Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#401 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Koliko ovi sto varaju citiraju jedni druge i dizu palceve neko bi pomislio da se radi o istim osobama. :D
RibaRibiOdgrizla

#402 Re: Varate li?

Post by RibaRibiOdgrizla »

ladyblue18 wrote:Koliko ovi sto varaju citiraju jedni druge i dizu palceve neko bi pomislio da se radi o istim osobama. :D
Meni se cini da su neki opsjednuti tim laznim nickovima il ne znam cime vec :D
Mislim razumijem da si zgrozena mojim nacinom poimanja stvari i zivota pa je covjeku lakse podnijet misleci da su nickovi lazni il sta vec :) Pa moram istomisljenike malo podrzat :mrgreen: Rijetki su...Sve ostalo fakat postena raja, osim nas par :)
In love with Bosnia

#403 Re: Varate li?

Post by In love with Bosnia »

ladyblue18 wrote:Koliko ovi sto varaju citiraju jedni druge i dizu palceve neko bi pomislio da se radi o istim osobama. :D
ništa lakše nego da proveriš IP. :P

btw, najgori smo! :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#404 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

RibaRibiOdgrizla wrote:
Meni se cini da su neki opsjednuti tim laznim nickovima il ne znam cime vec :D
Mislim razumijem da si zgrozena mojim nacinom poimanja stvari i zivota pa je covjeku lakse podnijet misleci da su nickovi lazni il sta vec :) Pa moram istomisljenike malo podrzat :mrgreen: Rijetki su...Sve ostalo fakat postena raja, osim nas par :)
nismo mi opterecni laznim nickovima nego vi kloniranjem

hajde kad ste face dodjite s pravim nickovima, pa da malo cavrljamo

kad se mi ruzni vec krijemo, de se vi lijepi pokazite u punom sjaju
Great Cornholio

#405 Re: Varate li?

Post by Great Cornholio »

Nikakakav to čo'ek nije, ni ta žena koja vara, a ni taj muškarac koji vara. Varati, i još se hvaliti time, može samo psihopata. Malo je to gruba kvalifikacija, ali eto ja je smatram adekvatnom.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#406 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

Great Cornholio wrote:Nikakakav to čo'ek nije, ni ta žena koja vara, a ni taj muškarac koji vara. Varati, i još se hvaliti time, može samo psihopata. Malo je to gruba kvalifikacija, ali eto ja je smatram adekvatnom.
e nek si Him rek'o da nisu normalni :lol:
Great Cornholio

#407 Re: Varate li?

plain vanilla wrote:
Great Cornholio wrote:Nikakakav to čo'ek nije, ni ta žena koja vara, a ni taj muškarac koji vara. Varati, i još se hvaliti time, može samo psihopata. Malo je to gruba kvalifikacija, ali eto ja je smatram adekvatnom.
e nek si Him rek'o da nisu normalni :lol:
Pa mora neko, grehota je da ljudi žive u iluziji da su normalni, a nisu.
Smail Aga

#408 Re: Varate li?

Post by Smail Aga »

Control panel wrote:
NigdjeVeze wrote:
Control panel wrote:ne varam, nisam prevario, ne namjeravam,
nisam jebac i tim se dicim.
:)
Svaka ti cast ! :thumbup:
znam da nisam moderan.
nema toga za sta bih je prevario. nakon svih padova i uspjeha, dobrih i losih stvari, srece i razocaranja koja zivot nosi i ova nasa svakodnevnica moja zena je tu da mi da podrsku i utjehu ili da svu srecu podijelimo zajedno sami ili kasnije sa svojom djecom.
neprocjenjivo.
Ti jesi moderan,cak ultra moderan,bar u BiH i Sarajevu. Tradicionalizam,konzervatizam, gubitak svih sexualnih sloboda,negativan pogled na sex to je danas in i moderno u Sarajevu i BiH.
Great Cornholio

#409 Re: Varate li?

Smail Aga wrote: Ti jesi moderan,cak ultra moderan,bar u BiH i Sarajevu. Tradicionalizam,konzervatizam, gubitak svih sexualnih sloboda,negativan pogled na sex to je danas in i moderno u Sarajevu i BiH.
Hoćeš da kažeš da mi nikad u Evropu nećemo ući :sad: :D
anestezija123

#410 Re: Varate li?

Post by anestezija123 »

E sto ne mogu ovih lafo modernih, al' nikako.
Zasto je "moralisanje" ako neko kaze da ne vara i ne zeli da vara?
Ako ne varamo to automatski znaci da smo konzervativni, aseksualni, imamo negativan pogled na sex?
Otkud znas da se taj neko sto je napisao da ne vara, mozda ZAISTA i ne vara, nego ima toliko ispunjen sexualni zivot da za to nema potrebe? (a da ne ulazim sada u pricu o ljubavi, vijernosti i postovanju!)
Mozda je tim likovima sto ih citirate i ismijavate ih uzbudljiviji seksualni zivot sa jednom zenom nego vama sa tim silnim ljubavnicama.

Sto se mene tice, ne osudjujem ljude koji varaju, valjda imaju svoje razloge.Ja ih, licno, ne razumijem, jer nemam takvih potreba, ali, sta znam, ima nas svakakvih. Ako je jedini razlog zbog kojeg varate zene/muzeve jeste sto nemate dobar sex s njima, pobogu, poradite na tome. Ako razloga ima vise, zar se ne treba zapitati zasto ste zajedno?

Nisam prevarila nikad, ne vjerujem ni da cu. Ako se to i desi, vjerujem da ce to biti i kraj.
Control panel

#411 Re: Varate li?

Post by Control panel »

Smail Aga wrote: Ti jesi moderan,cak ultra moderan,bar u BiH i Sarajevu. Tradicionalizam,konzervatizam, gubitak svih sexualnih sloboda,negativan pogled na sex to je danas in i moderno u Sarajevu i BiH.
nisam nikoga osudjivao ni sto ne ni sto da. samo sam odgovorio na postavljeno pitanje.
vidim malo cinizma u tvom postu.
Great Cornholio

#412 Re: Varate li?

Ma samo zalit katranom pa posut perjem , te prevarantice i prevarante - eh, dobra stara vremena , nekad bilo , sad se snilo :sad: :evil: :D
Ray

#413 Re: Varate li?

Post by Ray »

anestezija123 wrote:E sto ne mogu ovih lafo modernih, al' nikako.
Zasto je "moralisanje" ako neko kaze da ne vara i ne zeli da vara?
Ako ne varamo to automatski znaci da smo konzervativni, aseksualni, imamo negativan pogled na sex?
Otkud znas da se taj neko sto je napisao da ne vara, mozda ZAISTA i ne vara, nego ima toliko ispunjen sexualni zivot da za to nema potrebe? (a da ne ulazim sada u pricu o ljubavi, vijernosti i postovanju!)
Mozda je tim likovima sto ih citirate i ismijavate ih uzbudljiviji seksualni zivot sa jednom zenom nego vama sa tim silnim ljubavnicama.

Sto se mene tice, ne osudjujem ljude koji varaju, valjda imaju svoje razloge.Ja ih, licno, ne razumijem, jer nemam takvih potreba, ali, sta znam, ima nas svakakvih. Ako je jedini razlog zbog kojeg varate zene/muzeve jeste sto nemate dobar sex s njima, pobogu, poradite na tome. Ako razloga ima vise, zar se ne treba zapitati zasto ste zajedno?

Nisam prevarila nikad, ne vjerujem ni da cu. Ako se to i desi, vjerujem da ce to biti i kraj.
mah... :thumbup: ...fali im ovdje zarucnicki prsten smiley,da te odmah zenim :D
jOFLA

Post by jOFLA »

...
Last edited by jOFLA on 04/06/2023 20:41, edited 1 time in total.
aj Ć

#415 Re: Varate li?

Post by aj Ć »

jOFLA wrote:Samo na kartama.
eki
Not My Idea

#416 Re: Varate li?

Post by Not My Idea »

Varate li? :shock:
scorpion7

#417 Re: Varate li?

Post by scorpion7 »

Ja ne znam sto svi odma vezu nekoga ko vara da ima problem sa zenom/djevojkom u sexu....pa valjda se i ta neka druga/tudja zhena dobro jashe....voli ga primit u pedu....hoce i progutat i ima .ebackim pogled dok je cupas za kosu i dreknut se...jace idiote :D .... pa ljudi dragi.... ovi sto ne varaju ne znaju sta propustaju :D...ovi sto varaju vjerovatno nikad nece osjetiti mir koji imaju ovi sto su vjerni,ponekad im mozda zavidimo...al samo u rijetkim trenucima dok ne dodje nova zrtva :D ....
ladyblue18

#418 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Not My Idea wrote:Varate li? :shock:
Ovo ti na prepad ho'sh da izmamis priznanja? :lol:
Not My Idea

#419 Re: Varate li?

Post by Not My Idea »

Ma otkud ti to? :shock:

Varas li ti? :shock:
ladyblue18

#420 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Not My Idea wrote:Ma otkud ti to? :shock:

Varas li ti? :shock:
Ne pratis na casu, ne varam jer sam ruzna. :oops: Samo lijepi ljudi varaju.
Not My Idea

#421 Re: Varate li?

Post by Not My Idea »

Hos rec da ja varam? :shock:
ladyblue18

#422 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Not My Idea wrote:Hos rec da ja varam? :shock:
De se i ti pohvali ko ovi silni novi sto citaju godinama ali su se tek registrovali. :mrgreen:
spreca

#423 Re: Varate li?

Post by spreca »

Vise ne :lol: :lol: :lol:
Great Cornholio

#424 Re: Varate li?

spreca wrote:Vise ne :lol: :lol: :lol:
Prep'o se katrana i perja :D :lol:

Ne varajte ljudi, nije to lijepo, nije pošteno, nije ljudski , sebično je, povređujete druge ljude.
Budite LJUDI - ne varajte :)
zauzeti username

#425 Re: Varate li?

Post by zauzeti username »

Joj što ne mogu ovih što se furaju na zapad ali samo na ono najodvratnije umjesto na ono šta je dobro i korisno.
Ako ti se ne sviđa žena, ako je vremenom došlo do toga i nije se dalo više ispravit, e onda fino joj reci i raziđite se kao ljudi. Ako ti je do švalerisanja onda nemoj započinjat ozbiljnu vezu ili završi tu koju imaš pa se švaleriši. Sve ostalo je kurvinska politika koja nikad u ljudskoj istoriji nije mogla biti opravdana, ali je moralni proljev na zapadu postavlja na pijedestal već decenijama. Zbog toga su mladi danas mnogo veće moralne vertikale od svih generacija u ljudskoj istoriji kad je opet velika većina koji se ovom "trendu" odupiru svojom pameću i stavom.

"Hajmo malo iza leđa žene/muža jebavat nešto, uzbuđenje, adrenalin, e sad sam dobar sad mogu bit uzoran muž/(žena ) jer sam probao. A Ako mi opet dodije što mi žena pametuje ili me muž mori nečim i nije kako ja hoću onda ću opet izluftat mozak i svoje međunožje čim uhvatim priliku. Pravi muž i žena nema šanse da imaju kriza ili da bi išli protiv onog kako moj ego kaže, biološki nagon mi ne da i morao/la sam iskoristit priliku jednog dana jer svi varaju." Eto tako rezonuje taj proljev od ljudi, to su donijeli iz kuće i to ih je društvo naučilo. To su egocentrici i svijet se treba vrtit oko njih.

Varanje nema nikakve veze sa biološkim nagonom nego kućnim odgojem, u nedstatku kućnog odgoja glavni faktor postaje društvo i mediji. Izgovor da je uzrok varanju biološke prirode je isto kao kad bi rekao da je urzok krađi, silovanju ili ubijanju također biološke prirode a ne one stare narodne "od zla oca od gore matere" (znači prvenstveno lošeg kućnog odgoja) i one druge "s kim si takav si" (utjecaja društva, a posebno ako je kućni odgoj nikakav).
Post Reply