A sad poredaj grbove klubova koje smo izbacili a bili su favoriti protiv nas i grbove klubova koji su bili favoriti pa smo ispali od njih ali mi smo se ipak dobro nosili sa njima.LSD wrote:
Pogledajte vi samo tu galeriju tih egzoticnih tropskih timova...nekakve pticurine, pauni, orlovi, vukovi![]()
....ni na Karibima nema ovakvih
...i oni se busaju u prsa strašnim epskim borobama sa takvim timovima koje sacinjavaju konobari, pekari, vodoinstalateri koji se bave fudbalom u slobodno vrijeme.
A s druge strane, imaju dovoljno drskosti da prozivaju šampiona države koji ih mentalno zlostavlja vec 5 godina, koji im ne da ni promil zadovoljstva ni najmanju šansu za neki trofej koje sanjaju.....ne može potčinjeni prozivati tlačitelja, to nije normalno....ali divovska logika je nenadyebiva.
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#401 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
- Maharadza
#402 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
LSD wrote:
Pogledajte vi samo tu galeriju tih egzoticnih tropskih timova...nekakve pticurine, pauni, orlovi, vukovi![]()
....ni na Karibima nema ovakvih
...i oni se busaju u prsa strašnim epskim borobama sa takvim timovima koje sacinjavaju konobari, pekari, vodoinstalateri koji se bave fudbalom u slobodno vrijeme.
A s druge strane, imaju dovoljno drskosti da prozivaju šampiona države koji ih mentalno zlostavlja vec 5 godina, koji im ne da ni promil zadovoljstva ni najmanju šansu za neki trofej koje sanjaju.....ne može potčinjeni prozivati tlačitelja, to nije normalno....ali divovska logika je nenadyebiva.
:

-
LSD
#403 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
@Terminaš
Ne kontaš nikako....nije to poenta
Kad god se povampirite i krenete druge ujedati, fol nešto nekog vi komentarišete (a zato imate najmanje prava jer sanjate deceniju bilo kakav trofejčić)....treba vam pokazati ovo:

I tad je nitna i touchdown....jer ovo je najveca blamaža i bruka u historiji našeg fudbala....možda je Grbalj koji je nalupao Čelika, tu negdje, u blizu....mislim, po intenzitetu blamaže
još ako se ponovi ovo:

Onda vas ni neretva, ni bosna, ni drina, ni una - nece moci oprati...slobodno se onda rasformirajte i bježite sa ovog foruma.
Kad god se povampirite i krenete druge ujedati, fol nešto nekog vi komentarišete (a zato imate najmanje prava jer sanjate deceniju bilo kakav trofejčić)....treba vam pokazati ovo:

I tad je nitna i touchdown....jer ovo je najveca blamaža i bruka u historiji našeg fudbala....možda je Grbalj koji je nalupao Čelika, tu negdje, u blizu....mislim, po intenzitetu blamaže
još ako se ponovi ovo:
Onda vas ni neretva, ni bosna, ni drina, ni una - nece moci oprati...slobodno se onda rasformirajte i bježite sa ovog foruma.
Last edited by LSD on 24/07/2013 17:46, edited 1 time in total.
-
EselamAlejk
#404 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ispasti na gol u gostima je blamaža a biti u minusu 20+ golova u zadnjih par sezona nije?
- Havatar
-
sto je skupo
#406 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Dok meni brises komentare,vidim tvoje kolege se bas drze teme.LSD wrote:@Terminaš
još ako se ponovi ovo:
- PriNc_ba
#407 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
nema ga sada, otisao je pripremati iftar

- Kinaski
#408 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
EselamAlejk wrote:Ispasti na gol u gostima je blamaža a biti u minusu 20+ golova u zadnjih par sezona nije?
-
Hedg
#409 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kinaski wrote:EselamAlejk wrote:Ispasti na gol u gostima je blamaža a biti u minusu 20+ golova u zadnjih par sezona nije?Cuvajte se vi pekara , hajd sto su vas nasutali na terenu nego i van terena
- Maharadza
#410 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Polako okano, opusti se, fasovat' ćeš čir od puste mržnje:LSD wrote:@Terminaš
još ako se ponovi ovo:

PS. Ako se mi trebamo rasformirati, šta je tek' sa skupinom koju vodi "balada boy"?!
PS2. Želja ti se neće ostvariti, koliko god je sanjao i priželjkivao!
- BegA_
- scooby_dooby_doo
#412 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kada nasi klubovi budu znali sutat ove "male" klubove(san marino,albanija,malta,crna gora,armenije,irske) kao i reprezentacija mozda mozemo nesto i ocekivat. 
-
LSD
#413 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jazz ba boysi (koji dzone i propalog Žeru
) imaju najmanje prava da prozivaju manijake koji redovno vrše navijacki razvrat nad njima , u derbijima
- Havatar
#414 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Toliko su se razgalamili da rika se ciniLSD wrote:Jazz ba boysi (koji dzone i propalog Žeru![]()
) imaju najmanje prava da prozivaju manijake koji redovno vrše navijacki razvrat nad njima , u derbijima
-
Hedg
#415 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Po ebavanju majki u pjesmama?
- Baltazar_khan
#416 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ko što reče gore kolega, što ne postaviš i ove grboveLSD wrote:@Terminaš
još ako se ponovi ovo:

ima li smo mi finih izleta u evropi, pa ne bi bezveze imali najveći euro koeficijent u evropi. ti govoriš o nekoj blamaži a željezničar ima ubjedljivo najgoru gol razliku od svih naših klubova poslije rata. jedan skenderbeg prvak albanije je u stanju da ode dalje u pretkolima lige prvaka. više od vas
-
miki.ba
#417 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Oni ce bodriti nas, patriotizam i tako to. 
-
LSD
#418 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Još kad bi konacno shvatio da se omanji i neuspješniji sarajevski prvoligaš takmici u NIŽEM takmicenju u Evropi (kvalifikacije za Europa ligu)....za razliku od Šampiona i Tlacitelja lige, koji igra u kvalifikacijama za LP (gdje su sve sami šampioni država)....onda bi shvatio svu glupost sa tim nabrajajanjem protivnika i njihovih grbova
- koji su se takmicili sa vama u nižim takmicenjima.
A inace, vi ste sinoc bili svih srcem uz čehe, a i prije 7 dana....tako da je jasno da cemo navijati ua šipce....ništa novo u sarajevskom dušmanluku.
A inace, vi ste sinoc bili svih srcem uz čehe, a i prije 7 dana....tako da je jasno da cemo navijati ua šipce....ništa novo u sarajevskom dušmanluku.
-
Hedg
#419 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Svaku si temu na forumu usrao. Izađi malo iz sobe. Škodi ti zatvoren prostor.
- Logovan
#420 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ja fulam poentu a ti spominješ trofeje.LSD wrote:@Terminaš
još ako se ponovi ovo:
Pored ovih bruka imamo i USPJEŠNE rezultate. Svaki klub, ama baš svaki klub, pored uspješnih rezultata ima i one sramotne. Ne može sve biti med i mlijeko. Kontaš sad moju poentu?
Makar nešto radimo u Europi.
-
cindrlimindrli
#421 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
je bolesne diskusije...
-
LSD
#422 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Koji ti je bio nick prijeHedg wrote:Svaku si temu na forumu usrao. Izađi malo iz sobe. Škodi ti zatvoren prostor.
jesi li mlitavi bio ranije, mlohavi, koji si
- Baltazar_khan
#423 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
hajde ba džaba što igrate u tom takmičenju kad ste kanta za napucavanje. evo igrali ste i u ovom gdje mi igramo, i tamo su vas devastirali.

obavezno je ukupni rezultat 6+ primljenih.

-
LSD
#424 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
@Terminaš
strašni Sartid iz Smedereva, nekakav Ekeren iz Belgije, ranije strahobalni Kusisi iz finskog gradića Lahti itd....sjeti se svih blamaža naše države, što bivše , što današnje
strašni Sartid iz Smedereva, nekakav Ekeren iz Belgije, ranije strahobalni Kusisi iz finskog gradića Lahti itd....sjeti se svih blamaža naše države, što bivše , što današnje
- Havatar
#425 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
A Serif TiraspolBaltazar_khan wrote:hajde ba džaba što igrate u tom takmičenju kad ste kanta za napucavanje. evo igrali ste i u ovom gdje mi igramo, i tamo su vas devastirali.