A šta rahmetli Alija radi na zidu Osnovne školeNovak20 wrote:Naziv osnovne škole NS i koalicioni partneri mogu ukinuti ako osvoje većinu u OV općine Novi Grad. Do tada mogu sitno pod.ebavati putem kantonalnog budžeta ali sumnjam da će kažnjavati nastavno osoblje i učenike.tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
Inače, na stranici škole se vidi da je stanje redovno i da se omladini prezentuju prave vrijednosti.![]()
http://osdobrosevici.edu.ba/2018/12/30/ ... ladzica-2/
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Kolinda
#39926 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
The BEN10
#39927 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
KatarinaKosaca wrote:Tacno. Ali ga je SDA doveo do savrsenstva... nicim i nikad se nisu potrudili nicim provesti tranziciju da se ljudi zaposljavaju kvalifikacijama i iskustvom, a ne stelom. Umjesto mjenjanja mentaliteta i navike objerucke su prihvatili nasljedjenu naviku, produbili je i perfekcionirali.MUNAFIK wrote: Taj sistem ZAPOSLIO sina itd... Nije to nikakvo SDA nasljedje... SDA to radi ali i oni su to nasljedili iz sistema prije, takav smo mi narod... Nismo mi u puno cemu dobar narod... Zato nam se sve ovo i desava.
- Banksy
#39928 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
Skupština je, još u prošlom sazivu, stavila van snage, odnosno povukla svoju raniju odluku o promjeni imena, ali se odluka mora spustiti i verificirati na lokalnom nivou odakle je i stigao raniji zahtjev za promjenom imena iz Dobroševići u Mustafa Busuladžić.
Nema druge nego uzeti vlast i na lokalnom nivou.
- kmirsad
#39929 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy wrote:tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
Skupština je, još u prošlom sazivu, stavila van snage, odnosno povukla svoju raniju odluku o promjeni imena, ali se odluka mora spustiti i verificirati na lokalnom nivou odakle je i stigao raniji zahtjev za promjenom imena iz Dobroševići u Mustafa Busuladžić.
Nema druge nego uzeti vlast i na lokalnom nivou.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#39930 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
hoće 100%tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
u pripremi je materijal da se preimenuje u 13-ta Osnovna škola Mustafe Busuladžića i Huseina ef. Đoze
- kmirsad
#39931 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
JoseMujica wrote:hoće 100%tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
u pripremi je materijal da se preimenuje u 13-ta Osnovna škola Mustafe Busuladžića i Huseina ef. Đoze
-
Heartbeats
#39932 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovo je odlomak iz "Razglednice iz groba" ali njihov autor je već isuviše radilkalan i puno piše od Srebrenici po vašem ukusu..kmirsad wrote:Heartbeats wrote:kmirsad wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
smajlikojiplače...
- ultima_palabra
#39933 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To je odlična knjiga. Šteta što je pisac prolupao.
-
pemanapemani
#39934 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Odlična knjiga, pisac karakterni besprincipjelni šupak.Heartbeats wrote:
Ovo je odlomak iz "Razglednice iz groba" ali njihov autor je već isuviše radilkalan i puno piše od Srebrenici po vašem ukusu..
Od velikog građanina i Bosanca do velikog Bošnjaka, od ateiste do velikog mumina, od knjižurine o Lagumdžiji, preko najvećeg protivnika Lagumdžije, do povratka u Lagumdžijin fan klub, Komšić idol - Komšić đubre i Čovićeva pudlica - Komšić spasitelj BiH, nikad više sa SDA, pa ni u rat - ko neće u koaliciju sa SDA on je četnik i petokolonaš...
- kmirsad
#39935 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Heartbeats wrote:Ovo je odlomak iz "Razglednice iz groba" ali njihov autor je već isuviše radilkalan i puno piše od Srebrenici po vašem ukusu..kmirsad wrote:Heartbeats wrote:
Sad proguglah... Emir Suljagič... Jest prolupao, ali je citat i sad kad znam ko ga je napiso... i dalje krasno napisan...
Jedino što mi sad malo lakše razumjeti njegovo ludilo...
-
jefff
#39936 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
DENNIS GRATZ ZGROŽEN STRANKOM KOJU JE VODIO
https://www.zasrebrenicu.ba/dennis-grat ... muLozfj1JU
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#39937 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma ljudi... Ne zamarajte se previše. Vitamini, minerali, izbjegavanje click to bite naslova. A na lokalnim izborima, prethodno provjerite i odvažite sve obećano i (ne) ispunjeno. Onda ih, po savjesti, ponovo izglasajte ili pometite. Evo, uđite u bilo koju političku organizaciju barem na 2-3 mjeseca... Nemojte dozvoliti da vas iko pravi budalama, govorite otvoreno. Ja sam član NS, ali ako ikad saznam da je neki izvršni šaraf iz stranke nekome zagorčao život, neću ga "prati" demagogijom. Suviše novca i obraza nas koštaju ljudi koji uzmu glasove,i zato i moraju biti na tapeti 24 sata. LP.
-
kiligonzales
#39938 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To stranacko zaposljavanje i jeste demoralisalo ljude, kao i to da te štela i preporuka rade vise za pojedinca nego godine iskustva i rada u nekoj branši, otuda i egzodus ljudi odavdje. Ako su Karadzic i Boban uspijeli rastjerati ljude, ovi su to u miru napravili ustoličenjem ovog sistema vrijednosti. I nije to krivica samo SDA, nego svih stranaka koji su bili spremni trgovati uticajem. Kod nas je bonton podmititi koga god mozes i živjeti s tim kao da je to ok.nikad_vise wrote:Sistem je totalno rasulo..Sjedim skoro na sijelu s nekim covjekom i tak pricamo,lokalni direktor zaposlio sina u skoli,covjek mrtav hladan izjavi da je pametan,koga ce ako nece svoje dijete obezbjedit..Gledam lika,sta da mu kazem,nebi mogao doprijeti do njega nikako.Pokusam mu objasniti da je neko ko je puno vise zasluzio taj posao trebao dobiti taj posao,al nasa posla.."i ja bi svog zaposlio" i s tim covjek zavrsipici wrote:
evo prve komsije citav zivot u njemackoj radili i zaradili penzije, kucu napravili da uzivaju u svom kraju na svojoj zemlji da pricaju i slusaju nasim jezikom... qurko, obijali im kucu jedno dvajest puta (policija niti jednom nije nasla pocinioce cak su i neke pojedine komsije vidjele i znaju kosu al se prave mutavi), komsije kako koji ljudi naucili da pozdavralju dobar dan ove selamdjije i merHabdzije im okrecu glavu i gledaju poprijeko... uglavnom ako nisi po matrici sdO klike tj sistema polako pakuj kofere i nemas mjesta vodze... ovo zaista postaje teHeran... selam
![]()
25 godina ispiranja mozga,ucenja ljudi na taj nakaradni sistem,serviranja tih SDA etickih i moralnih vrijednosti je ostavilo traga.Nije bez razloga sad masovna histerija sto su se pojavili ljudi i ponudili neki drugi sistem vrednovanja i eticnosti.
Sto se tice pozdrava,vec sam rekao da sam i ja prilicno religiozan moze se reci,drzim do vjere jer vjeru gledam kao nesto sto propovjeda moral i ljudskost prije svega.Ne slazi,ne naudi drugom,ne misli zlo,ne kradi..Mislim vjera ko vjera je meni dobra stvar.Ono sto je problem kod ljudi je njihova interpretacija vjere.Dobar covjek ce biti i dobar vjernik,los covjek ce biti los vjernik,sta vise krit ce se iza vjere i samim tim ce nazalost i vjeru samu ocrniti.Kao recimo oni ISIL papci koji u ime Allaha idu da kolju po Siriji.Pozdrav prilagodjavam ljudima s kojim se sretnem,ovisno o njihovoj vjeri,naciji i tradiciji..Zdravo je nekako neutralno koje prolazi kod vecine,dok vjernike pozz sa selamom svakako
Religiozan sam otkad znam za sebe, da mi nije toga iskreno ne znam ni sam kako bih sa sobom jer upravo mnogo puta sam svjedočio mnogim nepravdama i razdiralo me je to što stvari koji se ticu svih nas ne mogu promjeniti. Zato radim na sebi koliko mogu. Stranke ne volim generalno i uzasava me nasa politika koja je bezlicna, nekarakterna i neprincipijelna i sto duze je posmatram to mi se cini da je njen kvalitet sve gori i gori.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#39939 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
jefff wrote:DENNIS GRATZ ZGROŽEN STRANKOM KOJU JE VODIO
jel to novopeČeni beČlija muhamed koji je digo rukicu za ZoR i prodo radnicku klasu... ako ako, valjajuli makaroni i sutlijasH u beČu... selam
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#39940 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije nego je trash portal izvukao samo jedno- prozivanje Sanje Renić zbog fuckoffa Komšiću.pici wrote:jefff wrote:DENNIS GRATZ ZGROŽEN STRANKOM KOJU JE VODIO
jel to novopeČeni beČlija muhamed koji je digo rukicu za ZoR i prodo radnicku klasu... ako ako, valjajuli makaroni i sutlijasH u beČu... selam
Ima penal zbog javnog bezobrazluka u vrijeme dok predstavlja NS.Ono sto je najbolnije za ove trash "nacionalne" sajtove je to sto Komšića, u stvarnosti, baš zaboli šta o njemu govori Sanja Renić. Tako da je ovo "citiranje" twitta Dennisa Gratza zapravo obicna svinjarija, i to vrlo nemastovita.
-
jefff
#39941 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
dr.gog wrote:Nije nego je trash portal izvukao samo jedno- prozivanje Sanje Renić zbog fuckoffa Komšiću.pici wrote:jefff wrote:DENNIS GRATZ ZGROŽEN STRANKOM KOJU JE VODIO
Ima penal zbog javnog bezobrazluka u vrijeme dok predstavlja NS.Ono sto je najbolnije za ove trash "nacionalne" sajtove je to sto Komšića, u stvarnosti, baš zaboli šta o njemu govori Sanja Renić. Tako da je ovo "citiranje" twitta Dennisa Gratza zapravo obicna svinjarija, i to vrlo nemastovita.

- pici
#39942 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
dr.gog wrote:Nije nego je trash portal izvukao samo jedno- prozivanje Sanje Renić zbog fuckoffa Komšiću.pici wrote:jefff wrote:DENNIS GRATZ ZGROŽEN STRANKOM KOJU JE VODIO
gogec... sve je to u pet deka i komso i suljagic su mi degutantni postali njiHovim dodvoravanjem bOkiru koji pokusava da ubije i zadnji trzanj neke bosanskohercegovacke opozicije kao sto su Ćirilo i Metodije uradili u svojim torovima... ljudi masovno bjeze iz ove vukojebine, jebo me otac sto nisam pobjego kad su me 95 gurali od dubrovackog do bihackog ratista... ma ne otac jebo me svak... sad sam ja Četnik i Ustasa a ovi bOkirovci su patrujote... jeBem im ja sve od do...selam
-
furlan
- pici
#39944 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
furlan wrote:Pici posto NS.
haman
- nikad_vise
#39945 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mislim da mi je i izbacivalo nesto u vezi pristupa drugih osoba mojoj IP adresi.kmirsad wrote:Hej... i meni se to dešava... imam jak osječaj da moji postovi idu na još neku adresu, nekad pišem,došem gotovo da kraja, a post samo nestane, nekad pišem ponovo... ali mi uglavnom bude mrsko...a nekad mi avast napiše da još jedna ili više osoba moše imati pristup mojim aktivnostima na netu... al jebe se meni... pišem šta mi čejf... a definitivno mi neko pravi dosije...nikad_vise wrote:Ma haman cu ja prvi stati na loptu,vec 3-4 dana mi dolazi obavjestenje da imam problem sa IP adresom i kad refresujem pise da se vec koristi il nesto tako..Veceras opet par puta napisem nesto pa kad hocu poslati jednostavno me samo izbacujeNece na dobro,valja naci temu predvidenu za gazenje kmetova i jos jace udariti na njih,bagra jedna
Pa sam odlucio okrenuti plocu i pisati afirmativno od danas.Hvala SDA na odlicnoj natalitetskoj politici,hvala im na jakoj ekonomiji,hvala na vrhunskom obrazovanju,odlicnom zdravstvu,hvala im sto ne namjestaju tendere,hvala im sto ne zaposljavaju bez konkursa i sto ne zaposljavaju svoju familiju,hvala im sto brinu i o botovima koji nam najbolje objasne da je ovo sve sjajno,hvala na slobodi govora,hvala na slobodi izbora i demokraticnosti.Hvala im i sto su stvorili ambijent u drzavi iz koje mladi ne odlaze nego masovno dolaze,hvala na eticnosti vlade koja nas vodi,na postenim politicarima koji nas predstavljaju..De ti nastavi dalje,cisto nek udje u zapisnik da smo i afirmativno pisali
pi zda im materina,za sto su ljudi zivote dali da bi stvorili ovu drzavu u kojoj su prijetnja i opasnost oni koji prizeljkuju ozdravljenje nacije i napredak svog naroda.Djeca su ostajala bez roditelja,roditelji bez sinova,majke bez cijelih porodica da bi izborili drzavu i danas ta drzava smatra potencijalnim prijetnjama ljude koji kritikuju vlast i sistem koji nas je gotov unistio i raselio na stotine lokacija sirom svijeta.Da bi oni mogli napunit svoje dzepove,25 godina pljackaju i kradu i jos se nije zasitila ta njihova progleta oligarhija.
-
zippoo87
#39946 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
da mi je ko pricao...pici wrote:furlan wrote:Pici posto NS.
haman
-
zippoo87
#39947 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
obrisite avast sa kompa i necete imati tih problema visenikad_vise wrote:Mislim da mi je i izbacivalo nesto u vezi pristupa drugih osoba mojoj IP adresi.kmirsad wrote:Hej... i meni se to dešava... imam jak osječaj da moji postovi idu na još neku adresu, nekad pišem,došem gotovo da kraja, a post samo nestane, nekad pišem ponovo... ali mi uglavnom bude mrsko...a nekad mi avast napiše da još jedna ili više osoba moše imati pristup mojim aktivnostima na netu... al jebe se meni... pišem šta mi čejf... a definitivno mi neko pravi dosije...nikad_vise wrote:Ma haman cu ja prvi stati na loptu,vec 3-4 dana mi dolazi obavjestenje da imam problem sa IP adresom i kad refresujem pise da se vec koristi il nesto tako..Veceras opet par puta napisem nesto pa kad hocu poslati jednostavno me samo izbacujeNece na dobro,valja naci temu predvidenu za gazenje kmetova i jos jace udariti na njih,bagra jedna
.
- kmirsad
#39948 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Imaš li link kakvog drugog dobrog free anri virusa , a da je jednostavno instalirati...zippoo87 wrote: obrisite avast sa kompa i necete imati tih problema vise
Ah da... neko pitao za Borišu...

-
starisalko
#39949 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U kojoj si ti vojsci biopici wrote:
gogec... sve je to u pet deka i komso i suljagic su mi degutantni postali njiHovim dodvoravanjem bOkiru koji pokusava da ubije i zadnji trzanj neke bosanskohercegovacke opozicije kao sto su Ćirilo i Metodije uradili u svojim torovima... ljudi masovno bjeze iz ove vukojebine, jebo me otac sto nisam pobjego kad su me 95 gurali od dubrovackog do bihackog ratista... ma ne otac jebo me svak... sad sam ja Četnik i Ustasa a ovi bOkirovci su patrujote... jeBem im ja sve od do...selam
- pici
#39950 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
starisalko wrote:U kojoj si ti vojsci biopici wrote:
mornarickoj... selam