Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
sha_ba

#3976 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

tendzera wrote:Meni nakon po sahata počMu pričati o tome kako će se zvati naša djeca :|
mora da si zgodan :mrgreen: :lol: :kiss: :kiss:
tendzera

#3977 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

sha_ba wrote:
tendzera wrote:Meni nakon po sahata počMu pričati o tome kako će se zvati naša djeca :|
mora da si zgodan :mrgreen: :lol: :kiss: :kiss:
Ne smijem ti riječ kol'ko, reći će da sam narcis :oops: :skoljka:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3978 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

@ Ultima Palabra- jaro komsinica mi se nesto posebno ni ne svidja, ali fakat nam je flert nacin komunikacije. Mislio sam da je ovdje odigrala pravu jaranasku ulogu, ono upoznala me sa bombicom, plus joj pokazala kako sam ja lafo plejboj fazoni :D Ma jbg kad sam bio 100% uvjeren da je situacija zicer. Ono vodis 2:0 u 89' minuti susreta, ali kurva sreca dva penala plus gol iz ofsajda za suparnike u 5 minuta :lol:

Da odgovorim i ostalima: trenutno sam na 98. stranici citanja ove teme, ali vjerujem da ovo moje nije nagore. Jbg da mi se mala nije svidjela koliko jeste (fizicki naravno), zaboravio bih to kao mamurluk od nedjelje ujutro, a ovako :run:
WildRedRose

#3979 Re: Evo jedne morbidne price:

Post by WildRedRose »

Eliot Ness wrote:E ovakve se stvari samo meni mogu desiti, izgleda da sam bas neki magnet za lujke da je to za price:
Upoznao trebu preko neta(nije me stid priznati :lol: ) i nakon intezivnog porukanja dogovorismo se naci na kafi. Pojavi se ona, ista kao na slici (za zivo cudo). Pala je spika, 2 sata sjedili guzica mi odpala. Rekoh evo je, napokon neka normalna, to je ta! par dan poslije dodje kod mene na rucak, rekoh haj da joj malo pokazem moje kulinarske vjestine, sjedilo se, pricalo se, ali cim joj se priblizim ona se pomakne na kaucu unazad. Haj rekoh, fakat je rano. Ne mogu da budem predator niti manijak da skocim na nju ko tigar, a vidim po njoj da gori kao ja! Dogovorili se da odemo u kino par dana poslije, pokupio je, jedva nasao parkinga u BBI centru, gleda ona film, ja nju. Treci put se vidimo, u 6 dana, rekoh ova je zagrizla pravo kao i ja. A onda najcudnija stvar ikad:
par dana poslije (a u medjuvremenu sve dolaze poruke: super mi je bilo, ne mogu da vjerujem da takav kao ti postoji, bla bla), rekoh hajmo se naci...ne moze zbog posla, radi nocnu (med. sestra na Kosevu). Haj rekoh kad budes mogla. I tako prodje par dana a poruke i dalje dolaze: kako si, sta radis...zezancija folovi golovi. Rekoh kad cemo se naci? Ne zna ona, umorna je stalno. Kontam se koji ti je djavo, budi konktretna. Zovem je, nece da se javi.E rekoh necu ni ja. I nisam 1 dan. Onda ona: sta je sa tobom, jel sve u redu, kako si, volila bi da se vidimo a nikako ne mogu da stignem...Uglavnom: zivi kilometar od mene...Onda mi se javlja haj kad zavrsim sa nocnom i naspavam se mozemo se naci, haj rekoh i cekam hajvan cijeli dan da se javi od nje ni glasa!
Puce mi film rekoh: curo draga ne znam sta ti hoces, 30 ti je godina nije 12. Preko Vibera se moze i zvati, nisu samo poruke besplatne. Izradi me, ne znam koji ti je. A ona pa izvini, dosli gosti iznenada bla bla. Hajmo sutra. I ja opet popusti, konjina...i sutra maltene ista stvar. Rekoh haj ti svojim putem zajebaji nekog drugog. Izbrisa broj telefona, kad dva dana poslije dolazi poruka: jesi li se naljutio na mene, sta sam uradila, izvini sto ti smetam!?!?!?! kao da se nista nije desilo. Jebote reko psihe, ovo je lujka i po!! Izvini rekoh, ne znam sta je sa tobom i sta hoces, ali tvoje ponasanje nije u redu. Ne radi se to tako, zato je bolje da nemamo kontakt. Cao i sretno....napade me onda isprazni sarzer na mene: sta ti mislis ko si ti, ti si zlatan ja vjestica neka jel to mislis o meni bla bla :? necu ja kako vi hocete, ako mislis da cu se naci sa tobom kad ti hoces dobro si se prevario, ovakav si onakav si e rekoh ova je pukla ko kauc. Nijedne joj ruzne rijeci nisam uputio, obrusila se na mene ko galeb na sardine. Helem...to je bilo juce. Bas me zanima hoce li se opet javiti :lol:
:lol:

a vidi ozb, mozda fkt cura nema vremena, tj izmori je posao, pa zaspi cim dodje kuci, a ti navr'o ko sivonja :D hocu reci , nije joj ok sto nije barem javila da ne moze tu noc, ali nije vala nesto bas skrivila :roll: :mrgreen:
tendzera

#3980 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

Trebala je vala javiti, žao joj kredita :roll:
Zatamnjena stakla

#3981 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zatamnjena stakla »

ma javi joj se, reci da ti je žao :lol:
sha_ba

#3982 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

Zatamnjena stakla wrote:ma javi joj se, reci da ti je žao :lol:
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
WildRedRose

#3983 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

:lol: :lol:

napisi : cao lutko , kako poso ? :plavaruza:
Zatamnjena stakla

#3984 Re: Vasa najgora date iskustva :P

ako je tako dobra šta da ne :mrgreen:
ultima_palabra

#3985 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Mislim da bi se pogubila skroz :mrgreen:
WildRedRose

#3986 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

ultima_palabra wrote:
jesam zensko, ali kad bi to fkt uradio, gdje bi hanumi kraj bio.. osilila bi se k'o Rusija :lol:
Zatamnjena stakla

#3987 Re: Vasa najgora date iskustva :P

ultima_palabra wrote:
al' izbris'o je broj, jbga :mrgreen:
ultima_palabra

#3988 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

WildRedRose wrote:
ultima_palabra wrote:
jesam zensko, ali kad bi to fkt uradio, gdje bi hanumi kraj bio.. osilila bi se k'o Rusija :lol:
Dobro, ali ipak neočekivan razvoj situacije... možda bi joj pao gard na koji dan :-D
tendzera

#3989 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

Šta će joj pasti, ona veli da nema garda :|
ultima_palabra

#3990 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

tendzera wrote:Šta će joj pasti, ona veli da nema garda :|
To je ona druga :lol:
tendzera

#3991 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

ultima_palabra wrote:
Kol'ko to njih ima, majku mu :lol: :lol:
BadCopy

#3992 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by BadCopy »

Nisi ti propustio priliku kod nje nego ona kod tebe.pa sad nek se garda :)

Od zla oca od gore matere
WildRedRose

#3993 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

ultima_palabra wrote:
:lol: :lol: :lol:
crnoplavo

#3994 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by crnoplavo »

meni bas zbog toga nezgodno pitat neku zensku nesto, ono ako bas moram pitam, i kad idem u banku, ako su dva saltera, jedan muko drugi zensko idem kod muskarca, jer znam da i ako mu slomim srce nece bit te price o djeci, hocu na miru da platim racun
sheilak

#3995 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Kastanienallee wrote:Tema se pretvorila u savjetovaliste, muskarci savjetuju muskarce.
_BataZiv_0809 wrote:Da odgovorim i ostalima: trenutno sam na 98. stranici citanja ove teme, ali vjerujem da ovo moje nije nagore. Jbg da mi se mala nije svidjela koliko jeste (fizicki naravno), zaboravio bih to kao mamurluk od nedjelje ujutro, a ovako :run:
Jesi li pomislio da je moguce da uopste nije odgovorila tebi nego nekom drugom kome je isto dala broj u skorije vrijeme ili nekome s kim se taze svadjala oko necega :D
nije, nisu cure takve. nemoj mu na muku pristajati.
crnoplavo

#3996 Re: Evo jedne morbidne price:

Post by crnoplavo »

WildRedRose wrote:
Eliot Ness wrote:E ovakve se stvari samo meni mogu desiti, izgleda da sam bas neki magnet za lujke da je to za price:
Upoznao trebu preko neta(nije me stid priznati :lol: ) i nakon intezivnog porukanja dogovorismo se naci na kafi. Pojavi se ona, ista kao na slici (za zivo cudo). Pala je spika, 2 sata sjedili guzica mi odpala. Rekoh evo je, napokon neka normalna, to je ta! par dan poslije dodje kod mene na rucak, rekoh haj da joj malo pokazem moje kulinarske vjestine, sjedilo se, pricalo se, ali cim joj se priblizim ona se pomakne na kaucu unazad. Haj rekoh, fakat je rano. Ne mogu da budem predator niti manijak da skocim na nju ko tigar, a vidim po njoj da gori kao ja! Dogovorili se da odemo u kino par dana poslije, pokupio je, jedva nasao parkinga u BBI centru, gleda ona film, ja nju. Treci put se vidimo, u 6 dana, rekoh ova je zagrizla pravo kao i ja. A onda najcudnija stvar ikad:
par dana poslije (a u medjuvremenu sve dolaze poruke: super mi je bilo, ne mogu da vjerujem da takav kao ti postoji, bla bla), rekoh hajmo se naci...ne moze zbog posla, radi nocnu (med. sestra na Kosevu). Haj rekoh kad budes mogla. I tako prodje par dana a poruke i dalje dolaze: kako si, sta radis...zezancija folovi golovi. Rekoh kad cemo se naci? Ne zna ona, umorna je stalno. Kontam se koji ti je djavo, budi konktretna. Zovem je, nece da se javi.E rekoh necu ni ja. I nisam 1 dan. Onda ona: sta je sa tobom, jel sve u redu, kako si, volila bi da se vidimo a nikako ne mogu da stignem...Uglavnom: zivi kilometar od mene...Onda mi se javlja haj kad zavrsim sa nocnom i naspavam se mozemo se naci, haj rekoh i cekam hajvan cijeli dan da se javi od nje ni glasa!
Puce mi film rekoh: curo draga ne znam sta ti hoces, 30 ti je godina nije 12. Preko Vibera se moze i zvati, nisu samo poruke besplatne. Izradi me, ne znam koji ti je. A ona pa izvini, dosli gosti iznenada bla bla. Hajmo sutra. I ja opet popusti, konjina...i sutra maltene ista stvar. Rekoh haj ti svojim putem zajebaji nekog drugog. Izbrisa broj telefona, kad dva dana poslije dolazi poruka: jesi li se naljutio na mene, sta sam uradila, izvini sto ti smetam!?!?!?! kao da se nista nije desilo. Jebote reko psihe, ovo je lujka i po!! Izvini rekoh, ne znam sta je sa tobom i sta hoces, ali tvoje ponasanje nije u redu. Ne radi se to tako, zato je bolje da nemamo kontakt. Cao i sretno....napade me onda isprazni sarzer na mene: sta ti mislis ko si ti, ti si zlatan ja vjestica neka jel to mislis o meni bla bla :? necu ja kako vi hocete, ako mislis da cu se naci sa tobom kad ti hoces dobro si se prevario, ovakav si onakav si e rekoh ova je pukla ko kauc. Nijedne joj ruzne rijeci nisam uputio, obrusila se na mene ko galeb na sardine. Helem...to je bilo juce. Bas me zanima hoce li se opet javiti :lol:
:lol:

a vidi ozb, mozda fkt cura nema vremena, tj izmori je posao, pa zaspi cim dodje kuci, a ti navr'o ko sivonja :D hocu reci , nije joj ok sto nije barem javila da ne moze tu noc, ali nije vala nesto bas skrivila :roll: :mrgreen:

ja et, tolko umorna da ne moze palcem pritisnut call il answeer (ako vec ne moze napisat sms), a ima snage za namazat se nocnom kremicom
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3997 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

čuj nema vremena
ako ti je stalo nađeš vremena
tendzera

#3998 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tendzera »

Kilometar udaljena od njega i ne može odvojiti 15 min za njega :| :mrgreen:
staradis

#3999 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by staradis »

Za kulturu se uvijek ima vremena
sheilak

#4000 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Black swan wrote:čuj nema vremena
ako ti je stalo nađeš vremena
pa nekad ne mozes stvorit vrijeme.
a nekad i mislis da konta, da ne moras referirati o svemu.
Kastanienallee wrote:
sheilak wrote:nije, nisu cure takve. nemoj mu na muku pristajati.
Pa sto? Svima se desavaju zabune, posebno u tom svijetu poruka gdje za sekundu nerazmisljanja, umjesto nekom prijatelju, posaljes sms osobi o kojoj pises nesto neugodno bas toj osobi :D
prozori na fb. :lol: i jbni touch screen mobiteli. :-)
Post Reply