Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#39751 Re: Liverpool FC
Original Pep in the building.
- zomri
#39752 Re: Liverpool FC
Što nahvali Keitu, naježih se ponovo
I Brewstera. Znači moglo bi sutra svega biti
-
omar little
#39753 Re: Liverpool FC
the player's tribune je profesionalno vodjena jedinica, sve su to uredjeni i lekturirani tekstovi (neki vise, neki manje, normalno), ali dobar je taj projekt. trajace koliko jeter bude voljan istresati kes u rupu bez dna. 
kloppov tekst me poslao na youtube gledati gol ponovo. s tim da sam ja, normalno, hrakala one moje s novoprobudjenom energijom.
kloppov tekst me poslao na youtube gledati gol ponovo. s tim da sam ja, normalno, hrakala one moje s novoprobudjenom energijom.
- AmiĐa_Idriz
#39754 Re: Liverpool FC
Brewstera nenormalno hvale, a naučen iskustvom praćenja istog kroz omladinske kategorije isto mogu i potvrditizomri wrote:Što nahvali Keitu, naježih se ponovo![]()
Bilo me malo strah s obzirom da je imao baš tešku povredu pogotovo za njegove godine, skupa se sa Oxom liječio ali eto koliko vidim nije ostavilo nekog traga na njemu, dobar je. A nije džaba Klopp intervenisao onda kada je malac razmišljao o odlasku
Općenito će sutra biti zanimljiv dan, jer to nam kao i svaki Liga Kup do sada donosi dosta debitanata i igrača koje nećemo puno gledati.
Kelleher, Hoever, Rhian...samo im još Moreno fali
I da, živo me interesuje kako će izgledati napad sutra. Pep reče da je Mane van trenažnog procesa do četvrtka (što je opet i dobro kako je Klopp bio dramatičan na pressu nakon Chelsea), Origi je out, Firmino iako vjerujem da bi mogao nema smisla crpiti sutra, odradio je 90 minuta jedini od napadača na Bridgeu. Dakle ostaje Salah, možda i neloše da proba opet pročepiti na golu ali nekako mi je teško povjerovati da će i njega crpiti. Moguće onda da vidimo Elliotta.
omar little wrote:kloppov tekst me poslao na youtube gledati gol ponovo. s tim da sam ja, normalno, hrakala one moje s novoprobudjenom energijom.
Makar jedan od ovih osam miliona pregleda je moj
-
todd_smith
#39755 Re: Liverpool FC
pa njihovi novinari pisu tekst u prvom licu, onda igraci ili treneri odobreomar little wrote:the player's tribune je profesionalno vodjena jedinica, sve su to uredjeni i lekturirani tekstovi (neki vise, neki manje, normalno), ali dobar je taj projekt. trajace koliko jeter bude voljan istresati kes u rupu bez dna.
- Gandalf
#39756 Re: Liverpool FC
jeste nemilosrdni braćo crvena, u 6 utakmica sezone koje su usput rečeno sve same pobjede, vi nađoste 10 flopova
ja nikome još nisam stavio da je flop, možda Rockiju jednom zbog budaleština i to je to, a Arnold ponovo vodi flopove do slave
ja nikome još nisam stavio da je flop, možda Rockiju jednom zbog budaleština i to je to, a Arnold ponovo vodi flopove do slave
- AmiĐa_Idriz
#39757 Re: Liverpool FC
Protiv Napolija znam da jesam, za ostale mislim da nisam flopirao 
Izbjegavam u pobjedama, jedino ako baš neko zasere momački.
Izbjegavam u pobjedama, jedino ako baš neko zasere momački.
Predicted lineup vs MK Dons:
Kelleher
Hoever Gomez Lovren Milner
Keita Lallana Jones
Elliott Brewster Ox
Our best 2nd team available. Naby Keita most likely to start or on the bench tho. Milner at LB with Larouci out.
- BHF_Manijak
#39758 Re: Liverpool FC
Kako bi samo ovoj ekipi "pravi" Keita legao, uh... U paru sa Fabinhom, to bi perverzija bila. 
- AmiĐa_Idriz
#39759 Re: Liverpool FC
Keita je bio bombona kako se bližio kraj sezone, ona neka nedefinisana pozicija, između cenera i osmice.
- no_sekirli
#39761 Re: Liverpool FC
Ako Adem bude na terenu, nema zime za nas 
-
todd_smith
#39762 Re: Liverpool FC
da imaju muda lupili bi 100m za Kantea kao sto su 70+ za VVD i Alisona
Kante bi im ligu prosle sezone osvojio
Kante bi im ligu prosle sezone osvojio
- BHF_Manijak
#39763 Re: Liverpool FC
S Kanteom bi to bila druga dimenzija, taj vezni red Fabinho/Kante razbija svakog protivnika, bukvalno!
Prestrsan igrac, svaki put svrs bacim kad ga gledam u Chelseau kako osvaja metre i metre terena i to sa kakvom lahkocom.
Prestrsan igrac, svaki put svrs bacim kad ga gledam u Chelseau kako osvaja metre i metre terena i to sa kakvom lahkocom.
- drug_profi
#39764 Re: Liverpool FC
Kante bi bio vjerovatno prvi igrac koji je osvojio titule sa tri razlicita kluba.
-
todd_smith
#39765 Re: Liverpool FC
Lik vrijedi svakog miliona, ali nema Liverpool muda da uzme velikoj ekipi igraca
Ne znam kad su prosli put uzeli konkurentu (ok nije Celzi trenutno konkurent, ali def za top 4 ganjaju) igraca koji nije bio suvisan tom klubu
United uze Arsenalu Van Persija, Arsenal je uzimao drugima, Celzi Liverpoolu... Samo Liverpool Southamptonu i Newcastlu i slicno
to im je sljedeca stepenica u dominaciji...zato City uzima, svima pokupe igrace...jeste da imaju pare, ali Liverpool je pokazao da imaju i oni sa Alisonom i VVD
Jedino sto bi kocilo je taj ban sto Chelsea ima pa nemaju zasto da prodaju, ali uvjeren sam da bi liga bila gotova sa Kanteom
Ne znam kad su prosli put uzeli konkurentu (ok nije Celzi trenutno konkurent, ali def za top 4 ganjaju) igraca koji nije bio suvisan tom klubu
United uze Arsenalu Van Persija, Arsenal je uzimao drugima, Celzi Liverpoolu... Samo Liverpool Southamptonu i Newcastlu i slicno
to im je sljedeca stepenica u dominaciji...zato City uzima, svima pokupe igrace...jeste da imaju pare, ali Liverpool je pokazao da imaju i oni sa Alisonom i VVD
Jedino sto bi kocilo je taj ban sto Chelsea ima pa nemaju zasto da prodaju, ali uvjeren sam da bi liga bila gotova sa Kanteom
- BHF_Manijak
#39766 Re: Liverpool FC
Ma cisto sumnjam da bi Chelsea prodao igraca konkurentu, nema sanse. Nisu pod finansijskim pritiskom, jer imaju Abramovica, kao recimo sto jebio Liverpool pred Torresovu prodaju.
Tu je razlika.
A da vrijedi para - naravno. Po meni defanzivni vezni broj 1 trenutno u Evropi. Radijus kretanja fenomenalan, nekad izgleda kao box to box veznjak.
Tu je razlika.
A da vrijedi para - naravno. Po meni defanzivni vezni broj 1 trenutno u Evropi. Radijus kretanja fenomenalan, nekad izgleda kao box to box veznjak.
- AmiĐa_Idriz
#39768 Re: Liverpool FC
Salah se opet nešto pokačio sa savezom Egipta.
-
todd_smith
#39769 Re: Liverpool FC
Ma nisu bili pod pritiskom pa ljudi su za Suareza dali 25 miliona prije nego sto je Chelsea ikako bio u prici za TorresaBHF_Manijak wrote:Ma cisto sumnjam da bi Chelsea prodao igraca konkurentu, nema sanse. Nisu pod finansijskim pritiskom, jer imaju Abramovica, kao recimo sto jebio Liverpool pred Torresovu prodaju.
Tu je razlika.
Mislim dzaba pricamo nece se svakako desiti ali bila bi tek tad destrukcija lige
- Gandalf
#39770 Re: Liverpool FC
Kada je ovaj kupic i prenosi li to ko?
Pitam za jarana
Pitam za jarana
- zomri
#39771 Re: Liverpool FC
Arena Sport 5Gandalf wrote:Kada je ovaj kupic i prenosi li to ko?
Pitam za jarana
-
todd_smith
#39772 Re: Liverpool FC
Sta je sa Maneom, pise da ima neku povredu?
- AmiĐa_Idriz
#39773 Re: Liverpool FC
Evo zašto volim Liga KupBREAKING: Liverpool could hand debuts to as many as eight players in tonight’s Carabao Cup clash with MK Dons.
• Harvey Elliott
• Sepp van den Berg
• Luis Longstaff
• Leighton Clarkson
• Curtis Jones
• Adam Lewis
• Ki-Jana Hoever
• Rhian Brewster
• Herbie Kane
• Pedro Chirivella
• Caoimhin Kelleher
- AmiĐa_Idriz
#39774 Re: Liverpool FC
Dobio je udarac protiv Chelsea, rekao je Klopp odma poslije da ne izgleda baš fino, a Pep juče potvrdi da odmara do četvrtka, tek se tada vraća treningu.todd_smith wrote:Sta je sa Maneom, pise da ima neku povredu?
- AmiĐa_Idriz
#39775 Re: Liverpool FC
Vidim pita raja kad je tekma, ja se izvinjavam na propustu 
MATCHDAY!

MATCHDAY!