IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post Reply
Doktor29

#401 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Doktor29 »

Izvjesna pacijentica drustvenih mreza, Sabina Cudic, prisiljen sam joj, avajbio upamtiti identitet usljed nepopravljive beznadezne nepismenosti, nepotkrpljene navalentne drcnosti. mjesecima ne propusta priliku da nesto, gradajanski odvazno, naucno fundirano, da prostite, pisne, kakne po "Slobodnoj Bosni". "A urednik vam je ruzan", usrdno i redovno je piskarala po fejsbucima i tviterima ta online ovisnica.
Danas me nekakav posao prisili, natjera, da se spustim do Novog Sarajeva i vidim : ta (nema koja druga biti) individua kandidat(ica) je Nase Stranke za nacelnika/ca te Opstine. Uspjesna sa bogatim CV-ijem , magistrirala je ljudska prava u Americi, sprema doktorat u Hamburgu, ima bogatu medjunarodnu biografiju : skoro pa do u dlaku istu kao Emir Suljagic: nepismena, agresivna, ambiciozna neznalica...nasmrt, Bogu i narodu dosadna.
U programskom dijelu navodno nudi "rjesenja" , na drustvenim mrezama ima retroimbicilnu kolumnu METROMAHALA. Buducim biracima nudi "inkluziju" i "aktivan odnos prema reciklazi".
ZDRAVKO GREBO u svoje "postorosovske" znanstvene uspjehe ubraja i instaliranje Centra za "interdisciplinarne studije" iz kojeg je kasnije nastao ACIPS. A iz ACIPs-A, kao i srodnih bolonjskih znanstvenih surogata, izleglo se na stotine magistara ljudskih prava, certificiranih grebatora, nadmenog polupismenog, neradnickog intelektualnog lumpen-proleterijata: ovakvi profili -ideoloski jurisnici kakve je decenijama dresirala Politicka skola "Josip Broz Tito" u Kumrovcu.
Taj me svije, razni analiticari, kordinatori, Barbalici, Suljagici, Bajrovici, Pecanini , Cudicke ...prisilio na nesto sto ni u snu nisam sanjao da ce mi se desiti- da razvijem stanovite simpatije cak i prema neupitnom, nezaustavljivom profiteru aktuelnom nacelniku Novog Sarajeva NEDZADU KOLDZI; satrovacki (Dzo Kol)

Sto Senad Avdic oplete ovu Sabinu, amlo je reci :lol: :lol: :lol:
Bosnjak333

#402 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

Petit_Beurre wrote:
Bosnjak333 wrote: Neka vama SDP-a onda,ljubite se sa njima,a nadam se da cete u skorije vrijeme sa njima i potpuno se udruziti.Ista ste vi bagra!
Dragi gosti, dame i gospodo, vertikalni presjek simpatizera SDA.
Mrako jedna, nisi u stanju da argumentuješ dvije svoje tvrdnje i u nedostatku znanja, kojeg li iznenađenja, počneš nasumično da vrijeđaš. Nadam se da ti kiselina raste iz dana u dan, mrako, nećeš još dugo jahati :bih:
Rekao sam ti da nemam argumenata.Za razliku od vas bivsih i sadasnjih SDP-ovaca,pa i SBB-ovaca ja ne izmisljam i ne lazem!Osim Dennisu Gratzu ostalim clanovima NS-a nemam sta prigovoriti.Ja sam prije tri godine bio registrovan na ovom forumu.Tada ste svi bili zagrizeni SDP-ovci i tvrdili ste da su stigli spasioci.Odmah sam rekao da od njih nece biti nista i da ce nam sa njima biti gore nego sa SDA.Napadali ste me i vrijedjali(jer tada ako nisi bio SDP-ovac na forumu su ti mogli svasta govoriti,a da ne dobiju ban).Odustao sam jer sam vidio da nema smisla sa tadasnjim forumasima komunicirati jer ne znaju sta je dijalog.

Ja sam na kraju bio u pravu,a ne postovani SDP-ovci,ali to je vec sve zaboravljeno jer su cijenjeni forumasi nasli novu stranku kojoj su se i okrenulu,a to je Nasa Stranka.Zasniva se na istom principu kao i SDP:socijalizam,multieticnost i ono najvaznije "gradjanska stranka".U Bosni i Hercegovini takve stranke opstati ne mogu,mi smo drustvo u razvoju koje je 3 godine bilo u krvavom ratu,propatilo i zivi sa velikim politicko-ekonomskim problemima.Dok Srbi i Hrvati ganjaju nacionaliste mi furamo multieticnost,a oni nama zabijaju noz u ledja tako sto rade na stvaranju treceg entiteta.Pored toga SDP(vjerovatno nadajuci se da ce popraviti stanje u drzavi)velikodusno pomaze u toj namjeri.

Vecina SDP-ovaca su bili posteni gradjani dok 2010. nisu dosli na vlast.Vec sada svi imaju mali dosje i kamaru optuzbi na svom racunu.Ja apsolutno sumnjam da ce NS-ovci kada dodju na vlast donijeti nesto novo ovoj drzavi jer su to odbaceni SDP-ovci i ljudi slicnog mentalnog sklopa kao i Zlajina armija.

Jos su oni mala i nebitna stranka,a znacajnije rezultate ce napraviti na opcim izborima 2014. jer ce SDP tada definitivno propasti i zamijenit ce ih novi novi ljevicari.NS ima dobre kampanje kakve je imao i SDP i zato veoma dobro napreduju,ali opet nije razlog da glasam za njih.Novi su ljudi,pa sta?Imaju SDA,SBiH,SBB i ostale stranke mnogo novih ljudi.

Jos jedan od razloga zasto za njih nikada ne bi glasao je nepodrzavanje pri smjeni kadrova SDP-a.Ako vi mislite da je to nesto pozitivno onda stvarno vise necu imati namjeru da sa vama o bilo cemu vodim diskusiju jer vi ste ti koji mijenjati stranke i svaki mjesec trazite novu alternativu,a ne ja!Ja pri svom stavu uvijek ostajem,a vi bas i niste dosljedni...
madner

#403 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by madner »

tvsabina wrote:
madner wrote:Rekao Bajic u novinama, crno na bijelo. Ja ga tada prekrizio.

I onda se jos ovjerio onim da nema Bosanaca.
@madner
Bojan Bajić nije predsjednik Naše Stranke.
Predsjednik Naše Stranke je Denis Gratz. Čisto sumnjam da bi se on tako "ovjerio".
U kom omjeru Bojan Bajić danas simbolizira NS?
U mnogo manjem nego što Željko Joksimović ups Komšić simbolizira SDP.
A predsjednik SDP-a je Zlatko Lagumdžija ? Zaista ne znam šta se tamo dešava a moram koristiti priliku da upitam i unaprijed se zahvalim na odgovoru.
Tacno, no lud i ponosan je govorio pozitivno o njemu.
Ne simbolizira, ali je upozerenje sta se moze provuci pod laznim plastom mulitkulture.
Dakle prekrizio Bojana Bajica i NS dok je isti bio predsjednik iste. NSovo prijedlog za ustavne promjene je prihvatljiv, mada ne volim federalne jedinice.

Zeljko je ne samo simbol nego i lokomotiva SDP-a.
Zlatko je predsjednik ali posto svi znaju da je u pocasnom krugu, vodi se borba oko nasljednika.
Tayyip

#404 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Tayyip »

upravo pregledao emisiju
koldžo vs dželo kao barselona vs vrbanjuša
Doktor29

#405 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Doktor29 »

Tayyip wrote:upravo pregledao emisiju
Milivoje je dominirao :mrgreen:
Tayyip

#406 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Tayyip »

milivoje van konkurencije :D opet je spominjao izmještanje željezničke stanice u rajlovac
kaže ona djevojčica "ja sam ekonomski orijentirana".... "mladi su ograničeni" :lol:
ovaj ibrin kadar razvaljuje, podsjetimo se samo lejle i njene avijacije iz novog grada :D
Doktor29

#407 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Doktor29 »

Tayyip wrote:milivoje van konkurencije :D opet je spominjao izmještanje željezničke stanice u rajlovac
kaže ona djevojčica "ja sam ekonomski orijentirana".... "mladi su ograničeni" :lol:
ovaj ibrin kadar razvaljuje, podsjetimo se samo lejle i njene avijacije iz novog grada :D
Najveci klise ssvakih izbora su "mladi" kao neka posebna kategorija, ja ne znam tko su, sta su mladi uopste i "glasaj za zenu" bez objasnjenja zasto..
Milivoje bi rijesio rome, kao Hitler :D :D :D
Tayyip

#408 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Tayyip »

Doktor29 wrote:
Tayyip wrote:milivoje van konkurencije :D opet je spominjao izmještanje željezničke stanice u rajlovac
Najveci klise ssvakih izbora su "mladi" kao neka posebna kategorija, ja ne znam tko su, sta su mladi uopste i "glasaj za zenu" bez objasnjenja zasto..
Milivoje bi rijesio rome, kao Hitler :D :D :D
kad reče koldži "vi kao predstavnik drugog naroda" :lol: .... onda ničim izazvan "vraćamo se na dobrovoljačku", "trebamo se pomiriti", trebao mu je koki reći "ko nas bre zavadi" :-) :lol:
korisnik_92

#409 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by korisnik_92 »

ne mogu da vjerujem da ljudi pisu kako u nasoj opcini nije uradjeno nista za vrijeme ovog mandata koldze,
uradjen je parking na cengic vili 1, renoviran most na pofalicima, uradjen nova cesta od otoke do malte, vilsonovo setaliste osvjetljeno, ima kantu na svakom cosku, klupe na koje se cak moze sjesti, nije tacno da nije uradjeno nista i budimo realni ako nismo najcisca opcina onda smo jedna od ciscih opcina u sarajevu i naravno da treba glasati opet za koldzu zasto mjenjati kad nam je i sa njim dobro
bogumila

#410 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by bogumila »

shit ja bila vani jel to bio opet milivoje na tv
poznanik

#411 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by poznanik »

korisnik_92 wrote:ne mogu da vjerujem da ljudi pisu kako u nasoj opcini nije uradjeno nista za vrijeme ovog mandata koldze,
uradjen je parking na cengic vili 1, renoviran most na pofalicima, uradjen nova cesta od otoke do malte, vilsonovo setaliste osvjetljeno, ima kantu na svakom cosku, klupe na koje se cak moze sjesti, nije tacno da nije uradjeno nista i budimo realni ako nismo najcisca opcina onda smo jedna od ciscih opcina u sarajevu i naravno da treba glasati opet za koldzu zasto mjenjati kad nam je i sa njim dobro

Šta je, od nabrojanog, u "Koldžinoj" nadležnosti, u nadležnosti općinske vlasti?

Pola "Grbavice I" pliva u lokvama nakon kiše, pješaci nemaju kuda proći, a na "Grbavici II" asfaltiraju se pješačke staze kroz parkove, koje jedva ko i koristi :? Kovačići i Grbavica I oskudijevaju u noćnoj rasvjeti, Grbavica II i Trg heroja blješte... O rubnim dijelovima ne treba ni pisati :(

Klupe za pješake postavljene su jedino na Vilsonovom šetalištu. I nigdje više!

Koliko je novih radnih mjesta otvoreno na administrativnom području Novog Sarajeva, kolika je razlika u budžetskim projekcijama u zadnje četiri ili osam godina Koldžine vlasti - u prihodovnim i rashodovnim stranama?

Koliko je nelegalno izgrađenih objekata na klizištima, na poljoprivrednom zemljištu i slično, srušeno?

Koliko je naplaćeno novca od priključivanja građana vlasnika nelegalno izrađenih objekata na vodovodnu, a posebno na kanalizacionu mrežu, ili im se "gleda kroz prste", prećutnim zahtjevima za ponovno glasanje?

Provjerava li iko finansijsko stanje Nedžada Koldže, prije mandata, i danas?

Koldžo je manipulant, uređuje centralni dio Novog Sarajeva, onaj koji je najprometniji, koji se svaki dan vidi, a odmah "iza ugla" ga ne zanima. Manipulira godinama sa vlasnicima bespravno izgrađenih objekata, svaki put na isti, SDA provjeren način, slično kao što se radi i sa borcima - obećanja i obostrani interes isključivo za te dvije strane... :(

Koldži je vrijeme da napusti poziciju načelnika Novog Sarajeva, njegovi rezultati u dva mandata morali su biti značajniji, ali je pitanje kome vjerovati da može nadgraditi do sada postignuto :-) :( Međunarodno školovanje i entuzijazam mlade Čudićke nije dovoljan, čak je i rizično dozvoliti joj sticanje iskustva u današnjoj konstelaciji odnosa među političkim zvijerima SDA i SDP, koje već dvije decenije vladaju novosarajevskom općinom. Njen uspjeh na izborima liči na avanturizam, jer njena Stranka nikako ne može postići skupštinsku većinu, koja bi je podržala i održala u vlasti. Čak će je opozicija prvom prilikom rastrgnuti, ne bude li slijedila njihove interese, i šta ćemo dobiti poslije?

Možda je bilo pametnije da je "treća strana", ona izvan SDA i SDP načinila koalicioni savez i zajednički nastupila prema biračima, s ciljem osvajanja skupštinskih klupa, ili bar s ciljem stvaranja jake opozicije, a tek na sljedećim izborima izašla u borbu za izvršnu vlast.
bogumila

#412 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by bogumila »

poznanik wrote:
Možda je bilo pametnije da je "treća strana", ona izvan SDA i SDP načinila koalicioni savez i zajednički nastupila prema biračima, s ciljem osvajanja skupštinskih klupa, ili bar s ciljem stvaranja jake opozicije, a tek na sljedećim izborima izašla u borbu za izvršnu vlast.
jest kad bi te male stranke imale (politicke) pameti i razmisljale strateski umjesto na dnevnoj bazi. a sve i da razmisle tako, nema od toga nista dok god je potrebno ovako malo potpisa za registraciju stranke, presarena je situacija. nikad nece ns koalirati na taj nacin sa sbb, ni vecina ostalih malih. vidjecemo kako ce biti na ovim izborima, ali po proslim, samoprozvani "lider opozicije" (fahro) jest bio fakticki najkrupniji i bio bi "sef" ostalima. koji to nikad nece pristati i da nije on, da je bilo ko drugi. sta ce im "tudji" sef. jest jednako od te ideje nema nista, mada bi jedina realno uzdrmala velike stranke.
poznanik

#413 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by poznanik »

bogumila wrote:
poznanik wrote:
jest kad bi te male stranke imale (politicke) pameti i razmisljale strateski umjesto na dnevnoj bazi. a sve i da razmisle tako, nema od toga nista dok god je potrebno ovako malo potpisa za registraciju stranke, presarena je situacija. nikad nece ns koalirati na taj nacin sa sbb, ni vecina ostalih malih. vidjecemo kako ce biti na ovim izborima, ali po proslim, samoprozvani "lider opozicije" (fahro) jest bio fakticki najkrupniji i bio bi "sef" ostalima. koji to nikad nece pristati i da nije on, da je bilo ko drugi. sta ce im "tudji" sef. jest jednako od te ideje nema nista, mada bi jedina realno uzdrmala velike stranke.
Ma da, kad sam pustio svoj komentar, sjetio sam se SBB. S njima je teško ili nemoguće koalirati. Njihove članove najmanje prati ideologija, oni su okupljeni uglavnom radi vlastitih interesa ili su na drugi način nagrađeni, iako dozvoljavam da ima i onih koji zaista vjeruju u Fahrinu i Škaljićevu proklamaciju, i njih mi je žao... :(

Zato je niz drugih stranaka koji su kandidirali svoje učešće u vlasti, one su mogle dogovoriti zajedničkog kandidata za načelnika, i od ostatka formirati jaku opoziciju, ili bar procenat u glasanju bez kojeg je nemoguće postići odluku.

Mišljenja sam da je za Našu stranku ipak preambiciozna kandidatura Sabine Čudić, pogotovo ako vrijedi onoliko koliko je opisano. Pitanje je da li će se znati snaći i održati na poziciji načelnika, ako je izbori, a da iza sebe nema politički jaku podršku, već stranu koja je beskrupulozna.
AmirZ

#414 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by AmirZ »

Tayyip wrote:upravo pregledao emisiju
KOLDŽO IH POMNOŽI SA NULOM!!!
bogumila

#415 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by bogumila »

poznanik wrote:
Mišljenja sam da je za Našu stranku ipak preambiciozna kandidatura Sabine Čudić, pogotovo ako vrijedi onoliko koliko je opisano. Pitanje je da li će se znati snaći i održati na poziciji načelnika, ako je izbori, a da iza sebe nema politički jaku podršku, već stranu koja je beskrupulozna.
ma beskrupulozna a iskusna.. ti "mali" i ako gdje pobijede tek su onda obrali bostan..
sneki712

#416 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by sneki712 »

@dragi_gost slazem se sa lopovlukom o kojem govoris. Poznajem porodicu majka ranjena, dijete ubijenio snajperoma dobija 200km, Otac na liniji bio cijelo vrijeme i to malo crkavice izgubio, imaju 2 dijece djeciji doplatak po 30km .Dobro su prosli
Kucali na sva moguca vrata i dan danas zive u 20 kvadrata memli sobi i to na bistriku.Dobili su privilegiju da im ime dijeteta ukucaju na spomenik stradale dijece ,ne da su mi se zgadile vlasti Bih da ikako mogu ja bih ih sve vamo u izbjeglistvo prebacila da krenu od ciscenja klozeta , krampe i lopate itd. Mnogi misle dijaspora pojma nema ja im iz principa nikad necu uzeti BiH pasos.
ovo sto gledam 15 godina da Bosna svoju djecu pati od mlijeka do struce hljeba da su zeljni mesa da pojedu zgadilo se ne samo dijasporcima nego i novim prijateljima kanadjanima, amerima, australija , zapadna evropa, Samo jedna informacija na mom Face profilu je dovoljna da sazna 2000 dusa plus prijatelji od prijatelja.
Glasala bi za djavola , ali ne za ove lesinare koji su vec upropastili djecu svoju sto rece dragi gost sve dok se ne pojavi neko kao sto je Zeljko Komsic , Dragan Vikic,a ne podrumasi koji cujem preko telefona da potplacuju sirotinju , penzionere da glasaju za SDA, SDP.
Omladina se mora osvijestiti jer ponestace zlatnih kasika a sta ce vam onda dijeca jesti.
Znate li koliko je priliva novca iz dijaspore smanjeno, od cega ce podmucivati penzionere i ostale da glasju kad se pipa totalno zavrne.
Probudite se SDA i SDP su svoje kredite ispucali, dajte sansu bilo kome osim ovih jer Djeca vam Gladuju.
Srami se BiH
O'zone
Globalni moderator

#417 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by O'zone »

sneki712 wrote:@dragi_gost slazem se sa lopovlukom o kojem govoris. Poznajem porodicu majka ranjena, dijete ubijenio snajperoma dobija 200km, Otac na liniji bio cijelo vrijeme i to malo crkavice izgubio, imaju 2 dijece djeciji doplatak po 30km .Dobro su prosli
Kucali na sva moguca vrata i dan danas zive u 20 kvadrata memli sobi i to na bistriku.Dobili su privilegiju da im ime dijeteta ukucaju na spomenik stradale dijece ,ne da su mi se zgadile vlasti Bih da ikako mogu ja bih ih sve vamo u izbjeglistvo prebacila da krenu od ciscenja klozeta , krampe i lopate itd. Mnogi misle dijaspora pojma nema ja im iz principa nikad necu uzeti BiH pasos.
ovo sto gledam 15 godina da Bosna svoju djecu pati od mlijeka do struce hljeba da su zeljni mesa da pojedu zgadilo se ne samo dijasporcima nego i novim prijateljima kanadjanima, amerima, australija , zapadna evropa, Samo jedna informacija na mom Face profilu je dovoljna da sazna 2000 dusa plus prijatelji od prijatelja.
Glasala bi za djavola , ali ne za ove lesinare koji su vec upropastili djecu svoju sto rece dragi gost sve dok se ne pojavi neko kao sto je Zeljko Komsic , Dragan Vikic,a ne podrumasi koji cujem preko telefona da potplacuju sirotinju , penzionere da glasaju za SDA, SDP.
Omladina se mora osvijestiti jer ponestace zlatnih kasika a sta ce vam onda dijeca jesti.
Znate li koliko je priliva novca iz dijaspore smanjeno, od cega ce podmucivati penzionere i ostale da glasju kad se pipa totalno zavrne.
Probudite se SDA i SDP su svoje kredite ispucali, dajte sansu bilo kome osim ovih jer Djeca vam Gladuju.
Srami se BiH
Probaj oformitit i Facebook grupu "Glasajte za SBB! Sneki kaže OJE OJE OJE" pa postavi link ovdje da svi like-amo.

Svi nešto utjecajni, forum-Facebook retoričari pozivaju na pamet,revolucije,promjene.... i!? Na kraju trt Milojka nigdje nikog.

E da i ovo da citiram ovako:
Omladina se mora osvijestiti jer ponestace zlatnih kasika a sta ce vam onda dijeca jest
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nisi svjesna kakvu si glupost napisala, ovdje se ljudi bore da dođu do drvene kašike a ti nam prijetiš nestankom zlatnih

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
poznanik

#418 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by poznanik »

@Sarajmen, osim Bičakčića, ko su ostali najznačajniji kandidati i koje su im sposobnosti, makar za desetak od njih, ako znaš, pošto ih ovdje promoviraš ili zastupaš?
Sarajmen wrote:Image
sneki712

#419 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by sneki712 »

O'zone wrote:
sneki712 wrote:@dragi_gost slazem se sa lopovlukom o kojem govoris. Poznajem porodicu majka ranjena, dijete ubijenio snajperoma dobija 200km, Otac na liniji bio cijelo vrijeme i to malo crkavice izgubio, imaju 2 dijece djeciji doplatak po 30km .Dobro su prosli
Srami se BiH
Probaj oformitit i Facebook grupu "Glasajte za SBB! Sneki kaže OJE OJE OJE" pa postavi link ovdje da svi like-amo.

Svi nešto utjecajni, forum-Facebook retoričari pozivaju na pamet,revolucije,promjene.... i!? Na kraju trt Milojka nigdje nikog.

Omladina se mora osvijestiti jer ponestace zlatnih kasika a sta ce vam onda dijeca jest
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nisi svjesna kakvu si glupost napisala, ovdje se ljudi bore da dođu do drvene kašike a ti nam prijetiš nestankom zlatnih

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ko to navija za zlatne kasike, guzonje trose zlato a vi nemate za hljeba
Serdaronis

#420 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Serdaronis »

ZA SVAKOGA MOŽEMO GLASATI SAMO NE ZA ZELENE...
O'zone
Globalni moderator

#421 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by O'zone »

sneki712 wrote:
O'zone wrote:
Srami se BiH

Ja imam i za hljeba i za mlijeka pa hvala Bogu tu i tamo priuštim sebi i glavicu luka :wink: ko god je na vlasti meni dobro sve dok oni imaju dobre i redovne plate imam i ja :)
udrch

#422 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by udrch »

sneki712 je napisao/la:
gospođo urazumi se..nismo mi u Africi kao što vi obično mislite..hvala Bogu pa o našoj nafaki ne odlučujete ni političari ni vi iz dijaspore..oni koji pomažu svoje, hvala im, to im je i obaveza, a vi što palamudite po forumima i kafanam svakako ništa i ne doprinosite..
ima nas u Bosni dosta koji hljeb izbjegavamo iz više razloga, često smo na dijeti..
sneki712

#423 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by sneki712 »

udrch wrote:
sneki712 je napisao/la:
gospođo urazumi se..nismo mi u Africi kao što vi obično mislite..hvala Bogu pa o našoj nafaki ne odlučujete ni političari ni vi iz dijaspore..oni koji pomažu svoje, hvala im, to im je i obaveza, a vi što palamudite po forumima i kafanam svakako ništa i ne doprinosite..
ima nas u Bosni dosta koji hljeb izbjegavamo iz više razloga, često smo na dijeti..
Ne znam odakle vam ideja da neko misli da ste u africi ali je cinjenica da se priblizvate africi. I ja se zahvaljujem svakom ko pomogne svom i komsiji.

a sta vam rade politicari????????????
Postite vi koliko hocete , ali nije isto biti na dijeti i gladovati ,pogotovo djeca.

@ozone penzije su toliko dobre da ja dobijem iz bosne cesto bajramluk, kad sve plate plus lijekovi i za mene sta ostane. Zasto ce vam toliko western union banaka, u bosni ,srbiji , hrvatskoj itd
udrch

#424 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by udrch »

sneki712 wrote:
udrch wrote:
sneki712 je napisao/la:
Ne znam odakle vam ideja da neko misli da ste u africi ali je cinjenica da se priblizvate africi. I ja se zahvaljujem svakom ko pomogne svom i komsiji.

a sta vam rade politicari????????????
Postite vi koliko hocete , ali nije isto biti na dijeti i gladovati ,pogotovo djeca.

@ozone penzije su toliko dobre da ja dobijem iz bosne cesto bajramluk, kad sve plate plus lijekovi i za mene sta ostane. Zasto ce vam toliko western union banaka, u bosni ,srbiji , hrvatskoj itd
gospođo Sneki, u BiH ne postoji nijedna western union banka..postoje banke koje koriste ovaj servis za slanje novca..uostalom taj servis postoji u svim zemljama na svijetu..ne postoji nijedna značajna banka u svijetu koja ne koristi jedan od dva servisa za slanje novca..gledajući na tu činjenicu da ima puno banaka koje pružaju tu uslugu možemo potvrditi da naša zemlja ima jako stabilan bankarski sektor..

što se tiče približavanja africi, ja koliko znam afrička ploča se udaljava od evropske..
veleno

#425 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by veleno »

Serdaronis wrote:ZA SVAKOGA MOŽEMO GLASATI SAMO NE ZA ZELENE...
A koji su zeleni?
Post Reply