Dešavanja u Srbiji

zavrzlama

#39776 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

muha_sa wrote:
Young Erotica wrote: Da ali meni nije jasno da ti u svom dvoristu imaš iste takve koji bi zeleli da su drzava I podrzavaš I dalje tu polu drzavu, otetu na silu.
Nekad treba nesto i nauciti..

manji entitet u BIH je nastao genocidom i etnickim ciscenem drugih...Kosovo je nastalo etnickim ciscenjem i masovnim ubistvima abanaca od strane srbije na kosovu...

Kuzis razliku ili da crtam :D
Young Erotica

#39777 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

zavrzlama wrote:
muha_sa wrote:
Young Erotica wrote: Da ali meni nije jasno da ti u svom dvoristu imaš iste takve koji bi zeleli da su drzava I podrzavaš I dalje tu polu drzavu, otetu na silu.
Nekad treba nesto i nauciti..

manji entitet u BIH je nastao genocidom i etnickim ciscenem drugih...Kosovo je nastalo etnickim ciscenjem i masovnim ubistvima abanaca od strane srbije na kosovu...

Kuzis razliku ili da crtam :D
Jašta, eto srbi su masovno napustili Kosovo eto onako.
AmiĐa_Idriz

#39778 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

Albanci su Srbi, ništa to nije čudno...
zavrzlama

#39779 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Jašta, eto srbi su masovno napustili Kosovo eto onako.
[/quote]

Pokusali da istrijebe druge,zapad im nije dozvolio i oni posto neznaju,nece i nesmiju da zive sa drugim i drugacijim vrse seobu(pr. hrvatska)

U Srebrenici se desio genocid i najgori zlocini koje pamti covjecanstvo nakon ww2,pa se bosnjaci vratili u svoj grad iako u njemu vladaju isti oni koji su genocid pocinili...medjutim srbin nece u svoje ako valja zivjeti sa drugim i drugacijim..kuzis...nauci nesto,vrijeme je.
LBVIEW

#39780 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Ovi kod mene sto zele drzavu su istu stvarali genocidom u UZP, uz svesrdnu podrsku tvoje drzave, za razliku od ovih sto drzavu dobise zahvaljuci reprizi onog sto se u mojoj drzavi desavalo(Batajnica, hladnjace u Dunavu) :oops:
Dalje, tvoja drzava radi aktivno na destabilizaciji moje podrzavajuci Duduka iz Laktasa, a svako malo neko iz Srbije izjavi kako dio moje i tvoja drzava trebaju biti jedno.
spreca

#39781 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Young Erotica wrote:
zrakomlat wrote: Znači da podržavaju to što on govori.

A čekaj, na stranu to što je prazna priča, hoćeš da kažeš da bi inače Srbija osudila Dodikovu retoriku i demagogiju, al neće pošto se deo mog naroda pokušava rugati zbog Kosova? De bola Erotika, ne zajebaji, nisi ti glup lik.
Pa neko ga podrzava neko ne, ali većinu boli kara baš iz tog razloga,jer ako ti meni pokazeš srednji prst budi siguran da ću i ja tebi.

Srbija nema iste ciljeve kao devedesetih, probali smo ne ide.

Nisu ni ti, pa i dalje vrtiš priču iz 2007.
Nebih se slozio sa time...Srbija se nije otkazala od svojih osvajackih planova ...sad je nemocna da bilo sta uradi i cak da se sama sa sobom razabere....BiH joj je ostao glavni cilj i to se vidi iz odnosa Srbije na ponasanje Laktaskog Rudonje koje Srbija nikada nije demantovala bez obzira ko je na vlasti....Picopevac Dacic, Zlobin isprdak se ponasa kao Seselj svojevremeno......Srbija jedno prica a drugo radi....Srpski vozhdi govore kako su svi okolo neprijatelji.....Dali se ikada zapitaju zasto je to tako
Maraschino

#39782 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Young Erotica wrote:
muha_sa wrote:
:thumbup:
Čemu ironija?
:lol: :lol:

ne znas ti muhu, mrtav ozbiljan :oops:
vatrogasac

#39783 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

Young Erotica wrote: Jašta, eto srbi su masovno napustili Kosovo eto onako.
U Smederevu nekako pred rat je izniklo naselje iznad bolnice tih što su jadni pobjegli od albanskog zuluma. Domaći Srbi ih nisu očima mogli gledati jer su svi podizali kuće na 3 sprata dok su na tv plakali kakve patnje su prošli. Albanci jesu davali velike pare tim Srbima za kamene litice samo da ih se riješe iz komšiluka i da završe početo, ali ih nisu ničim uznemiravali. Drugo što su srbijanski mediji pričali, ali mi iz Bosne najbolje znamo kakva je to gebelsovština bila. Ili jeste.
Young Erotica

#39784 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Jeste jeste sami se ubijali po Kosovu.

Svaki put sebi kazem uzaludna rasprava.
Young Erotica

#39785 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

spreca wrote: Nebih se slozio sa time...Srbija se nije otkazala od svojih osvajackih planova ...sad je nemocna da bilo sta uradi i cak da se sama sa sobom razabere....BiH joj je ostao glavni cilj i to se vidi iz odnosa Srbije na ponasanje Laktaskog Rudonje koje Srbija nikada nije demantovala bez obzira ko je na vlasti....Picopevac Dacic, Zlobin isprdak se ponasa kao Seselj svojevremeno......Srbija jedno prica a drugo radi....Srpski vozhdi govore kako su svi okolo neprijatelji.....Dali se ikada zapitaju zasto je to tako
Ne znate vi ljigavca dobro, ukapirao je on gde sunce greje a to nije velika Srbija.
zavrzlama

#39786 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Young Erotica wrote:Jeste jeste sami se ubijali po Kosovu.

I u BIH je poginulo 30 000 srpskih vojnika,ALI tokom genocida ,etnickoig ciscenja i osvajanja tudjih gradova i sela....poginulo je 5-6 miliona nijemaca u ww2,sta sad treba optuziti saveznike ili ih izjednaciti sa nijemcima . 8)
славянин

#39787 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

Drzi se to na leru - ali mislim da Srbija itekako ima apetite za RS-om u nekoj buducnosti kada im nece prijetiti motka preko glave od Amerike. Isto mislim da Srbija (inteligencija ne narod) je prihvatila da je Kosovo izgubljeno samo mora da to razvodnjava i pazljivo prilazi jer je narodu to bolna tacka - uglavnom Srbija je na leru ceka bolje vrijeme.
The 51st State

#39788 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by The 51st State »

Young Erotica wrote:
muha_sa wrote:
Čemu ironija?
Pa jeste oteto ali od protjerivanja I zatiranja cjelokupnog albanskog stanovnistva, ne znam kako se taj sitni detalj presucuje u srbiji, civilizovan svijet tu povukao cizu I samo formalizovao drzavu Kosovo.
AmiĐa_Idriz

#39789 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

Naravno da imaju apetite, al ne smiju.
Young Erotica

#39790 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

zavrzlama wrote:

I u BIH je poginulo 30 000 srpskih vojnika,ALI tokom genocida ,etnickoig ciscenja i osvajanja tudjih gradova i sela....poginulo je 5-6 miliona nijemaca u ww2,sta sad treba optuziti saveznike ili ih izjednaciti sa nijemcima . 8)
Ja pričam o Kosovu a ti konstantno pričaš o ratu u bih.

Čitam i dozivljavam mindfuck.
AmiĐa_Idriz

#39791 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

Young Erotica wrote:dozivljavam mindfuck.
To je dobro.
славянин

#39792 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

Pa vidi - kada uletis tenkovima i krenes satirati sve - ako ne uspijes u tome ocekuj revansizam - sta mislis sto su Srbi iz Sarajeva (Ilidza,Grbavica) se pokupili pa iskopabali cak i mrtve ? Jer kad lupas neselektivno,kolljes zarobljene,otimas,mucis i silujes - pogodi sta se desi ako ti sto si ih ubijao ostvare vlast nad teritorijom gdje si ?
vatrogasac

#39793 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

Da li ovo važi i za muslimane na Kosovu?
POZIV REISU-L-ULEME ISLAMSKE ZAJEDNICE SRBIJE NA IZJAŠNJAVANJE O JEDINSTVENOJ ISLAMSKOJ ZAJEDNICI

...

Jedini način da do toga dođe, pošto su sve inicijative do sada propale, jeste taj da se svi muslimanski vjernici u Srbiji na referendumu izjasne o formiranju objedinjene islamske zajednice, kao i svim čelnim ljudima koji bi upravljali tom Zajednicom, a što uključuje formiranje Sabora i svih drugih organa unutar Islamske zajednice. Raduje nas što je to i u principima za formiranje Bošnjačkog nacionalnog vijeća istaknuto kao jedan od ciljeva, što znači da bismo imali podršku i te važne institucije za realizaciju ove inicijative. Ovo je najpošteniji i najdemokratskiji način da riješimo sve probleme koji su opterećivali rad Islamske zajednice, a samim tim spriječimo dalje podjele među vjernicima.

Nadalje, potrebno je da čelni ljudi dviju Islamskih zajednica potpišu izjavu da će prihvatiti i poštovati rezultate referenduma ma kakvi oni bili, te bratski i prijateljski pružiti ruku jedni drugima i na taj način otvoriti novu perspektivu za objedinjenu i snažnu Islamsku zajednicu.
Young Erotica

#39794 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

славянин wrote:

Pa vidi - kada uletis tenkovima i krenes satirati sve - ako ne uspijes u tome ocekuj revansizam - sta mislis sto su Srbi iz Sarajeva (Ilidza,Grbavica) se pokupili pa iskopabali cak i mrtve ? Jer kad lupas neselektivno,kolljes zarobljene,otimas,mucis i silujes - pogodi sta se desi ako ti sto si ih ubijao ostvare vlast nad teritorijom gdje si ?
Sad rs da krene da se odvoji cime bi vi krenuli cvećem ili tenkovima?
zavrzlama

#39795 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

[/quote]

Young Erotica wrote:
Da ali meni nije jasno da ti u svom dvoristu imaš iste takve koji bi zeleli da su drzava I podrzavaš I dalje tu polu drzavu, otetu na silu.
Pricas o Kosovu a dotices se BIH i stavljas paralele sa Kosovom..
Svi ti lijepo objasnili,samo se tebi ne svidja istina..sam si napisao"probali smo ,nije uspjelo"

Opet ti ponavljam,valja snosit posljedice(Nezavisnost Kosova je jedna od njih) samo vi ne mozete da podnesete te posljedice...ima lijek,mozes na forumu lijecit frustracije besplatno :D
славянин

#39796 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by славянин »

Young Erotica wrote: Sad rs da krene da se odvoji cime bi vi krenuli cvećem ili tenkovima?
Bogami sumnjam da bi mi krenuli bilo cim - tenkovima sigurno ne jer su granate na manjaci i kod Doboja za iste :D

I sve kada bi krenuli da se ratuje za jedinstvo zemlje - kada bi krenulo da se kolje,siluje i protjeruje - nebi mi padalo na pamet da idem satirati drugi narod.Da tjeram ljude sa njihovih ognjsta palim im kuce i teroriziram ih.Da vjerovatno bi se borio za jedinstvenu zemlju ali ako to ukljucuje da budem dio vojske koja cini masovne zlocine i to orkestrirane nebi mi palo ba pamet da sudjelujem u tome.

I ovo da dodam - mislim da Srbi nisu krenuli onako sprzenom zemljom u Bosni da brisu sve pred sobom da bi vjerovatno pobijedili ! Ali svojim nedjelima narod u BiH se borio za goli zivot u sustini jer nema se gdje a “vasi” kolju pred sobom = borba za zivot ili smrt...
Last edited by славянин on 26/11/2018 19:41, edited 1 time in total.
zavrzlama

#39797 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Sad rs da krene da se odvoji cime bi vi krenuli cvećem ili tenkovima?
Sad dolazis do glavne stvari....taj entitet mora da krene tenkovima a drugi isto imaju tenkove...to se zove rahat patnja :D

Bosanci ne moraju nigdje iz BIH,srbi ako zele van moraju ratovati..zato dodik i pjeni i smislja krkanske smicalice iz nemoci jer zna da prakticne secesije nema bez rata...
Young Erotica

#39798 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

zavrzlama wrote:

Young Erotica wrote:
Da ali meni nije jasno da ti u svom dvoristu imaš iste takve koji bi zeleli da su drzava I podrzavaš I dalje tu polu drzavu, otetu na silu.
Pricas o Kosovu a dotices se BIH i stavljas paralele sa Kosovom..
Svi ti lijepo objasnili,samo se tebi ne svidja istina..sam si napisao"probali smo ,nije uspjelo"

Opet ti ponavljam,valja snosit posljedice(Nezavisnost Kosova je jedna od njih) samo vi ne mozete da podnesete te posljedice...ima lijek,mozes na forumu lijecit frustracije besplatno :D[/quote]
Stavio sam paralelu po tome sto i vi imate separatiste u sopstvenoj drzavi. Ali naravno onda se vadi kec iz rukava da ali to nije isto bla bla, kako nije objasni mi molim te...sta ovi su malo manje klali pa kao eto imaju više prava, pobunili se ljudi protiv drzave o čemu pričamo mi.

Pa za razliku od tebe ja nikakve frustracije nemam, tebi su puna usta zlih Srba, straha i paranoje,meni je opušteno ubijanje slobodnog vremena.
muha_sa

#39799 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Young Erotica wrote: Stavio sam paralelu po tome sto i vi imate separatiste u sopstvenoj drzavi. Ali naravno onda se vadi kec iz rukava da ali to nije isto bla bla, kako nije objasni mi molim te...sta ovi su malo manje klali pa kao eto imaju više prava, pobunili se ljudi protiv drzave o čemu pričamo mi.

Pa za razliku od tebe ja nikakve frustracije nemam, tebi su puna usta zlih Srba, straha i paranoje,meni je opušteno ubijanje slobodnog vremena.
AmiĐa_Idriz

#39800 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

vatrogasac wrote:Da li ovo važi i za muslimane na Kosovu?
POZIV REISU-L-ULEME ISLAMSKE ZAJEDNICE SRBIJE NA IZJAŠNJAVANJE O JEDINSTVENOJ ISLAMSKOJ ZAJEDNICI

...

Jedini način da do toga dođe, pošto su sve inicijative do sada propale, jeste taj da se svi muslimanski vjernici u Srbiji na referendumu izjasne o formiranju objedinjene islamske zajednice, kao i svim čelnim ljudima koji bi upravljali tom Zajednicom, a što uključuje formiranje Sabora i svih drugih organa unutar Islamske zajednice. Raduje nas što je to i u principima za formiranje Bošnjačkog nacionalnog vijeća istaknuto kao jedan od ciljeva, što znači da bismo imali podršku i te važne institucije za realizaciju ove inicijative. Ovo je najpošteniji i najdemokratskiji način da riješimo sve probleme koji su opterećivali rad Islamske zajednice, a samim tim spriječimo dalje podjele među vjernicima.

Nadalje, potrebno je da čelni ljudi dviju Islamskih zajednica potpišu izjavu da će prihvatiti i poštovati rezultate referenduma ma kakvi oni bili, te bratski i prijateljski pružiti ruku jedni drugima i na taj način otvoriti novu perspektivu za objedinjenu i snažnu Islamsku zajednicu.
Mislim da će Prešjednik ovo predstaviti kao formiranje Velike Bosne.
Post Reply