Ako si sa podrucja 033 bude i za 5 dana, znaci mozda proradi i do petka.Astrix wrote:Zna li iko za koliko dodje ekipa da prikljuci sve svoje i donese opremu, kontam u ponedeljak prijaviti mojatv a ne znam kad bih odjavio hs...
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
ing-ecc
#39751 Re: BHTelecom All About
- MOSALJOZE
#39752 Re: BHTelecom All About
Mislim da sam ja čekao 7 radnih danaing-ecc wrote:Ako si sa podrucja 033 bude i za 5 dana, znaci mozda proradi i do petka.Astrix wrote:Zna li iko za koliko dodje ekipa da prikljuci sve svoje i donese opremu, kontam u ponedeljak prijaviti mojatv a ne znam kad bih odjavio hs...
-
ing-ecc
#39753 Re: BHTelecom All About
.... al nisi rekao utiske za ova tri dana ako si uopste koristio?MOSALJOZE wrote:Mislim da sam ja čekao 7 radnih danaing-ecc wrote:Ako si sa podrucja 033 bude i za 5 dana, znaci mozda proradi i do petka.Astrix wrote:Zna li iko za koliko dodje ekipa da prikljuci sve svoje i donese opremu, kontam u ponedeljak prijaviti mojatv a ne znam kad bih odjavio hs...
ADSL 25 Mb? IPTV?
- MOSALJOZE
#39754 Re: BHTelecom All About
Eh taman se javljaš ko na volej.
Gledam AS 4,evo je zaledi kae "nema video prijenosa",net
-
ing-ecc
#39755 Re: BHTelecom All About
HahaaaaaaMOSALJOZE wrote:Eh taman se javljaš ko na volej.
- MOSALJOZE
#39756 Re: BHTelecom All About
Prebacio,vratio radi.ing-ecc wrote:HahaaaaaaMOSALJOZE wrote:Eh taman se javljaš ko na volej.
Gledam AS 4,evo je zaledi kae "nema video prijenosa",netbas sad? Jel na oba TV-a?
-
Astrix
#39757 Re: BHTelecom All About
Haj fino, optimistično zvuči, jesam sa 033 područja tako da bi mogao odmah sutra prijavu poslati...
- MOSALJOZE
#39758 Re: BHTelecom All About
Ing koji sam ja ono paket aktivirao
Od 59 ili 69?
Od 59 ili 69?
- irac300
#39759 Re: BHTelecom All About
Jebem ga, zar se ne možete malo organizovati, ipak ste jedna firma, u Sarajevu za 5-7 dana, a mi na TK-a mjesec do dva čekanja. (sretnici za 15-ak dana)ing-ecc wrote:Ako si sa podrucja 033 bude i za 5 dana, znaci mozda proradi i do petka.Astrix wrote:Zna li iko za koliko dodje ekipa da prikljuci sve svoje i donese opremu, kontam u ponedeljak prijaviti mojatv a ne znam kad bih odjavio hs...
-
ing-ecc
#39760 Re: BHTelecom All About
Onda je to vjerovatno bio gubitak dolaznog signala od AS 4 i manifestovao se kod svih korisnika na isti nacin.MOSALJOZE wrote:Prebacio,vratio radi.ing-ecc wrote:HahaaaaaaMOSALJOZE wrote:Eh taman se javljaš ko na volej.
Gledam AS 4,evo je zaledi kae "nema video prijenosa",netbas sad? Jel na oba TV-a?
-
ing-ecc
#39761 Re: BHTelecom All About
Salji odmah sta cekas?!Astrix wrote:Haj fino, optimistično zvuči, jesam sa 033 područja tako da bi mogao odmah sutra prijavu poslati...
'Salji' na dva mjesta, 1444 i PM.
-
ing-ecc
#39762 Re: BHTelecom All About
Uzmes one papire sto si dobio a na jednom imas i cifre, tamo se sracunajMOSALJOZE wrote:Ing koji sam ja ono paket aktivirao![]()
Od 59 ili 69?
Inace koliko ja znam (a rijetko pamtim i korisnicke pakete
Pa bi to bilo 58+3,5 (+pdv).
-
Astrix
#39763 Re: BHTelecom All About
Ma mislio na stranici da napravim onu prijavu, cekam sutra da zovem HS da vidim sta ce mi reći...
-
ing-ecc
#39764 Re: BHTelecom All About
Koristenje MojaTV ti ide po broju dana, znaci za 15 dana pola pretplate, za 10 dana trecina pretplate, tj. nije bitno kada u mjesecu zapocnes sa koristenjem usluge jer se racuna proporcionalno.Astrix wrote:Ma mislio na stranici da napravim onu prijavu, cekam sutra da zovem HS da vidim sta ce mi reći...
-
tnt-tunja
#39765 Re: BHTelecom All About
Pozdrav ljudi!
Imam jedno pitanje. Naime, stvar je slijedeca. Sredinom oktobra mjeseca sam se odlucio iskoristiti promotivnu akciju BH Telecoma, prelazak na veci netFlat paket po skoro istoj cijeni, znate za tu akciju.
Buduci da je ADSL bio na ocu, nisam mogao licno podnijeti zahtjev u Telecomu, nego su me savjetovali da online izvrsim promjenu paketa, sto sam i ucinio.
Nakon nekoliko dana su me pozvali iz Sarajeva (ja zivim na podrucju TK) te su rekli kako se ovaj zahtjev ne moze realizirati, jer nigdje ja ne potpisujem ugovor koji ce trajati 2godine, te da ce oni ponistiti zahtjev. Ja sam rekao da poniste!!!
-Nakon nekoliko dana, dolazi racun za mjesec oktobar, OK sve. Novembar dobijam racun, povecani racun, 30KM kao da koristim netFlat 10 regularno bez ikakvog popusta. Ja sam napravio reklamaciju na racun, medjutim oni su odgovorili da je njihova greska te da ce korigovati racune, a da ja potpisujem ugovor na 2godine.
Pitanje glasi, kako da ja izadjem iz tog ugovora, buduci da Telemach vec dosao, i planiram kod njih uzeti uslugu? Ja nigdje nisam potpisao ugvovr, a u tom telefonskom razgovoru sam cak i rekao da poniste zahtjev...
U slucaju da pristanu raskinuti ugovor, koji je nacin da se prekine ugovor? Je li se mora platiti neka odsteta njima, ili?
Bio bih zahvalan za bilo kakvu informaciju!
Imam jedno pitanje. Naime, stvar je slijedeca. Sredinom oktobra mjeseca sam se odlucio iskoristiti promotivnu akciju BH Telecoma, prelazak na veci netFlat paket po skoro istoj cijeni, znate za tu akciju.
Buduci da je ADSL bio na ocu, nisam mogao licno podnijeti zahtjev u Telecomu, nego su me savjetovali da online izvrsim promjenu paketa, sto sam i ucinio.
Nakon nekoliko dana su me pozvali iz Sarajeva (ja zivim na podrucju TK) te su rekli kako se ovaj zahtjev ne moze realizirati, jer nigdje ja ne potpisujem ugovor koji ce trajati 2godine, te da ce oni ponistiti zahtjev. Ja sam rekao da poniste!!!
-Nakon nekoliko dana, dolazi racun za mjesec oktobar, OK sve. Novembar dobijam racun, povecani racun, 30KM kao da koristim netFlat 10 regularno bez ikakvog popusta. Ja sam napravio reklamaciju na racun, medjutim oni su odgovorili da je njihova greska te da ce korigovati racune, a da ja potpisujem ugovor na 2godine.
Pitanje glasi, kako da ja izadjem iz tog ugovora, buduci da Telemach vec dosao, i planiram kod njih uzeti uslugu? Ja nigdje nisam potpisao ugvovr, a u tom telefonskom razgovoru sam cak i rekao da poniste zahtjev...
U slucaju da pristanu raskinuti ugovor, koji je nacin da se prekine ugovor? Je li se mora platiti neka odsteta njima, ili?
Bio bih zahvalan za bilo kakvu informaciju!
-
ing-ecc
#39766 Re: BHTelecom All About
Pa pozovi se na to da nisi potpisao annex o koristenju netFlat 10 u prodajnoj akciji.
A imas li mozda tehnicki realizovano 10 Mb, koja ti je brzina inace?
-
tnt-tunja
#39767 Re: BHTelecom All About
Dobio sam brzinu od 10Mb. Ja sam dobio pismo, odluku na reklamaciju, te mogu podnijeti zalbu na istu u roku od 14dana.ing-ecc wrote:Pa pozovi se na to da nisi potpisao annex o koristenju netFlat 10 u prodajnoj akciji.
-
ing-ecc
#39768 Re: BHTelecom All About
Mislim da su tebi povecali brzinu al bez promotivno prodajne akcije i bez potpisivanja ugovora na 24 mj. tako da ti nemas nikakvih obaveza.tnt-tunja wrote:Dobio sam brzinu od 10Mb. Ja sam dobio pismo, odluku na reklamaciju, te mogu podnijeti zalbu na istu u roku od 14dana.ing-ecc wrote:Pa pozovi se na to da nisi potpisao annex o koristenju netFlat 10 u prodajnoj akciji.
Imas klasicni netFlat 10 (ako si rekao da racun nije umanjen?) tako da podnosis obicni zahtjev za raskid pretplatnickog odnosa i ne placas 'penale'.
-
tnt-tunja
#39769 Re: BHTelecom All About
Bravo tako je bilo, onda sam ja napravio reklamaciju na racun! Oni, kao oni, su odabrali da mi umanje racune i da nastavljam placati 30% kao sto je bilo u promotivnoj akciji i na taj nacin su me zapravo vezali na dvije godine, iako ja nigdje nista nisam potpisao...ing-ecc wrote:Mislim da su tebi povecali brzinu al bez promotivno prodajne akcije i bez potpisivanja ugovora na 24 mj. tako da ti nemas nikakvih obaveza.tnt-tunja wrote:Dobio sam brzinu od 10Mb. Ja sam dobio pismo, odluku na reklamaciju, te mogu podnijeti zalbu na istu u roku od 14dana.ing-ecc wrote:Pa pozovi se na to da nisi potpisao annex o koristenju netFlat 10 u prodajnoj akciji.
Imas klasicni netFlat 10 (ako si rekao da racun nije umanjen?) tako da podnosis obicni zahtjev za raskid pretplatnickog odnosa i ne placas 'penale'.
-
r_faruk
#39770 Re: BHTelecom All About
Koristi li iko ovaj multi screen?
- undefined007
#39771 Re: BHTelecom All About
Koliko li ovim treba vremena iz servisa da naprave mobitel ...
-
doff
#39772 Re: BHTelecom All About
Zavisi brate, al obično se čeka 10-15 danaundefined007 wrote:Koliko li ovim treba vremena iz servisa da naprave mobitel ...
- pepeljara
#39773 Re: BHTelecom All About
@telecomvci
Planirajul se spustati cijene mobitela vs trziste? il do sudnjeg dana ici sa ovim promo extra dobrnim cijenama >300++ km od realne cijene
Nije provokacija, cisto informacija hocu burazu da uzmem, pa cekam da spadnu malo cijene (ovo je treci put da postavljam pitanje a nikad nisam dobio konkretan odgovor osim zabacivanja standardno).
hvala unaprijed.
Planirajul se spustati cijene mobitela vs trziste? il do sudnjeg dana ici sa ovim promo extra dobrnim cijenama >300++ km od realne cijene
Nije provokacija, cisto informacija hocu burazu da uzmem, pa cekam da spadnu malo cijene (ovo je treci put da postavljam pitanje a nikad nisam dobio konkretan odgovor osim zabacivanja standardno).
hvala unaprijed.
- zateznistub
#39774 Re: BHTelecom All About
Vjerovatno zato što na forumu nema niko ko bi se eventualno pitao o spustanju cijena telefona kojisu vec neki period u ponudi...ako si na te mislio...pepeljara wrote:@telecomvci
hvala unaprijed.
-
Dr Arsla
#39775 Re: BHTelecom All About
Od početka sam korisnik i to vjerni bh telecoma. Znači imam paket moja tv full. Također sam bio dugogodišnji pretplatnik maxi paketa od 50 KM pa sam prošle godine otkazao u prešao na ultra. Neki dan sam digao giga set C530 fiksni telefon na godinu dana. Do sada je to uvijek bilo patriotsko razmišljanje bh telecom i bla bla. Međutim neki dan otvorim sajt od telemacha i vidim paket trio grande košta 27 i još nešto KM. Sličan paket možda i slabiji po karakteristikama ja plaćam 51-52 KM kako koji mjesec u bh telecomu. Eh sad ako uzmemo godinu dana to je razlika od nekih 280 KM. Moram čekati da otplatim taj giga set i odmah prelazim. U redu je sve patriotizam i sve ali mene su dosta šišali i neće više. Ili neka nešto porade na cjenovniku pod hitno ili gube ne jednog nego tri korisnika. Jer će i sestra i roditelji koji također imaju pakete moja tv full ostaviti ih. Ako im nije stalo do tih 150 KM mjesečno ili 1800 godišnje od naše tri porodice onda i meni nije stalo