Da je bogdo tako rekaoultima_palabra wrote:Eno kaze amidza da su Cardiff i LA bitni, a Kortrijk i Sarajevo manje bitni
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kudrilo
#39901 Re: Premijer liga BiH
- KPNCTNJAH
#39902 Re: Premijer liga BiH
E'o odrekao nas se javno“However, for FC Sarajevo and KVK, the investments were not substantial compared with CCFC and LAFC and there is no reason to sell unless an attractive offer is made,” he said. - See more at: http://www.themalaymailonline.com/malay ... rpJJW.dpuf
-
bjelave
#39903 Re: Premijer liga BiH
Fino. Nego ne sjecam se, da kad je prica o puncu bila aktualna, napisao da je Husic seoska varalica.Ispravi me ako grijesim.BHF_Manijak wrote:@bjelave, pa da pratis moje pisanje, sjetio bi se da trubim godinama da su smijesne price i jednih i drugih. I tako godinama unazad. Da, kazem da ima zavrsavanja, jer je ovo qrac liga, ima ih na najvisem nivou fudbala, a da ovdje ne bude, ali ne u onoj mjeri u kojoj se ovdje predstavlja od navijaca tj. svako kolo da je zatvoreno, da su titule zavrsene i sve ostalo. Pretjeruje se debelo sa svih strana. O tome je nedavno i Djakmic pisao.
A niko da spomene koliko se samo puta fuli sa tim "zavrsenim utakmicama" i onda se akteri hladno povuku, kao nista nije bilo.
Nije bilo sezone da nije bilo po 5 "insajdera" kako sve znaju, znaju gdje sta zatvoreno, 3 za 3, trokuti nakvi i onda kad se izblamiraju s tim, nigdje ih.![]()
Smijesno mi je uopste povlacenje te price, a glavni izvor je smijesni Husaric, koji se svakodnevno blamira Facebook statusima. Mislim uzeti kao relevantnog lika koji napise likovima "golkiper prinziale", je bas neozbiljno, kao i onu seosku varalicu Husica.
Niko nikakve dokaze nema, a ubija se pricom. Dokaz jer je struje nestalo. Isto da se sad poteze prica da je Olimpic zavrsen, Sarajevo dobilo 1:0, golom iz ofsajda. Wooow, hajmo nadugo i nasiroko o tome... Nebulozno, mame mi moje.
Evo vidis i po Kristijanu. Pusta odbrambeni igrac... Majke mi ne znam bi l' se smij'o ili plak'o. MAnje-vise kad konkurent dobije, obicno 1:0 rezultat, onda je zavrseno. Kao kad se pricalo da igraci Radnika prosle sezone preskacu lopte... Kakvi ste vi genijalci, Allaha mi.![]()
I nisam tebe prozvao nego je ono sto si napisao u prethodnom postu, a odnosilo se generalno na ''dogovorite se'', plural, bio slagvort pa povucem paralelu izmedju ova dva zemljaka, Husica i Husarica.
U pet deka, ili selo do sela. Odnosno ako vjerujemo jednom sto ne bi i drugom?
- BHF_Manijak
#39904 Re: Premijer liga BiH
Tacno, nisam napis'o seoska varalica, napisao sam seoska lola. 
-
zipoo
#39905 Re: Premijer liga BiH
Odrekao se preko novina 
-
vryzas
-
bjelave
#39907 Re: Premijer liga BiH
BHF_Manijak wrote:Tacno, nisam napis'o seoska varalica, napisao sam seoska lola.
-
Torpedista071
#39908 Re: Premijer liga BiH
"Milijarder nas se "odrek'o" preko novina"...
U međuvremenu na Grbavici isprosili još jednu stolicu...
-
Bambino Blu
#39909 Re: Premijer liga BiH
Prosimo ali opet stolica je nasa nismo sluge utrpanku poyTorpedista071 wrote:"Milijarder nas se "odrek'o" preko novina"...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#39910 Re: Premijer liga BiH
Lijepa li si...

- avetinja
#39911 Re: Premijer liga BiH
Moćno izgleda tribina, nema šta. Još kad se završi i ušminka biće odlično.
-
Torpedista071
#39912 Re: Premijer liga BiH
I dok svjetski mediji pomno prate glasine o tome da li Sri Vincent Tan prodaje klubove u kojima ima vlasnički udjel (Cardiff City, FK Sarajevo, Kortrijk, LAFC)...
U međuvremenu Sokolovich Colony Times izvještaja o dešavanjima vezanim za izgradnju "Sadaka arene" na mjestu nekadašnjeg stadiona na Grbavici.
U međuvremenu Sokolovich Colony Times izvještaja o dešavanjima vezanim za izgradnju "Sadaka arene" na mjestu nekadašnjeg stadiona na Grbavici.
- mali_milojica
#39913 Re: Premijer liga BiH
U medjuvremenu u kuci Tana u Maleziji.
Ne zna sta da proda,pa je dosao na genijalnu ideju

Naravno,unutra je i loptica sa FKS.
Ostanite uz nas u nastavku donosimo sljedece...

-
Torpedista071
#39914 Re: Premijer liga BiH
Šta ako nestane struje k'o na utakmici protiv Krupe? Može li se namjestiti?mali_milojica wrote:U medjuvremenu u kuci Tana u Maleziji.
- mali_milojica
#39915 Re: Premijer liga BiH
Tan ima neovisno napajanjeTorpedista071 wrote:Šta ako nestane struje k'o na utakmici protiv Krupe? Može li se namjestiti?mali_milojica wrote:U medjuvremenu u kuci Tana u Maleziji.
- mali_milojica
#39917 Re: Premijer liga BiH
Moze li nesto sa profila? Pozz

- House
#39918 Re: Premijer liga BiH
mali_milojica wrote:Moze li nesto sa profila? Pozz

-
bjelave
#39919 Re: Premijer liga BiH
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kosti ... /170301088
''Pokušali smo kontaktirati čelnike Željezničara, ali bezuspješno.''
Najtransparentniji
''Pokušali smo kontaktirati čelnike Željezničara, ali bezuspješno.''
Najtransparentniji
-
MensurM
#39920 Re: Premijer liga BiH
Tan je dodao i kako je dobio nekoliko ponuda za prodaju Cardiffa, no da one nisu bile finansijski dobre, te da dugoročno planira ulagati u Los Angeles FC, dok Sarajevo i Kortrijk "nisu značajni u poređenju sa ta dva kluba", te da ih "neće prodavati ako ne dobije atraktivnu ponudu".

- Logovan
#39921 Re: Premijer liga BiH
Malo se kone raspisale oko nas, opet. A pojedinci iz redova malenih mene uvjeravali kako pišu samo oko svog kluba.
Ali dobro, jasno mi je, uvijek ste lagali sami sebe, ništa čudno.
Ali dobro, jasno mi je, uvijek ste lagali sami sebe, ništa čudno.
- jeza u ledja
#39922 Re: Premijer liga BiH
Auu, dobro izgleda.mali_milojica wrote:Lijepa li si...
Dosta veca od stare tribine, jos ako stave krov, ekstra.
- jeza u ledja
#39923 Re: Premijer liga BiH
Pogresan prijevod, da ne kazem maliciozan.MensurM wrote:Tan je dodao i kako je dobio nekoliko ponuda za prodaju Cardiffa, no da one nisu bile finansijski dobre, te da dugoročno planira ulagati u Los Angeles FC, dok Sarajevo i Kortrijk "nisu značajni u poređenju sa ta dva kluba", te da ih "neće prodavati ako ne dobije atraktivnu ponudu".
![]()
![]()
Koliko vidim, rekao je "ulaganja u ova dva kluba nisu bila znacajna, za razliku od Cardiffa i LA". Sto je sasvim jasno i logicno.
- Muhamed Đakmić
#39924 Re: Premijer liga BiH
BBC je pogrešno preuzeo vijest od Cardiffajeza u ledja wrote:Pogresan prijevod, da ne kazem maliciozan.MensurM wrote:Tan je dodao i kako je dobio nekoliko ponuda za prodaju Cardiffa, no da one nisu bile finansijski dobre, te da dugoročno planira ulagati u Los Angeles FC, dok Sarajevo i Kortrijk "nisu značajni u poređenju sa ta dva kluba", te da ih "neće prodavati ako ne dobije atraktivnu ponudu".
![]()
![]()
Koliko vidim, rekao je "ulaganja u ova dva kluba nisu bila znacajna, za razliku od Cardiffa i LA". Sto je sasvim jasno i logicno.
Substantial interest na BBC-u i substantial investment kod Cardiffa
- mali_milojica
#39925 Re: Premijer liga BiH
On ulaganje u Sarajevo nije ni osjetio. Covjek vjerovatno toliko goriva potrosi na godisnjem nivou. Ne mora nikad Sarajevo prodati. Jedino mu je mozda ponos uvrijedjen jer su ga neke bosanske barabe nasankale za par miliona. Problem je ako ne misli vise ulagati,da Sarajevo tu i tamo cvakne titulu,izlazak u evropu. Da bude tamo gdje je bilo i bez njega.jeza u ledja wrote:Pogresan prijevod, da ne kazem maliciozan.MensurM wrote:Tan je dodao i kako je dobio nekoliko ponuda za prodaju Cardiffa, no da one nisu bile finansijski dobre, te da dugoročno planira ulagati u Los Angeles FC, dok Sarajevo i Kortrijk "nisu značajni u poređenju sa ta dva kluba", te da ih "neće prodavati ako ne dobije atraktivnu ponudu".
![]()
![]()