Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
starisalko

#39951 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

pici wrote:
starisalko wrote:
pici wrote:

gogec... sve je to u pet deka i komso i suljagic su mi degutantni postali njiHovim dodvoravanjem bOkiru koji pokusava da ubije i zadnji trzanj neke bosanskohercegovacke opozicije kao sto su Ćirilo i Metodije uradili u svojim torovima... ljudi masovno bjeze iz ove vukojebine, jebo me otac sto nisam pobjego kad su me 95 gurali od dubrovackog do bihackog ratista... ma ne otac jebo me svak... sad sam ja Četnik i Ustasa a ovi bOkirovci su patrujote... jeBem im ja sve od do...selam :bih:
U kojoj si ti vojsci bio

mornarickoj... selam :bih:
Hvala. Bog ti pomogo
Dr. Kuca

#39952 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dr. Kuca »

Kod mene u mahali ako ti zena nije pokrivena i ako ne klanjas bes vakat tuku te svaki dan. Otvorila se prodavnica necu je imenovati drzali svinjetinu zapalili je odma, policija ni vatrogasci nisu dosli dok je nije izgorjela do temelja, novinarima nisu dali da naprave reportazu, a policija nije ni uradila zapisnik.
Islamizacija u punom jeko, sdo demokratija.
džakailibu

#39953 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by džakailibu »

Dr. Kuca wrote:Kod mene u mahali ako ti zena nije pokrivena i ako ne klanjas bes vakat tuku te svaki dan. Otvorila se prodavnica necu je imenovati drzali svinjetinu zapalili je odma, policija ni vatrogasci nisu dosli dok je nije izgorjela do temelja, novinarima nisu dali da naprave reportazu, a policija nije ni uradila zapisnik.
Islamizacija u punom jeko, sdo demokratija.
Visnjik?
kmirsad

#39954 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

https://www.nasastranka.ba/sirenje-stra ... -9hgZdsMig
Širenje stranke i unapređenje rada BH bloka prioriteti daljnjeg djelovanja Naše stranke
14. Februara 2019.81 0

Image

U cilju jačanja BH bloka Naša stranka formirat će tim koji će naredne sedmice održati sastanak s predstavnicima Demokratske fronte i SDP-a na kojem će se razgovarati o formalizaciji odnosa unutar BH bloka. Cilj je poboljšanje međusobne saradnje partnera unutar BH bloka te bolja koordinacija njihovog zajedničkog djelovanja. Odlučeno je to na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva Naše stranke.

S tim u vezi, Predsjedništvo Naše stranke je osudilo i ogradilo se od svih izjava članova Naše stranke koje su uvredljive te pozvalo članove da svoje istupe usmjere ka jačanju zajedništva među partnerima unutar BH bloka.

Uvredljive izjave su reakcija na stalne neargumentovane napade i uvrede kojima su stranka i njeni predstavnici u posljednje vrijeme izloženi, ali to ne daje opravdanje nikome iz Naše stranke da bilo kome na bilo kakav napad odgovara na način koji nipodaštava ljudsko dostojanstvo i narušava ugled Naše stranke u javnosti”,
rečeno je na sjednici.

Na Predsjedništvu je, između ostalog, odlučeno da će Naša stranka ponovo otvoriti i svoju kancelariju u Banja Luci, kao vid jačanja već postojećih kapaciteta.
kmirsad

#39955 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Đaba ti Pedja... svi su te pročitali... prvo si zaveo bošnjake, a bome i dobar dio hrvata... na pogrešan put, pa sad ideš da zavedeš i srbe... e neče moči...
Vidiš ti lisice... čekao da se mi lijepo dogovorimo, usaglasimo, sve dogovorimo se Dodikom... pa da ti je sad, da među nas da uneseš razdor... da nas zavadiš i pokvariš dil... :twisted:
kmirsad

#39956 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Ko što gledam eto nama Draška Stanivukovića... u startu bi imali poslanika... :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#39957 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

pederluK u banjaluKi... e neste valla dosta sto po KS unosite nemir medj postHen svijet
kmirsad

#39958 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Radimo lokalno... planiramo globalno :lol:
Roccohljup

#39959 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Roccohljup »

Fakat smo svjedoci jako prljavih i neprimjerenih komunikacija između ovih građanskih stranaka, pogotovo ako se uzme u obzir da su ko biva partneri :-) :-) :-) :-) Umjesto da troše energiju na saradnju i borbu protiv ovih ustoličenih parazita, oni se između senbe kolju :roll:

nego pitanje za aktivne članove.....ponukano Komšićevim komentarima oko izborne kampanje NS........fakat šta bi sa falatarom? gdje je sada, ima li kakvu ulogu stranci i d ali ga planiraju za neku funkciju?
Banksy

#39960 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Roccohljup wrote:Fakat smo svjedoci jako prljavih i neprimjerenih komunikacija između ovih građanskih stranaka, pogotovo ako se uzme u obzir da su ko biva partneri :-) :-) :-) :-) Umjesto da troše energiju na saradnju i borbu protiv ovih ustoličenih parazita, oni se između senbe kolju :roll:

nego pitanje za aktivne članove.....ponukano Komšićevim komentarima oko izborne kampanje NS........fakat šta bi sa falatarom? gdje je sada, ima li kakvu ulogu stranci i d ali ga planiraju za neku funkciju?
https://www.nasastranka.ba/kontakt/
seln

#39961 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kmirsad wrote:
Uvredljive izjave su reakcija na stalne neargumentovane napade i uvrede kojima su stranka i njeni predstavnici u posljednje vrijeme izloženi]
Joooj, lafine :lol:
eto, zbljoha reagirala na "uvredljive izjave", pa poslala Komsica u PM.

Nije, nego je osjetila ugrozbu hrvatstva i reagirala kao prava rvatica.
Pa da je sto puta clan NS.
kmirsad

#39962 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

kmirsad wrote:
zippoo87 wrote: obrisite avast sa kompa i necete imati tih problema vise
Imaš li link kakvog drugog dobrog free anri virusa , a da je jednostavno instalirati... :)

Ah da... neko pitao za Borišu...

Image
kmirsad

#39963 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

kmirsad wrote:https://www.nasastranka.ba/sirenje-stra ... -9hgZdsMig
Širenje stranke i unapređenje rada BH bloka prioriteti daljnjeg djelovanja Naše stranke
14. Februara 2019.81 0

Image

U cilju jačanja BH bloka Naša stranka formirat će tim koji će naredne sedmice održati sastanak s predstavnicima Demokratske fronte i SDP-a na kojem će se razgovarati o formalizaciji odnosa unutar BH bloka. Cilj je poboljšanje međusobne saradnje partnera unutar BH bloka te bolja koordinacija njihovog zajedničkog djelovanja. Odlučeno je to na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva Naše stranke.

S tim u vezi, Predsjedništvo Naše stranke je osudilo i ogradilo se od svih izjava članova Naše stranke koje su uvredljive te pozvalo članove da svoje istupe usmjere ka jačanju zajedništva među partnerima unutar BH bloka.

Uvredljive izjave su reakcija na stalne neargumentovane napade i uvrede kojima su stranka i njeni predstavnici u posljednje vrijeme izloženi, ali to ne daje opravdanje nikome iz Naše stranke da bilo kome na bilo kakav napad odgovara na način koji nipodaštava ljudsko dostojanstvo i narušava ugled Naše stranke u javnosti”,
rečeno je na sjednici.

Na Predsjedništvu je, između ostalog, odlučeno da će Naša stranka ponovo otvoriti i svoju kancelariju u Banja Luci, kao vid jačanja već postojećih kapaciteta.
kmirsad

#39964 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

seln wrote:
kmirsad wrote:
Uvredljive izjave su reakcija na stalne neargumentovane napade i uvrede kojima su stranka i njeni predstavnici u posljednje vrijeme izloženi]

Nije ga poslala u Pm... rekla mu da je đubre...
seln

#39965 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

izvrsni direktor wrote:Na jednom od sastanaka kod salke zildzica(sef sda online vojske)
Salko i online :lol:
Pa on racunar pali sibicom.
seln

#39966 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kmirsad wrote:
Ah da... neko pitao za Borišu...

Image
Pitali smo gdje je... nismo trazili sliku iz septembra.
seln

#39967 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kmirsad wrote:
seln wrote:
kmirsad wrote:

Nije ga poslala u Pm... rekla mu da je đubre...
Kako Komšić uvijek potvrdi moje mišljenje o njemu kao zadnjem smeću? Samo ga dopuni informacijama da voli baklavu i da mu je obilazak BiH od Sarajeva do Vlašića
Dakle, ugrozba, folovi - golovi...
sve ostalo je plitka lafina.
zippoo87

#39968 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

slika nije iz septembra,nego je mislim od jucer...zasjedao glavni odbor NSa,gdje su i donesene ove neke nove smjernice,koje imas na linku iznad
criticos

#39969 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by criticos »

Ja znam gdje je Boriša 02.03.2019.

Image

http://apunetwork.net/3984-2/
kmirsad

#39970 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

seln wrote:
Kako Komšić uvijek potvrdi moje mišljenje o njemu kao zadnjem smeću? Samo ga dopuni informacijama da voli baklavu i da mu je obilazak BiH od Sarajeva do Vlašića
Jesi li gledao Komšića na Face-u , vrlo kulturan lik bio... sad jel bio pod gasom...potraći ima na netu...
Dr. Kuca

#39971 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dr. Kuca »

Sta je falilo Komsicevom govoru na faceu?
seln

#39972 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kmirsad wrote:
seln wrote:
Jesi li gledao Komšića na Face-u , vrlo kulturan lik bio... sad jel bio pod gasom...potraći ima na netu...
Mirso, haveru, bejanimo o Sanji.... o Komsicu imas dvije-tri teme.
sumirprimus

#39973 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

mirsu kad nesto boli boli nema tema veze :lol:
kmirsad

#39974 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Dr. Kuca wrote:Sta je falilo Komsicevom govoru na faceu?
Odanost BH Bloku, recimo... zalaganje za ulazak u koaliciju sa SDA, ako vojnik Bijedić odradi Glavni odbor SDP-a... a o NS-u... ćuo si...pouzdan ko vrbov direk... govori jedno, misli drugo, radi treče... Mi smo veliko povjerenje uložili u partnere...a svi imali neke druge planove...Čovjeka držiš za rijeć a zna se koga za rogove... Nemoj sad počet priču... politika je to moj kmirso, nema časti, čestitosti, morala , proncipjelnosti u politici. NS je primjer da ima.
kmirsad

#39975 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

sumirprimus wrote:mirsu kad nesto boli boli nema tema veze :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Locked