Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ZPP

#39926 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZPP »

Kako su igrale ekipe koje je vodio Jarni?

Je li atraktivno ko Husrefove ili?

Nisam dupli pas na Koševu od Cluja vidio :roll:
tataćusak

#39927 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

Altsa wrote:ma dajte ljudi covjek je narusenog zdravlja...bolje je i za njega i klub da dode neko drugi...da li je jarni pravi izbor vidjet cemo ali ovo kako je islo do sada nije bilo dobro, prvenstveno mislim na igru
On je mogao dati ostavku da mu je bilo zdravlje narušeno ali nije jer misli da može još raditi.
ZPP

#39928 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZPP »

tataćusak wrote: On je mogao dati ostavku da mu je bilo zdravlje narušeno ali nije jer misli da može još raditi.
Mislio bi i ja da mi je njegova plata.

Pustite se šuplje više. Za period koji je vodio ekipu (a koji nije mali) igrama na terenu nije zaslužio da i dalje ostane na klupi, da je bogotac a ne Husref.

Da se nije o njemu radilo, davno bi mi novog šefa imali.

Sam si je kriv, što bi braća kroati rekli. Imao si priliku, nisi je iskoristio, sretno.
Muhamed Đakmić

#39929 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

A odluku je, naravno, morao saznati iz desetih izvora. Jebem ti ja naš način upravljanja klubom, kad niko nema muda sjesti i reći, Husrefe, nije to to.
Reglan

#39930 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Sad krece ses. :izet: 8)
omega369

#39931 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Muhamed Đakmić wrote:A odluku je, naravno, morao saznati iz desetih izvora. Jebem ti ja naš način upravljanja klubom, kad niko nema muda sjesti i reći, Husrefe, nije to to.
o cemu ti? jutros bio u klubu na sastanku

nemojte opet sa pricama o nepravdama prema husrefu
lordi

#39932 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by lordi »

arshavin wrote:Sad krece ses. :izet: 8)
i to izgleda pravi ses :shock:
tataćusak

#39933 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

ZPP wrote:
tataćusak wrote: On je mogao dati ostavku da mu je bilo zdravlje narušeno ali nije jer misli da može još raditi.
Mislio bi i ja da mi je njegova plata.

Pustite se šuplje više. Za period koji je vodio ekipu (a koji nije mali) igrama na terenu nije zaslužio da i dalje ostane na klupi, da je bogotac a ne Husref.

Da se nije o njemu radilo, davno bi mi novog šefa imali.

Sam si je kriv, što bi braća kroati rekli. Imao si priliku, nisi je iskoristio, sretno.

Ama čovječe većina nas je za njegovu smjenu ukoliko ima bolje rješenje ali ovo je smiješno,
ZPP

#39934 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZPP »

tataćusak wrote:
Ama čovječe većina nas je za njegovu smjenu ukoliko ima bolje rješenje ali ovo je smiješno,
Koje?
Butmiran

#39935 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Butmiran »

Niko, al' niko nije upućen u trenerske kvalitete Jarnia. Čovjek će, kako stvari stoje, biti naš novi trener i ne vidim potrebu da se ismijava ili omalovažava taj izbor. Teren je jedino mjerilo.
Muhamed Đakmić

#39936 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Butmiran wrote:Niko, al' niko nije upućen u trenerske kvalitete Jarnia. Čovjek će, kako stvari stoje, biti naš novi trener i ne vidim potrebu da se ismijava ili omalovažava taj izbor. Teren je jedino mjerilo.
Tačno. Ja se samo nadam da će se publika malo smiriti, sve ono što se psovalu Husrefu je bilo preglupo.
Cossack

#39937 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Husrefa poštujem maksimalno ali nakon ovakve sezone i euro blamaže reči da ne znaš razlog otpuštanja je onako baš niđe veze. Izbor Jarnija je po meni skroz ok. Plus za upravu je i činjenica da čemo napokon na vrijeme znati sa kojim igračkim kadrom raspolažemo u sljedečoj polusezoni.
north

#39938 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

"..Musemiću je na današnjem sastanku s predstavnicima Sarajeva saopćeno da više nije trener kluba"...Dakle, nije da mu se nije reklo, a tražiti obrazloženje odluke je smiješno...ni mi nismo dobili objašenjenje za kurčevu igru preko 20 utakmica....Nikad ga nisam pljuvao, poštovao sam ga i dalje ga poštujem, ali ne volim kad lupeta...ispravna odluka uprave, treba još sjeti sa njim i vidjeti želi li raditi kod nas u klubu, to bilo onda sve kako treba, ako on ne želi i misli da može voditi neki drug klub, bože moj...
tataćusak

#39939 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

Butmiran wrote:Niko, al' niko nije upućen u trenerske kvalitete Jarnia. Čovjek će, kako stvari stoje, biti naš novi trener i ne vidim potrebu da se ismijava ili omalovažava taj izbor. Teren je jedino mjerilo.
Pa to je i problem, dovodimo trenerkog anonimusa
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#39940 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Ma Husref je sam trebao otici. Ne zato sto nije mogao, mislim da je mogao do titule sa jos kojim pojacanjem. Ali mislim prvenstveno zbog nas samih koji nismo postovali tog covjeka.
Kod nas si dobar samo kad nisi u klubu, cim napustis vrata kluba odmah si dobar, medjutim kada vodis klub ili igras odmah ne valjas i svaka najmanja greska se predstavlja kao ogromna.
Istini za volju Husref je imao nekih promasaja u ovoj polusezoni, ali nije toliko ni kardinalno ona zavrsila, gori je duplo bio Jovic koji je imao bolju ekipu nego Husrefa, kada se gleda prva polusezona i plasman na kraju iste.
Husrefu treba dati neku poziciju u klubu. Zasluzio je kao covjek koji je kao trener i kao igrac donio najvishe ovom klubu.
I zato su za mene razocaravajuce psovke i uvrede koje je dozivio ma kako vodio on ekipu kao trener.
A psovacima sa istoka zelim tumor jezika... toliko.

Ko god bude novi trener, nek mu je sa srecom i nek kupi cepice za ushi kada prolazi pored istoka da sebe spasi diabetisa i krvnog pritiska.
omega369

#39941 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

tataćusak wrote:
Pregovaralo se sa nekoliko trenera, na kraju sa ovim se uspjeli dogovoriti i to je to. sve i da mourinha dovedes nisi siguran hoce li na proljece pobjediti celik u zenici i nanizati jos 7-8 vezanih pobjeda koliko nam treba za titulu. Treba pokusati nesto promijeniti. ja sam siguran da se moglo dogovoriti sa kapelom da bi se dogovorilo, ali nije

ne treba zbog toga drvlje i kamenje na smjenu husref. kao sto smo vec konstatovali on je morao biti smjenjen mnogo ranije i u svjetlu njegove smjene ne treba gledati novog trenera
Maharadza

#39942 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Jbg šefe, barem si se riješio pljuvača koji bi te sigurno koštali barem još nekoliko posjeta u bolnici! Sada se lijepo preseli na istok i čekaj kretene kada počnu dobacivati novom' treneru (očekuj to nakon prvog' iole lošijeg rezultata, možda i nakon neriješenog' rezultata), a pošto su ti isti vjerovatno i tebi dobacivali! ;-)

Elem, i dalje sam mišljenja da ovim trenutnim amaterima koji nose dres FKS-a ni jupp heynckes ne može pomoći, ali naravno da bi volio da griješim! Dok god ne dovedu barem beka koji razvaljuje i zna centrirati, 2 krilna igrača i pravog' iskusnog' veznjaka koji ima damu da povuće loptu, ne vidim ko i kako može od ovih igrača izvući više nego je to učinio šef!
tataćusak

#39943 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

omega369 wrote:
tataćusak wrote:
Pregovaralo se sa nekoliko trenera, na kraju sa ovim se uspjeli dogovoriti i to je to. sve i da mourinha dovedes nisi siguran hoce li na proljece pobjediti celik u zenici i nanizati jos 7-8 vezanih pobjeda koliko nam treba za titulu. Treba pokusati nesto promijeniti. ja sam siguran da se moglo dogovoriti sa kapelom da bi se dogovorilo, ali nije

ne treba zbog toga drvlje i kamenje na smjenu husref. kao sto smo vec konstatovali on je morao biti smjenjen mnogo ranije i u svjetlu njegove smjene ne treba gledati novog trenera
Isto kao što se to očekivalo od Husrefa ja sada očekujem i od ovoga novog, čak i više jer čim mijenja starog znači da je bolji. Ima sve , pauzu 3-4 mjeseca da se spremi i hoćemo pobjedu u Zenici :oops:
omega369

#39944 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

pa ako cemo biti posteni onda isto tako smo i mi ocekivali od husrefa kad je dosao nakon jovica da bude bolji i pokaze to 'nesto'. i sta bi? 2 utakmice od trideset i kusur da su valjale. pa mi cak nismo nadigrali ni amatere iz san marina. molim vas vise da prestanete na klub gledat kao na husrefovu zaduzbinu u kojoj se sve mora vrtiti oko njega i sve se mora mjeriti po njemu.
tataćusak

#39945 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

omega369 wrote:pa ako cemo biti posteni onda isto tako smo i mi ocekivali od husrefa kad je dosao nakon jovica da bude bolji i pokaze to 'nesto'. i sta bi? 2 utakmice od trideset i kusur da su valjale. pa mi cak nismo nadigrali ni amatere iz san marina. molim vas vise da prestanete na klub gledat kao na husrefovu zaduzbinu u kojoj se sve mora vrtiti oko njega i sve se mora mjeriti po njemu.

Ama ko gleda, evo zaboravimo Husrefa, recimo da je na klupi Jović, po čemu je Jarni bolje rješenje i od njega?
omega369

#39946 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

ne znam, mozda se pokaze da je bolji. a siguran sam da se mogao dovesti 'bolji' da bi ga doveli

na kraju, sta znaci bolji i koja ti je garancija da nekoj ko je 'bolji' da ce to na terenu i pokazati? pa nemojte zezati.
tataćusak

#39947 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

omega369 wrote:ne znam, mozda se pokaze da je bolji. a siguran sam da se mogao dovesti 'bolji' da bi ga doveli

na kraju, sta znaci bolji i koja ti je garancija da nekoj ko je 'bolji' da ce to na terenu i pokazati? pa nemojte zezati.
Ma ja sam prvi bio za "možda" promjenu trenera. Naša ekipa - igra nije imala ni glavu ni rep. Jednostavno igrali smo preloše. Mladi igrači koje smo doveli i koje smo izbacili iz svog pogona pod Husrefovim vodstvomnisu napredovali. Sve su to stveri zbog kojih je on trebao da ode ali KOCKATI se sa Jarnijem je samoubistvo. Možda i ubodu ali mi nismo klub za MOŽDA
Dr. Kuca

#39948 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Ako ne donese titulu neka se kupi i on i oni koji su ga doveli. Nek je sa srecom.
tataćusak

#39949 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

Dr. Kuca wrote:Ako ne donese titulu neka se kupi i on i oni koji su ga doveli. Nek je sa srecom.
Na ovo i ja pokušavam da nagnem. Koji je ovo trener kojeg uprava "troši". Vazda trener kriv. Nismo mi slijepi pored očiju, vidimo kako igrači odlaze i dolaze a rezultata ni na mapi. Sad mi one bakljade počinju da se sviđaju mada sam bio oštro protiv.
BegA_

#39950 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

Jel' istina da je Uscuplic u strucnom stozeru?
Locked