Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
zippoo87
#39901 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pa to je taj problem...nemas se trenutno kome obratiti,ovi ako nije neka brza lova,brzi tendercic i koji milioncic...nece ljudi ni da te saslusaju
eno i Irfan Mirza rece da je pokusavao dovesti Microsoft u BiH ali da je neki primitivac od ministra htio da to ide preko nekog njegovog...ovakvom covjeku,koji je medju najbitnijih u Microsoftu,da ovako radis...oni njega nisu ni shvatali ozbiljno
pa sam ovaj indijac kaze da je to kod nas takav sistem...covjek je odmah sabrao 2 i 2
eno i Irfan Mirza rece da je pokusavao dovesti Microsoft u BiH ali da je neki primitivac od ministra htio da to ide preko nekog njegovog...ovakvom covjeku,koji je medju najbitnijih u Microsoftu,da ovako radis...oni njega nisu ni shvatali ozbiljno
pa sam ovaj indijac kaze da je to kod nas takav sistem...covjek je odmah sabrao 2 i 2
-
starisalko
#39902 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sto pitas nekoga ko je banovanlast mohicans wrote:Slučajni prolaznik.KatarinaKosaca wrote:Hu iz ju?last mohicans wrote:Vala prodisat [će forum i bez ove Kate. Jest se bila bas naklatila. Ne znam otkud ženi vremena, jbt, nema na koje pdf nije zalazila, svi joj krivi, svi oponenti i crni dušamani.Sad, iskreno da te pitam. Imaš li stalni posao, muža, dečka, partnera-icu, blago me interesira. Ono što me najviše interesuje, seksaš li se? Nije da me pali tvoje pisanje na forumu, nefo me zaista interesuje. Fakat ne znam otkud crpiš toliku energiju da na sve repliciraš, dodaješ, nalaziš se prozvanom, isprovociranom itd, itd. Nije provokacija, živo me interesuje.
-
palermo
#39903 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A što ti to drug moj ne upita to pitanje još neke. Koji vise na ovoj temi, razotkrivaju neprijatelje, prokazuju nepoštene, drže pridike, pišu kilometarske postove......jel samo zato što ti se ne sviđa šta Kata piše. Možda ni oni ne jebu ništa, ne seksaju se, imaju li oni muža/ženu, odakle im tolika energija.last mohicans wrote: Slučajni prolaznik.Sad, iskreno da te pitam. Imaš li stalni posao, muža, dečka, partnera-icu, blago me interesira. Ono što me najviše interesuje, seksaš li se? Nije da me pali tvoje pisanje na forumu, nefo me zaista interesuje. Fakat ne znam otkud crpiš toliku energiju da na sve repliciraš, dodaješ, nalaziš se prozvanom, isprovociranom itd, itd. Nije provokacija, živo me interesuje.
-
last mohicans
#39904 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ona me baš interesuje. Niko ne piše s toliko žara, energije i zanosa. Vidljivo je to iz svakog posta i18 hiljada postova idu u prilog tome. Jeste da je 11 godina na forumu. Nije jedina, što kažeš. Eto mogu pitati i tebe, ako ti nešto znači.palermo wrote:A što ti to drug moj ne upita to pitanje još neke. Koji vise na ovoj temi, razotkrivaju neprijatelje, prokazuju nepoštene, drže pridike, pišu kilometarske postove......jel samo zato što ti se ne sviđa šta Kata piše. Možda ni oni ne jebu ništa, ne seksaju se, imaju li oni muža/ženu, odakle im tolika energija.last mohicans wrote: Slučajni prolaznik.Sad, iskreno da te pitam. Imaš li stalni posao, muža, dečka, partnera-icu, blago me interesira. Ono što me najviše interesuje, seksaš li se? Nije da me pali tvoje pisanje na forumu, nefo me zaista interesuje. Fakat ne znam otkud crpiš toliku energiju da na sve repliciraš, dodaješ, nalaziš se prozvanom, isprovociranom itd, itd. Nije provokacija, živo me interesuje.
- nikad_vise
#39905 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Fudo momce,to sto ti pricas je obicno guslanje o laznom patriotizmu.Mi trenutno nemamo nacina da promjenimo svijest Hrvata i Srba prema ovoj drzavi osim da halalimo dijelove koje oni hoce da iznesu iz BiH.Ono sto ljudi ne shvataju jest da oni svoje misljenje o podjeli BiH nikad nece promjeniti i da je jedini nacin da BiH bude sve jaca,cvrsca i sigurnija ali i prospreritetnija je da sto veci broj njenih gradjana voli ovu drzavu i radi za njene interese.Fudo Bosna wrote:kamberovica polje wrote:Bake i njegova kriminalna organizacija dobiju kolektivnu erekciju kad vide kako Mile i Draganče suvereno vladaju svojim begovatima. To njih zapravo i najviše jebe.nikad_vise wrote: Ono sto je Dodik uradio s svojom opozicijom-totalno ih potopio,Ono sto je HDZ uradio sa svojom opozicijom-totalno ih potopio,to je SDA imala namjeru da uradi sa svojom i totalno ih potopi.
Nebitan je tu Bake. Nebitna je tu SDA.Evo neka ih i nema u vlasti i sta onda?
Nisu NS , Narod i Pravdu i ostale "blokovce" birali marsovci, birali su ih Bosnjaci 85/90 %, glasova su im dali ,nije Hrvatsko ni Srpsko biracko tijelo glasalo za Pedju, sto se pravimo "blesavi"?
Taj Dodo i Dragance suvereno vladaju na 2/3 BIH i na tom podrucju imas neravnopravnost ostala dva naroda,
pljuvanje i rusenje BIH,( kako se kome digne), a Bosnjaci su npr , gradjani/narod 2/3 reda.
Evo da vidimo te "prepametne": Pedje, Flatare, Cudicke, Forto i ostale koji su , ponavljam; ne Hrvatskim ili Srpskim nego samo Bosnjackim i manjim dijelom Bosanskim glasovima dobili dio vlasti u KS, sta ce uraditi na nivou FBIH i Drzave za ravnopravnost i suverenitet i postivanje nase Domovine na teritoriju van 1/3 " Bosnjacke" BIH..
Ili ce se "zatvoriti" u fotelje i trositi budzet Kantona Sarajevo, i palamuditi, poput Pedje da je SDA najodgovornija za stanje u drzavi...
Kako se to moze postici?Moze se postici na nacin da Bosnjaci prije svega ekonomski ovladaju ovom drzavom i ucine ovisnom recimo istocni dio RS-a ali i vremenom nasele ta podrucja kako se bude razvijala Sarajevska ali i Gorazdanska kotlina,da Bosnjaci budu dobra vecina u Brckom,da se Bosnjaci uspjesno vrate na svoja ognjista u Istocnu BiH i Podrinje,da se vremenom sve vise ljudi povezuju sa Bosnjacima preko njihovih univerziteta,skola,udruzenja i slicno.Generalno kad govorim o Bosnjacima mislim i na taj Bosanski korpus koji u sustini nema neke razlike kad je pogled prema opstojnosti i suverenosti BiH u pitanju.
Politika nataliteta je takodje bitna.U situaciji gdje godisnje gubimo hiljade ljudi,hiljade dobrih Bosnjaka i Bosanaca,SDA natalitetska politika je antinatalitetska.Nedavno sam dobio sina,doplatak za dijete je 20 maraka.Trebam 150 maraka potrosit na gorivo i vadjenje svih dokumenata dok taj doplatak izganjam.O cemu pricamo?Zena mi prica slucajeve da su se zene poradjale na ginekoloskim krevetima u Tuzli na porodilistu,drugu vuku po podu,treca kuka da su joj bolovi jaki,sestra joj odgovara sto si ostala trudna.Moja zena je poslije poroda vidjela sestricu kroz neko vrijeme i upitala kako joj je sin,odgovor je bio kao da mene zanima tvoje dijete zeno draga.Sirom drzave stimulisemo anti-natalitetsku politiku i pricamo o patriotizmu.Da ne ulazim dalje u zdravstvo,znaci obicno smece,a ono bi trebalo biti temelj patriotizma zajedno sa skolstvom.
Skolstvo?Kupis diplomu lagano,stranka ti da posao u Telekomu,po raznim ministarstvima,direkcijama,pic kama materinama,a zlatni studenti i oni koji su nocima ucili dobiju vizu za inostrastvo i jos ih nabijes nogom svojom politikom.
Da ne duzim dalje..raspolozen sam prilicno i mogao bi ti nabrajati do sutra sta je nama ta SDA sve ostavila i dala sve ove godine.
Zasto Pedja?Zato sto je uspjesno Sarajevo sa etickim i moralnim nacelima i neko bolje sutra za mnoge ljude koji mozda danas pakuju kofere jer ne zele vise zivjeti u mracnjaku,kriminalu,korupciji,laznom patriotizmu.Zato NS i zato Sabina.I zato Pedja.Za bolje obrazovanje,bolje zdravstvo,veci optimizam,uredjeniji grad,bolji natalitet,vise probosanskih snaga,vise ljudskosti,manje namjestenih tendera i vise struke i ljudi sa vizijom u drzavi.
Zato sto su totalna suprotnost onom sto ovi dosad predstavljaju.Onaj ko trazi da NS mijenja stanje u RS,Hrvatskim kantonima i slicno,neka se prvo pogleda u ogledalo i promjeni svoje misljenje o sebi i svom narodu.Pa neka onda mijenja nesto u svojoj porodici,pa u svojom ulici,gradu,kantonu,pa tek onda Federaciji i drzavi.Promjena dolazi od covjeka samog,i dok ne budu dosle promjene na nize nivoe vlasti,visi ce ostati ovakvi kakvi su sad.
-
zippoo87
#39906 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
nemoj dzaba...ovakvi kao on ne razmisljaju,oni pisu po nekim svojim osjecajima a ima li to veze sa realnoscu,to njih nije briga
njima je patriotizam pricati o patriotizmu a provoditi patriotizam u praksu ih ne zanima
mislim da bi sada trebalo malo stati na loptu i na ovoj temi i pokusati djelovati konstruktivno,sa prijedlozima
evo neko je napravio i posebnu temu,da se dobri prijedlozi izdvoje tamo i da bude sve na jednom mjestu...pa sarajlije i ostali u Sarajevu,budite konstruktivni,dosta je vise i ovih obracuna sa botovima
njima je patriotizam pricati o patriotizmu a provoditi patriotizam u praksu ih ne zanima
mislim da bi sada trebalo malo stati na loptu i na ovoj temi i pokusati djelovati konstruktivno,sa prijedlozima
evo neko je napravio i posebnu temu,da se dobri prijedlozi izdvoje tamo i da bude sve na jednom mjestu...pa sarajlije i ostali u Sarajevu,budite konstruktivni,dosta je vise i ovih obracuna sa botovima
- nikad_vise
#39907 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma haman cu ja prvi stati na loptu,vec 3-4 dana mi dolazi obavjestenje da imam problem sa IP adresom i kad refresujem pise da se vec koristi il nesto tako..Veceras opet par puta napisem nesto pa kad hocu poslati jednostavno me samo izbacuje
Nece na dobro,valja naci temu predvidenu za gazenje kmetova i jos jace udariti na njih,bagra jedna 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#39908 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
nikad_vise wrote: Fudo momce,to sto ti pricas je obicno guslanje o laznom patriotizmu.Mi trenutno nemamo nacina da promjenimo svijest Hrvata i Srba prema ovoj drzavi osim da halalimo dijelove koje oni hoce da iznesu iz BiH.Ono sto ljudi ne shvataju jest da oni svoje misljenje o podjeli BiH nikad nece promjeniti i da je jedini nacin da BiH bude sve jaca,cvrsca i sigurnija ali i prospreritetnija je da sto veci broj njenih gradjana voli ovu drzavu i radi za njene interese.
Kako se to moze postici?Moze se postici na nacin da Bosnjaci prije svega ekonomski ovladaju ovom drzavom i ucine ovisnom recimo istocni dio RS-a ali i vremenom nasele ta podrucja kako se bude razvijala Sarajevska ali i Gorazdanska kotlina,da Bosnjaci budu dobra vecina u Brckom,da se Bosnjaci uspjesno vrate na svoja ognjista u Istocnu BiH i Podrinje,da se vremenom sve vise ljudi povezuju sa Bosnjacima preko njihovih univerziteta,skola,udruzenja i slicno.Generalno kad govorim o Bosnjacima mislim i na taj Bosanski korpus koji u sustini nema neke razlike kad je pogled prema opstojnosti i suverenosti BiH u pitanju.
Politika nataliteta je takodje bitna.U situaciji gdje godisnje gubimo hiljade ljudi,hiljade dobrih Bosnjaka i Bosanaca,SDA natalitetska politika je antinatalitetska.Nedavno sam dobio sina,doplatak za dijete je 20 maraka.Trebam 150 maraka potrosit na gorivo i vadjenje svih dokumenata dok taj doplatak izganjam.O cemu pricamo?Zena mi prica slucajeve da su se zene poradjale na ginekoloskim krevetima u Tuzli na porodilistu,drugu vuku po podu,treca kuka da su joj bolovi jaki,sestra joj odgovara sto si ostala trudna.Moja zena je poslije poroda vidjela sestricu kroz neko vrijeme i upitala kako joj je sin,odgovor je bio kao da mene zanima tvoje dijete zeno draga.Sirom drzave stimulisemo anti-natalitetsku politiku i pricamo o patriotizmu.Da ne ulazim dalje u zdravstvo,znaci obicno smece,a ono bi trebalo biti temelj patriotizma zajedno sa skolstvom.
Skolstvo?Kupis diplomu lagano,stranka ti da posao u Telekomu,po raznim ministarstvima,direkcijama,pic kama materinama,a zlatni studenti i oni koji su nocima ucili dobiju vizu za inostrastvo i jos ih nabijes nogom svojom politikom.
Da ne duzim dalje..raspolozen sam prilicno i mogao bi ti nabrajati do sutra sta je nama ta SDA sve ostavila i dala sve ove godine.
Zasto Pedja?Zato sto je uspjesno Sarajevo sa etickim i moralnim nacelima i neko bolje sutra za mnoge ljude koji mozda danas pakuju kofere jer ne zele vise zivjeti u mracnjaku,kriminalu,korupciji,laznom patriotizmu.Zato NS i zato Sabina.I zato Pedja.Za bolje obrazovanje,bolje zdravstvo,veci optimizam,uredjeniji grad,bolji natalitet,vise probosanskih snaga,vise ljudskosti,manje namjestenih tendera i vise struke i ljudi sa vizijom u drzavi.
Zato sto su totalna suprotnost onom sto ovi dosad predstavljaju.Onaj ko trazi da NS mijenja stanje u RS,Hrvatskim kantonima i slicno,neka se prvo pogleda u ogledalo i promjeni svoje misljenje o sebi i svom narodu.Pa neka onda mijenja nesto u svojoj porodici,pa u svojom ulici,gradu,kantonu,pa tek onda Federaciji i drzavi.Promjena dolazi od covjeka samog,i dok ne budu dosle promjene na nize nivoe vlasti,visi ce ostati ovakvi kakvi su sad.
-
zippoo87
#39909 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
zato ja koristim pozdrav "zdravo"
da me niko ne gleda mrko
da me niko ne gleda mrko
- nikad_vise
#39910 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sistem je totalno rasulo..Sjedim skoro na sijelu s nekim covjekom i tak pricamo,lokalni direktor zaposlio sina u skoli,covjek mrtav hladan izjavi da je pametan,koga ce ako nece svoje dijete obezbjedit..Gledam lika,sta da mu kazem,nebi mogao doprijeti do njega nikako.Pokusam mu objasniti da je neko ko je puno vise zasluzio taj posao trebao dobiti taj posao,al nasa posla.."i ja bi svog zaposlio" i s tim covjek zavrsipici wrote:
evo prve komsije citav zivot u njemackoj radili i zaradili penzije, kucu napravili da uzivaju u svom kraju na svojoj zemlji da pricaju i slusaju nasim jezikom... qurko, obijali im kucu jedno dvajest puta (policija niti jednom nije nasla pocinioce cak su i neke pojedine komsije vidjele i znaju kosu al se prave mutavi), komsije kako koji ljudi naucili da pozdavralju dobar dan ove selamdjije i merHabdzije im okrecu glavu i gledaju poprijeko... uglavnom ako nisi po matrici sdO klike tj sistema polako pakuj kofere i nemas mjesta vodze... ovo zaista postaje teHeran... selam
25 godina ispiranja mozga,ucenja ljudi na taj nakaradni sistem,serviranja tih SDA etickih i moralnih vrijednosti je ostavilo traga.Nije bez razloga sad masovna histerija sto su se pojavili ljudi i ponudili neki drugi sistem vrednovanja i eticnosti.
Sto se tice pozdrava,vec sam rekao da sam i ja prilicno religiozan moze se reci,drzim do vjere jer vjeru gledam kao nesto sto propovjeda moral i ljudskost prije svega.Ne slazi,ne naudi drugom,ne misli zlo,ne kradi..Mislim vjera ko vjera je meni dobra stvar.Ono sto je problem kod ljudi je njihova interpretacija vjere.Dobar covjek ce biti i dobar vjernik,los covjek ce biti los vjernik,sta vise krit ce se iza vjere i samim tim ce nazalost i vjeru samu ocrniti.Kao recimo oni ISIL papci koji u ime Allaha idu da kolju po Siriji.Pozdrav prilagodjavam ljudima s kojim se sretnem,ovisno o njihovoj vjeri,naciji i tradiciji..Zdravo je nekako neutralno koje prolazi kod vecine,dok vjernike pozz sa selamom svakako
-
MUNAFIK
#39911 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Taj sistem ZAPOSLIO sina itd... Nije to nikakvo SDA nasljedje... SDA to radi ali i oni su to nasljedili iz sistema prije, takav smo mi narod... Nismo mi u puno cemu dobar narod... Zato nam se sve ovo i desava.nikad_vise wrote:Sistem je totalno rasulo..Sjedim skoro na sijelu s nekim covjekom i tak pricamo,lokalni direktor zaposlio sina u skoli,covjek mrtav hladan izjavi da je pametan,koga ce ako nece svoje dijete obezbjedit..Gledam lika,sta da mu kazem,nebi mogao doprijeti do njega nikako.Pokusam mu objasniti da je neko ko je puno vise zasluzio taj posao trebao dobiti taj posao,al nasa posla.."i ja bi svog zaposlio" i s tim covjek zavrsipici wrote:
evo prve komsije citav zivot u njemackoj radili i zaradili penzije, kucu napravili da uzivaju u svom kraju na svojoj zemlji da pricaju i slusaju nasim jezikom... qurko, obijali im kucu jedno dvajest puta (policija niti jednom nije nasla pocinioce cak su i neke pojedine komsije vidjele i znaju kosu al se prave mutavi), komsije kako koji ljudi naucili da pozdavralju dobar dan ove selamdjije i merHabdzije im okrecu glavu i gledaju poprijeko... uglavnom ako nisi po matrici sdO klike tj sistema polako pakuj kofere i nemas mjesta vodze... ovo zaista postaje teHeran... selam
![]()
25 godina ispiranja mozga,ucenja ljudi na taj nakaradni sistem,serviranja tih SDA etickih i moralnih vrijednosti je ostavilo traga.Nije bez razloga sad masovna histerija sto su se pojavili ljudi i ponudili neki drugi sistem vrednovanja i eticnosti.
Sto se tice pozdrava,vec sam rekao da sam i ja prilicno religiozan moze se reci,drzim do vjere jer vjeru gledam kao nesto sto propovjeda moral i ljudskost prije svega.Ne slazi,ne naudi drugom,ne misli zlo,ne kradi..Mislim vjera ko vjera je meni dobra stvar.Ono sto je problem kod ljudi je njihova interpretacija vjere.Dobar covjek ce biti i dobar vjernik,los covjek ce biti los vjernik,sta vise krit ce se iza vjere i samim tim ce nazalost i vjeru samu ocrniti.Kao recimo oni ISIL papci koji u ime Allaha idu da kolju po Siriji.Pozdrav prilagodjavam ljudima s kojim se sretnem,ovisno o njihovoj vjeri,naciji i tradiciji..Zdravo je nekako neutralno koje prolazi kod vecine,dok vjernike pozz sa selamom svakako
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#39912 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tacno. Ali ga je SDA doveo do savrsenstva... nicim i nikad se nisu potrudili nicim provesti tranziciju da se ljudi zaposljavaju kvalifikacijama i iskustvom, a ne stelom. Umjesto mjenjanja mentaliteta i navike objerucke su prihvatili nasljedjenu naviku, produbili je i perfekcionirali.MUNAFIK wrote: Taj sistem ZAPOSLIO sina itd... Nije to nikakvo SDA nasljedje... SDA to radi ali i oni su to nasljedili iz sistema prije, takav smo mi narod... Nismo mi u puno cemu dobar narod... Zato nam se sve ovo i desava.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#39913 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Na jednom od sastanaka kod salke zildzica(sef sda online vojske) ofluceno je da sda botovi po noci budu aktivniji na forumima, normalna raja spava pa ce postovi ostati vidjeniji
- kmirsad
#39914 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hej... i meni se to dešava... imam jak osječaj da moji postovi idu na još neku adresu, nekad pišem,došem gotovo da kraja, a post samo nestane, nekad pišem ponovo... ali mi uglavnom bude mrsko...a nekad mi avast napiše da još jedna ili više osoba moše imati pristup mojim aktivnostima na netu... al jebe se meni... pišem šta mi čejf... a definitivno mi neko pravi dosije...nikad_vise wrote:Ma haman cu ja prvi stati na loptu,vec 3-4 dana mi dolazi obavjestenje da imam problem sa IP adresom i kad refresujem pise da se vec koristi il nesto tako..Veceras opet par puta napisem nesto pa kad hocu poslati jednostavno me samo izbacujeNece na dobro,valja naci temu predvidenu za gazenje kmetova i jos jace udariti na njih,bagra jedna
- kmirsad
#39915 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da, zaboravih se i ja osvrnuti... šta ste bnb zajmili po princezi...slobodan forum, neka piše šta hoče, ima moderacija da cijeni...kmirsad wrote:Hej... i meni se to dešava... imam jak osječaj da moji postovi idu na još neku adresu, nekad pišem,došem gotovo da kraja, a post samo nestane, nekad pišem ponovo... ali mi uglavnom bude mrsko...a nekad mi avast napiše da još jedna ili više osoba moše imati pristup mojim aktivnostima na netu... al jebe se meni... pišem šta mi čejf... a definitivno mi neko pravi dosije...nikad_vise wrote:Ma haman cu ja prvi stati na loptu,vec 3-4 dana mi dolazi obavjestenje da imam problem sa IP adresom i kad refresujem pise da se vec koristi il nesto tako..Veceras opet par puta napisem nesto pa kad hocu poslati jednostavno me samo izbacujeNece na dobro,valja naci temu predvidenu za gazenje kmetova i jos jace udariti na njih,bagra jedna
Ma meni je Kate super, šou... zabavlja me... bolje nego onaj Damir Nikšić.
Spomene mi počesto,a meni drago što me se iko sjeti... vabi me iz jazbine
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#39916 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Cia, snajka, Cia i IP adrese 
- tovarish
#39917 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
- Capsicum
#39918 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To se "metnulo" pod tepih do daljnjeg. Ne da premijer iz sjene.tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
-
MUNAFIK
#39919 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
-
starisalko
#39920 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dao bi on sada,al mora pitat EfendicaCapsicum wrote:To se "metnulo" pod tepih do daljnjeg. Ne da premijer iz sjene.tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
-
MUNAFIK
#39921 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ime skole se nece ukinuti. NS ako bi probala porasla bi u ocima svih onih sto ocima ne mogu ppgledat muslimane, ali bi vratila SDA ekspresno na vlast u KS...starisalko wrote:Dao bi on sada,al mora pitat EfendicaCapsicum wrote:To se "metnulo" pod tepih do daljnjeg. Ne da premijer iz sjene.tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
- kmirsad
#39922 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koliko ja znam, nije problem što je Mustafa bio musliman, nego... ustaša... Al šta fali...MUNAFIK wrote:
Ime skole se nece ukinuti. NS ako bi probala porasla bi u ocima svih onih sto ocima ne mogu ppgledat muslimane, ali bi vratila SDA ekspresno na vlast u KS...
-
The 51st State
#39923 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
efendija handzic ili kurt novi naziv skole 
- tovarish
#39924 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Svjestan sam ja da to trenutno nije neko bitno zivotno pitanje,al stvarno o nama kao narodu i drzavi puno govori.
Haj valjda nekad dodje i to pitanje na red.
Haj valjda nekad dodje i to pitanje na red.
-
Novak20
#39925 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naziv osnovne škole NS i koalicioni partneri mogu ukinuti ako osvoje većinu u OV općine Novi Grad. Do tada mogu sitno pod.ebavati putem kantonalnog budžeta ali sumnjam da će kažnjavati nastavno osoblje i učenike.tovarish wrote:Kakvo je razmisljanje oko ukidanja naziva Busuladžićeve skole?Hocel biti sta od toga?
Inače, na stranici škole se vidi da je stanje redovno i da se omladini prezentuju prave vrijednosti.
http://osdobrosevici.edu.ba/2018/12/30/ ... ladzica-2/