Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
c0rE wrote:eo uzeo VK 36.01 (H), pa sutra polahko da ga upgrade
Sent from my U8180 using Tapatalk 2
i ja sam takodjer a onda sam kupio t-60 t-70 t-80 i za svaki dobio po jedan slot u garazi , sad kupio u pola cijene jednog kineza a prodao t-60 pa polako
Pa modovi ti pomažu u igri... Znaš vidiš koliko ti treba da top napuni, vidiš koliko si štete nanio u toku borbe, na mini mapi vidiš gedje je neki tenk posljednji put viđen itd...
Da li znate kako snimati ove borbe da ih mogu poslje na youtube uplodovati, mrsko mi traziti po netu pa ako znate da mi kazete , imam nekad strasnih borbi pa steta da se ne snime
Don Zivconi wrote:Da li znate kako snimati ove borbe da ih mogu poslje na youtube uplodovati, mrsko mi traziti po netu pa ako znate da mi kazete , imam nekad strasnih borbi pa steta da se ne snime
Settings -> General i oznaci Enable game recording, poslije ovoga ti se svaka partija snima i mozes ih naci u folderu od WOT-a, a ako hoces na YT da uploadas onda snimi sa screen capture programom video i uploadiraj...to bi bilo sve
Don Zivconi wrote:Da li znate kako snimati ove borbe da ih mogu poslje na youtube uplodovati, mrsko mi traziti po netu pa ako znate da mi kazete , imam nekad strasnih borbi pa steta da se ne snime
Ima različith programa za to ali skoro svi snimaju za vrijeme igre, pa fps može da zašteka. Znam da Razor game booster može da snima, ali mislim da koriste druge programe... Pogledaj na wot-ovom forumu, vidio sam postove vezano za to al nemam linkove
Ja počeo igrati prije mjesec dana i patio sam se sve dosad. Sada imam tigra P sa onom top 88-icom i sve istraženo i tek sada uživam. Top je ludilo, precizan a probija sve živo i mrtvo, a mene vrlo teško probijaju i tier 8 sa prednje strane. Skoro u svakoj borbi kada nisam snajper dobijem značku čelični zid ili neku sličnu za primanje pogodaka i odbijanje.
Skoro je nemoguće skupiti pare za slijedeći tier bez premiuma, tako da ću igrati samo sa tigrom p
Ja počeo igrati prije mjesec dana i patio sam se sve dosad. Sada imam tigra P sa onom top 88-icom i sve istraženo i tek sada uživam. Top je ludilo, precizan a probija sve živo i mrtvo, a mene vrlo teško probijaju i tier 8 sa prednje strane. Skoro u svakoj borbi kada nisam snajper dobijem značku čelični zid ili neku sličnu za primanje pogodaka i odbijanje.
Skoro je nemoguće skupiti pare za slijedeći tier bez premiuma, tako da ću igrati samo sa tigrom p
sada ako mozes dobiti celicni zid igraj jer je neka nagrada u pitanju za svaku dobijes novac i iskustvo iskoristi to dok jos traje
tigar p, strasan tenk, napati se covjek do njega ali poslije uzivanje
s njm skupio pare za VK 45.02 (P) Ausf. A (kazu da je sranje, vidjet cemo )
amko761 wrote:Imaš premium? Bez njega mi djeluje nemoguće skupiti pare, zaradim desetak milja po borbi maksimalno, a pola se potroši na municiju i popravke.
Nemoguće je
nemam premium, osim kad budu promotivni kodovi (do sada 2 dana)
jest tesko, mada planiram uzeti mjesec dana premium, pa da nagrindam i ruse
PS: nabaci na tigra i onaj loader, kad je posada na 100% i loader nabacen, oko 7,5 sekundi puni