Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
stidljiv
Nema frke...vidis koliko dusmanina ima ovdje...Brando wrote:ej stidljiv nisam mislio na tebe nego na edua i njegova sranja o ukidanju teme i ostalo![]()
![]()
izvini na nesporazumu![]()
Ma placite sad......JUVE je prvi....gledajte nam ledja opet....mada ste vi to navikli posljednjih....100 godina....
-
REDS-anfield
Zao nam je ali vas nema medju najjacim u Europi!!!!!!!!!
Tacnije medju cetri najbolje!!!!!!!!!!!!!!!
Haahahahehehehahahehe!!!!!!!!!!!!
LIVERPOOL FC
Tacnije medju cetri najbolje!!!!!!!!!!!!!!!
Haahahahehehehahahehe!!!!!!!!!!!!
LIVERPOOL FC
-
REDS-anfield
A je li vam toliko vazno da imate vise postova na ovoj temi, pa necete da dajete komentare na moju temu tj. Liverpool FC!!!!!!!!
Ali vidim da ste ljubomorni, pa mislite da ste bonji klub ako imate vise komentara!!!!!!
Ali djaba vam svi komentari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali vidim da ste ljubomorni, pa mislite da ste bonji klub ako imate vise komentara!!!!!!
Ali djaba vam svi komentari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Brando
A je li vam toliko vazno da imate vise postova na ovoj temi, pa necete da dajete komentare na moju temu tj. Liverpool FC!!!!!!!!
daj ba reds, rekoh ti da to nema veze
a ne znam sta cu napisati na tvoju temu, nemam mp3 himne pa da stavim ili slicno
Nakon dugo vremena opet su na vrhu..aaaaaaaaa jest' im drago..da smo znali da vam to toliko znaci prije bi vas mi pustili...
ne znam ko je bio prvi 24-25 kola i ko je koga pustio na prvo mjesto
inter?
cekamo vas sutra
- rIder
juventus fc je simbol prevare i lazi u sportu i fudbalu (sudije, doping, kontrola igraca i manjih klubova - nije dzaba mafija u italiji nastala i nemaju dzaba najvise pristalica na siciliji, a najmanje navijaca na delle alpijuneutralac wrote:Juve je tim koji je na stotine utakmica dobio na guzove 1:0 u sudackoj nadoknadi ili uz sudacku pomoc. U Seriji A najvise cijenim Bolognu i Udinese.Veliki timovi su mi uvijek antipaticni o bilo kojoj drzavi da je rijec.
zato INTER rullez
-
edu
Pustimo vas 3 dana na prvo mjesto i vi se odmah uskurcite..e jeste nezahvalni..i kako da vas opet pustimo na prvo mjesto??..kako??..Ma stid da vas bude..pa ni Intera ne mozete dobiti..ljudi moji..kako mislite da igrate dalje u domacem prvenstvu..a jos hocete i u Evropi da igrate..e ne moze..jos pure...
Ibrahimovicu, Del Piero je rekao da ne moze s tobom gledati Rossonere u Ligi prvaka..ali doci ce Zambrota umjesto njega..kaze povest ce i Cappela da vam on objasnjava poteze Rossonera..tesko cete vi to sami shvatiti...
Idite, igrajte lopte sa letecim magarcima..nije Evropa za vas...

Ibrahimovicu, Del Piero je rekao da ne moze s tobom gledati Rossonere u Ligi prvaka..ali doci ce Zambrota umjesto njega..kaze povest ce i Cappela da vam on objasnjava poteze Rossonera..tesko cete vi to sami shvatiti...
Idite, igrajte lopte sa letecim magarcima..nije Evropa za vas...
- Brando
znaci ti navijas za inter samo zato da mozes pljuvati po juventusujuventus fc je simbol prevare i lazi u sportu i fudbalu (sudije, doping, kontrola igraca i manjih klubova - nije dzaba mafija u italiji nastala i nemaju dzaba najvise pristalica na siciliji, a najmanje navijaca na delle alpiju ... i da ne nabrajam dalje... elem, isto ko da u politici podrzavas busha na primjer.
zato INTER rullez
kad vec stavljas slike stavi interovu a ne fiorentininu protiv juvea
ali opet ti ponavljam otvori temu o interu pa seri 24h sta hoces
joj sto volim ove pametnjakoviceJuve je tim koji je na stotine utakmica dobio na guzove 1:0 u sudackoj nadoknadi ili uz sudacku pomoc. U Seriji A najvise cijenim Bolognu i Udinese.Veliki timovi su mi uvijek antipaticni o bilo kojoj drzavi da je rijec
btw pogledaj ko je vise tekmi dobio sa 1:0 (u prvenstvu)
Pustimo vas 3 dana na prvo mjesto i vi se odmah uskurcite..e jeste nezahvalni..i kako da vas opet pustimo na prvo mjesto??
ma znas juve kao "defenzivna" ekipa je zabila tri gola vise od "ofanzivnog" milana pa je opet ostao prvi
-
stidljiv
Jeste li culi da Trezeguet pregovara sa Arsenalom???
http://www.juvemedia.com
Ako on ode...dolazi Gilardino onda...bice to strasan tande....Ibrahimovic-Gilardino...
http://www.juvemedia.com
Ako on ode...dolazi Gilardino onda...bice to strasan tande....Ibrahimovic-Gilardino...