Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Inter1908

#39851 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Inter1908 »

stanard pola kosa :run:
Image
Image
PriNc_ba

#39852 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

preskocio sam samo sinoc sarlota memfis... i odigram sve po kvotama tekme i gledam nesto i reko mora jedna makar da ne bude po kvoti i stavim na njujorka dvicu i naravno samo njih padnem :D

najzaljivije mi je sto sam spremio dobitni i odigrao sve i otisao do kladionice uplatio na racun i vratio se i skontao da igra barcelona i dodao ih... i to dodjem ovde na forum prije uplate i vidim da igra i barca hahahahah i dodam barcu inace bih sigurno samo kliknuo uplati i cao :D

steta sto nema danas ovog izvlacenja grupa za evropsko :D da se baci jedno cvaja na gluposti hahahaha

evo mog jednog ludog pokusaja za danas po osjecaju :)

Image
PriNc_ba

#39853 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

bryan bryan 1 1,2 - ne treba se puno nista objasnjavati.

nadal hendikep 3,5 1 1,35 - rafa ga uvijek razmontira a ukrajinac nije nikada osvojio vise od 7 gemova a u ovom hendikepu moze osvojiti 8 gemova cak pod uslovom da rezultat bude 2 0 u setovima za rafu. sinoc je rafa malo opustenije igrao cisto da bi mozda povecao malo kvotu na sebi u finalu. sumnjam da ce dolgopolov moci nesto vise od 8 gemova na ovom mecu ;) izvjesni su i ostali hendikepi ali eto ovaj je kao sigurica mrtva :D

kolding 1 1,2 (rukomet) - iskreno ne znam zasto je "ovolika" kvota na koldingu... treba im ova pobjeda da budu drugi sigurno a igraju protiv ekipe koja je u gostima imala samo jedan gutav poraz i to protiv porta koji je uz njih najlosiji u ovoj grupi.

kanada svedska 1x superponuda 1,4 ( hokej ) - ovo je po osjecaju i to je to :) nadam se samo da ce proci :)

porto estoril 1 1,4 - gutave su im tekme inace ali mislim da porto nema pravo na kiks a pogotovo ne kuci. mislim da ce ovo ici pm1 ali eto neka "sigurica" je 1 :)

grashopers basel 2+ 1,2 - idem na sigurno :) godinama su lagano isli 3+ glatko ali eto zadnje 2 sezone su im ipak malo gutavije tekme. ocekujem danas iskreno 4+ ali da se ne bi kose cupale neka to bude sigurica i cao :)

ajax alkmar 1 1,4 ili ono sto cu ja vjerovatnije odigrati je 3+ 1,5 :) zadnjih 9 tekmi njihovih 7 je islo 4+, jedna je isla 3+ i jedna ispod tako da...

heverlee - cl.brugge pm1 5,73 ili pm3 2,03 - jedan malo rizicniji za neke listice s vecim kvotama ... dobijaju ih kod kuce u 2 navrata kakva god da je situacija na tabeli. a danas pogotovo moraju dobiti jer im gori pod nogama i u zoni su ispadanja. ako dobiju mogu izaci ili eventualno se dobro pribliziti opstanku 3 kola prije kraja. dok brizu ne igra veliki znacaj ako izgube jer mislim da ce ipak uz povoljniji raspored zavrsiti na kraju drugi i krenuti s te pozicije u play off.

viteze valvijk 3+ 1,45 - nadam se glatkom prolazu ovde s obzirom na tradiciju :)

lil daje gol 1,25 - samo jednom u zadnjih 13 godina nisu na svom terenu zabili gol lyonu i to je to. ocekujem minimalno jedan gol u mrezi lyona aBd :D

psg 2 1,6 superponuda - vjerovatno ce dosta raje bjezati danas od ovog para. ali zahuktali su se, monako je prisao samo na 2 boda, zadnjih 9 tekmi 9 pobjeda protiv tuluza od cega samo 2 su bile 1 razlike i to je to... ne znam sta bi se moglo desiti da kiksaju.

eto to je to otprilike sto ce meni uci u razmatranje za glavni listic danas ;) sretno :)

ko hoce moze probati mozda i x2 hendikep na granadu protiv valencije 1,5 ;)
BlueBlood

#39854 Re: Kladionica - vol. 2

Post by BlueBlood »

hodža wrote:
eeee moj Edine..pa Saša Matić bi ga dao :roll:
Image
noviclan

#39855 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

PriNc_ba sta je ovo sa premierom Zeljkovicem nema vise u ponudi J2 ili je to trenutacno ima li kakvih naznaka i uvodjenja u maxbetu ovih J2, CK2 ... :bih:
Inter1908

#39856 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Inter1908 »

mozeli li se desiti ova sranja na ovoj tekmi :D
Image
noviclan

#39857 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

PriNc_ba wrote:bryan bryan 1 1,2 - ne treba se puno nista objasnjavati.

nadal hendikep 3,5 1 1,35 - rafa ga uvijek razmontira a ukrajinac nije nikada osvojio vise od 7 gemova a u ovom hendikepu moze osvojiti 8 gemova cak pod uslovom da rezultat bude 2 0 u setovima za rafu. sinoc je rafa malo opustenije igrao cisto da bi mozda povecao malo kvotu na sebi u finalu. sumnjam da ce dolgopolov moci nesto vise od 8 gemova na ovom mecu ;) izvjesni su i ostali hendikepi ali eto ovaj je kao sigurica mrtva :D
hehe

http://postimg.org/image/42otlt1n3/
noviclan

#39858 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

Inter1908 wrote:mozeli li se desiti ova sranja na ovoj tekmi :D
Image
trazili ste rat, dobili ste rat :lol:

Image
duminjo

#39859 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Pa mame im ga, danas svi dva razlike uzimaju :lol:
KPNCTNJAH

#39860 Re: Kladionica - vol. 2

Post by KPNCTNJAH »

Inter mocni.. nema nista bolje nego kad te obori tim koji gotivis.. jos svima govorim da ih ne stavljaju na listice :mrgreen:
u 90. minuti pogode precku...

Image
Ljakan

#39861 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Ljakan »

Premijer izgleda zeli da krene ko derby u propast.
ionako losu ponudu krasi jedan novitet a to je da danas nije bilo u ponudi da ce bit penal na utakmicama gdje se prije moglo igrati. :-)
vejza00

#39862 Re: Kladionica - vol. 2

Post by vejza00 »

imal sta za NBA veceras, da se malo popravimo, sto smo izgubili za vikend :D
phillie

#39863 Re: Kladionica - vol. 2

Post by phillie »

Ono kad stavis Ibaku na over a Grifina i Duranta na under...inace ne znam dal sam Duranta u zivotu igrao, al eto, nadje on put da mi sjebe listic...
ejex

#39864 Re: Kladionica - vol. 2

Post by ejex »

duminjo

#39865 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Da ce klix nastavit srat, kvota 1.25
PriNc_ba

#39866 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

phillie wrote:Ono kad stavis Ibaku na over a Grifina i Duranta na under...inace ne znam dal sam Duranta u zivotu igrao, al eto, nadje on put da mi sjebe listic...

cuj nadje on put da te sjebe :lol: pa smijesna granica postavljena samo zbog povratka westbrooka samo sto povratnik nije uzimao suteve niti je predvidjen da igra puno ovu tekmu. a durant ne znam jel par tekmi samo otisao ispod 30 poena tako da je jbg smijesno i pomisliti igrati doktora ispod pa koliko god da mu stave granicu. po meni jedini u ligi igrac kojeg se samo moze igrati over ukoliko je u razmatranju uopste... bolje ga ne igrati nego igrati under.

wade i bosh i boozer po meni overi ;) nema ni dzeme tako da ...
PriNc_ba

#39867 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

hajmo porto ! hajmo riera ! :bih: :bih: :bih: :bih:

jebem li vam mamu portugalsku ! ! ! jednom u sezoni vas odigram i padnem :lol: a i estoril ccc prvi sut iz penala po golu i gol naravno :D i jos crveni ono da izgubim svu nadu :D steta...
sreca odvojih dnevne i nocne parove pa sam uzeo pare i onda ulozio neki ostatak na nadala hendikep, oklahoma preko 210, bryan bryan i eto porto .... otac ih jebo sve redom :D

a ovaj martinez ni prazan gol ne moze pogoditi mamu mu jebem...

edit: jebo ekipu gdje igraci tolike milione primaju i treniraju kosarku citav zivot i onda 6 i po minuta kosa ne mogu da zabiju hahahahaah :lol: futavi cikago :D
duminjo

#39868 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Mirza 8.5 dvica :oops:
shalla

#39869 Re: Kladionica - vol. 2

Post by shalla »

Jebem ti Portovu majku kroz majku, pogodim valenciju, lazio, newcastle, ajax i bilbao i padnem na ciganima i bye bye 73 eura... Jos citam danas princa sta je napisao za taj par i neckam se i kontam ma porto je porto odoh ga dodati... Naravno, od svih parova na njima bila najmanja kvota...

Sent from my HTC One
vejza00

#39870 Re: Kladionica - vol. 2

Post by vejza00 »

ja sam davno rekao porto na moj tiket vise nikad, smradovi, kvota nikakva a sanse da ce nesto namjestiti i sjebat me velike, zato sto dalje od njih :run:
iamseeme

#39871 Re: Kladionica - vol. 2

Post by iamseeme »

Image

Kako sam ovaj listić sretno prošao :roll:

Lilleu u 93' poništen gol, Mlada Boleslav u 90. izjednačila, kao i Brondby. Svašta :D
vejza00

#39872 Re: Kladionica - vol. 2

Post by vejza00 »

svaka cast :thumbup:
PriNc_ba

#39873 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

PriNc_ba wrote:bryan bryan 1 1,2 - ne treba se puno nista objasnjavati.

kolding 1 1,2 (rukomet) - iskreno ne znam zasto je "ovolika" kvota na koldingu... treba im ova pobjeda da budu drugi sigurno a igraju protiv ekipe koja je u gostima imala samo jedan gutav poraz i to protiv porta koji je uz njih najlosiji u ovoj grupi.

kanada svedska 1x superponuda 1,4 ( hokej ) - ovo je po osjecaju i to je to :) nadam se samo da ce proci :)

porto estoril 1 1,4 - gutave su im tekme inace ali mislim da porto nema pravo na kiks a pogotovo ne kuci. mislim da ce ovo ici pm1 ali eto neka "sigurica" je 1 :)

grashopers basel 2+ 1,2 - idem na sigurno :) godinama su lagano isli 3+ glatko ali eto zadnje 2 sezone su im ipak malo gutavije tekme. ocekujem danas iskreno 4+ ali da se ne bi kose cupale neka to bude sigurica i cao :)

ajax alkmar 1 1,4 ili ono sto cu ja vjerovatnije odigrati je 3+ 1,5 :) zadnjih 9 tekmi njihovih 7 je islo 4+, jedna je isla 3+ i jedna ispod tako da...

heverlee - cl.brugge pm1 5,73 ili pm3 2,03 - jedan malo rizicniji za neke listice s vecim kvotama ... dobijaju ih kod kuce u 2 navrata kakva god da je situacija na tabeli. a danas pogotovo moraju dobiti jer im gori pod nogama i u zoni su ispadanja. ako dobiju mogu izaci ili eventualno se dobro pribliziti opstanku 3 kola prije kraja. dok brizu ne igra veliki znacaj ako izgube jer mislim da ce ipak uz povoljniji raspored zavrsiti na kraju drugi i krenuti s te pozicije u play off.

viteze valvijk 3+ 1,45 - nadam se glatkom prolazu ovde s obzirom na tradiciju :)

lil daje gol 1,25 - samo jednom u zadnjih 13 godina nisu na svom terenu zabili gol lyonu i to je to. ocekujem minimalno jedan gol u mrezi lyona aBd :D

psg 2 1,6 superponuda - vjerovatno ce dosta raje bjezati danas od ovog para. ali zahuktali su se, monako je prisao samo na 2 boda, zadnjih 9 tekmi 9 pobjeda protiv tuluza od cega samo 2 su bile 1 razlike i to je to... ne znam sta bi se moglo desiti da kiksaju.

eto to je to otprilike sto ce meni uci u razmatranje za glavni listic danas ;) sretno :)

ko hoce moze probati mozda i x2 hendikep na granadu protiv valencije 1,5 ;)
danas ipak nisam dodavao nista kao jucer barcelonu na vec predlozeno :) i probrao fino i izbacio uljeze u prvom naletu :D steta za porto jebeni... a kraford se raspucao i tu nije bilo spasa... ima jos 5-6 listica po markicu sto sam se isfulao ko u filmovima. jedan jed obar bio pm1 na osasunu s crvenim i rierom ali jbg :) solidan vikend sa nesto malo u plusu u odnosu na koliko sam ulozio. boozer ce me izjebati na ovom nba listicu za 30 sto sam mislio da cu uloziti na ostatak nba al jebaji ga :) taman mirnije da se spava :)
Image
vejza00

#39874 Re: Kladionica - vol. 2

Post by vejza00 »

mogu samo reci mrtvi bullsi :oops: , pa ovaj hinrich nije ni sjena onog igraca koji je nekad igrao cak i za reprezentaciju SAD-a
El_Capitan

#39875 Re: Kladionica - vol. 2

Post by El_Capitan »

Pozdrav raja. Jel može neko da mi kaže da li postoji kladionica Millennium blizu BBI ili skenderije, osim one gore u staklenom gradu? Hvala :)
Post Reply