Dešavanja u Srbiji

vatrogasac

#39801 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

Image
zavrzlama

#39802 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Stavio sam paralelu po tome sto i vi imate separatiste u sopstvenoj drzavi. Ali naravno onda se vadi kec iz rukava da ali to nije isto bla bla, kako nije objasni mi molim te...sta ovi su malo manje klali pa kao eto imaju više prava, pobunili se ljudi protiv drzave o čemu pričamo mi.

Pa za razliku od tebe ja nikakve frustracije nemam, tebi su puna usta zlih Srba, straha i paranoje,meni je opušteno ubijanje slobodnog vremena.
[/quote]

manji entitet u BIH je nastao genocidom i etnickim ciscenem drugih...Kosovo je nastalo etnickim ciscenjem i masovnim ubistvima abanaca od strane srbije na kosovu...
Ovo si preskocio :D

Pobunit se nije isto sto i napraviti genocid...
Young Erotica

#39803 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

@chomljo banuj me permanentno molim te.
sumirprimus

#39804 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sumirprimus »

Srbi su ponosan narod. Preponosan i nema boga da ce mirno gledat separaciju kosova.Cak sta vise mislim da ce se borit za njega.
The 51st State

#39805 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

Ako nije po nasem jebo I moral I zlocine I sta ti svijet govori..., Ludilo.
muha_sa

#39806 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Young Erotica wrote:@chomljo banuj me permanentno molim te.
kad usliši tvoju molbu odvoji malo vremena pa pogledaj ovo

славянин

#39807 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

sumirprimus wrote:Srbi su ponosan narod. Preponosan i nema boga da ce mirno gledat separaciju kosova.Cak sta vise mislim da ce se borit za njega.
Mislim da je to pogresno - a 1999 je to fino pokazala. Svi su preponosni dok ti ne krenu padati bombe od 2 tone a onda se pocne malo razmisljati o miru.
vatrogasac

#39808 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

sumirprimus wrote:Srbi su ponosan narod. Preponosan i nema boga da ce mirno gledat separaciju kosova.Cak sta vise mislim da ce se borit za njega.
Morat će se boriti pa opet bombardovanje NATO-a itd.
Albanski premijer je naglasio da će Kosovo od 1. janura 2019. imati svoju tranzitnu tačku u luci Durres (Drač), da će biti ukinut roming između dve zemlje, te da će na graničnom prelazu Morina biti zajednička kontrola, kako bi se osigurala sloboda kretanja.
The 51st State

#39809 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

Toliko ludi nisu, mada nikad se ne zna.
Maraschino

#39810 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Koje oni monstrume medju sobom imaju a neke cak i skrivaju.
Kantonalni sud u Bihaću Boru Kuburić i Radmilu Banjac proglasio krivima za mučenje i nečovječno postupanje prema bolničarki Ključko-sanske čete ABiH Karmen Kamenčić, koju su u junu 1992. na području Radića (općina Bosanska Krupa) zarobili pripadnici VRS-a.

Zarobljena ranjena bolničarka predata je pripadnicama “Fronta žena” pri Petrovačkoj brigadi VRS-a, u čijem sastavu su bile optužene. Njoj je naređeno da se svuče i puzi po zemlji, zbog čega je zadobila brojne posekotine. Kako je utvrdilo prvostepeno vijeće, bolničarku su udarale ljeskovim štapom, Kuburić joj je zarezala uho, a Banjac odrezala kosu i urezala krst na leđima. Prvostepenom presudom one su osudjene na po četiri godine zavora.

„Ja sam zadovoljan time što je sud donio osudjujuću presudu i proglasio krivim Radmilu Banjac i Boru Kuburić. To je za tužilaštvo najbitnije“, kazao je nakon izricanja prvostepene presude tužilac Nafiz Felić, zastupnik Tužilaštva USK.

Zarobljena bolničarka je kasnije ubijena, a kako se navodi u optužnici ubistvo je izvršio Veselko Đukić protiv kojeg je postupak obustavljen jer je u vrijeme izvršenja krivičnog djela bio maloljetan... No kantonalno tužilaštvo u Bihaću podiglo je optužnicu protiv još jednog suizvršioca, Ranke Tomić, zapovjednice Fronta žena Bosanski Petrovac.

„Obzirom da se optužena Tomić Ranka trenutno nalazi u beogradu i da posjeduje državljanstvo Srbije, vjerujem da će se ovaj postupak voditi pred pravosudnim organima Srbije“, kaže Adnan Tulić, portparol Tužilaštva USK.
sumirprimus

#39811 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sumirprimus »

славянин wrote:
Mislim da je to pogresno - a 1999 je to fino pokazala. Svi su preponosni dok ti ne krenu padati bombe od 2 tone a onda se pocne malo razmisljati o miru.
Maa nije to isto. Niau iate okolnosti sad ih ne bi niko bombardovo.Eto zivi bili pa vidjeli
muha_sa

#39812 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Maraschino wrote:
Koje oni monstrume medju sobom imaju a neke cak i skrivaju.
Kantonalni sud u Bihaću Boru Kuburić i Radmilu Banjac proglasio krivima za mučenje i nečovječno postupanje prema bolničarki Ključko-sanske čete ABiH Karmen Kamenčić, koju su u junu 1992. na području Radića (općina Bosanska Krupa) zarobili pripadnici VRS-a.

Zarobljena ranjena bolničarka predata je pripadnicama “Fronta žena” pri Petrovačkoj brigadi VRS-a, u čijem sastavu su bile optužene. Njoj je naređeno da se svuče i puzi po zemlji, zbog čega je zadobila brojne posekotine. Kako je utvrdilo prvostepeno vijeće, bolničarku su udarale ljeskovim štapom, Kuburić joj je zarezala uho, a Banjac odrezala kosu i urezala krst na leđima. Prvostepenom presudom one su osudjene na po četiri godine zavora.

„Ja sam zadovoljan time što je sud donio osudjujuću presudu i proglasio krivim Radmilu Banjac i Boru Kuburić. To je za tužilaštvo najbitnije“, kazao je nakon izricanja prvostepene presude tužilac Nafiz Felić, zastupnik Tužilaštva USK.

Zarobljena bolničarka je kasnije ubijena, a kako se navodi u optužnici ubistvo je izvršio Veselko Đukić protiv kojeg je postupak obustavljen jer je u vrijeme izvršenja krivičnog djela bio maloljetan... No kantonalno tužilaštvo u Bihaću podiglo je optužnicu protiv još jednog suizvršioca, Ranke Tomić, zapovjednice Fronta žena Bosanski Petrovac.

„Obzirom da se optužena Tomić Ranka trenutno nalazi u beogradu i da posjeduje državljanstvo Srbije, vjerujem da će se ovaj postupak voditi pred pravosudnim organima Srbije“, kaže Adnan Tulić, portparol Tužilaštva USK.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ranka-t ... /181126057

Ranka Tomić u Beogradu osuđena na pet godina zatvora za ratni zločin u BiH
AmiĐa_Idriz

#39813 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

vatrogasac wrote:Image
Pa šta je bre ovo, zar ovo nisu Laktaši :lol:
Maraschino

#39814 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote: Sad rs da krene da se odvoji cime bi vi krenuli cvećem ili tenkovima?
Naravno cvećem, da ponesu za Beograd. :autic:
славянин

#39815 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

AmiĐa_Idriz wrote:
Stani a pripadnici MUPa RS mogu da prate Dodika kroz federaciju i nose oruzije tj. Djeluju na prostoru federacije dok Dodik oce da otjera i SIPU iz RSa a da ne govorim o policiji iz FBiH koja ne smije primirisati tamo.
sumirprimus

#39816 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sumirprimus »

Maraschino wrote:
Young Erotica wrote: Sad rs da krene da se odvoji cime bi vi krenuli cvećem ili tenkovima?
Naravno cvećem, da ponesu za Beograd. :autic:
Srbiji je prioritet sad kosovo .
Mi smo neutralni.
Posmatramo ko UN
tvojkomsija

#39817 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by tvojkomsija »

Mene ne bi čudilo da oni zapucaju, ozbiljno.
Maraschino

#39818 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

sumirprimus wrote: Srbiji je prioritet sad kosovo .
Mi smo neutralni.
Posmatramo ko UN
Kakvi neutralni, ne mogu na dva fronta.
Nadam se trecem i cetvrtom forntu uskoro. :wink: :D
AmiĐa_Idriz

#39819 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

славянин wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:
Stani a pripadnici MUPa RS mogu da prate Dodika kroz federaciju i nose oruzije tj. Djeluju na prostoru federacije dok Dodik oce da otjera i SIPU iz RSa a da ne govorim o policiji iz FBiH koja ne smije primirisati tamo.
Eeeeee pa RS
Maraschino

#39820 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

hajmo o sportu jebo politiku.
zavrzlama

#39821 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Young Erotica wrote:@chomljo banuj me permanentno molim te.
Ostani...sam si rekao da ti je forumanje zajebancija :D

Valja malo da osjetis posljedice velikosrpskog divljanja 90-tih :D
zavrzlama

#39822 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Najveci problem srpskoj politici je da uvjere svoj narod da je preca podjela BIH(guranje manjeg entiteta u secesiju) nego gubljenje Kosova...obican srbin u srbiji vise voli Kosovo nego dio BIH...svih ovih godina traje pokusaj da se ta teza nametne ali ide tesko..sutra bi vucic priznao Kosovo da zna da ce narodm srbije podrzat istog u rusenju BIH...zato se odugovlaci i sa Kosovom i sa manjim entitetom.
zavrzlama

#39823 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

POLITIKA

11
"Istraživanja kažu – Srbi žele status kvo, to je nemoguće"
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da nikad nije bio zabrinutiji jer "istraživanja pokazuju da građani Srbije podržavaju održavanje statusa kvo na KiM".

IZVOR: BETA PONEDELJAK, 26.11.2018. | 20:16
Podeli
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll
On je istakao da je to po njegovim rečima, "nemoguće stanje".

"Vidim da Srbi i građani Srbije ne žele rešavanje problema na Kosovu i Metohiji, a čini mi se da ne razumemo sa čim se suočavamo. Istraživanja kažu da bi građani najviše voleli da ostane status kvo, a to je nemoguće stanje. Ko vam garantuje da ćete zadržati status kvo, to ne žele ni Evropa, ni svet, ni Albanci kojih ima 91-92 odsto na Kosovu i koji već imaju potvrđenu državnost od Zapada", rekao je Vučić za Radio-televiziju Srbiju.

On je kazao da dobro razume šta mu narod poručuje ali i dodao da se ne upravlja time već onim što vidi i zna a kako je rekao, bolje vidi zbog mesta na kom se nalazi.

"Pitanje je šta ćemo raditi ako dođe do nekog sukoba, zato sam govorio sve vreme da nađemo kompromis. Bila je to moja borba kao Davida pred Golijatom koji se zove ceo Zapad i Albanci. Borim se da dobijemo nešto za Srbiju i srpski narod, nisam bio na domak tome da dobijemo nešto ali su neki počeli da nas slušaju ali ne i u Srbiji", kazao je Vučić.

On je naveo i da podrška građana ulasku Srbije u EU "nikad nije bila niža" što je kako je rekao, posledica činjenice da ona "nije pravična prema nama" i što se ne ponaša "apsolutno neutralno u odnosu prema Albancima i nama".

"Moramo da se borimo da ostanemo na evropskom koloseku jer voz ne može da ide van šina. Potrebna nam je politika da budemo tvrdi da nešto pokušamo da vratimo i da ne izgubimo ništa što nikada nismo gubili", rekao je Vučić.

On je naveo da je danas popodne imao težak razgovor sa "nekim ljudima u Evropi" i dodao da neće pristati na ucene i pritiske da razgovara o predaji Gazivoda.

"Imaju puno predloga, samo nemaju da Albanci spuste takse... Ima i drugih ideja, prepuni su ideja, ali ja nisam spreman da slušam to", kazao je Vučić.

On je rekao da je Albancima Amerika "i mama i tata, a ostalo su im strine i tetke, Engleska, Francuska i Nemačka" i dodao povodom posete predsednika Kosova Hašima Tačija Americi da nije morao ni da ide tamo, jer će uvek dobiti podršku.

"Mi se borimo, imamo podršku Kine, Rusije, nekoliko zemalja. A da li je to dovoljno? Teška je naša pozicija, trudimo se da održimo poziciju na tabli, makar da imamo remi", rekao je Vučić.
Vucic cita forum :D
radostan dan

#39824 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

oće kurac...
insomnia78

#39825 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by insomnia78 »

Ako cita jebemo mu gospodju
Post Reply