Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ruud wrote: ↑10/06/2023 23:00
Ne znam jesam li lud al' kad podvucem crtu Inter imao bolje sanse?
Foden je trebao dati ono za dva nula. City jako los nakon svih ovih tekmi, jedva trenirali i napijali se, prvo nakon titule onda nakon kupa. Inter je bio odlican sa taktikom, u stvari Inzaghi, ali opet nedovoljno za pobjedu.
Samo mi je ta sansa bila na pameti kad sam pisao post.
S dr. strane lautaro je trebao vratiti povratnu, dimarco precka pa ponovni sut, lukaku s peterca, pa zadnja sansa...
Obzirom da je City daleko kvalitetnija ekipa, Inter je odigrao odlično večeras. Lukaku je prespor , što je i logično, jer frajer ima evidentno minimum 10 kila viška i teško je od njega bilo šta očekivati. Osvoji Pep nakon Barce konačno LP, ali budimo iskreni, City odigrao večeras prosječnu utakmicu. Da li je sad konačno Pep najbolji trener, mislim da nije. Odličan jeste, ali najbolji nije. Lako je biti dobar kad imaš neograničen budžet i možeš kupiti koga želiš. Da zna posložiti ekipu, zna, ali volio bih ga vidjeti u prosječnoj ekipi, gdje ne bi imao mogućnost da dovodi koga hoće.
Lukaku je najveća prevara otkada postoji fudbal. Nevjerovatno za kakve je klubove igrao, koliko daleko je dogurao, a da je ovako loš igrač. Nestvarno...
Better Man wrote: ↑10/06/2023 23:13
Obzirom da je City daleko kvalitetnija ekipa, Inter je odigrao odlično večeras. Lukaku je prespor , što je i logično, jer frajer ima evidentno minimum 10 kila viška i teško je od njega bilo šta očekivati. Osvoji Pep nakon Barce konačno LP, ali budimo iskreni, City odigrao večeras prosječnu utakmicu. Da li je sad konačno Pep najbolji trener, mislim da nije. Odličan jeste, ali najbolji nije. Lako je biti dobar kad imaš neograničen budžet i možeš kupiti koga želiš. Da zna posložiti ekipu, zna, ali volio bih ga vidjeti u prosječnoj ekipi, gdje ne bi imao mogućnost da dovodi koga hoće.
Teže je osvojiti ligu prvaka sa 2 milijarde nego spasiti recimo Everton od opstanka. To su očekivanja u prosječnom klubu i očekivanja u Cityu
Očekivanja u prosječnom klubu može hendlati i Dyche. Tripletu u Mančester mogu donijeti Ferguson i Pep. Dyche ne može.
Ima City kvalitetu na većini pozicija, jedino mi je živa misterija Jack, mislim, njegovu nedorečenost uloge kompenzuje nekolicina sjajnih individualaca, i oni izgidoše u svom rovu, pa i u njegovom, on i dalje maše rukama. Ali eto, svaki vrhunski tim ima svoga Avdiju, pa makar i u rezervi.
Nisam gledao cijelu utakmicu a imam utisak da je Inter imao samo malo vise znanja i hrabrosti i bolje napadace naravno, mogao je do pobjede...Lautaro trebao izletjeti na poluvremenu, samo pada i ceka faul a uvijek je bio skrt, mada i ovo im je uspjeh...City nista posebno kad ih se protivnik ne boji i igra otvoreno i ostro, ali Inter nema taj kvalitet naprijed ni kreativnost a napadaci nekako tromi i smotani mada ni HOland nije nista specijalno pokazao...ja bih ranije uveo Mikitarijana i Coreu, City ima bolje pojedince i kreativce a mislim da je Walker ipak bolja opcija od onog crnca u odbrani...i naredne godine definitivno su prvi favoriti, Real pravi novi tim, PSG isto, Barcelona, Bayern, United nisu jos taj nivo treba im svjeze krvi, ali vidjeli smo da je u jednoj utakmici sve moguce...Interu su predvidjali metlu a mnogi ce reci da su cak bili bolji i nezasluzeno izgubili...po meni realno i ocekivao sam zapravo X i penale...
Ma yebo LP i trostruku krunu. Ubehaš katalonski.
Lako mu je šamarati sirotinju po engleskoj ligi, hajd ako je frajer nek dođe u Italiju i nek sa Genovom osvoji te titule
Last edited by LSD on 10/06/2023 23:28, edited 1 time in total.