Dešavanja u Srbiji

p206

#39751 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by p206 »

o ovome nisam razmišljao, ali ako zapadnim silama bude kurcu ćeif odobrit će ujedinjene i time izbjeći zajebanciju oko priznavanja
oni već odavno gledaju istočnije u Ukrajinu i dalje, tako da smo im mi ovdje samo pomoćno smetalo...tako ako im se digne mogli bi imati veliku Albaniju, sa nekom autonomijom za Kosovo
Young Erotica

#39752 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Postoji tu niz pravnih problema, nije to baš tako.
studiorum_tuzlaensis

#39753 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by studiorum_tuzlaensis »

Young Erotica wrote:Sranje u najavi.
kakvo sranje je u najavi? Gađat ćete ih plazmom i mančmelouom? :lol: :zoka:
Young Erotica

#39754 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

studiorum_tuzlaensis wrote:
Ma jok planirali smo od vas da uvezemo 500 minobacača.
zrakomlat

#39755 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zrakomlat »

Young Erotica wrote:
zrakomlat wrote: Što bi savox od sirije rekao: hehe, dobar si.
Pa jebiga kad me već vučeš za jezik kao naivno.
To što si odgovorio je izbjegavanje odgovora, na stranu što ne znam na šta misliš, al vjerovatno želja ili džafa nedje rekli da treba priznati kosovo.
Međutim, bosanac Dodik a ima i političara iz Srbije, često i već dugo u nastupima ovako ili onako seru o ujedinjenju. Tako da je moje pitanje na mjestu a tvoj odgovor nije. Dakle, niko nije osudio. Onda se ne prenemažite na poruke iz Albanije.
studiorum_tuzlaensis

#39756 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by studiorum_tuzlaensis »

sa dometom od cca 5 km eto vas na Ibru do Đurđevdana :lol:
AmiĐa_Idriz

#39757 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by AmiĐa_Idriz »

studiorum_tuzlaensis wrote:
Bajatom plazmom sa sniženja :lol:
zavrzlama

#39758 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Sto se tice situacije sa Kosovom...

Zapad maestralno handri srbiju...upecao je na foru ulasak u EU gdje se srbija obavezala da nece sprecavati kosovo u svjetskim organizacijama,s tim da srbija ne mora priznat Kosovo,kao usluga srbiji...kosovo ce vremenom postati clanica svih svjetskih asocijacija i bez stolice i UN ce funkcionirati isto kao sto to radi srbija...a srbija ako hoce u EU mora priznat Kosovo na kraju balade..tako da ispada da i Kosovo koci srbiju a ne samo srbija Kosovo.

posto albanci imaju potpunu teritorijalnu kontrolu kosova njima se ne zuri,dok srbija sve vise tone u unutrasnje probleme i zaostrava odnose za zapadom.

kosavska rahat patnja.
Young Erotica

#39759 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

zrakomlat wrote:
Young Erotica wrote:
To što si odgovorio je izbjegavanje odgovora, na stranu što ne znam na šta misliš, al vjerovatno želja ili džafa nedje rekli da treba priznati kosovo.
Međutim, bosanac Dodik a ima i političara iz Srbije, često i već dugo u nastupima ovako ili onako seru o ujedinjenju. Tako da je moje pitanje na mjestu a tvoj odgovor nije. Dakle, niko nije osudio. Onda se ne prenemažite na poruke iz Albanije.
Nije izbegavanje odgovora, zasto bi iko osudio to što dodik priča ako deo tvog naroda isto tako nama pokušava da se naruga,ne razumem. Ne to, nije mi jasno kakva je to lazna iznenadjenost i uvredjenost. A na kraju krajeva to je samo prazna priča, kao i to o priznavanju.
Young Erotica

#39760 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

A lično vama je u interesu da Kosovo nikada ne bude drzava,ali eto drago vam je i dalje. Isto kao kad se srbi raduju sto su rusi otudjili deo Ukrajine.
zavrzlama

#39761 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Young Erotica wrote:A lično vama je u interesu da Kosovo nikada ne bude drzava,ali eto drago vam je i dalje. Isto kao kad se srbi raduju sto su rusi otudjili deo Ukrajine.
Kosovo se trebalo branit istinskim postovanjem BIH,Hrvatske,CG,Makedonije...ne lezi vraze sve ste u okruzenju napali i pokusali oteti teritoriju ..i dan danas u BIH su srbi topovsko meso beograda koji sve radi da nema BIH..i vidi sad neko treba da se solidarise sa srbijom u vezi Kosova...sto ste sijali sad zanjete...za koju godinu ce kosovo biti trecerazredna vijest,primat ce uzet Sandzak i Vojvodina,kad ne mozete rovarit po tudjim avlijama ,udri po svojoj ha ja.
Young Erotica

#39762 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

zavrzlama wrote:
Young Erotica wrote:A lično vama je u interesu da Kosovo nikada ne bude drzava,ali eto drago vam je i dalje. Isto kao kad se srbi raduju sto su rusi otudjili deo Ukrajine.
Kosovo se trebalo branit istinskim postovanjem BIH,Hrvatske,CG,Makedonije...ne lezi vraze sve ste u okruzenju napali i pokusali oteti teritoriju ..i dan danas u BIH su srbi topovsko meso beograda koji sve radi da nema BIH..i vidi sad neko treba da se solidarise sa srbijom u vezi Kosova...sto ste sijali sad zanjete...za koju godinu ce kosovo biti trecerazredna vijest,primat ce uzet Sandzak i Vojvodina,kad nemoze srovarit po tudjim avlijama ,udri po svojom ha ja.
Pa to predvidjaš od prvog posta na temi pa ništa, vrtiš priču kao ploču a vreme teče li teče.
zrakomlat

#39763 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zrakomlat »

Young Erotica wrote:
zrakomlat wrote:
Young Erotica wrote: Pa jebiga kad me već vučeš za jezik kao naivno.
Nije izbegavanje odgovora, zasto bi iko osudio to što dodik priča ako deo tvog naroda isto tako nama pokušava da se naruga,ne razumem. Ne to, nije mi jasno kakva je to lazna iznenadjenost i uvredjenost. A na kraju krajeva to je samo prazna priča, kao i to o priznavanju.
Znači da podržavaju to što on govori.

A čekaj, na stranu to što je prazna priča, hoćeš da kažeš da bi inače Srbija osudila Dodikovu retoriku i demagogiju, al neće pošto se deo mog naroda pokušava rugati zbog Kosova? Ne reagovanjem nam vraćaju milo za drago?

De bola Erotika, ne zajebaji, nisi ti glup lik.
LBVIEW

#39764 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Young Erotica wrote:
Pa, jebi ga grobar, Kosovo je, za razliku od sumske, ipak drzava, svidjalo se to kome ili ne, - znaci poredjenja mjestu nema.
zavrzlama

#39765 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Young Erotica wrote:
zavrzlama wrote:
Kosovo se trebalo branit istinskim postovanjem BIH,Hrvatske,CG,Makedonije...ne lezi vraze sve ste u okruzenju napali i pokusali oteti teritoriju ..i dan danas u BIH su srbi topovsko meso beograda koji sve radi da nema BIH..i vidi sad neko treba da se solidarise sa srbijom u vezi Kosova...sto ste sijali sad zanjete...za koju godinu ce kosovo biti trecerazredna vijest,primat ce uzet Sandzak i Vojvodina,kad nemoze srovarit po tudjim avlijama ,udri po svojom ha ja.
Pa to predvidjaš od prvog posta na temi pa ništa, vrtiš priču kao ploču a vreme teče li teče.
Ne vrtim ja istu pricu,nego velikosrpska politika vrti istu politiku...ja samo povremeno izistrim dioptriju :D

Ko je mogao zamislit da ce za zadnjih 28 goodina od velike srbije koju su cinile pola Hrvatske ,75% BIH,CG kao sluge beograda.danas srbija biti bez svega toga i bonus bez kolijevke srpstva KOSOVA..neznam ko vrti praznu pricu....na zalost srbije prica se nastavlja.
Young Erotica

#39766 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

zrakomlat wrote: Znači da podržavaju to što on govori.

A čekaj, na stranu to što je prazna priča, hoćeš da kažeš da bi inače Srbija osudila Dodikovu retoriku i demagogiju, al neće pošto se deo mog naroda pokušava rugati zbog Kosova? De bola Erotika, ne zajebaji, nisi ti glup lik.
Pa neko ga podrzava neko ne, ali većinu boli kara baš iz tog razloga,jer ako ti meni pokazeš srednji prst budi siguran da ću i ja tebi.

Srbija nema iste ciljeve kao devedesetih, probali smo ne ide.

Nisu ni ti, pa i dalje vrtiš priču iz 2007.
LBVIEW

#39767 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Cuj ovog, "Srbija nece zbog dela vaseg naroda", sta su tebi sinko sipali u drogu? :mrgreen:
Young Erotica

#39768 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

LBVIEW wrote:
Young Erotica wrote:
Pa, jebi ga grobar, Kosovo je, za razliku od sumske, ipak drzava, svidjalo se to kome ili ne, - znaci poredjenja mjestu nema.
Da ali meni nije jasno da ti u svom dvoristu imaš iste takve koji bi zeleli da su drzava I podrzavaš I dalje tu polu drzavu, otetu na silu.
Young Erotica

#39769 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

LBVIEW wrote:Cuj ovog, "Srbija nece zbog dela vaseg naroda", sta su tebi sinko sipali u drogu? :mrgreen:
Pa oštra retorika izaziva isto to kod drugih, vi ste pljeskali kada je to izjavio Izetbegović ili Komšić.

Ti za sipanje je laz, bez para ni da se drogiraš kao čovek ne mozes.
zrakomlat

#39770 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zrakomlat »

Young Erotica wrote:
zrakomlat wrote: Znači da podržavaju to što on govori.

A čekaj, na stranu to što je prazna priča, hoćeš da kažeš da bi inače Srbija osudila Dodikovu retoriku i demagogiju, al neće pošto se deo mog naroda pokušava rugati zbog Kosova? De bola Erotika, ne zajebaji, nisi ti glup lik.
Pa neko ga podrzava neko ne, ali većinu boli kara baš iz tog razloga,jer ako ti meni pokazeš srednji prst budi siguran da ću i ja tebi.

Nisu ni ti, pa i dalje vrtiš priču iz 2007.
Ima iste ciljeve ali sad nema mogućnosti. Što ne znači da je nekad opet neće imati.
Znači i dalje tvrdis da se nije reagovalo samo iz tog razloga :lol:

Nisam skonto zadnju rečenicu pa da je prepakujes osim ako nije bitna.
Last edited by zrakomlat on 26/11/2018 18:20, edited 1 time in total.
zavrzlama

#39771 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Sad se snose posljedice koje vi ne mozete da podnesete....nego vucic ponovo ozivljava te ciljeve,samo se ne puca pa kontate da srbija vodi drugaciju politiku.. ciljevi velikosrpske politike se ne mijenjaju,nego se mijenja snaga te politike,a te snage nema ni na vidiku,pa se truje medijski prostor na velika vrata kao frustracija na nemoc.
Last edited by zavrzlama on 26/11/2018 18:23, edited 1 time in total.
SmokingMan

#39772 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Kniga se,i to u nekoliko tomova,može napisati o njima.I to kao opomena drugima.
Young Erotica

#39773 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Ma čoveče ok si lik, ali skroz pogrešno razmisljaš. Mislis da se sve vrti oko BiH a nije tako, ali dobro sta da se radi.
muha_sa

#39774 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

Young Erotica wrote: Da ali meni nije jasno da ti u svom dvoristu imaš iste takve koji bi zeleli da su drzava I podrzavaš I dalje tu polu drzavu, otetu na silu.
:thumbup:
Young Erotica

#39775 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

muha_sa wrote:
Young Erotica wrote: Da ali meni nije jasno da ti u svom dvoristu imaš iste takve koji bi zeleli da su drzava I podrzavaš I dalje tu polu drzavu, otetu na silu.
:thumbup:
Čemu ironija?
Post Reply