Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
todd_smith

#39851 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Vidim i north se nalozio, pa samo cekam da krenem sa pesimizmom :lol:
Logovan

#39852 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Vidi one dvojice gore što se hvale da znaju ime mogućih trenera s kojim bi mogli biti zadovoljni. :D

Da kažem odmah... Ne govorite ništa da ne ureknete.
north

#39853 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Logovan wrote:Vidi one dvojice gore što se hvale da znaju ime mogućih trenera s kojim bi mogli biti zadovoljni. :D

Da kažem odmah... Ne govorite ništa da ne ureknete.
Pročitaj još jednom, gdje napisah da znam nešto, samo sam spomenuo da sam načuo nakon što me je libero direktno pitao, ne bi ni to napisao.... niko nije napisao da se nešto zna... mahala je toliko puta zakazala tako da nije nemoguće da na kraju bude "tresla se gora...." :oops:
Zavatoni

#39854 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Zavatoni »

Handzica i Jevtica treba forsirati...na smjenu...ima kreativnosti u njima.
Zahvaliti se Vusljaninu, Bisicu, Karicu i Brzom.
Obavezno zadrzati Komu, jer lik je ubjedljivo najjaci napadac lige...dati mu pare...od ovih igraca kojim se zahvalimo na saradnji.
Bilbija da zaigra...
Ne treba dovoditi nikog posebno...mozda par mladih reprezentativaca...krila i bekovi.
I dobar trener...tipa Pliseka....okrenuti na 4-4-2...dici im samopuzdanje...uvesti disciplinu...izgraditi tim...
Bice ovo OK na proljece.
Ja sam optimista...nepopravljivi.:mrgreen:
The 51st State

#39855 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

ako prodje sve sa tanom kako treba, drugi dio sezone bi mogao biti puka formalnost 8) .
Logovan

#39856 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

north wrote: Pročitaj još jednom, gdje napisah da znam nešto, samo sam spomenuo da sam načuo nakon što me je libero direktno pitao, ne bi ni to napisao.... niko nije napisao da se nešto zna... mahala je toliko puta zakazala tako da nije nemoguće da na kraju bude "tresla se gora...." :oops:
Ma znam nego našalio se malo. :D
The 51st State wrote:ako prodje sve sa tanom kako treba, drugi dio sezone bi mogao biti puka formalnost 8) .
Ako Bog da proći će sve kako treba. :izet:
Dr. Kuca

#39857 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Ma ostaje Husref vjerovatno. Cujem da se dostavio vec spisak pojacanja i onih koji nisu zadovoljili.
Mračajski proto

#39858 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Mračajski proto »

Samo da je Komazeca zadržati, a Osmanagića i Brzog prije početka drugog dijela sezone zamotati u cvaju i otisnuti niz livadu. Jevtić nije loš, vidi se da zna igrati, što važi i za Travančića - lopta mu se lijepi za nogu, samo što on ne zna kad treba prestati i nerijetko upropasti solidne prilike bespotrebnim driblingom, po tome je sličan Suljiću. Izgleda da smo osuđeni da stalno ove lude igrače dovodimo pameti i da ih mi ohavizamo prije nego odu. Husejinović, Suljić, sad i Travančić. :D Dva boda zaostatka za prvim timom na tabeli nisu previše, možemo mi to nulirati ako Bilbija bude pravi, te ako dovedemo dobrog desnog beka i ako Komazec ostane na Koševu. Uz navedena pojačanja nam je potreban neko dobar u veznom redu. Mi dok sačekamo Hameta i njegov povratak, proći će dva-tri bajrama. Ponovo prva utakmica u Zenici i ponovo prilika za invaziju. :D

P. S.

Onaj sudija isti Šeki Bihorac.
pink floydd

#39859 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pink floydd »

Znate li vi šta o ovome :D

Code: Select all

http://www.sport.ba/fudbal/robert-jarni-bice-novi-trener-fk-sarajevo/
tataćusak

#39860 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

pink floydd wrote:Znate li vi šta o ovome :D

Code: Select all

http://www.sport.ba/fudbal/robert-jarni-bice-novi-trener-fk-sarajevo/
Koga je on trenirao ranije??
Mračajski proto

#39861 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Mračajski proto »

Mlade Hajdukovce. Bravo za potez, ublehaši. :oops:
Dr. Kuca

#39862 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Jarni nigdje nije vodio duze od 3 kola :lol: :lol:
Logovan

#39863 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Mračajski proto wrote:Mlade Hajdukovce. Bravo za potez, ublehaši. :oops:
Hajmo sačekati da vidimo ko će nas voditi na proljeće pa ćemo onda kritikovati, pljuvati, hvaliti.
pink floydd

#39864 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by pink floydd »

samo na jednom portalu sam do sad vidio to, sa linka sto sam stavio. Ne vjerujem ni ja.
Kemal Malovčić

#39865 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kemal Malovčić »

Za Jarnija sam i ja čuo da se priča. Osim njega, priča se o Robertu Prosinečkom, Radetu Vešoviću i Ivi Ištuku. Za sada. To naravno ako Musemiću ljekari kažu da nije preporučljivo da nastavi sa treniranjem. Pa čak i da mu to kažu, nije sigurno da će Musemić pristati.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#39866 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Husref više nije trener FK Sarajevo.
tataćusak

#39867 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

Kemal Malovčić wrote:Za Jarnija sam i ja čuo da se priča. Osim njega, priča se o Robertu Prosinečkom, Radetu Vešoviću i Ivi Ištuku. Za sada. To naravno ako Musemiću ljekari kažu da nije preporučljivo da nastavi sa treniranjem. Pa čak i da mu to kažu, nije sigurno da će Musemić pristati.
Ne mogu Jarni i ovi ostali u isti izbor ni u istu rečenicu nikako. Ovi ostali bi donekle i bili ozbiljni kandidati ali ovaj.........
armin071

#39868 Re: AW: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Woole Triwunovich wrote:Husref više nije trener FK Sarajevo.
E sad će da nam svane. Konačno je otišao najveći problem Sarajeva. Sad će Karić da počne zabijati, vezni red igrati tika-taka, navijači prestati da pale baklje i ulijecu na teren, igrači naučiti da primaju loptu, Bandović će naučiti da izbija loptu i Sarajevo će opet da se vrati na šampionske staze.... bla bla bla

Gesendet von meinem HTC One X+ mit Tapatalk
omega369

#39869 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

pa trenutno je bio jedan od vecih problema i ne znam sto se cudite?! Sarajevo mora ici naprijed a ne vracati se unazad. taman da promjenimo jos 150 trenera mora se ici naprijed. husrefu probati naci neko drugo mjesto ako postoji tkavo mjesto koje odgovara njegovim kvalifikacijama i ako se moze uklopiti. ako ne, neka ide covjek u penziju. sa ovim oboljenjem koje ima on vec sutra moze imati invalidsku penziju i rahat uzivati u zivotu
Dr. Kuca

#39870 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Cuj bio problem? Problem ste vi gospodo, niste u stanju ekipi obezbjediti da trenira na istom terenu svaki dan, da ostane ista ekipa godinu dana, da ekipa ima istu opremu, da ima zastitu na terenu i u savezu. Da ne pricam dalje. Al kako ocekivat napredak? Predsjednik kluba nema za kilfe, direktor Selimovic dojucerasnji voditelj jos manje, Sportski direktor seljacic, tapkaros, ublehas, kockar, kriminalac. Nacinili ste menadjersku agenciju od kluba!
alchak.ba

#39871 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by alchak.ba »

Dr. Kuca wrote:Cuj bio problem? Problem ste vi gospodo, niste u stanju ekipi obezbjediti da trenira na istom terenu svaki dan, da ostane ista ekipa godinu dana, da ekipa ima istu opremu, da ima zastitu na terenu i u savezu. Da ne pricam dalje. Al kako ocekivat napredak? Predsjednik kluba nema za kilfe, direktor Selimovic dojucerasnji voditelj jos manje, Sportski direktor seljacic, tapkaros, ublehas, kockar, kriminalac. Nacinili ste menadjersku agenciju od kluba!
Husref je birao gdje zeli da trenira, a obzirom da mu je stan na Ciglanama stalno je trazio da se trenira na pomocnom na Kosevu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#39872 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Bit će onda da su mu i Vojkovići blizu, znam da meni nisu.
omega369

#39873 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Dr. Kuca wrote:Cuj bio problem? Problem ste vi gospodo, niste u stanju ekipi obezbjediti da trenira na istom terenu svaki dan, da ostane ista ekipa godinu dana, da ekipa ima istu opremu, da ima zastitu na terenu i u savezu. Da ne pricam dalje. Al kako ocekivat napredak? Predsjednik kluba nema za kilfe, direktor Selimovic dojucerasnji voditelj jos manje, Sportski direktor seljacic, tapkaros, ublehas, kockar, kriminalac. Nacinili ste menadjersku agenciju od kluba!
Tako je! I sta vasa klika onda radi sa takvim ljudima?? pa budite ljudi jednom u zivotu pa se svi pokupite, nadjite sebi klub gdje cete sve vase 'ideje' i 'zamisli' sprovesti u djelo i pokazite tako svima da vi fakat znate a oni ne znaju

ovako samo mahalate bez veze
alchak.ba

#39874 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by alchak.ba »

Woole Triwunovich wrote:Bit će onda da su mu i Vojkovići blizu, znam da meni nisu.
Kapitenu, stalno je trazio na umjetnoj da se trenira....
Dr. Kuca

#39875 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

I to nesto nenormalno jel? :lol: :lol: nije pobornik treninga na plastici.

Vako jedan dan kosevo glavni, drugi hrasnica, treci vojkovici, pa dodju na kosevu ipak ne moze ovdje hajmo u hrasnicu itd itd. Al neka, evo ode Husref, vidjecemo stretega jarnija. :thumbup:
Last edited by Dr. Kuca on 01/12/2013 14:31, edited 1 time in total.
Locked