Gdje ce protiv brata Pjane a Pjana nije htio protiv svojihMohamad Sissoko wrote:Sto nije nastupio veceras?
Gesendet von meinem SM-G935F
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gdje ce protiv brata Pjane a Pjana nije htio protiv svojihMohamad Sissoko wrote:Sto nije nastupio veceras?
Ne kontam cemu sarkazam? Prosle sedmice si napisao da je bio prosjek, a bio je fantastican. Danas je bio prosjek. Nista bolji/losiji od ostatka ekipe.Jack Be Nimble wrote:Najbolji veceras. Sigurno ce biti najbolji igrac ovog kola.
Je'l to sada Bozo Susec ne zna?jeza u ledja wrote:Mah...prvo, igrali su protiv jedne od najboljih odbrana u evropi.
Drugo, htjeli mi to priznati ili ne, Dzeko nije Higuain. On ce rijetko napraviti ono sto je Higuain danas. Ali u petercu je kiler kao rijetko ko. Tako da, da, ako nema upotrebljivih lopti, nece moci puno napraviti.
Da se ne krece pa da kazes hajde, do njega je. Ali on je ove sezone zvijer sto se tice pokrivanja terena, otvaranja, gradjenja igre od pozadi. Tako da ne mislim da je do toga.
Danas onaj komentator (BeIN) svrsava na Mandzukica. I proslo kolo je. Mislim ok frajer se trudi stvarno zadnjih par sedmica. Ali ono, daleko je od Dzeke trenutno.
Higuain on the other hand....
Usput, ko kae da vrhunska ekipa ne moze igrati uspjesno sa dva klasicna centarfora?
Napisao da je imao sjajnih i loših momenata i zato je solidan prosjek. U prvom imao par šuteva, par losih dobacivanja, a u drugom odličan na sredini sa slabim driblanjem. A onda se uspostavilo da mrzim Bosnu. Prema tome od sada je uvijek najbolji.jeza u ledja wrote:Ne kontam cemu sarkazam? Prosle sedmice si napisao da je bio prosjek, a bio je fantastican. Danas je bio prosjek. Nista bolji/losiji od ostatka ekipe.Jack Be Nimble wrote:Najbolji veceras. Sigurno ce biti najbolji igrac ovog kola.
haha, ma nisam ti ja od tih. ja sam ga kritikovao sto puta.Jack Be Nimble wrote:Napisao da je imao sjajnih i loših momenata i zato je solidan prosjek. U prvom imao par šuteva, par losih dobacivanja, a u drugom odličan na sredini sa slabim driblanjem. A onda se uspostavilo da mrzim Bosnu. Prema tome od sada je uvijek najbolji.jeza u ledja wrote:Ne kontam cemu sarkazam? Prosle sedmice si napisao da je bio prosjek, a bio je fantastican. Danas je bio prosjek. Nista bolji/losiji od ostatka ekipe.Jack Be Nimble wrote:Najbolji veceras. Sigurno ce biti najbolji igrac ovog kola.
Iz koje zemlje je ovaj Chievo?Dr. Kuca wrote:Moze zabit krotoneu i peskari
Sta je sve promasio veceras za ne povjerovat a ova golman mamu mu nije u cjeloj ovoj godini odbranio sta je njemu veceras.Logovan wrote:Evo gola. Našao se na pravom mjestu.![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko ... /161222136