Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mercedes je prvi što se tice interija luksuz klase auta. Audi A8 ima isti volan ko u A6. Platis preko 250.000 maraka za auto ko ima isti volan nize klase auta.
Mercedes jeste mozda ukupno gledano kralj te klase, ali meni audi ima bolji enterijer, pa cak i taj volan je mnogo ljepši i skladniji od mercedesovog, ali hajde, stvar ukusa, nekome je lexus najboljiđ
Mercedes je prvi što se tice interija luksuz klase auta. Audi A8 ima isti volan ko u A6. Platis preko 250.000 maraka za auto ko ima isti volan nize klase auta.
Sta god da izaberes, neces pogrijesiti... svabo je to. Neces naci azijske nakaze ili francuske kante medju elitom. Naravno, ja preferiram Audi zbog pripadnosti mojoj maticnoj marki, a i najljepsi mi ima interior od navedenih. Pogotovo 2020 verzija... svrsavanje zagarantovano. Niko se ne moze takmiciti s Audijem u interior dizajnu, pogotovo ovogodisnji modeli.
Entropio wrote: ↑24/05/2020 13:10
Sta god da izaberes, neces pogrijesiti... svabo je to. Neces naci azijske nakaze ili francuske kante medju elitom. Naravno, ja preferiram Audi zbog pripadnosti mojoj maticnoj marki, a i najljepsi mi ima interior od navedenih. Pogotovo 2020 verzija... svrsavanje zagarantovano. Niko se ne moze takmiciti s Audijem u interior dizajnu, pogotovo ovogodisnji modeli.
Kakav Audi, Audi nije pravi premium. Opel je bio premium nekih 50 godina prije Audija.
Moze li neko naci vise informacija o ovim monstrumima LCC-1 i TC-497?
Uglavnom americka vojska ih je koristila za infrastrukturne projekte tokom Hladnog Rata za izgradnju baza u zabacenim lokacijama.