Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
SmokingMan

#39951 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Mali off topic:

Isječak o jafoesovim potomcima:
Ljudi su počeli napuštati Vavilon, u raznim pravcima, a prvi ljudi koji su izašli odatle bili su potomci Jafesa sina Nuhova a.s., njih sedmoro: Turci, Hazeri, Saklabi-Sloveni, Tarisi, Menseki, Komari i Kinezi, koji se nastaniše na istoku i sjeveru zemlje. Nakon njih se pokrenu potomstvo Hamovo, tkđ. sedmoro: Sind, Hind, Zindž, Kopt, Habeš, Noba i Ken'an, koji se naseliše južno i zapadno od Vavilona, dok je Samovo potomstvo sa potomstvom od amidžića Džema, kralja Vavilona, nastavilo živjeti u Vavilonu, uz sve jezičke razlike koje su se javile među njima tada.
Se'id b. el-Musejjib rhm., je rekao: „Nuh a.s., je imao trojicu sinova: Sama, Hama i Jafesa. Potomci Samovi su Arapi, Persijanci i Rimljani-Vizantinci, i u svima njima ima hajra. Potomci Hamovi su Sudanci-crnci, Berberi, Kopti, a potomci Jafesovi su Turci, Sakalibe-Sloveni, i Je'džudž i Me'džudž.“ (Mustedrek, Hakim, br.8429.; el-Džami' fil-Hadis, Ibnu Vehb, br.25., nakon čega spominje predaju od Ibnu Lehi'a, koji je rekao: Persijanci i Bizantinci su Kurejšije među ne-arapima!)
A jedna slaba predaja govori o tome da su jafesovi sinovi problematični,i da u njima nema nikakvog hajra,nažalost knjigu u kojoj stoji ta predaja,sam poklonio mome haveru,inače bi prepisao cijelo poglavlje,ima jako zanimljivih stvari o ranijim narodima...
čaika

#39952 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Slavlje i veselje nerotkinja iz Novog Grada! Guardian je došao i određeno vrijeme će oplođivati nerotkinje u njihovom gradu!
Ostaće koliko bude potrebno da svaka nerotkinja bude oplođena! Nerotkinje su potpuno pošizile! Guardian je šumski Džon Lenon i Pol Makartni!

Već nekoliko mjeseci u Novom Gradu vladaju neizvjesnost i uzbuđenje, od kada se saznalo da će Guardian doći da oplođuje strasti se ne smiruju. Nerotkinje su maštale o tom trenutku, najsrećnijem momentu njihovih života, kada će ih Guardian oploditi u skladu sa svojom ustavnom ulogom!

Pošto Guardianu ponekad ponestane elana jer krvav je to posao, oploditi sve te nerotkinje, a nađe se tu i poneka manje lijepa, kao podrška je stigla Željka Cvijanović. Ako bi Guardian klonuo nakon četresete-pedesete nerotkinje, jedan pogled na premijerku učiniće čudo i elan u vitalnim organima Guardiana učvrstiće se kao da nikada nije ni opadao!

Predivan ambijent banje Lješljani prikazuje Šumsku u svim njenim ljepotama: Vesele nerotkinje vesele se Guardianu, okolo blagostanje, lijep i bezbrižan život, budućnost osigurana bez briga u ekonomskom tigru Balkana - Šumskoj...

VESELJE NEROTKINJA U LJEŠLJANIMA
moa

#39953 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

čaika wrote:Slavlje i veselje nerotkinja iz Novog Grada! Guardian je došao i određeno vrijeme će oplođivati nerotkinje u njihovom gradu!

VESELJE NEROTKINJA U LJEŠLJANIMA
jel ovo neka zajebancija....
čaika

#39954 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

moa wrote: jel ovo neka zajebancija....
Ako su tebi zajebancija Ustav Šumske i šumski natalitet, onda je zajebancija.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#39955 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

čaika wrote:

Kakva crna zajebancija? :-) Pogledajmo samo radost ove starije cvenokose nerotkinje koja cupka i pjeva skupa sa
premijrkom Lepom ili grupu nerotkinja sa lijeve strane koje delirično aplaudiraju (00:27),znajući da će se Guardian
odmah poslije okrepe prihvatiti svojih ustavnih obaveza.

Dobar broj forumaša trebao bi se zaista malo uozbiljiti.Čuj zajebancija.... :? :-)
mO k3

#39956 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

prljavi Hare wrote:
čaika wrote:

Kakva crna zajebancija? :-) Pogledajmo samo radost ove starije cvenokose nerotkinje koja cupka i pjeva skupa sa
premijrkom Lepom ili grupu nerotkinja sa lijeve strane koje delirično aplaudiraju (00:27),znajući da će se Guardian
odmah poslije okrepe prihvatiti svojih ustavnih obaveza.

Dobar broj forumaša trebao bi se zaista malo uozbiljiti.Čuj zajebancija.... :? :-)
:shock: mile ne bira ,ko Jami ,Jami :D
čaika

#39957 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Nova humoreska Guardiana! Ministarka Srebrenka i ministar Jasmin se odvalili od smijeha! Evo zašto Šumnjaci prosto obožavaju našeg velikana, takva spontanost i prostodušnost su rijetki u ovom vremenu.

prljavi Hare

#39958 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

ŠUMSKA-PRIVREDNI OPTIMUS PRIME BALKANA!!! :thumbup: :mrgreen:

Dodik: Republika Srpska bolji dio Balkana :izet:
Republika Srpska biće prvi balkanski ekonomski prostor koji će izaći iz recesije.

Tako najavljuje predsjednik, Milorad Dodik, koji ima saznanja da će BDP u Srpskoj do kraja godine biti povećan za jedan i po dosto. Pozitivan trend, prema Dodikovim pokazateljima, biće nastavljen i naredne godina, kada će privreda Srpske rasti za čak dva odsto.
“Mi smo uvjereni da će ovo biti godina kraja recesije, i da ćemo do kraja godine zabilježiti pozitivan rast. Naša očekivanja su do dva odsto”, optimistično je najavio predsjednik Dodik.
Dodikova projekcija je neutemeljena i nerealna, smatra ekonomista Zoran Pavlović. U to je vrlo teško povjerovati, pogotovo ako se zna da je Republika Srpska u trećem kvartalu prošle godine zabilježila pad BDP-a od skoro jedan odsto, čime je i zvanično ušla u recesiju. Za Pavlovića je
jedino moguće da se ostvari prognoza MMF-a, prema kojoj će BDP u BiH rasti za jedan odsto.
“Ako pratimo trend od početka godine i vidimo da je privreda nije likvidna i brojne druge probleme, teško očekivati tako veliki rast. Jedino ako bude kišna godina, može se dogoditi da se zabilježi povećanje prodaje struje. Ali i u tom slučaju, možemo govoriti od rastu do jedan odsto, a nikako 1, 5 ili dva”, kaže Pavlović.
Najava naglog privredog rasta ekonomisti, a naročito opozicionari, svrstavaju u red optimističnih projekcija Vlade, koje nemaju dodira s realnošću. Tvrdnja o izlasku iz recesije jednaka je uvjeravanjima aktuelne Vlasti da Srpska nije prezadužena, smatraju u opozicionom PDP-u.
“To su statistički podaci, koje radi Zavod za statistiku po narudžbi aktuelne vlasti. Svakome ko putuje kroz Srpsku je jasno da ništa ne radi da je privreda zamrla. To Dodik radi da bi razbio strah oko sebe i da bi se kuražio”, izjavio je Aleksndar Golijanin, iz PDP-a.
Republika Srpska je 2009. godine, kada je Dodikova Vlada tvrdila da će nas svjetska ekonomska kriza zaobići. Zabilježiula pad BDP-a od čak tri odsto. Nekoliko narednih godina privreda je bila u blagom plusu od 0, 8 odsto, da bi novi krah doživjela prošle godine. Prvi pokazatelji oporavka pojavljuju se u prvom tromjesječju ove godine, kada je BDP povećan za 0, 9 odsto. Prema ekonomistima, bilo bi pravo čudo da se Dodikove najave ostvare, i Srpska ovu godinu završi sa rastom od 2 odsto

Ko je ovaj "ekonomista" Pavlović da negira preCednikove prognoze vezano za rast BDP-a i ekonomsku
situaciju uopšte? :? :o :-)

Još jedan plaćenik i izdajnik iz opozicije koja ne može da se mirno suoči sa uspjehom koji postiže vlada premijerke
Lepe pomognuta mudrim preCedničkim savjetima.Statistički podaci su nepobitni za svakoga,samo se ovaj Pavlović
pravi budala,sere i jede govna. :oops:

Ma jebi se ti Pavloviću!!!! :mrgreen:
Alfons Kauders

#39959 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

Bajka o privrednom bumu u RS

RS će do kraja godine, kako tvrdi vlast, ostvariti ekonomski rast i njena ekonomija će biti jedina u regiji koja se s tim može pohvaliti. Realnost je potpuno drugačija, tvrde kako opozicija tako i ekonomski eksperti.

Po ko zna koji put Republiku Srpsku očekuje privredni rast koji će biti jedini u regionu, što će ovaj entitet staviti na lidersko mjesto u regionu kada je riječ o ekonomiji. Ovo se može zaključiti iz najnovijih izjava predstavnika vlasti u ovom entitetu, koji tvrde da je RS izašla iz recesije i da do kraja godine očekuje privredni rast. Ministar finansija RS Zoran Tegeltija optimističan je u ovim procjenama: “Naša očekivanja su da ćemo do kraja 2013. godine imati pozitivan privredni rast preko 1 odsto, do 1,5 odsto i da ćemo nastaviti sa pozitivnim rastom i u 2014 godini”.

Za potpunu prezentaciju pobrinuo se predsjednik RS Milorad Dodik koji ima još bolje podatke o tome koliki će privredni rast RS zabilježiti do kraja ove godine: “Možemo definitivno reći da je ovo godina u kojoj je zaustavljena recesija i da će rast bruto društvenog proizvoda sigurno biti pozitivan. Mi očekujemo do 2 odsto”.

Ove procjene za ekonomske stručnjake su na granici naučne fantastike jer ekonomski pokazatelji i stanje na terenu pokazuju nešto sasvim drugo. Samo u trećem kvartalu prošle godine RS je zabilježila pad BDP-a od jedan odsto. Ekonomista Svetlana Cenić kaže da su projekcije vlasti samo puste želje, koje nemaju veze sa realnošću a statističko povećanje od nekoliko procenata predstavlja blago povećanje izvoza: “Svi ostali pokazatelji ne idu u prilog takvoj prognozi. Ali što je babi milo to joj se i snilo. Ubjeđivaće nas i za ono što jeste ako nije, i da ima više radnih mjesta, a nema”.

Ovo nisu stavovi samo domaćih stručnjaka već i međunarodnih, na koje se vlast i poziva posljednjih dana. Međutim Šef misije MMF-a u BiH Ron Van Rouden, iako potvrđujuje da je došlo do blagog privrednog rasta prouzrokovanog izvozom, zabrinut je onim što donosi naredni period: “Vidimo da se u budžetu za 2013. godinu pojavljuju rupe imajući u vidu da je naplata prihoda donekle razočaravajuća. Takođe donijete su odluke o povećanju potrošnje uključujući plate, tako da treba da postignemo određen dogovor sa Vladom RS kako da zatvorimo te rupe”.

Dok u MMF-u kažu da će i 2014. godina predstavljati izazov, ekonomisti smatraju da je svaki rast ispod 4,5 odsto nedovoljan za oporavak ekonomije. Radovan Rodić sa Ekonomskog instituta RS kaže da najavljene stope rasta ne znače mnogo: “Nama bi trebala neka prosječna stopa rasta od 4,5 posto BDP da bismo krenuli na taj neki ubrzani rast. Sve ispod toga nije nešto što nas stavlja u prosječno razvijene zemlje”.

RS se nedavno zadužila novom emisijom trezorskih zapisa na berzi u iznosu od 53 miliona markaa, što dovoljno govori o finansijskoj i svakoj drugoj stabilnosti u RS. Opozicija priču o privrednom rastu povezuje sa pričom o finansijskoj stabilnosti. “To su statistički podaci koje kreiraju po volji aktuelne vlasti. Svako onaj ko ima oči jasno vidi da je proizvodnja u padu i da je privredna aktivnost značajno pala. Gospodin Dodik rastjeruje strah oko sebe i hrabri se”, kaže Aleksandar Golijanin (PDP).

I dok sve ekonomije u regionu bilježe pad bruto društvenog proizvoda, sa prognozama daljeg pada, u RS statistički gledano, recesije više nema i očekuje se oporavak ekonomije. Ono što je diskutabilno je da ovakvu tezu zastupaju samo predstavnici vlasti dok ekonomisti i opozicija ove najave vide kao teško ostvariv cilj, sa ovakvim ekonomskim pokazateljima.
I Rodic, i Golijan, i onaj Van Rounden - i naravno Cenicka... Po ko zna koji put
155_mm

#39960 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

preCednik odavno nista nije ukinuo i vidi kako se sve uzdiglo na preCednikovu republiku. a i referenduma nije bilo odavno pa bi i to bio red.
prljavi Hare

#39961 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

155_mm wrote:preCednik odavno nista nije ukinuo i vidi kako se sve uzdiglo na preCednikovu republiku. a i referenduma nije bilo odavno pa bi i to bio red.
Nakon naučno dokazane činjenice da su Noje i Jafet prasrbi i da od njih potiče cijeli ljudski rod,nema potrebe da
se više išta ukida sada kada je sve kristalno jasno.....

Svi smo mi šumska! :mrgreen:
mO k3

#39962 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

@hare jeli bre sta 'oce ovaj ??? :D
Mladen Ivanić: Skinut ćemo Dodika s vlasti, krađa i pare neće mu pomoći
Lider Partije demokratskog progresa (PDP) Mladen Ivanić potvrdio je u razgovoru za Agenciju Anadolija kako će do kraja, a najdalje do početka naredne godine opozicija u Republici Srpskoj (RS) ozvaničiti zajednički nastup na Općim izborima 2014. godine.

Njihov krajnji cilj je preuzimanje vlasti u tom entitetu od Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika, koji će u oktobru naredne godine, kada bi trebali biti održani novi izbori, imati skoro punih devet godina straža na čelu vlasti RS-a, jer je entitetsku vladu preuzeo još 28. februara 2006. godine.

Ivanić tvrdi kako je veliki optimista da će uskoro biti dogovoreno okupljanje opozicije na zajedničkom frontu.

"Nemamo mi čak ni nekih velikih neusaglašenih stvari jer je sam koncept dosta jednostavan. Mi smo se već dogovorili da bi trebali imati jednog kandidata za člana Predsjedništva BiH i jednog kandidata za predsjednika RS-a. To su simbolične tačke oko kojih ćemo se ujediniti. Ja mislim da postoji spremnost svih da se takav dogovor napravi. Ne vjerujem da će u vezi s tim biti posebnih problema. Još je, naravno, rano, jer mi pred sobom imamo godinu dana do izbora. Ali vjerujem da ćemo do kraja godine usaglasiti osnovne principe, ali da konkretna imena kandidata za nećemo imati prije marta iduće godine. Uvjeren sam da će ovakva vrsta sporazuma biti postignuta'', govori Ivanić za AA.

Prema njegovim riječima, ključni igrači na političkoj sceni u opoziciji RS su Srpska demokratska stranka (SDS), Narodni demokratski pokret (NDP) i njegov PDP.

"Svi su ujedno spremni i saglasni da neće ići sa SNSD-om na naredne izbore. To znači da mi neku vrstu dogovora već imamo. Ozvaničenje će biti do kraja godine ili početkom naredne", kazao je.

Vjeruje da opozicija ima snage da zaista "skine" s vlasti Milorada Dodika.

"Mislim da ima. Pokazalo se to prije tri godine na onim izborima. Praktično, ja sam tada gotovo pobijedio, ali krađom je moja pobjeda spriječena. Ako sam ja prije tri godine, u mnogo povoljnijim uslovima za sadašnju vlast, praktično pobijedio - mislim da je pobjeda opozicije danas vrlo moguća i izvjesna, jer su danas mnogo nepovoljniji uslovi za vlast. U krajnjoj liniji i neka istraživanja idu u korist uspjeha opozicije. Na posljednjim lokalnim izborima smo bili podjednaki, 1:1. Mislim da ćemo na idućim sasvim sigurno uspjeti pobijediti vladajuću strukturu", komentira Ivanić, inače bivši predsjednik RS-a.

Ističe da su kupovina glasova ili njihova krađa na izborima jedine opcije koje stoje na raspolaganju režimu u RS-u.

"Režim će pokušati da kupuje i da krade, ali i mi ćemo se daleko bolje organizovati nego ranijih godina. Ja mislim da im više ni kupovina glasova neće moći omogućiti opstanak na vlasti, jer je nezadovoljstvo ljudi jako veliko i bit ćemo i mi bolje organizovani. U cjelini ja sa dosta optimizma očekujem naredne izbore", rekao je Mladen Ivanić, lider PDP-a.
veljaca

#39963 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by veljaca »

Ostace ovaj Mladen bez odojka ... i to brzo .... vec idu ka njemu ovi sto oduzimaju ..... nije se trebao kaciti sa preCednikom ....
prljavi Hare

#39964 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Gdje je novac od privatizacije?

Vlada Republike Srpske nikada nije objelodanila koliko je i kako potrošeno sredstava od privatizacije Telekoma.
VLADA novac
Nije poznato ni koliko je novca ostalo na eskrou računu, gdje je samo prije nekoliko godina bilo više od milijardu i po maraka. Vladajući tvrde da novac nije potrošen, ali u opoziciji pitaju – ako nije potrošen, gdje je?
“Novac je tu, niko ga od nas nije odnio kući” :? :shock: :lol: :lol: , tako premijerka, Željka Cvijanović, odgovara kada se novinari interesuju za ovu temu. Međutim, ekonomisti su sigurni da tog novca nema, jer je ili potrošen ili je pretvoren u hartije od vrijednosti, ili je dodijeljen u vidu kredita, od kojih se, tvrde upućeni, mnogi i ne vraćaju, uključujući i neke ugledne članove SNSD-a.
Prema podacima Vlade, sa kojima nisu saglasni brojni ekonomisti, novac od privatizacije Telekoma još postoji. Ministar finansija, Zoran Tegeltija, koji nije želio da to objasni pred našom kamerom, tvrdi da je više od pola tih sredstava, ili 650 miliona maraka, sačuvano kao trajni kapital, i to u Investiciono-razvojnoj banci. Ostatak, od 612 miliona, dio je Ekonomsko-socijalne komponetne, odakle se finansira stanovništvo i društveni projekti. Ništa od ovoga nije razuvjerilo opoziciju, koja ne odustaje od teze da je aktuelna vlast uzaludno potrošile stotine miliona maraka.
“Ministar govori profesionalnim jezikom, ja ću narodnim. IR nema para. To je banka koja posluje spekulativno. Ona je dodjeljivala kredite sinovima, tetkama, braći i sestrama”, kaže predsjednik NDP-a, Dragan Čavić.
Zvanični podatak iz Vladinog izvještaja da je u junu ove godine na eskrou računu ostalo svega 12 miliona maraka šokirao je javnost. Poslije toga nikakva uvjeravanja aktuelne vlasti ne mogu da promijene tu činjenicu, smatraju ekonomisti. Ekonomski stručnjak, Aleksa Milojević, to smatra bezuspješnim pokušajima zavaravanja naroda.
“Ova Vlada je u proteklih pet godina imala na raspolaganju 5 milijardi maraka, što od privatizacije, što iz budžeta. I uspjela je da napravi minus od 500 miliona maraka. I to je za ministra finansija racionalno trošenje sredstava”, upitao je Milojević.
Ostaje i činjenica da je Republika Srpska 2007. gopdinu završila budžetskim suficitom, da bi narednih godina bilježila sve veći deficit, koji se mjeri stotinama miliona maraka. Zbog toga upućenima i nije jasno šta se dogodilo sa stotinama miliona maraka, koje je Srpska dobila nakon prodaje Telekoma.To smo pitanje uputili i Ministarstvu finansija. Međutim, ni nakon sedam dana, odgovor na naš dopis nismo dobili.

Tako je to kad se kojekakvi klošari i besposličari koji u životu u džepu nisu imali ni 100 KM počnu petljati u
stvari u koje se nimalo ne razumiju.Kako ovim nehljebovićima objasniti samu bit investicija i činjenicu da je šumska
najveće gradilište u Evropi i da predstavlja ekonomskog predatora na Balkanu. :oops:

Vidi ti samo ko se tu javlja?Pored izdajnika i saradnika mafijaških grupa Čavića(najveći muslimanski junak :lol: ),
tu se pojavio ponovo i onaj psihopata iz Bijeljine,Aleksa Milojević koji ima obraza sebe nazivati ekonomskim stručnjakom. :mrgreen:
prljavi Hare

#39965 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

mO k3 wrote:@hare jeli bre sta 'oce ovaj ??? :D

Zar treba još bilo šta komentarisati o ovom Ivaniću? :? :shock: :-)
Kolega @Čaika je njega elaborirao i secirao do u detalje.Igrač broj 1 Budimpešte! :izet: :mrgreen:
mO k3

#39966 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Image

Image
'Ta ce ovi novinari da pitaju , zna se gdje su pare ...najvece gradaliste u evropi nakon 2ww

Predcednik za predcednika dozivotno :D
veljaca

#39967 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by veljaca »

Ovako se docekuje glavni oprasivac u PC ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CDYcJLuOxm0 [/youtube]
155_mm

#39968 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

veljaca wrote:Ovako se docekuje glavni oprasivac u PC ....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CDYcJLuOxm0 [/youtube]
pravi i iskreni preCednikovi fenovi su ovo davno postavili na ovoj temi. ovim zenama se vec odavno povraca. kasnis kolega kasnis. ubuduce bih te zamolio da bolje pazis. :D

ono jeste nije na odmet na svakoj stranici ovo postaviti jer ipak je preCednik rodjak onom Nojevom malom Jafetu .

p.s. prica se da povraca i onom pjevacu navodno je i kacavenda bio na tom skupu. :-D
mO k3

#39969 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Ne mogu ovi iz Teherana mrziti predcednika ,koliko ga mi možemo voliti :D
harunn

#39970 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by harunn »

e sto bi mi se mile-ronhill širio:
prljavi Hare

#39971 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

mO k3 wrote:Ne mogu ovi iz Teherana mrziti predcednika ,koliko ga mi možemo voliti :D

Za preCednika se ne navija,preCednik se voli! :mrgreen:
čaika

#39972 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Evo čime se bave izdajnici! Ucjenjuju poštene ljude, udaraju finansijski reket, šuruju sa strancima i slabe Šumsku!

I oni žele da preuzmu vlast od Guardiana koji krv svoju i druge tjelesne fluide daje za Šumsku?! Pa da dovedu Emira Suljagića za predsjednika Šumske da bi se ulagivali strancima?!

Izdajnici bi vodu za piće i odvoz smeća narodu da zabrane, pa da se narod valja u njihovim govnima i pije njihovu pišaću. E neće moći gospodo, davno ste pročitani! Neka vas bude sramota Guardiana i njegovog krvavog rada, stidite se svojih ništavnih likova.

РЕПУБЛИКА СРПСКА | 25/09/2013 | 17:03
Скандал у Коз. Дубици: ПДП уцјењивао одборника СНСД-а :lol: :lol: :lol: :lol:
Извор: РТРС    
Политички скандал у Козарској Дубици! :lol: :lol: Одборник СНСД-а у општинској опозицији Синиша Злокапа тврди да су га уцијенили челни људи дубичког ПДП-а :lol: :lol: :lol: да пређе у њихову партију :lol: :lol: или ће добити отказ у Водоводу. Злокапа је одбио позив ПДП-а, али и снимио разговор са замјеником начелника Љубомиром Маријановићем. РТРС-у посједу снимка! :lol: :lol:
ВИДЕО: ПДП уцјењивао одборника СНСД-а
трајање: 2:14
Промјена партије, или отказ. Злокапа тврди да су га уцјењивали више пута. Посљедњи разговор са Маријановићем, у којем му је поручио да од преласка нема ништа, Злокапа је снимио.
Даље је услиједило отказно рјешење у Водводу, на чијем је челу управљачка структура ПДП-а, каже Злокапа. За све оптужује ПДП, који са СДС-ом чини власт у Козарској Дубици.
-На мене се врши притисак да напустим клуб одборника СНСД-а и пређем у ПДП у замјену да останем на свом радном мјесту-каже Злокапа.
С друге стране, Марјановић је негирао оптужбе, тврдећи да је вођен уобичајен политички разговор, те да је Злокапа од њега тражио боље радно мјесто у Водоводу. Најавио је да ће против Злокапе поднијети тужбу за клевету.
Међутим, како сазнајемо, Злокапа није једини случај. Око 60-ак кадрова СНСД-а тврди да су због странке добили отказе. :lol: :lol: Један од њих је и Милан Пуповац којем је у дубичком Комуналцу:lol: :lol: рјешење о отказу уручено 2. септембра.
У СНСД-у због свега наведеног тврде да је у Козарској Дубици на снази невиђена политичка хајка.
Начелник општине, Миле Злојутро, цијелу причу није желио да коментарише, док у ПДП-у Козарске Дубице оптужбе СНСД-а негирају. Тврде да је све измишљено.
Перица Бундало, предсједник ПДП Козарске Дубице каже да је СНСД у овој општини оставио хаос и да је његова странка тек на почетку сређивања лошег стања у овој општини.
jazzer

#39973 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

čaika wrote:
РЕПУБЛИКА СРПСКА | 25/09/2013 | 17:03
Скандал у Коз. Дубици: ПДП уцјењивао одборника СНСД-а :lol: :lol: :lol: :lol:
Извор: РТРС    
Политички скандал у Козарској Дубици! :lol: :lol: Одборник СНСД-а у општинској опозицији Синиша Злокапа тврди да су га уцијенили челни људи дубичког ПДП-а :lol: :lol: :lol: да пређе у њихову партију :lol: :lol: или ће добити отказ у Водоводу. Злокапа је одбио позив ПДП-а, али и снимио разговор са замјеником начелника Љубомиром Маријановићем. РТРС-у посједу снимка! :lol: :lol:
ВИДЕО: ПДП уцјењивао одборника СНСД-а
трајање: 2:14
Промјена партије, или отказ. Злокапа тврди да су га уцјењивали више пута. Посљедњи разговор са Маријановићем, у којем му је поручио да од преласка нема ништа, Злокапа је снимио.
Даље је услиједило отказно рјешење у Водводу, на чијем је челу управљачка структура ПДП-а, каже Злокапа. За све оптужује ПДП, који са СДС-ом чини власт у Козарској Дубици.
-На мене се врши притисак да напустим клуб одборника СНСД-а и пређем у ПДП у замјену да останем на свом радном мјесту-каже Злокапа.
С друге стране, Марјановић је негирао оптужбе, тврдећи да је вођен уобичајен политички разговор, те да је Злокапа од њега тражио боље радно мјесто у Водоводу. Најавио је да ће против Злокапе поднијети тужбу за клевету.
Међутим, како сазнајемо, Злокапа није једини случај. Око 60-ак кадрова СНСД-а тврди да су због странке добили отказе. :lol: :lol: Један од њих је и Милан Пуповац којем је у дубичком Комуналцу:lol: :lol: рјешење о отказу уручено 2. септембра.
У СНСД-у због свега наведеног тврде да је у Козарској Дубици на снази невиђена политичка хајка.
Начелник општине, Миле Злојутро, цијелу причу није желио да коментарише, док у ПДП-у Козарске Дубице оптужбе СНСД-а негирају. Тврде да је све измишљено.
Перица Бундало, предсједник ПДП Козарске Дубице каже да је СНСД у овој општини оставио хаос и да је његова странка тек на почетку сређивања лошег стања у овој општини.
Sinisa Zlokapa, Mile Zlojutro...ima li ikakvog dobra u ovo Dubici? :)
prljavi Hare

#39974 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

jazzer wrote: Sinisa Zlokapa, Mile Zlojutro...ima li ikakvog dobra u ovo Dubici? :)
Vrlo jednostavno,preCednička stranka-dobro,bolje,najbolje.
Izdajnička opzicija-loš,zao,gori,najgori. :mrgreen:
texel

#39975 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by texel »

BREAKING NEWS!

Dodik smijenio Davidovića, generalnog direktora RTRS-a
Davidović je bio potpuno na usluzi Dodiku i njegovom SNSD-a, ali očito nedovoljno da im zadovolji apetite i podigne rejting

Milorad Dodik smijenio je danas (25. 09.) generalnog direktora RTRS-a Dragana Davidovića. Odluku o Davidovićevoj smjeni, koji se na ovoj funkciji nalazi posljednjih deset godina, donio je Izvršni odbor SNSD-a na posljednjoj sjednici održanoj na Mrakovici. Vrh SNSD-a odlučio je da Davidović mora da ode jer je program RTRS-a, po njihovoj ocjeni, “bio na vrlo lošem nivou, a Davidović je postao previše samostalan i tvrdoglav” :oops: .

Za v.d. generalnog direktora RTRS-a biće postavljen Rajko Radovanović, direktor Gradskog bazena, član SNSD-a i član UO RTRS. Radovanović je bio direktor Glasa Srpske u vrijeme kada je Dodik došao na vlast, odnosno prije nego što ga je kupio Željko Kopanja.

Kako SB saznaje, pritici na Davidovića da odstupi sa funkcije generalnog direktora Radio televizije Republike Srpske traju više od godinu dana. Davidović je bio potpuno na usluzi Dodiku i njegovom SNSD-a, ali očito nedovoljno da im zadovolji apetite i podigne rejting. (M.D.)

Očito su i do Davidovića stigli Euri i Dolari iz Budimpešte, ali neće moći pored živog preCednika
:oops:
Davidović je međutim oduševljen odlukom jer će konačno imati više vremena za svoj hobi, pjevanje patriotskih peSama! :D
Locked