Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#39801 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne treba nama neki strucnjak brate, nije ovo liga puna tehnicara i genijalaca sa loptom.
Trebaju samo 3 uslova i nista vise:
1. neko sa celicnom pesnicom
2. neko sa odlicnom radnom etikom
2. neko sa punom podrskom Uprave
- Kemal Malovčić
#39802 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sretna hanuka braći sa tribine istok. 
-
Objektivni navijac
#39803 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaci promijenili smo igrace,promijenili smo trenere,ostalo je jos da promijenimo upravu.pozegina wrote:Ma mislim, nema igre bez dobrog trenera.
Promijenili smo 100 igrača, nešto manje trenera u par godina, a nikad ubost. Od onoga s kapom, (jel Hadžiahmetović?) mi nismo imali trenera kako treba. Otjerali Jovića zbog gluposti kojih je Husref imo stotinu.
Džaba igrači, klup, fan šop, memorandumi sranja. Nema trenera.
Realno ovaj srbijanski i crnogorski igracki otpad koji uprava dovodi kao 'fantasticna ' pojacanje nisu igraca sreli ni u putu.na stranu to da ostaju u prosjeku 3-6 mjeseci. Ti igraci su samo jedna od ubleha ,poput ostaloga 'rada ' uprave i 'dovodjenja
' sponzora.
Pa jbt ,manje je vremena trebalo Arapima da zavrse posao sa Air Srbija,dovedu avione i kesiraju milijarde $ ,nego sto treba Dini Ublehi da sklopi 'sponzorstvo' sa onim kineskim lopingerom Tanom oko pisljivih ( u danasnjem fudbalu sigurno pisljivh ) 2-3 miliona necega.
- limeni
#39804 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
hoce li za mec protiv rudara sjever i istok biti otvoreni?
- omega369
#39805 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jedina ubleha, i to konstantna, si ti. tvoji muco i mesar su imali priliku da kesiraju milione i milijarde, poklope lovom klub i naprave taj dugo zeljeni iskorak. ali, na kraju su se ipak ogranicili smo na investiciju u mahunastom povrcu tipa grah, grasak....Objektivni navijac wrote:Znaci promijenili smo igrace,promijenili smo trenere,ostalo je jos da promijenimo upravu.pozegina wrote:Ma mislim, nema igre bez dobrog trenera.
Promijenili smo 100 igrača, nešto manje trenera u par godina, a nikad ubost. Od onoga s kapom, (jel Hadžiahmetović?) mi nismo imali trenera kako treba. Otjerali Jovića zbog gluposti kojih je Husref imo stotinu.
Džaba igrači, klup, fan šop, memorandumi sranja. Nema trenera.![]()
Otkako je ova uprava na celu,nama sretan dan nije svanuo
![]()
![]()
Realno ovaj srbijanski i crnogorski igracki otpad koji uprava dovodi kao 'fantasticna ' pojacanje nisu igraca sreli ni u putu.na stranu to da ostaju u prosjeku 3-6 mjeseci. Ti igraci su samo jedna od ubleha ,poput ostaloga 'rada ' uprave i 'dovodjenja
' sponzora.
Pa jbt ,manje je vremena trebalo Arapima da zavrse posao sa Air Srbija,dovedu avione i kesiraju milijarde $ ,nego sto treba Dini Ublehi da sklopi 'sponzorstvo' sa onim kineskim lopingerom Tanom oko pisljivih ( u danasnjem fudbalu sigurno pisljivh ) 2-3 miliona necega.
zato odskakutaj i nijedne
- Cossack
#39806 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
"Na klupi neće biti ni Musemića, no pored svih problema, favoriti smo i želimo se od naših navijača oprostiti pobjedom. Leotar je fenjeraš, iako možda i ne zaslužuje da bude na začelju tabele i moramo biti ozbiljni od prve minute. Ukoliko Komazec ne bude spreman, Plakalo će najvjerovatnije igrati od prve minute", dodao je Oruč.
Ja bih momku svakao dao šansu... Ako fenjeraša kući ne možemo dobiti neka se onda sami raspuste.
Ja bih momku svakao dao šansu... Ako fenjeraša kući ne možemo dobiti neka se onda sami raspuste.
- Mračajski proto
#39807 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hvala Bogu!
"Prijatelju Musemiću, ne daj se“
Đurovski kaže da i danas u svim zemljama bivše Jugoslavije ima puno prijatelja iz igračkih dana.
"Sa Bosancima sam se uvijek volio družiti. Odličan narod. Ljudi prijatni i dobri, mentalitetom veoma slični Makedoncima. U BiH ima puno meni dragih ljudi poput Safeta Sušića, Mirsada Baljića, Predraga Pašića, Mehmeda Baždarevića, Faruka Hadžibegića, Husrefa Musemića, itd… Čuo sam da je Musemić opet bio u bolnici. Ovom prilikom i javno mu želim dati podršku. Prijatelju Husrefe Musemiću, ne daj se! Uz tebe sam“, rekao je Boško Đurovski .
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#39808 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako mislis na Leotar, samo ce te dvije tribine raditi.limeni wrote:hoce li za mec protiv rudara sjever i istok biti otvoreni?
Code: Select all
Sarajevo i Leotar igraju u u subotu sa početkom u 17h na stadionu Asim Ferhatović-Hase. Cijene ulaznica iznose: Tribina "Sjever" - Vedran Puljić - 5 KM, Tribina Istok - 7 KM.- limeni
#39809 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
hvala!Pitar sa Kariba wrote:Ako mislis na Leotar, samo ce te dvije tribine raditi.limeni wrote:hoce li za mec protiv rudara sjever i istok biti otvoreni?Code: Select all
Sarajevo i Leotar igraju u u subotu sa početkom u 17h na stadionu Asim Ferhatović-Hase. Cijene ulaznica iznose: Tribina "Sjever" - Vedran Puljić - 5 KM, Tribina Istok - 7 KM.
- KPNCTNJAH
#39810 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tribina zapad je zatvorena zbog moguceg prekida utakmice, koji se tokom sedmice dogovara putem internet foruma. Prekid je osmisljen ubacivanjem snjeznih predmeta u teren i gađanjem protivnickih igraca, kao i strucnog staba.
- Kemal Malovčić
#39811 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo će biti najsenzacionalniji kiks.
- mousstapha
#39812 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jezik pregrizo.Kemal Malovčić wrote:Ovo će biti najsenzacionalniji kiks.
- Logovan
#39813 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Malovčiću, ne pehiraj.

- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#39814 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Italijanski stručnjak dolazi na klupu Sarajeva?
Autor: Sport Centar
Datum: 2013-11-29 21:07:30
Jedno od najaktuelniji pitanja u našoj Premijer ligi je ''Ko će naslijediti Husrefa Musemića na klupi Sarajeva, ukoliko Šef struke tima sa Koševa napusti klupu?". Nakon što se spominjao Meho Kodro, italijanski mediji pišu da bi Bordo klub mogao preuzeti Simone Venturi.
Venturi je nakon završene igračke karijere, za vrijeme koje je bio poznat kao veliki borac, sjeo je na klupu omladinaca Livorna sa kojima je bilježio veoma dobre rezultate i našao se u bilježnici nekih većih klubova, piše Tuttomercato.
Prema pisanju Tuttomercata, Sarajevo je spremno ponuditi ugovor 42-godišnjem italijanskom stručnjaku. Šta će biti od ovoga, ostaje nam da vidimo.
- armin071
#39815 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mozda dodje u "paketu" sa Luca Tonijembordo gandalf wrote:
Jedno od najaktuelniji pitanja u našoj Premijer ligi je ''Ko će naslijediti Husrefa Musemića na klupi Sarajeva, ukoliko Šef struke tima sa Koševa napusti klupu?". Nakon što se spominjao Meho Kodro, italijanski mediji pišu da bi Bordo klub mogao preuzeti Simone Venturi.
Venturi je nakon završene igračke karijere, za vrijeme koje je bio poznat kao veliki borac, sjeo je na klupu omladinaca Livorna sa kojima je bilježio veoma dobre rezultate i našao se u bilježnici nekih većih klubova, piše Tuttomercato.
Prema pisanju Tuttomercata, Sarajevo je spremno ponuditi ugovor 42-godišnjem italijanskom stručnjaku. Šta će biti od ovoga, ostaje nam da vidimo.
- bordo gandalf
#39816 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A mozda i onaj brazilac konacno sleti zajedno sa njima 
- BegA_
- armin071
#39818 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iako si moderator molim te da budes malo precizniji. Ipak smo mi institucija oko koje se vrti(lo) vise brazilaca, tako da bi te ostatak bordo familije razumio budi malo precizniji.bordo gandalf wrote:A mozda i onaj brazilac konacno sleti zajedno sa njima
-
bordo_fan
#39819 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mala korekcija; riječ je o paragvajcu... seJoarmin071 wrote:Iako si moderator molim te da budes malo precizniji. Ipak smo mi institucija oko koje se vrti(lo) vise brazilaca, tako da bi te ostatak bordo familije razumio budi malo precizniji.bordo gandalf wrote:A mozda i onaj brazilac konacno sleti zajedno sa njima
- bordo gandalf
#39820 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U doba blekica cini mi se, iz Italije trebao da dođe, mi se nasukali na pricu ko kit na obalu,armin071 wrote:Iako si moderator molim te da budes malo precizniji. Ipak smo mi institucija oko koje se vrti(lo) vise brazilaca, tako da bi te ostatak bordo familije razumio budi malo precizniji.bordo gandalf wrote:A mozda i onaj brazilac konacno sleti zajedno sa njima
EDIT: jes' jes' paragvajac
-
Silent.Hunter
#39821 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zaboravio pasoš pa se vratio nazadbordo gandalf wrote:A mozda i onaj brazilac konacno sleti zajedno sa njima
Nego sutra svi na istok
-
north
#39822 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
[/quotebordo gandalf wrote:
Ko za Montiela, samo što ne sleti, isto je pisano po nekim portalima ili za Dupovca i Torino
Bilo bi dobro da uprava zaista razmišlja ozbiljno o nekome s vana, jer samo neko ko zna šta je rad, red i disciplina može napraviti nešto...nešto ko zna kako se radi s ekipom, šta su ozbiljni treninzi i kako se ekipa priprema za sezonu i utakmice....neko ko će naučiti naše primadone osnove fudbala: centaršut iz trka, centaršut iz kornera, smislene akcije, offside zamke napraviti i izbjegnuti iste i najvažnije fizička sprema gdje će igrati pucati od snage i u 90 minuti ko sumanuti napadati....jebo te, ja ne pamtim kad smo mi zadnji put dali gol u 90 minuti, na gostovanj gol u 90-oj koji je riješio utakmicu ne znam je li se to u zadnjih deset i više godina desilo...e kad to doživimo onda moćemo reći da imamo ozbiljnu ekipu, jer to nije samo do peha, nego što mi u 90-j ne možemo hodati a kamoli izvršiti dodatni presing i iz tog pritiska zabiti gol i riješiti utakmicu ni protiv Leotara, a kamoli protiv Zrinjskog, Lištice, Borca ili Želje....
- Kemal Malovčić
#39823 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Na kojem će se jeziku sporazumjeti?
- na italijanskom? - ne znaju naši
- na bošnjačkom? - ne zna Italijan a ne znaju ni naši
- na engleskom? - ne znaju naši, Italijan možda zna

- na italijanskom? - ne znaju naši
- na bošnjačkom? - ne zna Italijan a ne znaju ni naši
- na engleskom? - ne znaju naši, Italijan možda zna
- SmokingMan
#39824 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma naše igrače ne bi ni Kim Yong Sun natjerao da igraju,pa čak ni u radnim logorima.todd_smith wrote:Ne treba nama neki strucnjak brate, nije ovo liga puna tehnicara i genijalaca sa loptom.
- Kemal Malovčić
#39825 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kad nije mogo wenger, nemere ni staljin rahmetli da ustane iz groba.z1xter wrote:Ma naše igrače ne bi ni Kim Yong Sun natjerao da igraju,pa čak ni u radnim logorima.todd_smith wrote:Ne treba nama neki strucnjak brate, nije ovo liga puna tehnicara i genijalaca sa loptom.