Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisati??

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Revolucionar ★

#401 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Revolucionar ★ »

madner wrote:Preticem po desnoj spuri jer ovi drajveri nisu skontali da na autoputu ljeva sluzi samo za preticanje.
Sefe ne znam za to, ali ja govorim o preticanju po onoj zaustavnoj traci pored puta . .
poznanik

#402 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by poznanik »

Septik wrote:Do prije par godina sam vozio terenca. Bio kasko osiguran. Zalijepio mi se trkač za "guzicu". Poslije par pokušaja da mu dočaram da je bolje da se odmakne, stisnuo sam kočnicu do kraja i lola zgužvao golfa dvojku od mene.
Huja je jednostavno nadjačala razum...

Kunem se da se ne sjećam veće satisfakcije u životu. Još sam i masno naplatio štetu :D

:D
adisa__

#403 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by adisa__ »

:thumbup:
Last edited by adisa__ on 27/06/2012 23:50, edited 1 time in total.
mahalas505

#404 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by mahalas505 »

adisa__ wrote:mislim budimo realni svaki bi roditelj svom djetetu htio priustiti sve najbolje na svijetu i on sigurno nije planirao da se ovo dogodi... Bas se vidi da je covjek potresen mislim strsasno ne daj Boze nikome
A sto samo registracija da nam preneses vijest o izjavi koja je vec postoji na forumu?
Emir33

#405 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Emir33 »

adisa__ wrote:
Bucko iz mahale wrote:
adisa__ wrote:http://www.haber.ba/vijesti/crna-hronik ... html?print

otac vozaca mercedesa je dao izjavu

vjerujem da mu nije lako,ali...mislim da je on glavni krivac.
mislim budimo realni svaki bi roditelj svom djetetu htio priustiti sve najbolje na svijetu i on sigurno nije planirao da se ovo dogodi... Bas se vidi da je covjek potresen mislim strsasno ne daj Boze nikome
Slazem se u potpunosti!
Kada vec ima mogucnosti da mu pruzi ono sto se njemu nikada nije moglo pruziti, pruzit ce.. Covjek mu zeli sve najbolje. Tarik je mogao poloziti vozacki, i uci u neki manje opremljen auto dati gas i biti sada zajedno sa Ajlom na Kosevu.
Ja stvarno ne zelim ni da zamisljam kako je sada Tarikovoj porodici, roditeljima.. Sin im je ispao ubica zbog saobracajne nesrece, koju nije namjerno skrivio.
Strasno je ovo sve, ne poznajem ni Ajlu ni Tarika, mislim da ce momak sada nauciti dozivotnu lekciju, a samo se nadajmo da ce ta djevojka biti dobro.
Kemal Malovčić

#406 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Kemal Malovčić »

A gdje ima njena slika?
drndalo

#407 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by drndalo »

Ne nego je SLUCAJNO vozio kao majmun, u stvari, to je uvreda za majmune, barem duplo brze od dozvoljenog, auto koje kao mlad vozac nije smio voziti, niposto tom brzinom (procitajte ogranicenja "P" vozaca), i jos pozurio da prodje kroz crveno, 10-dan od polaganja... Dugo mu je trebalo...

Poselamite mu babu mu u njega, zbog kojeg se registovaste da nas prosvijetlite kako je i njima tesko...

Naravno da svako svome djetetu zeli najbolje, ali dati nezrelom djetetu sredstvo za ubijanje i samoubijanje ne spada u roditeljsku ljubav... Ja sam polagao vozacki pred 3 komisije, MUP-ovom, tatinom i maminom, i pred ujakovom, koi je cijeli zivot vozio relije Sutjeska... Tek onda su me pustili da vozim i sam, i opet sam 2x napravio glupost, srecom samo malu, malo lima i zmigavaca...

Fuj, sve mi je zalije sto ga zaista nisu nalupali prolaznici nakon nesrece, da nikad nista vise osim Medolina ne pojede... A mrzim sam sebe kada me dovedu dotle da nekome takvo nesto pozelim... A blizu sam... :x
adisa__

#408 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by adisa__ »

Last edited by adisa__ on 27/06/2012 23:50, edited 1 time in total.
adisa__

#409 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by adisa__ »

Last edited by adisa__ on 27/06/2012 23:51, edited 1 time in total.
JThomas

#410 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by JThomas »

a kad je to neko s jugom 45 napravio nešto ovako, pa da znaš?
poznanik

#411 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by poznanik »

adisa__ wrote:Mislim to je meni zalosno sto da je on vozio yugu 45 niko ni pola rijeci ne bi rekao nego eto on je zaBoga vozio mecku i najgori je.
Ne branim ga zaista ali dokle vise uvijek ista prica
Ne vjerujem da je ikom bitno da li je "mladi Zmaj" vozio Mercedes ili Yugu, bitan je način na koji je smrtno ugrozio život potpuno nevinoj osobi na ulici. A način je divljački, način je bahato iživljavanje, način je sindrom koji je zavladao gradom već nekoliko godina, način je isti na koji je nedavno još jedna mlada osoba izgubila život, način je prijetnja sigurnosti i životu građanima Sarajeva... :x
Hemera

#412 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Hemera »

Emir33 wrote: Slazem se u potpunosti!
Kada vec ima mogucnosti da mu pruzi ono sto se njemu nikada nije moglo pruziti, pruzit ce.. Covjek mu zeli sve najbolje. Tarik je mogao poloziti vozacki, i uci u neki manje opremljen auto dati gas i biti sada zajedno sa Ajlom na Kosevu.
Ja stvarno ne zelim ni da zamisljam kako je sada Tarikovoj porodici, roditeljima.. Sin im je ispao ubica zbog saobracajne nesrece, koju nije namjerno skrivio.
Strasno je ovo sve, ne poznajem ni Ajlu ni Tarika, mislim da ce momak sada nauciti dozivotnu lekciju, a samo se nadajmo da ce ta djevojka biti dobro.
roditelj svaki svom djetetu zeli da ugodi i da mu pruzi sve mislim da nema roditelja koji misli lose svom djetetu
ali pogrijesio je pri odgoju
nije odgoj ni voljenje pusstanje bez nadzora i kontrole sam za volan bez obzira sta god vozio ili da radi neke gluposti u zivotu sebi i drugima
trebao je misliti o svom djetetu da ga edukuje da njega ne bi neko pokupio jer ne zna voziti a i druge
razmazen je i zivi u nekom svijetu materijalnog
Last edited by Hemera on 27/06/2012 20:45, edited 1 time in total.
adisa__

#413 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by adisa__ »

Last edited by adisa__ on 28/06/2012 00:01, edited 1 time in total.
adisa__

#414 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by adisa__ »

Last edited by adisa__ on 28/06/2012 00:01, edited 1 time in total.
Jokericious

#415 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Jokericious »

Cim si se ti samo radi ovoga registrovala... sve je jasno.
adisa__

#416 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by adisa__ »

Last edited by adisa__ on 28/06/2012 00:02, edited 2 times in total.
JThomas

#417 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by JThomas »

bitno je, jer je riječ o obrascu koji se ponavlja. i koji ukazuje na jedan negativni mentalni sklop koji sve češće vodi do tragedija.

a sad će ljeto pa će lagano i ovi iz dijaspore kojima je pun kurac pravne države u mjestima redovnog prebivališta, k'o onaj što je prije dva ljeta oborio rekord kamere kod maršalke. jel on zaradio za to auto...? jest', al' u panjevima, da je zaradio znao bi bolje...
Hemera

#418 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Hemera »

poslije je komandir saobraćajne policije izjavio,doduše ne doslovno imenom,kako je bio pod utjecajem narkotika
adisa__

#419 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by adisa__ »

Last edited by adisa__ on 28/06/2012 00:03, edited 1 time in total.
Hemera

#420 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Hemera »

adisa__ wrote:
Hemera wrote:poslije je komandir saobraćajne policije izjavio,doduše ne doslovno imenom,kako je bio pod utjecajem narkotika
ja sam procitala da je na svim testovima bio negativan.. da li ima objavljen taj clanak negdje ili?

bio je članak,gdje je čovjek fino rekao "nedavni udes sa dvoje mrtvih gdje je vozac bio pod utjecajem narkotika" i to mjesec dana nakon idiotizma koji je napravio
Emir33

#421 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Emir33 »

Hemera wrote:
Emir33 wrote: Slazem se u potpunosti!
roditelj svaki svom djetetu zeli da ugodi i da mu pruzi sve mislim da nema roditelja koji misli lose svom djetetu
ali pogrijesio je pri odgoju
nije odgoj ni voljenje pusstanje bez nadzora i kontrole sam za volan bez obzira sta god vozio ili da radi neke gluposti u zivotu sebi i drugima
trebao je misliti o svom djetetu da ga edukuje da njega ne bi neko pokupio jer ne zna voziti a i druge
razmazen je i zivi u nekom svijetu materijalnog
Da slazem se da nije u materijalnim stvarima sve, on mozda jeste pretjerao u svemu tome, ali Tarik je, kako cujem, izuzetno odgojeno dijete. Mislim da je malo glupo komentarisati kako je ubica, zaBoga ljudi to je bila saobracajna nesreca. Jest kriv, jest brzo vozio, jest prosao kroz crveno, ali nije on isao svjesno unistiti toj jadnoj curi zivot. A i takodjer mislim da su ti komentari poput ''bojkotujmo cevabdzinicu zmaj'' jako glupi.Kakve veze ta cevabdzinica ima sa svim tim? Ta cevabdzinica je barem dokaz kako oni imaju postene pare, i ta cevabdzinica nije ugrozila zivot mlade Ajle vec Tarik.
Hemera

#422 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Hemera »

Emir33 wrote:
Da slazem se da nije u materijalnim stvarima sve, on mozda jeste pretjerao u svemu tome, ali Tarik je, kako cujem, izuzetno odgojeno dijete. Mislim da je malo glupo komentarisati kako je ubica, zaBoga ljudi to je bila saobracajna nesreca. Jest kriv, jest brzo vozio, jest prosao kroz crveno, ali nije on isao svjesno unistiti toj jadnoj curi zivot. A i takodjer mislim da su ti komentari poput ''bojkotujmo cevabdzinicu zmaj'' jako glupi.Kakve veze ta cevabdzinica ima sa svim tim? Ta cevabdzinica je barem dokaz kako oni imaju postene pare, i ta cevabdzinica nije ugrozila zivot mlade Ajle vec Tarik.
Izuzetno pogrešno odgojeno dijete.

Kako nije svjesno?

Koja njemu svjesnost treba da skonta da ne može bjesniti sa kolima?
I to svježe izašao iz autoškole,mora da su mu informacije brzo iscurile iz glave.
drndalo

#423 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by drndalo »

Emir33 wrote:ali Tarik je, kako cujem, izuzetno odgojeno dijete. Mislim da je malo glupo komentarisati kako je ubica, zaBoga ljudi to je bila saobracajna nesreca. Jest kriv, jest brzo vozio, jest prosao kroz crveno, ali nije on isao svjesno unistiti toj jadnoj curi zivot.
A i takodjer mislim da su ti komentari poput ''bojkotujmo cevabdzinicu zmaj'' jako glupi.Kakve veze ta cevabdzinica ima sa svim tim? Ta cevabdzinica je barem dokaz kako oni imaju postene pare, i ta cevabdzinica nije ugrozila zivot mlade Ajle vec Tarik.
Jako je odgojen, digla se djetetu bubuljicava chuna 10 dana nakon polaganja, da ONO procera Obalom pored "Delikatesne" Merdzu, kako ga nikad niko procero nije, pa da bude glavni... E sad ce se toga moci sjetiti u Zenici, kada bude glavni, mali...

Postoji i racionalan razlog zasto se djeci od 10 godina ne daje da voze u javnom saobracaju, a to nije zato jer to djeca motoricki ne bi mogla, naprotiv, pogledajte video-igrice, bolji su od vecine "staraca"... To je zato jer je neko skontao da su ljudi sa 16-18 godina, ipak zrelije osobe, da znaju nesto vise, i da ce biti oprezniji... Kad ono medjutim...Kompleksi su cudo, a kada ih jos nahranis spoznajom da sa parama koje imas/ima babo, vecina stvari prolazi, stvara se lazni dojam nepogresivosti, jer mu vjerovatno i raja iz razreda samo pljesce, i vice "super si", jer je galantan... I sta sad ? Sad ce neko stisnuti dugme "Reset" i sve vratiti na nulu ? :Smajli koji povraca !

Auto je inherentno opasna stvar, s kojom mozes ubiti sebe, ali i druge... To ga babo, a ni majka nisu naucili, i ispastace ovako ili onako cijeli zivot, ali ispastace i drugi, koji su nauceni, ali ih krembil nije fulio pa da o tome mogu razmisljati na filozofskom nivou, kao mi...

Glupo ili ne, svako ko nakon ovoga svojim bojkotom "One anamo" cevapnice, hoce doprinijeti da njegovi mladji braca/sestre nemaju toliku mogucnost da ponove ubilacki sindrom "zlatne omlatine", imaju potpuno pravo na to... Dodje mi da jos svasta kazem, ali necu, pousavam se kontrolisati koliko god mogu, da se bar sebi gadim manje nego "Super-uber-mensch-i za volanom tatinog Merdzovana"...
just principe

#424 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by just principe »

Emir33 wrote:
a sta ste mu ti i ova Adisa koji ste se danas registorvali pa ga branite ?? Blizi rod mozda.. Uvijek sa gnusanjem gledam na ove novoregistrovane koji brane po forumimama razne lopove, pljackase, ubice..Ne pije vam vode i djaba pokusavate

Kad vidis tog Tarika poruci mu da je bezmozglavi debil
just principe

#425 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by just principe »

adisa__ wrote: aposlutno se slazem sa vama i o tome govorim ON je ucinio nesto strasno ON treba biti kaznjen a ljudi ovdje govore o njegovom autu, njegovom ocu i Zmaju pa nije Zmaj dosao i povrijedio Ajlu :-?

a ti pretpostavljam radis u tom Zmaju ?.. Yebo li vas cevabdzicinca ko o njoj govori rijec je o zivotu i smrti a tebi je to najvaznije..Fuj :x
Locked