BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#401 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

LSD wrote:Image
Image
Image
Image

Pogledajte vi samo tu galeriju tih egzoticnih tropskih timova...nekakve pticurine, pauni, orlovi, vukovi :lol: :lol: ....ni na Karibima nema ovakvih :lol: ...i oni se busaju u prsa strašnim epskim borobama sa takvim timovima koje sacinjavaju konobari, pekari, vodoinstalateri koji se bave fudbalom u slobodno vrijeme.

A s druge strane, imaju dovoljno drskosti da prozivaju šampiona države koji ih mentalno zlostavlja vec 5 godina, koji im ne da ni promil zadovoljstva ni najmanju šansu za neki trofej koje sanjaju.....ne može potčinjeni prozivati tlačitelja, to nije normalno....ali divovska logika je nenadyebiva.
A sad poredaj grbove klubova koje smo izbacili a bili su favoriti protiv nas i grbove klubova koji su bili favoriti pa smo ispali od njih ali mi smo se ipak dobro nosili sa njima.
Maharadza

#402 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Maharadza »

LSD wrote:Image
Image
Image
Image

Pogledajte vi samo tu galeriju tih egzoticnih tropskih timova...nekakve pticurine, pauni, orlovi, vukovi :lol: :lol: ....ni na Karibima nema ovakvih :lol: ...i oni se busaju u prsa strašnim epskim borobama sa takvim timovima koje sacinjavaju konobari, pekari, vodoinstalateri koji se bave fudbalom u slobodno vrijeme.

A s druge strane, imaju dovoljno drskosti da prozivaju šampiona države koji ih mentalno zlostavlja vec 5 godina, koji im ne da ni promil zadovoljstva ni najmanju šansu za neki trofej koje sanjaju.....ne može potčinjeni prozivati tlačitelja, to nije normalno....ali divovska logika je nenadyebiva.
Image

:

Image

Image

Image
LSD

#403 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

@Terminaš
Ne kontaš nikako....nije to poenta

Kad god se povampirite i krenete druge ujedati, fol nešto nekog vi komentarišete (a zato imate najmanje prava jer sanjate deceniju bilo kakav trofejčić)....treba vam pokazati ovo:

Image

I tad je nitna i touchdown....jer ovo je najveca blamaža i bruka u historiji našeg fudbala....možda je Grbalj koji je nalupao Čelika, tu negdje, u blizu....mislim, po intenzitetu blamaže

još ako se ponovi ovo:

Image

Onda vas ni neretva, ni bosna, ni drina, ni una - nece moci oprati...slobodno se onda rasformirajte i bježite sa ovog foruma.
Last edited by LSD on 24/07/2013 17:46, edited 1 time in total.
EselamAlejk

#404 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by EselamAlejk »

Ispasti na gol u gostima je blamaža a biti u minusu 20+ golova u zadnjih par sezona nije?
Havatar

#405 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

Image
sto je skupo

#406 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by sto je skupo »

LSD wrote:@Terminaš

Kad god se povampirite i krenete druge ujedati, fol nešto nekog vi komentarišete (a zato imate najmanje prava jer sanjate deceniju bilo kakav trofejčić)....treba vam pokazati ovo:

Image

I tad je nitna i touchdown....jer ovo je najveca blamaža i bruka u historiji našeg fudbala....možda je Grbalj koji je nalupao Čelika, tu negdje, u blizu....mislim, po intenzitetu blamaže

još ako se ponovi ovo:

Image

Onda vas ni neretva, ni bosna, ni drina, ni una - nece moci oprati...slobodno se onda rasformirajte i bježite sa ovog foruma.
Dok meni brises komentare,vidim tvoje kolege se bas drze teme. :twisted:
PriNc_ba

#407 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by PriNc_ba »

nema ga sada, otisao je pripremati iftar :skoljka: :D
Kinaski

#408 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kinaski »

EselamAlejk wrote:Ispasti na gol u gostima je blamaža a biti u minusu 20+ golova u zadnjih par sezona nije?
:kiss: Cuvajte se vi pekara , hajd sto su vas nasutali na terenu nego i van terena :D
Hedg

#409 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Hedg »

Kinaski wrote:
EselamAlejk wrote:Ispasti na gol u gostima je blamaža a biti u minusu 20+ golova u zadnjih par sezona nije?
:kiss: Cuvajte se vi pekara , hajd sto su vas nasutali na terenu nego i van terena :D

:run:
Maharadza

#410 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Maharadza »

Image

još ako se ponovi ovo:

Image

Polako okano, opusti se, fasovat' ćeš čir od puste mržnje:

Image

PS. Ako se mi trebamo rasformirati, šta je tek' sa skupinom koju vodi "balada boy"?! :mrgreen:

PS2. Želja ti se neće ostvariti, koliko god je sanjao i priželjkivao! :skoljka:
BegA_

#411 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BegA_ »

Image
:oops:
scooby_dooby_doo

#412 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by scooby_dooby_doo »

Kada nasi klubovi budu znali sutat ove "male" klubove(san marino,albanija,malta,crna gora,armenije,irske) kao i reprezentacija mozda mozemo nesto i ocekivat. :run:
LSD

#413 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Jazz ba boysi (koji dzone i propalog Žeru :shock: :lol: ) imaju najmanje prava da prozivaju manijake koji redovno vrše navijacki razvrat nad njima , u derbijima
Havatar

#414 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

LSD wrote:Jazz ba boysi (koji dzone i propalog Žeru :shock: :lol: ) imaju najmanje prava da prozivaju manijake koji redovno vrše navijacki razvrat nad njima , u derbijima
Toliko su se razgalamili da rika se cini :mrgreen:
Hedg

#415 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Hedg »

Po ebavanju majki u pjesmama?
Baltazar_khan

#416 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Baltazar_khan »

Image

još ako se ponovi ovo:

Image

ko što reče gore kolega, što ne postaviš i ove grbove :oops: grbovi klubova koje smo eliminisali i grbovi klubova sa kojim smo se nosili rame uz rame.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

ima li smo mi finih izleta u evropi, pa ne bi bezveze imali najveći euro koeficijent u evropi. ti govoriš o nekoj blamaži a željezničar ima ubjedljivo najgoru gol razliku od svih naših klubova poslije rata. jedan skenderbeg prvak albanije je u stanju da ode dalje u pretkolima lige prvaka. više od vas :oops: znam ja da vam ništa drugo ne preostaje nego da združeno bodrite albanskog predstavnika u nadi da će nas eliminisati. kako god, ljudski je nadati se :mrgreen:
miki.ba

#417 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by miki.ba »

Oni ce bodriti nas, patriotizam i tako to. :oops:
LSD

#418 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Još kad bi konacno shvatio da se omanji i neuspješniji sarajevski prvoligaš takmici u NIŽEM takmicenju u Evropi (kvalifikacije za Europa ligu)....za razliku od Šampiona i Tlacitelja lige, koji igra u kvalifikacijama za LP (gdje su sve sami šampioni država)....onda bi shvatio svu glupost sa tim nabrajajanjem protivnika i njihovih grbova :lol: :lol: - koji su se takmicili sa vama u nižim takmicenjima.

A inace, vi ste sinoc bili svih srcem uz čehe, a i prije 7 dana....tako da je jasno da cemo navijati ua šipce....ništa novo u sarajevskom dušmanluku.
Hedg

#419 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Hedg »

Svaku si temu na forumu usrao. Izađi malo iz sobe. Škodi ti zatvoren prostor.
Logovan

#420 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Logovan »

Image

još ako se ponovi ovo:

Image

Ja fulam poentu a ti spominješ trofeje. :skoljka:
Pored ovih bruka imamo i USPJEŠNE rezultate. Svaki klub, ama baš svaki klub, pored uspješnih rezultata ima i one sramotne. Ne može sve biti med i mlijeko. Kontaš sad moju poentu?
Makar nešto radimo u Europi.
cindrlimindrli

#421 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by cindrlimindrli »

je bolesne diskusije...
LSD

#422 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Hedg wrote:Svaku si temu na forumu usrao. Izađi malo iz sobe. Škodi ti zatvoren prostor.
Koji ti je bio nick prije :? vidim da si novopeceni paraglajder sa novim nickom
jesi li mlitavi bio ranije, mlohavi, koji si :?
Baltazar_khan

#423 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Baltazar_khan »

hajde ba džaba što igrate u tom takmičenju kad ste kanta za napucavanje. evo igrali ste i u ovom gdje mi igramo, i tamo su vas devastirali.

Image

obavezno je ukupni rezultat 6+ primljenih.
LSD

#424 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

@Terminaš

strašni Sartid iz Smedereva, nekakav Ekeren iz Belgije, ranije strahobalni Kusisi iz finskog gradića Lahti itd....sjeti se svih blamaža naše države, što bivše , što današnje
Havatar

#425 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Havatar »

Baltazar_khan wrote:hajde ba džaba što igrate u tom takmičenju kad ste kanta za napucavanje. evo igrali ste i u ovom gdje mi igramo, i tamo su vas devastirali.

Image

obavezno je ukupni rezultat 6+ primljenih.
A Serif Tiraspol :?:
Post Reply