidio, a bogami ni braca tarabici, ostaje mi samo da nastavim zderat' grah i prdit' u sisu, nadajuci se da cu jednog dana ipak osvanuti kao realiziran co'jk, sa velikim mudima...sto ti je zivot...![]()
Kratko i jasno.
-
hizo ramidovic
#421 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
upravo tako, odlicno zapazanje i genijalan zakljucak...aferimstafi wrote:
a ko zna, možda je uzak u ramenima a širok u guzovima, i još k tomu i ovo zadnje mu malehno.
samo dodaj: a ono naprijed masalah.
- duh_sa_sjekirom
#422 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Nema potrebe da raspravu prebacamo na lični nivo. Imaš svoje mišljenje a ja svoje. Kapak!stafi wrote:iznajmite si sobuduh_sa_sjekirom wrote:hizo ramidovic wrote:sta reci, koju posluku porati... nakon ovakvih psihoanaliza vidovitih savremenih intelektualaca i strucnjaka, kojih se dakako ni sigmund freud osobno ne bi postidio, a bogami ni braca tarabici, ostaje mi samo da nastavim zderat' grah i prdit' u sisu, nadajuci se da cu jednog dana ipak osvanuti kao realiziran co'jk, sa velikim mudima...sto ti je zivot...![]()
Kratko i jasno.
-
stafi
#423 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
dakle capin je par ekselans?hizo ramidovic wrote:upravo tako, odlicno zapazanje i genijalan zakljucak...aferimstafi wrote:
a ko zna, možda je uzak u ramenima a širok u guzovima, i još k tomu i ovo zadnje mu malehno.
-
stafi
#424 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
pa koliko mu se diviš mogo bi ga i kući povesti. poklopac!duh_sa_sjekirom wrote:[
Nema potrebe da raspravu prebacamo na lični nivo. Imaš svoje mišljenje a ja svoje. Kapak!
-
hizo ramidovic
#425 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
pa hebemu misa, samo slijedi svoju logiku, sve ce ti se samo ka'sti...stafi wrote:dakle capin je par ekselans?hizo ramidovic wrote:upravo tako, odlicno zapazanje i genijalan zakljucak...aferimstafi wrote: