Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bit ce i na O2 jedna utakmica sedmicno, da li ce nama biti zamracena i da li ce ta ista biti utakmica i na areni to cemo saznati
I navodno ce biti i NBA TV kanal i opet pitanje je hoce li nama biti ubacen
Mustang1 wrote:Bit ce i na O2 jedna utakmica sedmicno, da li ce nama biti zamracena i da li ce ta ista biti utakmica i na areni to cemo saznati
I navodno ce biti i NBA TV kanal i opet pitanje je hoce li nama biti ubacen
Bice sve ubaceno kao što je uvijek bilo ništa ovo nije posebno ovako je SK trebao raditi isto samo eto.
bingov buraz wrote:Ima li arena HD kanale,na Totalu su sve ovi obični?
Moraš platiti.
Stvarno od 5 do 8 utakmica nedjeljno baš provjerio još su komentatori bolji 10 puta ovo je perverzija!
Ne kontam zašto SK nije radio toliko?
Bila je uvijek prica kao da nemaju pravo na to, a vjerovatno nisu htjeli da placaju komentatore ili nesto slicno..
Jos Edin Avdić..
Veliki minus,na Totalu su free HD Sportklubovi.Moraću tražiti manji TV za NBA
Svugdje su prva 3 SK HD i SK HD eh sad na Telemahu kod mene je trenutno ono mjesec cini mi se gdje je besplatno, al' kad prođe to njih ce zamračit i ostace samo oni s lošijom kvalitetom.
Definitivno kad krene NBA cu platiti sad se isplati u potpunosti.
A dodace i ovaj NBA TV svima 100 posto nego raja se tripuje misli da je to nešto posebno, a u suštini smo ovo uvijek trebali imati.
Mustang1 wrote:Pa ne bi me cudilo da telekom srbija ne pusti taj nba tv nikome da preuzima, da bude samo u njihovoj ponudi, nadat se bar da nama u bosni ubace.
Ma dobro u suštini to su ono kad pricaju prije, poslije utakmica poluvrijeme isto ništa specijalno uglavnom.
Na prva 4 ce biti prijenosi ili prva 2 kanala nece biti nikakvih iznenađenja poput zamračenja i to što pojedinci misle..
Mustang1 wrote:Pa ne bi me cudilo da telekom srbija ne pusti taj nba tv nikome da preuzima, da bude samo u njihovoj ponudi, nadat se bar da nama u bosni ubace.
Ma i Ligu Prvaka bi zakljucali da su tog posla...
Ne govorim za utakmice nego za taj kanal koji ce posebno biti.
Ma i Ligu Prvaka bi zakljucali da su tog posla...
Ne govorim za utakmice nego za taj kanal koji ce posebno biti.
Njega pogotovo nece zakljucati, šta ce zakljucati tacno?
Kako pricaju prije poslije i na poluvremenu i reprize utakmica?