Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

hodža wrote:
eeee moj Edine..pa Saša Matić bi ga dao![]()

hehePriNc_ba wrote:bryan bryan 1 1,2 - ne treba se puno nista objasnjavati.
nadal hendikep 3,5 1 1,35 - rafa ga uvijek razmontira a ukrajinac nije nikada osvojio vise od 7 gemova a u ovom hendikepu moze osvojiti 8 gemova cak pod uslovom da rezultat bude 2 0 u setovima za rafu. sinoc je rafa malo opustenije igrao cisto da bi mozda povecao malo kvotu na sebi u finalu. sumnjam da ce dolgopolov moci nesto vise od 8 gemova na ovom mecuizvjesni su i ostali hendikepi ali eto ovaj je kao sigurica mrtva

phillie wrote:Ono kad stavis Ibaku na over a Grifina i Duranta na under...inace ne znam dal sam Duranta u zivotu igrao, al eto, nadje on put da mi sjebe listic...

danas ipak nisam dodavao nista kao jucer barcelonu na vec predlozenoPriNc_ba wrote:bryan bryan 1 1,2 - ne treba se puno nista objasnjavati.
nadal hendikep 3,5 1 1,35 - rafa ga uvijek razmontira a ukrajinac nije nikada osvojio vise od 7 gemova a u ovom hendikepu moze osvojiti 8 gemova cak pod uslovom da rezultat bude 2 0 u setovima za rafu. sinoc je rafa malo opustenije igrao cisto da bi mozda povecao malo kvotu na sebi u finalu. sumnjam da ce dolgopolov moci nesto vise od 8 gemova na ovom mecuizvjesni su i ostali hendikepi ali eto ovaj je kao sigurica mrtva
kolding 1 1,2 (rukomet) - iskreno ne znam zasto je "ovolika" kvota na koldingu... treba im ova pobjeda da budu drugi sigurno a igraju protiv ekipe koja je u gostima imala samo jedan gutav poraz i to protiv porta koji je uz njih najlosiji u ovoj grupi.
kanada svedska 1x superponuda 1,4 ( hokej ) - ovo je po osjecaju i to je tonadam se samo da ce proci
porto estoril 1 1,4 - gutave su im tekme inace ali mislim da porto nema pravo na kiks a pogotovo ne kuci. mislim da ce ovo ici pm1 ali eto neka "sigurica" je 1
grashopers basel 2+ 1,2 - idem na sigurnogodinama su lagano isli 3+ glatko ali eto zadnje 2 sezone su im ipak malo gutavije tekme. ocekujem danas iskreno 4+ ali da se ne bi kose cupale neka to bude sigurica i cao
ajax alkmar 1 1,4 ili ono sto cu ja vjerovatnije odigrati je 3+ 1,5zadnjih 9 tekmi njihovih 7 je islo 4+, jedna je isla 3+ i jedna ispod tako da...
heverlee - cl.brugge pm1 5,73 ili pm3 2,03 - jedan malo rizicniji za neke listice s vecim kvotama ... dobijaju ih kod kuce u 2 navrata kakva god da je situacija na tabeli. a danas pogotovo moraju dobiti jer im gori pod nogama i u zoni su ispadanja. ako dobiju mogu izaci ili eventualno se dobro pribliziti opstanku 3 kola prije kraja. dok brizu ne igra veliki znacaj ako izgube jer mislim da ce ipak uz povoljniji raspored zavrsiti na kraju drugi i krenuti s te pozicije u play off.
viteze valvijk 3+ 1,45 - nadam se glatkom prolazu ovde s obzirom na tradiciju
lil daje gol 1,25 - samo jednom u zadnjih 13 godina nisu na svom terenu zabili gol lyonu i to je to. ocekujem minimalno jedan gol u mrezi lyona aBd
psg 2 1,6 superponuda - vjerovatno ce dosta raje bjezati danas od ovog para. ali zahuktali su se, monako je prisao samo na 2 boda, zadnjih 9 tekmi 9 pobjeda protiv tuluza od cega samo 2 su bile 1 razlike i to je to... ne znam sta bi se moglo desiti da kiksaju.
eto to je to otprilike sto ce meni uci u razmatranje za glavni listic danassretno
ko hoce moze probati mozda i x2 hendikep na granadu protiv valencije 1,5