Treba ovu izjavu sto vise potencirati u javnost,neka se zna ko raspiruje vjersku i nacionalnu mrznju i za koga ni u kom slucaju ne treba glasati.. jel tako Dzeniiii..kamen spoticanja wrote:samo da te citiram,da nam ovo ostane u arhivi...mnogi ce biti sretni da vide sta je fahro radoncic pripremio ovom naroduDženana Čamdžić wrote:
Srbi znaju prepoznati vrijednost (inteligenciju i znanje) čovjeka dok se time muslimani baš i ne mogu pohvaliti (barem ovi na vlasti , vlastodršci )
Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- Majuska
#401 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
- Prpa.ba
#402 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Kada bi se narod uzivo odnosio prema duznosnicima i dzabojedima na nacin na koji se odvija ova tema, mozda bi drzava i izasla iz kamenog doba. Ovako sve ostaje iza anonimnih forumskih nickova i "isfuravanja" dok duznosnica nije izabrana, a uzivo su svi manji od makovog zrna. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#403 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ovo će da bude najposjećenija tema danas pa da ostavim ovo ovdje

-
Wind
#404 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
e pa niste normalni....
ne znam kada sam zadnji put procitao 19 stranica u cugu....

- Majuska
#405 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
To jest definitivno.Prpa.ba wrote:Kada bi se narod uzivo odnosio prema duznosnicima i dzabojedima na nacin na koji se odvija ova tema, mozda bi drzava i izasla iz kamenog doba. Ovako sve ostaje iza anonimnih forumskih nickova i "isfuravanja" dok duznosnica nije izabrana, a uzivo su svi manji od makovog zrna.
Ja znam da ove godine necu obaviti svoju GRADJANSKU "DUZNOST", jer ko u ovoj drzavi jos obavlja zadate mu duznosti?
Krenuli su po forumima da rasipaju svoje suplje predizborne kampanje,sto se nisu "reklamirali" putem sprecavanja ekoloske katastrofe,kada vec trebaju reklamu.
-
TRŠ
#406 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
evo samo za moderaciju
Pratim ovaj forum jako dugo i vaš sam redovan posjetilac ali ja sam stvarno frapiran ponašanjem ovog vašeg gosta Dženane, to je tako nekulturno...mislim, kako je nije stid, ja sam morao djecu u drugu sobu odvesti jer je to takva nekultura tako da auditorij ne može to da trpi !
Pratim ovaj forum jako dugo i vaš sam redovan posjetilac ali ja sam stvarno frapiran ponašanjem ovog vašeg gosta Dženane, to je tako nekulturno...mislim, kako je nije stid, ja sam morao djecu u drugu sobu odvesti jer je to takva nekultura tako da auditorij ne može to da trpi !
-
sasa_t
#407 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Jos malo pa si za Dzenanine liste.... Ne znas jesil posla il dosla...Majuska wrote:To jest definitivno.Prpa.ba wrote:Kada bi se narod uzivo odnosio prema duznosnicima i dzabojedima na nacin na koji se odvija ova tema, mozda bi drzava i izasla iz kamenog doba. Ovako sve ostaje iza anonimnih forumskih nickova i "isfuravanja" dok duznosnica nije izabrana, a uzivo su svi manji od makovog zrna.
Ja znam da ove godine necu obaviti svoju GRADJANSKU "DUZNOST", jer ko u ovoj drzavi jos obavlja zadate mu duznosti?
Krenuli su po forumima da rasipaju svoje suplje predizborne kampanje,sto se nisu "reklamirali" putem sprecavanja ekoloske katastrofe,kada vec trebaju reklamu.
-
Eborg
#408 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ako je Dženana mediokritet mogu samo misliti kakvi su onda oni ispod te kategorije, kukala nam majka.
-
sasa_t
#409 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pa ustanu svi kad Fahro govori!Eborg wrote:Ako je Dženana mediokritet mogu samo misliti kakvi su onda oni ispod te kategorije, kukala nam majka.
- Edinho2011
#410 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pravda za Dzenanu. Svi smo mi Dzenana 
- Kemal Malovčić
#411 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
leet wrote:Ovo će da bude najposjećenija tema danas pa da ostavim ovo ovdje![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#412 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
javi ako bude grupaReligious Fantastic wrote:sve mi dođe da promijenim avatar i osnujem FB grupu!prljavi Hare wrote:donja_crtica wrote:zašto se čudite Amirovim ispadima. Pa čovjek je Dženanu .... khm oženio.
na sve je spreman![]()
![]()
![]()
Kakav je sine to bio dernek,dobro je da ne laješ!
-
Max Bunker
#413 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Zelio si reci sjednu pa je onda Fahra najvecisasa_t wrote:Pa ustanu svi kad Fahro govori!Eborg wrote:Ako je Dženana mediokritet mogu samo misliti kakvi su onda oni ispod te kategorije, kukala nam majka.
-
starm0
#414 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Novi sam na forumu, ali već dugo pratim. Samo želim reći da me hare, vanilla i alfons znaju nasmijati do suza

- Alfons Kauders
#415 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

ovom prilikom svecano izjavljujem da necu glasati na izborima
- forest gump
#416 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Šta bi ljudi, jel fakat ona? 
-
Dženana Čamdžić
- fidoremilienko
#418 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dzenana, vise nego TOrnjak! (lajkuj i ti)
Dzenana, heroj a ne zlocinac.
Dzenana, heroj a ne zlocinac.
-
Dženana Čamdžić
#419 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pa vidiš kako može i to ! Hehehhehehehe...Religious Fantastic wrote:Dženana, manitua mi ja mislim da si ti jedini "none-bot" entitet koji je uspio skupiti 80 postova i 20 stranica u manje od 24 sata od kada ovaj forum postoji!Dženana Čamdžić wrote:![]()
![]()
WOAH!!!
Dženana vas sigurno vodi u progres !
Last edited by Dženana Čamdžić on 02/09/2012 12:48, edited 1 time in total.
-
Eborg
#420 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana, de izbriši iz biografije PGZE i PFSA, sramotiš ba raju!
Niti imaš šta za reći niti to znaš pravilno napisati! 
Last edited by Eborg on 02/09/2012 12:47, edited 1 time in total.
-
Dženana Čamdžić
#421 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Za 24 sata 20 stranica, 80 postova i 20 hiljada posjeta ovoj temi !Religious Fantastic wrote:Dženana, manitua mi ja mislim da si ti jedini "none-bot" entitet koji je uspio skupiti 80 postova i 20 stranica u manje od 24 sata od kada ovaj forum postoji!Dženana Čamdžić wrote:![]()
![]()
WOAH!!!
Narode ,dragi narode zajedno do progresa i prosperiteta na čelu sa Savezom za bolju budućnost Bosne i Hercegovine !
Bosno i Hercegovino volimo te svim srcem !
Last edited by Dženana Čamdžić on 02/09/2012 12:52, edited 1 time in total.
-
starm0
#422 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
masmavi wrote:Svi vi pratite, s pravih profila...starm0 wrote:Novi sam na forumu, ali već dugo pratim. Samo želim reći da me hare, vanilla i alfons znaju nasmijati do suza![]()
- plain vanilla
#423 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
eho dosla Dzeni, da ponovimo pitanja, ali samo ozbiljna
Dzenana, koji ti je najdrazi politicar i zasto?
-
Dženana Čamdžić
#424 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Meni je najbolji političar u BiH Fahrudin Radončić zato što jedini može izvesti BiH iz beznađa i bijede i pomiriti nas sa svim državama i nacijama u regionu !plain vanilla wrote:eho dosla Dzeni, da ponovimo pitanja, ali samo ozbiljna
- plain vanilla
#425 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
A sta mislis o nasem babi, Fikretu Abdicu? Jelde da je on nepravedno proganjan i osudjen?Dženana Čamdžić wrote:Meni je najbolji političar u BiH Fahrudin Radončić zato što jedini može izvesti BiH iz beznađa i bijede i pomiriti nas sa svim državama i nacijama u regionu !plain vanilla wrote:eho dosla Dzeni, da ponovimo pitanja, ali samo ozbiljna