Dešavanja u Srbiji

AmiĐa_Idriz

#39951 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne volim te Bakire
radostan dan

#39952 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

ne znam šta je hit, znam ko je stevan sinđelić, i da mu je lobanja uzidana u ćele kulu.
MarshalDodik

#39953 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MarshalDodik »

pici wrote:
radostan dan wrote:
MarshalDodik wrote: Da, dovoljno je pogledati atmosferu i raspolozenje ispod satora u Guci... jos se pjeva ona oj vojvodo sindjelicuuu
:D

a šta treba, o kučuk aliji da pjevaju?
sve su straze djenerala draze... ta je HIT
..radije je srbinu umreti
nego robom do groba ziveti ..
Ma nema ovdje mira ni suzivota.

Trebaju da pjevaju o starcu Foci od stotinu ljeta.
Mislite o Focic Mehmedu? Mislimo :lol:
LBVIEW

#39954 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

.
LBVIEW

#39955 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

pemanapemani wrote:Spominje Sarajevo i Mostar, a Banja Luku smatra svojom, odnosno, srpskom. Za nju više ne treba ratovati.

A možda se nekad nađe neko kome će ponovo prevagnuti srce nad raciom, kako on kaže, pa krene ponovo na Sarajevo i Mostar. Kao nisam ja taj, ali mi smo srčan narod, pa ko zna u budućnosti.

To je ta pomirljiva četnička izjava.
:thumbup:
Inace, "odbrana serpstva" po drugima zemljama je pravedna, samo trenutno nije realna, jebes medjunarodno pravo i sl. sitnice. Jos rece kako du "drugi oslobadjali nase teritorije", na sta je mislio ako nije na BiH i Hrvatsku gdje je cetovao. :oops:
Zelim om dug i iscrpljujuci sukob s drzavom Kosovo. :izet:
Last edited by LBVIEW on 27/11/2018 13:35, edited 2 times in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#39956 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

radostan dan wrote:ne znam šta je hit, znam ko je stevan sinđelić, i da mu je lobanja uzidana u ćele kulu.
a je u pravu si to je poslije obilica drugi isil samoubica digavsi u zrak i sebe i turKe a i svoje... allal mu vera
Maraschino

#39957 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Crnadak danas kod Vucica a SDS i PDP kod Viskovica. Pametnom dosta. CCCC
radostan dan

#39958 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

pici wrote:
radostan dan wrote:ne znam šta je hit, znam ko je stevan sinđelić, i da mu je lobanja uzidana u ćele kulu.
a je u pravu si to je poslije obilica drugi isil samoubica digavsi u zrak i sebe i turKe a i svoje.
to ti pričam...nego se ovaj zaletio, mislio da je sinđelić neki četnički vojvoda, pa mu sad fleka da znapri... :mrgreen:
MarshalDodik

#39959 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MarshalDodik »

radostan dan wrote:
pici wrote:
a je u pravu si to je poslije obilica drugi isil samoubica digavsi u zrak i sebe i turKe a i svoje.
to ti pričam...nego se ovaj zaletio, mislio da je sinđelić neki četnički vojvoda, pa mu sad fleka da znapri... :mrgreen:
Ma jel to vojvoda nema tu price ni suzivota, nemoj bit naivan bu'az. Danas neka prodje sindjelic, sutra ce mozda stepa ili misic, pa cemo gluho bilo i do save kovacevica doci
muha_sa

#39960 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

radostan dan wrote:
MarshalDodik wrote: Da, dovoljno je pogledati atmosferu i raspolozenje ispod satora u Guci... jos se pjeva ona oj vojvodo sindjelicuuu
:D

a šta treba, o kučuk aliji da pjevaju?
:lol:

nek se ugledaju na ministra vanjskih poslova--moderan cojk
muha_sa

#39961 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

daddy-kool

#39962 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by daddy-kool »

vatrogasac wrote:
Uz to ko to želi da ratuje, a on ne želi da ga vodi? Zašto nije spomenuo Knin nego Sarajevo? Ovo ga je opasno prenijelo pa je otkrio da postoji neki dobro čuvan plan o Bosni.
Plan je krajnje jednostavan:

1. Riješiti Kosovo podjelom.
2. U međuvremenu održavati RS na toplom režimu.
3. Kada se okolnosti poboljšaju, a to je relativno uskoro, provocirati referendum i secesiju RS.
4. Mimo plana će biti vojni ulazak vojske Srbije u BiH, jer je izravna agresija preveliki hazard.
AmiĐa_Idriz

#39963 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

Mogu Laktaše.
stakasa

#39964 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by stakasa »

muha_sa wrote:
Joj Pantica :D . Nije vise miljenik politike pa gruha
Maraschino

#39965 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

daddy-kool wrote:
vatrogasac wrote:
Uz to ko to želi da ratuje, a on ne želi da ga vodi? Zašto nije spomenuo Knin nego Sarajevo? Ovo ga je opasno prenijelo pa je otkrio da postoji neki dobro čuvan plan o Bosni.

3. Kada se okolnosti poboljšaju, a to je relativno uskoro, provocirati referendum i secesiju RS.
4. Mimo plana će biti vojni ulazak vojske Srbije u BiH, jer je izravna agresija preveliki hazard.
Kao sto @zavrzlama voli reci, Beograd odredjuje slugu u BiH. Tako je.

Odabrali su Dodika i drze ga dokazima za kupovinu vile ali on nesto otegao pa su rijesili da ujedine sve Srbe u BiH kako bi realizovali svoj plan. Nikad vece ljubavi izmedju pozicije i opozicije(ako je uopste ima) a do juce ''ljuti neprijatelji''. Brzo se sloze oko srbijanskih prioriteta.
CSKA

#39966 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

PALA ODLUKA Srbi sa Kosova se povlače sa funkcija, gradonačelnici podneli ostavke: "Organi Prištine na severu OD DANAS NE POSTOJE"

Gradonačelnici četiri opštine sa srpskom većinom sa severa Kosova i Metohije podneli su danas ostavke zbog, kako su naveli, kršenja ljudskih i ekonomskih prava Srba nakon odluke o uvođenju carinske stope od 100 odsto na robu iz Srbije.

Time su praktično kosovski Srbi prekinuli komunikaciju sa vlastima u Prištini i organi prištinske administracije prestali su da funkcionišu ne teritoriji severa Kosova i Metohije.

https://www.blic.rs/vesti/politika/pala ... ke/m20hz4j

Postoji li šansa da Priština uvede prinudnu upravu na sjeveru Kosova ? To bi dovelo situaciju do usijanja.
zavrzlama

#39967 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

CSKA wrote:PALA ODLUKA Srbi sa Kosova se povlače sa funkcija, gradonačelnici podneli ostavke: "Organi Prištine na severu OD DANAS NE POSTOJE"

Gradonačelnici četiri opštine sa srpskom većinom sa severa Kosova i Metohije podneli su danas ostavke zbog, kako su naveli, kršenja ljudskih i ekonomskih prava Srba nakon odluke o uvođenju carinske stope od 100 odsto na robu iz Srbije.

Time su praktično kosovski Srbi prekinuli komunikaciju sa vlastima u Prištini i organi prištinske administracije prestali su da funkcionišu ne teritoriji severa Kosova i Metohije.

Postoji li šansa da Priština uvede prinudnu upravu na sjeveru Kosova ? To bi dovelo situaciju do usijanja.
To srbija i zeli..treba se rijesiti kosova i prebaciti snage na BIH.
MarshalDodik

#39968 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by MarshalDodik »

zavrzlama wrote:
CSKA wrote:PALA ODLUKA Srbi sa Kosova se povlače sa funkcija, gradonačelnici podneli ostavke: "Organi Prištine na severu OD DANAS NE POSTOJE"

To srbija i zeli..treba se rijesiti kosova i prebaciti snage na BIH.
Gotovi smo! Cekali su da ovdje vlast preuzmu njihovi igraci i placenici( crveni ), nas jedini garant opstanka i zastitnici (zeleni) su na margini bez ikakvog uticaja, znaci opet goloruki. Slijede sinhronizovani napadi kako iznutra tako i izvana. Bosna saptom pade.
zavrzlama

#39969 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Gomilanje snaga, PR sever Kosova stavlja u potkovicu"
Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun upozorio je da aktivnosti Kfora ne doprinose stabilizaciji situacije.

IZVOR: TANJUG UTORAK, 27.11.2018. | 14:13
Podeli

Pročitajte još:

Kfor najavio "neke vežbe" na severu Kosova, a "već počele"

On je pozvao komandu te vojne misije da kaže zašto je noćas u bazu kod južne Mitrovice došlo 20 kamiona.

Drecun je upozorio na gomilanje snaga i naoružanja kod južne Mitrovice, čime Priština sever Kosova stavlja u vrstu potkovice.

"Ponašanje Kfora u poslednje je vreme zanimljivo. Ne možemo biti zadovoljni jer Kfor ne ispunjava mandat", rekao je Drecun gostujući na TV Pink i podsetio da je Kfor bio prisutan kada su Srbi mirno protestovali, ali ne i kada su teško naoružane jedinice ROSU u zoru upadala u domove Srba.

Drecun je upozorio i na višemesečne vežbe Kfora i KBS u Makedoniji na poligonu Krivolak za rukovanje borbenom tehnikom, za brzo reagovanje, brzo prebacivanje trupa, desantiranje...

"Postavlja se pitanje zašto se to radi u Makedoniji, za šta se pripremaju te snage i zašto ponovo sada komanda Kfora ne kaže da je noćas u bazu Bair specijanih jedinica u Južnoj Mitrovici došlo više od 20 kamiona a izjutra se vratilo pet", upitao je Drecun.

Kako je dodao, oni dovlače naoružanje, vojnu opremu, kamione, gomilaju snage, i kada budu budu proglasili nekavu vojsku, krenuće odmah na raspoređivanje puka.

"Ali taj puk, koji će biti oko 300 do 500 ljudi, sa logistikom, on je već raspoređen, tu je regionalna specijalna jedinca ROSU, koja je promenila naziv, tu je FIT jedinica, vrši se gomilanje snaga i sever se stavlja u vrstu potkovice - obuhvata gde su pripremljene snage da intervenišu protiv srpskog naroda", rekao je Drecun gostujući na TV Pink.

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM je upozorio da to ne može da bude u skladu sa mandatom Kfora, koji mora biti statusno neutralan.

"Kfor ne sprovodi mandat 12 44, da to radi ne bi smeli da pružaju bilo kakvu logističku obuku i podršku KBS", rekao je on.

On je odbacio navode voditelja da Albanija na Kosovo šalje 300 specijalaca i dodao da bi njihovo učešće jedino bilo moguće u okviru Kfora ili odluke UN.

"Ta jedinica ne bi mogla ostati neprimećena, a kada bi se to desilo to bi značilo objavu rata Srbiji", upozorio je Drecun.

Drecun je povodom privođenja pet službenika Ministarstva infrastrukture zbog između ostalog lažiranja testova, rekao da nije nikakva tajna da u redovima KPS ima mnogo korupcije, naročito među Albancima, ali je upozorio da ako ovo mora biti način za hapšenje Srba iz raznoraznih razloga, onda je to neprihvatljiv
o

Velikosrpska propaganda u punom kapacitetu :wink:
AmiĐa_Idriz

#39970 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

Dajte nam vanredno izdanje Ćirilice.
muha_sa

#39971 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

stakasa wrote:
muha_sa wrote:
Joj Pantica :D . Nije vise miljenik politike pa gruha
zajeban Milojko
radostan dan

#39972 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

AmiĐa_Idriz wrote:Dajte nam vanredno izdanje Ćirilice.
Bilo sinoć...besjedio bregovicu gorane nadvojvoda.
vivaldi

#39973 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vivaldi »

daddy-kool wrote:
vatrogasac wrote:

sjecas se diskusije prije mjesec dana i sta sam napisao?
vivaldi wrote:
daddy-kool wrote:Ovaj Clausewitzev aforizam je ko nas okrenut na glavu, rat i postizanje ratnih ciljeva se nastavilo kroz politiku, "politika je rat drugim sredstvima".Da nemamo protektorat i strane okupatore na tlu BiH, već sutra bi letile granate.
ja recimo mislim da su planovi okrenuti u drugom smjeru, nisam bas skroz uvjeren, ali sto bi rekli pravnici "osnvano sumnjam" da je plan srbije ekonomska okupacija/integracija rs-a u strateskim granama. to sam iz nekih vijesti povezao prije 2-3 godine, a onda je ta prica stala, poslije sam skontao i zasto, a sada mislim da se to opet pokrece, ali o tome neki drugi put.
a vidi danas izjave
Teško ćemo objedniti sve naše nacionalne teritorije, gotovo nemoguće, u jednu državu. I ne treba o tome da sanjamo. Ali ono o čemu možemo i smijemo da sanjamo jeste da ih objedinimo ekonomski i kulturno.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /181127002
daddy-kool

#39974 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by daddy-kool »

Ja bih volio da si upravu, i da ostane samo na ekonomskom ekspanzionizmu - iako ni tu ne vidim šta tačno mogu uraditi? Mene međutim žulja ona prva rečenica: "Teško ćemo objedniti sve naše nacionalne teritorije, gotovo nemoguće, u jednu državu." Teško, ali to ostaje glavni cilj, ostalo su prelazna rješenja.
Matzan

#39975 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

vivaldi wrote:
daddy-kool wrote:
vatrogasac wrote:

sjecas se diskusije prije mjesec dana i sta sam napisao?
vivaldi wrote:
daddy-kool wrote:Ovaj Clausewitzev aforizam je ko nas okrenut na glavu, rat i postizanje ratnih ciljeva se nastavilo kroz politiku, "politika je rat drugim sredstvima".Da nemamo protektorat i strane okupatore na tlu BiH, već sutra bi letile granate.
ja recimo mislim da su planovi okrenuti u drugom smjeru, nisam bas skroz uvjeren, ali sto bi rekli pravnici "osnvano sumnjam" da je plan srbije ekonomska okupacija/integracija rs-a u strateskim granama. to sam iz nekih vijesti povezao prije 2-3 godine, a onda je ta prica stala, poslije sam skontao i zasto, a sada mislim da se to opet pokrece, ali o tome neki drugi put.
a vidi danas izjave
Teško ćemo objedniti sve naše nacionalne teritorije, gotovo nemoguće, u jednu državu. I ne treba o tome da sanjamo. Ali ono o čemu možemo i smijemo da sanjamo jeste da ih objedinimo ekonomski i kulturno.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /181127002

Prepisuje Picousti.
Post Reply