Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Hafis

#39876 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/milan-ba ... /140325014

Ovo nigdje na svijetu nema:
Podsjetimo, Bandić je titulu počasnog građanina Sarajeva dobio krajem februara ove godine, pa će počasni građanin Sarajeva, kako sada stvari stoje, biti tek mjesec.

E jest im dugo trajao :lol:
Paranoid

#39877 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Paranoid »

Hafis wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/milan-ba ... /140325014

Ovo nigdje na svijetu nema:
Podsjetimo, Bandić je titulu počasnog građanina Sarajeva dobio krajem februara ove godine, pa će počasni građanin Sarajeva, kako sada stvari stoje, biti tek mjesec.

E jest im dugo trajao :lol:
Ero je dobio ispisnicu iz zmlje krvi i "mesa".. :mrgreen:
Hafis

#39878 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

Pravo su ga zeznuli. Sad neće imati gdje ćevape pojesti džaba.
Evo ga k'o Torabi - plesao je jedno ljeto :)
Nešto kontam da i ja apliciram za tu titulu. Više sam vremena proveo u Sarajevu od Milana, i ako ništa, barem više gotovine ostavio.

Nije mi jasno koji kriteriji odlučuju tko će dobiti titulu počasnog građanina Sarajeva. A još manje mi je jasno koji su kriteriji odlučujući kod njenog oduzimanja. Nekako mi to dođe kao: pišiću - kakiću.
Paranoid

#39879 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Paranoid »

Hafis wrote:Pravo su ga zeznuli. Sad neće imati gdje ćevape pojesti džaba.
Evo ga k'o Torabi - plesao je jedno ljeto :)
Nešto kontam da i ja apliciram za tu titulu. Više sam vremena proveo u Sarajevu od Milana, i ako ništa, barem više gotovine ostavio.

Nije mi jasno koji kriteriji odlučuju tko će dobiti titulu počasnog građanina Sarajeva. A još manje mi je jasno koji su kriteriji odlučujući kod njenog oduzimanja. Nekako mi to dođe kao: pišiću - kakiću.
Hajde ba Hafise..Bandic je dobio ispisnicu, ali bar mu nismo ljuljali beemwea kao vi Hansu Koshniku..
no_mani=no_fjučr

#39880 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by no_mani=no_fjučr »

A sto grad Sarajevo ima sa 3 entitetom?
Hafis

#39881 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

Svejedno vam je kupio šejtana u Sarajevu :D ...i još ga proglasilo počasnim građaninom, pa onda za mjesec dana adio Napoli :shock:
To u stvari najviše i govori o ozbiljnosti te ''titule'' ali i mjerodavnosti sredine koja je dodjeljuje.
Paranoid

#39882 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Paranoid »

no_mani=no_fjučr wrote:A sto grad Sarajevo ima sa 3 entitetom?
Sarajevo postoji a treci nein...tu je kvaka..
Banksy

#39883 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Banksy »

Hafis wrote:
To u stvari najviše i govori o ozbiljnosti te ''titule'' ali i mjerodavnosti sredine koja je dodjeljuje.
Bandić je uprskao, ali ovo je tačno.
Stjui

#39884 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Stjui »

mene bandić podsjeća na onog klauna iz dinama. zašto je uopšte dobio titulu počasnog građanina sarajeva? nisam našao na netu..
no_mani=no_fjučr

#39885 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Paranoid wrote:
Sarajevo postoji a treci nein...tu je kvaka..
Zar nije treci Donja Maoca? Zahebavam, al' to je sluzbena verzija! Mene samo zanima kvaliteta zivota, al' kada su tom kretnu Bandicu dali sto mu sada imaju uzimati, realno i porazavjuce, priznati da ih je jedan Bandic izmanipulirao, to je problem!
spreca

#39886 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by spreca »

kako moze imati nesto s necim sto ne postoji niti ce postojati
sinuhe

#39887 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sinuhe »

Sad ce Gojeru dati nagradu za ubergradjanina. Da se poprave :D a i jeste neki Hrvat.
Paranoid

#39888 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Paranoid »

Banksy wrote:
Hafis wrote:
Bandić je uprskao, ali ovo je tačno.
Gradsko vijeće bavarskog grada Ditramscela jednoglasno je odlučilo da Adolfu Hitleru oduzme titulu počasnog građanina, koju mu je dodijelilo prije 80 godina.
Nije problem u tituli i mjerodavnosti onih koji ih dodjeljuju, problem je u osobama koje tu titulu nisu zasluzili...

Btw...Hafis koji zivi u gradu koji je ustase pocastio titulom naziva ulica uzima sebi za pravo da komentarise Sarajefski gaf sa Bandicem...nenadjebivo..
no_mani=no_fjučr

#39889 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Svaka prica na ovom forumu ode na fasizam, al' fasizam je odlicna stvar. Bosnjaci su bijeli ljudi, al' toliko u krizi identiteta da nemaju pojma kome gone, 30% bi ih Beograd za glavni grad.
Paranoid

#39890 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Paranoid »

no_mani=no_fjučr wrote:Svaka prica na ovom forumu ode na fasizam, al' fasizam je odlicna stvar. Bosnjaci su bijeli ljudi, al' toliko u krizi identiteta da nemaju pojma kome gone, 30% bi ih Beograd za glavni grad.
Kad bi ti znao sta si htio reci, mozda bi i neko od nas koji citamo znali da odgovorimo...al haj nejse.. Bosnjaci i fasizam se nikako ne mogu dovesti u istu ravan..bar ne jos. dalje...Izjaviti da bi 30% Bosnjaka voljeli BG za glavni grad je fenomenalan pristup za titulu pocasnog gradjanina/seljaka Maoce ili Gluhe B.
no_mani=no_fjučr

#39891 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

...
Last edited by no_mani=no_fjučr on 25/03/2014 12:03, edited 1 time in total.
area51

#39892 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by area51 »

Paranoid wrote:
no_mani=no_fjučr wrote:Svaka prica na ovom forumu ode na fasizam, al' fasizam je odlicna stvar. Bosnjaci su bijeli ljudi, al' toliko u krizi identiteta da nemaju pojma kome gone, 30% bi ih Beograd za glavni grad.
Kad bi ti znao sta si htio reci, mozda bi i neko od nas koji citamo znali da odgovorimo...al haj nejse.. Bosnjaci i fasizam se nikako ne mogu dovesti u istu ravan..bar ne jos. dalje...Izjaviti da bi 30% Bosnjaka voljeli BG za glavni grad je fenomenalan pristup za titulu pocasnog gradjanina/seljaka Maoce ili Gluhe B.
A drugi svjetski rat,"cvijeće ",Handžar divizija,logori,holokaust,Gradina,Jasenovac,Stara Gradiška...
no_mani=no_fjučr

#39893 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Ako uzmes i doseljenike sa Sandžaka ta brojka se vrti oko 30%, vjeruj. Njima je Beograd sve, a ovdje se identificiraju sa domicilnim, vole ljudi Beograd javno! Samo ti to ne želis priznati.
Last edited by no_mani=no_fjučr on 25/03/2014 12:03, edited 1 time in total.
ILVIIR

#39894 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ILVIIR »

no_mani=no_fjučr wrote: Zar nije treci Donja Maoca? Zahebavam, al' to je sluzbena verzija! Mene samo zanima kvaliteta zivota, al' kada su tom kretnu Bandicu dali sto mu sada imaju uzimati, realno i porazavjuce, priznati da ih je jedan Bandic izmanipulirao, to je problem!
je li ove tvoje komentare covjek mora razumjeti? :roll: :roll: :roll:

(ili je mozda do mene..)
no_mani=no_fjučr

#39895 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Sve je tu jasno, sto pitas?
Hafis

#39896 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hafis »

Uglavnom da zaključimo slučaj Bandić: kakva nagrada - takav i nagrađeni.
Kad sve zbrojiš i jedno i drugo su bezze....ostala mu, ili mu je oduzeli.
hizo ramidovic

#39897 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hizo ramidovic »

area51 wrote:
Paranoid wrote:
A drugi svjetski rat,"cvijeće ",Handžar divizija,logori,holokaust,Gradina,Jasenovac,Stara Gradiška...
evo genijalca koji poveza bosnjake i sa holokaustom. kazu da su glavni organizatori egzekucija u ausvicu bili, ustvari, bosnjaci, samo to bosnjacki fundamentalisti vjesto drze u tajnosti. je li tako, rocko?
svaka ti cast, legendo, da te nema trebalo bi te izmisliti...
Paranoid

#39898 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Paranoid »

area51 wrote:
Paranoid wrote:
Ako se Hitler izjasnio kao Bosnjak, a holokaust napravili Mujo i Haso, onda s pravom tvoj post ima smisla... Samo steta sto nisi naveo i Osmanlije jer njih je tesko zaobic, kao i arhivu pisanu SANU perom...

Sorry sto ovo nisam napisao na cirilici, radi lakseg citanja...
no_mani=no_fjučr

#39899 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Kazu Hizo i za Zidove koji su bili u nacistickim odredima da su bili vrlo okrutni, stvar je u jakom pojedincu.
raskopusa

#39900 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by raskopusa »

spreca wrote:
kako moze imati nesto s necim sto ne postoji niti ce postojati
sve ide ka odluci o raspadu ili trecem entitetu. :D bolje tri entiteta nego ono sranje od kantona.
Locked