FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Revolver

#3976 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

Izvinjavamo se našim gledaocima, ali očigledno nije do nas. Do koga jeste, saznat ćemo.
očigledno, nema šta
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3977 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

CVIKERASH wrote:Koje trolanje :lol:

Haj jos jednom za raju ponovi taj svoj fazon :thumbup:
Imaš dugme, prijavi me za trolanje.. A dotle, jedini trol je onaj koji insinuira osobne stvari forumaša u diskusiji koja nije o njima. Šta ti o meni misliš, sasvim je irelevantno i za mene i za ovu temu. To što spamaš svaki put kad vidiš moj post, govori sve o tvom načinu forumanja, mom ne.
Mustang1

#3978 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Sta je zapricavate pustite je da mi ucini uslugu .. Ja te pitam nesto fino a ti preskocis,hoces samo da se svadjas :(
dezurni_ucenik

#3979 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:
CVIKERASH wrote:Koje trolanje :lol:

Haj jos jednom za raju ponovi taj svoj fazon :thumbup:
Imaš dugme, prijavi me za trolanje.. A dotle, jedini trol je onaj koji insinuira osobne stvari forumaša u diskusiji koja nije o njima. Šta ti o meni misliš, sasvim je irelevantno i za mene i za ovu temu. To što spamaš svaki put kad vidiš moj post, govori sve o tvom načinu forumanja, mom ne.

Uh kako smislen komentar.
popokatepetl_com

#3980 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by popokatepetl_com »

Naravno da je rijec o ociglednoj sabotazi tv giganta u usponu, zavjera americkosiptarska...
Revolver

#3981 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Revolver »

popokatepetl_com wrote:Naravno da je rijec o ociglednoj sabotazi tv giganta u usponu, zavjera americkosiptarska...
zaboravljaš Vatikan :wink:
Havatar

#3982 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Ne cudi da je bilo sabotaze posto je uvijek lakse drugog sabotirati nego praviti kvalitetniji program ili otkupiti prava za prijenos utakmice tvoje reprezentacije i lakse je rusiti nego graditi.
It_is_a_Leclerc

#3983 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Havatar wrote:Ne cudi da je bilo sabotaze posto je uvijek lakse drugog sabotirati nego praviti kvalitetniji program ili otkupiti prava za prijenos utakmice tvoje reprezentacije i lakse je rusiti nego graditi.
:lol:

De života ti. Kakva je to logika ?! Velid Spaho ustao u pola tri da drži neku gigantsku antenu i sabotira Marjana.
Kanotic

#3984 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kanotic »

It_is_a_Leclerc wrote:
Havatar wrote:Ne cudi da je bilo sabotaze posto je uvijek lakse drugog sabotirati nego praviti kvalitetniji program ili otkupiti prava za prijenos utakmice tvoje reprezentacije i lakse je rusiti nego graditi.

De života ti. Kakva je to logika ?! Velid Spaho ustao u pola tri da drži neku gigantsku antenu i sabotira Marjana.
Image
Mustang1

#3985 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Ovo za post godine :D Umro sam od smijeha kad sam vidio SPahu a tek kad sam procitao na sta je odgovor Spaho :lol: :lol: :lol: :lol:
Smetnje

#3986 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Smetnje »

Ovo ga radnici sabotiraju garant zbog plate hahaha
luckylaka

#3987 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Kanotic wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Image
:lol: Ova je stvarna slika BHt-a
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3988 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by plain vanilla »

Picajzla wrote:
plain vanilla wrote:ne placamo ni hayat, ni obn, pa svejedno postoje teme o tim TV kucama i pise ko sta hoce
Vanilla dosta te je vise. U spavacu :oops:
hahaha, znaci ne moram u kuhinju :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#3989 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

A šta je to slika BHT-a ?! Čovjek koji se veseli najvećem uspjehu bh. sporta i pritom ne viče - "Mi smo omogućili da Pjanić igra za BIH", "Mi smo najbolji", "Mi smo zabili gol", "Maki je donio energiju za gol", "Fejs je omiljena televizija naroda i narodnosti diljem svijeta"...
Havatar

#3990 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

It_is_a_Leclerc wrote:A šta je to slika BHT-a ?! Čovjek koji se veseli najvećem uspjehu bh. sporta i pritom ne viče - "Mi smo omogućili da Pjanić igra za BIH", "Mi smo najbolji", "Mi smo zabili gol", "Maki je donio energiju za gol", "Fejs je omiljena televizija naroda i narodnosti diljem svijeta"...
Ovo je papanluk kakav se rijetko vidja
Banksy

#3991 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

Nijedna lokalna TV kuća nije u stanju kvalitetno realizirati prijenose ovakve vrste, ni TV Igman, ni TV Vogošća, ni Face TV.
To u svakom smislu prevazilazi njihove logističke, tehničke i ljudske kapacitete.
Šteta što je Face TV toga postala svjesna na ovakav način, odronom i blamažom, a preko leđa gledatelja.
Sreća da je u pitanju bila prijateljska utakmica.
pathyeshme

#3992 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pathyeshme »

Nisu oni toga postali svjesni, vjeruj.. Jer, da jesu, nešto bi promijenili od zadnjeg puta. Ja još ne mogu sebi doći da su pravili pet sati uvodnog programa za jednu tako nebitnu utakmicu kao što je prijateljska. Klasično naprđivanje i popunjavanje programske sheme.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Altsa

#3993 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Altsa »

prenos utakmica je prevelik zalogaj za tako malu TV kao sto je face tv...bilo je samo pitanje dana kada ce doci do nekog tehnickog sranja, a nagovjestaja je vec bilo sa utakmicom iz litvanije
dezurni_ucenik

#3994 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

Sta je zajednicko utakmici sa Litvanijom i sa Argentinom,osim tehnickih gresaka? Senad ni jednom trenutku nije uputio izvinjenje gledaocima,vec je krenuo u revolveraski obracun sa kriminalcima i delikventima,ko da je 60 minuta a ne utakmica nase reprezentacije.Ja kao konzument hocu gotov proizvod,zaboli mene za Hasanom sto krade signale.

PS. Evo ja googlam ,trazim tog Hasana nema ga nigdje :D
popokatepetl_com

#3995 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by popokatepetl_com »

A cekaj sta je to stvarna slika BHT, Spaho je ispao doktor za one debile sa fejsa sto su organizovali docek ispred bbi i svi su gledali docek na BHT...
It_is_a_Leclerc

#3996 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

popokatepetl_com wrote:A cekaj sta je to stvarna slika BHT, Spaho je ispao doktor za one debile sa fejsa sto su organizovali docek ispred bbi i svi su gledali docek na BHT...
To je bila svemirska ispala.

Oni su htjeli pokazati kako su oni glasnogovornici reprezentacije i kako će igrači biti njihove balerine, kojima će oni reći gdje i kad da dođu. Onda su vikali- "Svi pred BBI". Na kraju smo vidjeli 40-tak ljudi koji su slijepo vjerovali Ma(n)kiju da će igrači doći tamo.
StupskaBitanga

#3997 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Ljudi morate shvatiti da je Senčiju glavna boljka što više nije na PBS (BHRT) i to ga boli već evo deceniju
Havatar

#3998 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

I dalje nije jasno zbog cega BHT nije imao volje za prijenos BIH-Argentina, za utakmice koje je BIH igrala u gostima u kvalifikacijama kao i za utakmice Sarajeva i Zeljeznicara u evropskim takmicenjima posto je to glavni razlog sto BHT nema ovakve greske jer ko radi taj i grijesi ko ne radi ne grijesi.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#3999 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Picajzla »

plain vanilla wrote:
Picajzla wrote:
plain vanilla wrote:ne placamo ni hayat, ni obn, pa svejedno postoje teme o tim TV kucama i pise ko sta hoce
Vanilla dosta te je vise. U spavacu :oops:
hahaha, znaci ne moram u kuhinju :mrgreen:

Jok, ja zene saljem u spavacu :skoljka: :oops:
Chuckie

#4000 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Havatar wrote:I dalje nije jasno zbog cega BHT nije imao volje za prijenos BIH-Argentina, za utakmice koje je BIH igrala u gostima u kvalifikacijama kao i za utakmice Sarajeva i Zeljeznicara u evropskim takmicenjima posto je to glavni razlog sto BHT nema ovakve greske jer ko radi taj i grijesi ko ne radi ne grijesi.
Zato sto javni servis mora platiti iznajmljeni sat feed koji kosta mnogo, dok ove mahalske tv pustaju streamove pod "prijenos utakmice". E to je razlika.
Locked