Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vala nije ni po čemu najvažnija utakmica sezone, s tog aspekta.
Poraz nam ne bi ubio sve ambicije, pobjeda nas ne izdiže ništa specijalno. Tri boda, ko tri boda. Druga je stvar što bi svima nama bilo drago da njih dobijemo dole više nego bilo šta drugo, iz milion razloga.
Kako nije? Svaki naredni poraz, direktno nas udaljava od borbe za titulu. Ne zaboravi da nakon listice, ide zenica, pa banjaluka, pa grbavica tako da da je jasno sta znaci svaki poraz u ovoj fazi takmicenja. Neka nasi konkurenti pobjede samo pola od tih utakmica a mi da izgubimo (sto je manje vise realno sa ovakvom postavkom i igrom) zaostajacemo nedostiznih 5-6 bodova
ovo napominjem zbog onih sto su govorili da ni bod iz gradacca nije los jer, zaboga, pa nikada gore nismo pobjedili i tako te fore
omega369 wrote:Kako nije? Svaki naredni poraz, direktno nas udaljava od borbe za titulu. Ne zaboravi da nakon listice, ide zenica, pa banjaluka, pa grbavica tako da da je jasno sta znaci svaki poraz u ovoj fazi takmicenja. Neka nasi konkurenti pobjede samo pola od tih utakmica a mi da izgubimo (sto je manje vise realno sa ovakvom postavkom i igrom) zaostajacemo nedostiznih 5-6 bodova
ovo napominjem zbog onih sto su govorili da ni bod iz gradacca nije los jer, zaboga, pa nikada gore nismo pobjedili i tako te fore
Udaljeni smo mi odavno,danas ce samo biti ta udaljenost oficijelnija.
johnny_hz wrote:Drugi su pobijedili već pa ih mi ganjamo ili i oni moraju igrati utakmice ?
Pa vec sam rekao, sve da drugi pola od tih utakmica pobjede a pola kiksaju bice opet u velikoj prednosti. dalje, pogledaj ko njima dolazi na noge a kome mi idemo. raspored koji smo mi imali na jesen a koji nismo iskoristili, npr. ima zeljeznicar sad na proljece pa ti vidi. ne kazem ja da se treba predati nego da se nasa postavka igre i sama igra moraju mjenjati ako zelimo osvojiti titulu. ako ostanemo na ovom istom nivou, nemamo sta traziti to je valjda svima jasno
s3d4m wrote:Od kad ja govorim M.V. jedina nada .....
Oruč je za njega Ferguson.
Obruč se igrom nesretnih slučajeva nekoliko puta zadesio na klupi FKS i svakog puta to je bila katastrofa. Danas je bio zadovoljan igrom u meču u kojem nismo imali prilike i izgubili smo 2-0. Obruč je dno dna.
Husref je dobro. Jeste imao srcane probleme ali ne da se nesto pogorsalo ili zakomplikovalo, vec lijek koji uzima izaziva dehidraciju i mora se piti dosta tekucine a cega se on nije pridrzavao pa je uslijed toga, dobio aritmiju.