Tito_i_Partija wrote:Jel' to ono gdje prate serijskog ubicu?
hajd još i kraj prepricaj
je to je taj
Moderator: _BataZiv_0809
Tito_i_Partija wrote:Jel' to ono gdje prate serijskog ubicu?
Aka CoJek ujeo psa - odlicanBloo wrote:topla topla preporuka
CoJek je profesionalni kriminalac, a ne serijski ubicaTito_i_Partija wrote:Jel' to ono gdje prate serijskog ubicu?
Cuj, pa nije valjda spojler? Sinopsis na imdb-u ima cak i vise od toga.Bloo wrote:Tito_i_Partija wrote:Jel' to ono gdje prate serijskog ubicu?![]()
Hvala na ispravci. Jesil' gled'o Stuku, i kakva je?John Cleese wrote:CoJek je profesionalni kriminalac, a ne serijski ubicaTito_i_Partija wrote:Jel' to ono gdje prate serijskog ubicu?
Tito_i_Partija wrote:Cuj, pa nije valjda spojler? Sinopsis na imdb-u ima cak i vise od toga.Bloo wrote:Tito_i_Partija wrote:Jel' to ono gdje prate serijskog ubicu?![]()
Izvini, previse vremena provodim sa omarkom na ovom forumu, pa sam skroz odrvenio. Izgubio sam smisao za humor, a mozda i za zivot.Bloo wrote:
![]()
why so serious
ja se šalila
ja nisam omarkaTito_i_Partija wrote:Izvini, previse vremena provodim sa omarkom na ovom forumu, pa sam skroz odrvenio. Izgubio sam smisao za humor, a mozda i za zivot.Bloo wrote:
![]()
why so serious
ja se šalila
John Cleese wrote:CoJek je profesionalni kriminalac, a ne serijski ubicaTito_i_Partija wrote:Jel' to ono gdje prate serijskog ubicu?

Ma ne vjerujem da je ona nesto posebno ozbiljna ili odgojena (a da ne govorim o posebnim potrebama), al' eto voli malo da glumi grmalja na forumu.Bloo wrote:ja nisam omarkaTito_i_Partija wrote:Izvini, previse vremena provodim sa omarkom na ovom forumu, pa sam skroz odrvenio. Izgubio sam smisao za humor, a mozda i za zivot.Bloo wrote:
![]()
why so serious
ja se šalila
ja sam neozbiljna neodgojena verzija omarke (sa hintom posebnih potreba)
došlo je vrijeme da ti priznam....Tito_i_Partija wrote: Baj de vej, nemoj me puno citirat', jer je to navodno znak pojedinim forumasima da je ljubav u pitanju.
Nisam jos... Igram doKasno saha s peMzionerima, pa ne stigohTito_i_Partija wrote:Hvala na ispravci. Jesil' gled'o Stuku, i kakva je?![]()
Bloo wrote:došlo je vrijeme da ti priznam....Tito_i_Partija wrote: Baj de vej, nemoj me puno citirat', jer je to navodno znak pojedinim forumasima da je ljubav u pitanju.![]()

uvijek upadnes u nezgodnom trenutku ženoomar little wrote:more mars bre
imam tajming stendap komicaraBloo wrote:uvijek upadnes u nezgodnom trenutku ženoomar little wrote:more mars bre
omar little wrote:imam tajming stendap komicaraBloo wrote:uvijek upadnes u nezgodnom trenutku ženoomar little wrote:more mars bre

Ima Tite za obje, ha jaBloo wrote:uvijek upadnes u nezgodnom trenutku ženoomar little wrote:more mars bre
Point. wrote:Nako, srednja zalost ali samo radi Malkovicha i Douglasa, vrijedi pogledati.
johnnykola wrote:Najtoplija preopruka za One More Time with Feeling.
O kreativnom proces u pozadini Skeleton Treeja po smrti sina Arthura.
Bloo wrote:johnnykola wrote:Najtoplija preopruka za One More Time with Feeling.
O kreativnom proces u pozadini Skeleton Treeja po smrti sina Arthura.

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYjohnnykola wrote:Bloo wrote:johnnykola wrote:Najtoplija preopruka za One More Time with Feeling.
O kreativnom proces u pozadini Skeleton Treeja po smrti sina Arthura.![]()
https://pitchfork.com/news/emmys-2017-b ... ion-movie/
<3
Film na TV-u