Lokalni izbori 2012

@sloboda

#401 Re: Lokalni izbori 2012

Post by @sloboda »

nikidrug wrote:
Sarajlija123 wrote:Ne mogu da shvatim da neko moze pricati negativno o Dragau Vikicu...
Covjek je zasluzio da ima svoju zgradu u centru Sarajeva, ako se sjetite (mislim da se neki od vas tada nisu ni rodili, pa evo da vas upoznam) odbio je povecu cifru od strane agresora 1992.godine samo da napusti ovaj grad,a on je ostao i branio je ovaj grad i ovu drzavu. I ovo sto ima je sramota za ovaj grad.
DRAGANU VIKIĆU TREBA DODJELITI ULICU I PODIĆI SPOMENIK ZA NJEGOVOG ŽIVOTA. GROMADA OD ČOVJEKA NEPROCJENJIVA!
Slažem se s tobom ali takvi ljudi nisu za načelnika. Neka svako radi ono što najbolje zna, Vikić je svoj posao najbolje odradio sad je vrijeme za penziju
tigaro

#402 Re: Lokalni izbori 2012

Post by tigaro »

@sloboda wrote:
nikidrug wrote:
Sarajlija123 wrote:Ne mogu da shvatim da neko moze pricati negativno o Dragau Vikicu...
Covjek je zasluzio da ima svoju zgradu u centru Sarajeva, ako se sjetite (mislim da se neki od vas tada nisu ni rodili, pa evo da vas upoznam) odbio je povecu cifru od strane agresora 1992.godine samo da napusti ovaj grad,a on je ostao i branio je ovaj grad i ovu drzavu. I ovo sto ima je sramota za ovaj grad.
DRAGANU VIKIĆU TREBA DODJELITI ULICU I PODIĆI SPOMENIK ZA NJEGOVOG ŽIVOTA. GROMADA OD ČOVJEKA NEPROCJENJIVA!
Slažem se s tobom ali takvi ljudi nisu za načelnika. Neka svako radi ono što najbolje zna, Vikić je svoj posao najbolje odradio sad je vrijeme za penziju
druže mi svakoga možemo braniti ili blatiti kako god hoćeš to shvati ali jedno ti kažem Dragan Vikić treba da ima bistu od bronze na sred sarajeva kao što ima Tito taj covjke da je otišao kad si i drugi otišli citava specijalna policija bi se raspala znaš gdje bi sad sarajevo bilo nigdje to ti garantujem životom to znaći sve blati ili hvali ali Dragana nediraj jer ga volim i poštujem
@sloboda

#403 Re: Lokalni izbori 2012

Post by @sloboda »

druže mi svakoga možemo braniti ili blatiti kako god hoćeš to shvati ali jedno ti kažem Dragan Vikić treba da ima bistu od bronze na sred sarajeva kao što ima Tito taj covjke da je otišao kad si i drugi otišli citava specijalna policija bi se raspala znaš gdje bi sad sarajevo bilo nigdje to ti garantujem životom to znaći sve blati ili hvali ali Dragana nediraj jer ga volim i poštujem[/quote]

Slažem se da treba kao znak zahvalnosti što je učinio u ratu ali to neznači da je on pravi čovjek za načelnika.
poznanik

#404 Re: Lokalni izbori 2012

Post by poznanik »

Nemojte glasati... :D

meskogn

#405 Re: Lokalni izbori 2012

Post by meskogn »

Imal koga iz Narodne stranke radom za boljitak
veleno

#406 Re: Lokalni izbori 2012

Post by veleno »

Gledam maloprije kandidatske liste na izbori.ba i zapazim da SDA ni za ove lokalne izbore nije izašla u Ljubuškom.Nisu izašli ni 2008.Pa se pitam zašto?Ako su mogli izaći u gotovo svim opštinama u manjem entitetu gdje su Bošnjaci 1991 godine prelazili više od 5%,i realno nemaju nekih šansi da u tim opštinama prođu u opštinsko vijeće,ali su opet izašli.Samo u Ljubuškom u kojem i danas živi više stotina Bošnjaka nisu.
Zašto je SDA otpisala Ljubuški :?
iPod

#407 Re: Lokalni izbori 2012

Post by iPod »

veleno wrote:Gledam maloprije kandidatske liste na izbori.ba i zapazim da SDA ni za ove lokalne izbore nije izašla u Ljubuškom.Nisu izašli ni 2008.Pa se pitam zašto?Ako su mogli izaći u gotovo svim opštinama u manjem entitetu gdje su Bošnjaci 1991 godine prelazili više od 5%,i realno nemaju nekih šansi da u tim opštinama prođu u opštinsko vijeće,ali su opet izašli.Samo u Ljubuškom u kojem i danas živi više stotina Bošnjaka nisu.
Odgovor na to pitanje ti sigurno moze dati Misho Relota iz HDZ-a i razlog zbog kojeg se nije ni 10 bosnjaka vratilo u taj grad... Ako sam u krivu slobodno me ispravi.
poznanik

#408 Re: Lokalni izbori 2012

Post by poznanik »

iPod wrote:
veleno wrote:Gledam maloprije kandidatske liste na izbori.ba i zapazim da SDA ni za ove lokalne izbore nije izašla u Ljubuškom.Nisu izašli ni 2008.Pa se pitam zašto?Ako su mogli izaći u gotovo svim opštinama u manjem entitetu gdje su Bošnjaci 1991 godine prelazili više od 5%,i realno nemaju nekih šansi da u tim opštinama prođu u opštinsko vijeće,ali su opet izašli.Samo u Ljubuškom u kojem i danas živi više stotina Bošnjaka nisu.
Odgovor na to pitanje ti sigurno moze dati Misho Relota iz HDZ-a i razlog zbog kojeg se nije ni 10 bosnjaka vratilo u taj grad...
Je li to znači da politika SDA preferira isključivo interes Bošnjaka?
Bosnjak333

#409 Re: Lokalni izbori 2012

Post by Bosnjak333 »

poznanik wrote:
iPod wrote:
Odgovor na to pitanje ti sigurno moze dati Misho Relota iz HDZ-a i razlog zbog kojeg se nije ni 10 bosnjaka vratilo u taj grad...
Je li to znači da politika SDA preferira isključivo interes Bošnjaka?
Za interes Bosnjaka se bore HDZ,Radikali,SNSD i SDP...
Doktor29

#410 Re: Lokalni izbori 2012

Post by Doktor29 »

poznanik wrote:Nemojte glasati... :D

Nista pogresno nije ni rekao
veleno

#411 Re: Lokalni izbori 2012

Post by veleno »

iPod wrote:
Odgovor na to pitanje ti sigurno moze dati Misho Relota iz HDZ-a i razlog zbog kojeg se nije ni 10 bosnjaka vratilo u taj grad... Ako sam u krivu slobodno me ispravi.
Ne znam,nisam baš tako dobro upoznat sa političkim dešavanjima u Ljubuškom,ali bilo mi je zanimljivo da je SDA izašla u gotovo svim opštinama koje imaju više od 100 Bošnjaka,samo u Ljubuškom nisu.Možda je u pitanju neki dogovor sa HDZ-om ili SDP-om,ko zna. :roll:
meskogn

#412 Re: Lokalni izbori 2012

Post by meskogn »

Dosta ba i hdz i sda is dp...dajte malo nsrzb,hsp,hdu,sbb,ldes,nk,hss,nhi ...itd u ljubuski
donBeton

#413 Re: Lokalni izbori 2012

Post by donBeton »

veleno wrote:
iPod wrote:
Ne znam,nisam baš tako dobro upoznat sa političkim dešavanjima u Ljubuškom,ali bilo mi je zanimljivo da je SDA izašla u gotovo svim opštinama koje imaju više od 100 Bošnjaka,samo u Ljubuškom nisu.Možda je u pitanju neki dogovor sa HDZ-om ili SDP-om,ko zna. :roll:
Čovjek ti je opisao situaciju. Šta je tebi onda logičnije?
Bosnjak333

#414 Re: Lokalni izbori 2012

Post by Bosnjak333 »

REXONI wrote:
Ma to ti je dogovor sa HDZ 100 % to se zna.
Je li ti to Fahro rekao??Zasto SBB nema opcinski odbor u Ljubuskom??Je li i to dogovor sa HDZ-om??
Bosnjak333

#415 Re: Lokalni izbori 2012

Post by Bosnjak333 »

REXONI wrote:
Bosnjak333 wrote:
REXONI wrote:
Ma to ti je dogovor sa HDZ 100 % to se zna.
Je li ti to Fahro rekao??Zasto SBB nema opcinski odbor u Ljubuskom??Je li i to dogovor sa HDZ-om??
SBB nema dovoljno članova da bi mogao da oformi općinski, nema nikakvog dogovora izmedžu SBB i HDZ.
Vrlo moguce da je SDA u istoj situaciji jer se u Ljubuski vratilo oko 400 Bosnjaka uglavnom starije zivotne dobi.Moja poruka je da opet ne seres!
racionalista

#416 Re: Lokalni izbori 2012

Post by racionalista »

šta to fali hsp-u , jedina dobronamjerna stranka u hrvata
vatrogasac

#417 Re: Lokalni izbori 2012

Post by vatrogasac »

Image

Ukoliko se rezultati ankete uspostave tačnim te pobijedi u oktobru, Imamović će biti prvi na listi po dužini mandata na funkciji načelnika. Prethodni rekord je držao Osman Vilović, koji je na čelu Tuzle bio četrnaest godina, odnosno od 1908. do 1922. godine.
vatrogasac

#418 Re: Lokalni izbori 2012

Post by vatrogasac »

šojić wrote:
Ovo ne mora da ti bude nit vodilja ko če pobijediti jer može ti se desiti da je čitav dan pravio meilove i glasao tako da to ti ništa ne znači. Jer stariji ti ne koriste kompjuteri onda tako da i ne glasaju dok mladi glasaju ali ne izlaze na biračka mjesta.
Anketa je rađena u periodu od puna dva mjeseca , po principu jedna IP adresa 1 glas, IP tracing & tracking software kojeg su koristili kao support tako da po toj metodi ne bi uspio, ali postoje druge pa sama anketa nije relevantna.

Nije poenta u tome nego zamišljam Imamovića još jedan mandat u fotelji načelnika.
seminem

#419 Re: Lokalni izbori 2012

Post by seminem »

DRAGAN VIKIĆ za nacelnika Općine Centar!!!
FOČANSKI PROPISI

#420 Re: Lokalni izbori 2012

Post by FOČANSKI PROPISI »

seminem wrote:DRAGAN VIKIĆ za nacelnika Općine Centar!!!
Ima li ko obrazovaniji i mlađi?
Penzioneri treba da uživaju u dugim šetnjama vodeći unuke za rukicu.

p.s.
Zašto li uopšte djecu školujemo?
mobil_sa

#421 Re: Lokalni izbori 2012

Post by mobil_sa »

:thumbup: Sead Srna za načelnika općine centar :thumbup:
vatrogasac

#422 Re: Lokalni izbori 2012

Post by vatrogasac »

Nismo još probali ove HRABRE.

Image

Image
Bosnjak333

#423 Re: Lokalni izbori 2012

Post by Bosnjak333 »

mobil_sa wrote: :thumbup: Sead Srna za načelnika općine centar :thumbup:
Prvo se moras predstaviti,napisati odakle dolazis i onda pozdraviti koga zelis,ali nemoj da ti primjer budu ovi fanaticni SBB-ovci koji ni prosto-prosirenu recenicu ne znaju sastaviti. :)
Bosnjak333

#424 Re: Lokalni izbori 2012

Post by Bosnjak333 »

Sarajmen wrote:Image

Uploaded with ImageShack.us
Kod mene slova na tastaturi nisu ovako poredana. :? :? :( :(
Ambrozija

#425 Re: Lokalni izbori 2012

Post by Ambrozija »

Bosnjak333 wrote:
Sarajmen wrote:Image

Uploaded with ImageShack.us