Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
madner

#3976 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by madner »

palermo wrote:
madner wrote:
Prodavanje utakmica, namjerni kartoni i slicne epizode mu nisu previse pomogli u karijeri.
Smetljar.
Otkud tebe na fudbalskoj temi :?

Još samo Banksy fali :D
Neletim ponekad kada se govori o reprezentaciji. Ovaj smetljar je rak rana iste.
palermo

#3977 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

madner wrote:
Neletim ponekad kada se govori o reprezentaciji. Ovaj smetljar je rak rana iste.
On i jaran mu Džeko
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3978 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pici »

ne spominjite te utakmice evo mi se stomak izvrče...napucavanje lopte u noge protivničkim napadačima...koji ga qurc mešHa zovnu nazad u repku...
Point.

#3979 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

emko1234 wrote:
Point. wrote:
bosanska senzacija wrote:Jbte čovjek se potukao a ovi miševi hoće od njega ratnog zločinca da naprave.

Sjećam se i nakon svjetskog da su ga pojedini ovdje nazivali svakakvim imenima i pogrdnim riječima slaveći njegov oproštaj od reprezentacije da bi se na kraju onako svi kolektivno povukli u svoje rupe nakon što smo bez njega na terenu i svlačionici izgubili od jednog Kipra. Evo i sad, možda u najgorem trenutku njegove karijere kada je u jednom danu sjebao ligamente i dobio otkaz iz kluba oni su našli za shodno da opet izađu iz svojih rupa sa svojim mahalskim pričama bez ikakvog pokrića.

Spahić je igrač koji je istinski vođa naše reprezentacije i koji je uvijek davao sve od sebe za dres Bosne, i što prije nađe novi klub i vrati se na teren to će biti bolje za nas.

Sve ostalo su manje-više njegove privatne stvari koje mene u suštini i ne zanimaju, sve dok se ne počnu odražavati na igru reprezentacije a koja je trenutno bez njega nezamisliva.
Odlican post. U sustini, frajer je jako bitan za nasu reprezentaciju i to je ono sto treba bii najbitnije, ali jok, nasle se moralne velicine uvrijedjene sto je otreso tamo nekog jadnog svabu, pa su spremne i da reprezentacija ispasta da bi njihov kompleks nize vrijednosti bio zadovoljan. Jer, avaj, kakvo ce sad misljenje ugledni svabo imati o nama, divljim bosandzerosima?

Ide se dotle, da je i Velidova prica sada validna iako je popljuvan kad je izbio onaj snimak na vidjelo, pa se slijepo vjeruje Velidu i mahalskim pricama tipa ja znam lika koji zna lika koji ima jarana ciji se rodjak druzi sa Edinovim skolskim haverom kojem je licno Midhat prico da on sastavlja ekipe. Evo samo cekamo Ibisevica jos da potvrdi istinsku mahalsku pricu iz 45 ruke za ga je Spaha nalupo u Brazilu. Jednostavno, ne mogu da shvatim neke ljude ovdje i njihovu hajku i hrakacenje covjeka koji je toliko dao ovoj reprezentaciji.
Vrlo jednostavno, ako ti ne možeš da shvatiš da čovjek kalibra profi igrača u Bundes ligi ne može i ne smije sebi dozvoliti da zaštitaru izbije zube na pravdi Boga iz 101. razloga, onda si uz dužno poštovanje teški glupan kojem je vjerovatno uredu i logika Mirze Hatiće : moje je da nosim pištolj i sakrivam ga od policije, a njihovo je da me ganjaju i da ga traže.

U tom slučaju si ti, i slični tebi opasnost za normalne ljude i svijet oko sebe. Moj ti je savjet da uzmeš metar špage i poštediš okolinu svojih ograničenih zaključaka i logike.

:kiss: :run:
I naravno, odmah u nedostatku argumenata, hajmo vrijedjati svakog ko ne dijeli tvoje misljenje. Bravo decko.

Nikp ovdje ne govori da mu je ono trebalo, nego da nije ok blatiti covjeka sad kad je najteze. Eno i Mesa, Faruk, Kolasinac imaju slicno misljenje, jesu li i oni glupani i opasnost za okolinu? Kakvih je sve likova ova situacija ispljuvala ovdje, to je cudo. :zid:
Pismonosa

#3980 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Pismonosa »

pici wrote:ne spominjite te utakmice evo mi se stomak izvrče...napucavanje lopte u noge protivničkim napadačima...koji ga qurc mešHa zovnu nazad u repku...
Ma šuti, ni ja se ne osjećam ništa bolje kad se sjetim :( :cry:
ultima_palabra

#3981 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Dosad tri grupe pljuvača:
1. Ovi što se metiljaju oko reprezentacije, kvazinovinari i šanerčići.
2. Dijasporci koji hoće da su veći evropejci od Evropljana.
3. Ljudi koji ne prate fudbal, ovo im je zamjena za Farmu i Parove.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3982 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

@palermo, tema nije puki nogomet.. evo mene čisto sociološki zanima :D

Imamo lika koji od svega bosankog ima samo prezime, jer mu je otac porijeklom , valjda iz BIH, Šveđanin 1/1, smrad ne ispuni djetetu posljednju želju, okupi se sav forum da brani smrada izvrčući činjenice o životu nogometaša
Sa druge strane, imamo čovjeka koji je puno dao reprezentaciji, zastavi, zemlji, i u momentu bijesa, reagirao je kao je reagirao (nismo svi isti, i ja bih braneći obitelj isto tako, netko ne bi itd), i sad se opet okupi cijeli forum, ali ovaj put u takmičenju ko će ga jače i bolje hraknuti. Zato kažem, najblađe rečeno, zanimljiv stav...
Tomahawk11
Globalni moderator

#3983 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Dosad tri grupe pljuvača:
1. Ovi što se metiljaju oko reprezentacije, kvazinovinari i šanerčići.
2. Dijasporci koji hoće da su veći evropejci od Evropljana.
3. Ljudi koji ne prate fudbal, ovo im je zamjena za Farmu i Parove.
:mrgreen: :lol: :thumbup:
Izgleda ovih najvise. :roll:
Dobro si ih klasifikovao, mada recimo ovo pod 2. nisu samo dijasporci, to su i neki domaci koji bi da budu veci Nijemci od samih Nijemaca. Oni su jos zanimljiviji.
obuzdan

#3985 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by obuzdan »

dnaxy wrote:
pa po pisanju se kriju smradovi. ja ako nekome imam nesto da kazem ,(pljujem) onda to radim licno i u lice. ne krijem se iza nekog nika. onda ovo pljuvanje , covjek bi pomislio da im je familiju pobio, sestru silovao.. kako se ovo desi njegova tema ozivi..al to su ti pljuvaci..oni i neznaju nista drugo, iz njih ljubomora prica..to je bosnjo..
a ja sam rekao, covjek uradio sto je uradio, dobio otkaz zbog toga, prihvatio ljudski i stavio tacku na to.nije cak ni tuzio bayer zbog otkaza, a mogao je.isto se tako izvino i ljudima.vjerujem da ce ici i na sud i da ce i to prihvatit.dobro on ima karakter jel..al ovim smradama sa foruma nije dovoljno..trebali bi ga se sad odrec i rec da on nikakve veze nema sa nama..oticemo sad svi kolektivno u leverkusen i past na koljena pred sekuritijem.
jos najveci fazon sto niko nezna drugu stranu..niko nije ni dozivio ovu stoku sto cuva stadion..al eto oni znaju da je emir kriv i hajmo ga ispljuvat.
Sta bolan valjas tu majke ti? Kome da kazes u lice? Spahicu? Pa nemoj biti smijesan. Eto ti si kao u prilici da nekom nesto kazes licno...Usput, covjek moze valjda imat svoje misljenje. To sto ga iznosi na forumu - pa valjda forum za to i sluzi...

Cuj ljudski se ponio? Pa to je najmanje sto je mogao, sta je trebao uraditi?
I jos, koga to da tuzi? Bayer? Hahah neznalice jedna...
Cuj stoka sto cuva stadion...Cuvaju stoku moj prijatelju (naravno mislim na pojedince). Da nije te stoke ne bi ti security ni trebao...Nemoj majke ti se prosipat...
pici

#3986 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pici »

Pismonosa wrote:
pici wrote:ne spominjite te utakmice evo mi se stomak izvrče...napucavanje lopte u noge protivničkim napadačima...koji ga qurc mešHa zovnu nazad u repku...
more glumit kabadahiju švabama, al mojne nama prosipat jalijaške fore...pun mi je qujac i onog malog princa, ništa u zadnje vrijeme ne daje za repku, ama baš ništa...
emko1234

#3987 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emko1234 »

Lucas Leiva wrote:Uradio je to sto je uradio, sada mora da snosi posljedice. Da se ja licno pitam i on i svi oni koji su ikada napravili nesto slicno nikada vise ne bi zaigrali fudbal niti u jednom klubu na svijetu. Dozivotna suspenzija. Kako za Spahica, tako i za Suareza, Cantonu i slicne imbecile koji su se pojavili u svijetu fudbala

Stavite se samo u polozaj covjeka koji zaradjuje za zivot radeci kao redar i koji je dobio naredjenje da ne pusta nikoga u lozu. Tu nema dalje price.
Upravo, mada ne sekiram se ja za ovog redara. Platiće mu Spaha i Bayer zlatne zube.
Postavlja se pitanje zašto bilo ko u ničim izazvanom nasilničkom ponašanju vidi nešto dobro, to pokazuje koliko smo mi mentalno u kurcu.
Čovjek koji mi pravda Saphićevo ponašanje bi bio kadar da sutra da uradi istu stvar nekome kome je može uraditi.
Kukavički, pičkasto, hinjski u momentu kad se dotični ne može odbraniti.

@point
Ti si fulio sve krucijelne pojedinosti ove priče, kako ne kontaš?
Frajeru se kroz cijelu karijeru provlače neki skandali i nasilničko ponašanje. Od štimanja utakimca, tjeranja iz klubova, prijetnji prilično uglednom sportskom novinaru u momentu dok si kapiten reprezentacije jedne zemlje, do priča i špekulacija o šamaranju u svlačionici ljudi koji nisu u istom krdu ( ne kažem da je istina), do pizdarija u klubovima u kojima je igrao.

Znači da to više nije izuzetak nego pravilo u njegovom slučaju. Aj da okrenemo stvari, da ti je redar član bliže familije, DA LI BI I DALJE STAJAO UZ SPAHIĆA?
Uostalom, košto napisah ranije, sve ovo je izazvano jednostrano, od njega i ljudi u njegovom društvu. Sad mu treba puhat u muda zato što je došao na dženazu ljudima i zato što je igrao za reprezentaciju?
Pa to mu niko i ne spori, mada bi se i tu moglo naći dosta stvari koje su u najmanju ruku nelogične.
5 0 5

#3988 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

pici wrote:pun mi je qujac i onog malog princa, ništa u zadnje vrijeme ne daje za repku, ama baš ništa...
jesi to ljubomoran? :lol: :lol: :lol: bosnjo. :lol: :lol: :lol:
palermo

#3989 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

KatarinaKosaca wrote:@palermo, tema nije puki nogomet.. evo mene čisto sociološki zanima :D

Imamo lika koji od svega bosankog ima samo prezime, jer mu je otac porijeklom , valjda iz BIH, Šveđanin 1/1, smrad ne ispuni djetetu posljednju želju, okupi se sav forum da brani smrada izvrčući činjenice o životu nogometaša
Sa druge strane, imamo čovjeka koji je puno dao reprezentaciji, zastavi, zemlji, i u momentu bijesa, reagirao je kao je reagirao (nismo svi isti, i ja bih braneći obitelj isto tako, netko ne bi itd), i sad se opet okupi cijeli forum, ali ovaj put u takmičenju ko će ga jače i bolje hraknuti. Zato kažem, najblađe rečeno, zanimljiv stav...
Ma suštinski Kato nema ti ovdje mnogo materijala za sociološko istraživanje. Dakle,mi kojim često na fudbalu,možemo sa priuičnom sigurnošću ustanoviti ko će šta napisati. Eno,Ultima ih je grupirao, možda bi se tu mogla dodati još pokoja grupica, možda se od nekog i ogriješimo.....ali u pravilu,uvijek je to ista ekipa..
VCorp

#3990 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by VCorp »

Je li Spahic zaslužio da pojedinci koji ga ne poznaju ovako seru po njemu, šta vam je lično on uradio ? I drugo pitanje je, da li bi svi ovi silni fajteri s foruma imali muda reći mu takve stvari u facu ? Samo pitam.
pici

#3991 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pici »

5 0 5 wrote:
pici wrote:pun mi je qujac i onog malog princa, ništa u zadnje vrijeme ne daje za repku, ama baš ništa...
jesi to ljubomoran? :lol: :lol: :lol: bosnjo. :lol: :lol: :lol:
ćuj bošnjo :shock: otkut ti to da sam bošnjo allaha ti :mrgreen:
Pismonosa

#3992 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 11:34, edited 1 time in total.
insomnia78

#3993 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Sve su te legende, posebno Osim, svaki put stali iza Papeta pa vam nije smetalo da ga pljujete
Point.

#3994 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

@emko

Kakvo bolan stimanje utakmica? Koji klub ga je otjerao? Osim Bayera? Kakva samaranja po svlacionici? To su sve neprovjerene price, rekla kazala, iz 23 ruke i slicno. Zaista mislis da niko od igraca i uposlenika Saveza nebi zucnuo da se Spaha samara, da ga tuziteljstvo nebi gonilo za namjestanje tekmi? Davio uposlenika Bayera? Zbog toga bi trebo biti otjeran i robijati zbog pokusaja ubistva. I fakat vjerujete u ove price, bez i jednog jedinog dokaza?
Tomahawk11
Globalni moderator

#3995 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Jesi nasao gdje ces pitati. Ne treba ti odgovor, naravno da su OVDJE forumasi u pravu, 'ta ce tamo neki selektor i kompanija.
Samo jedna sitnica, ovo ovdje od forumasa se ne zarezuje ni 2% ;-)
pici

#3996 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by pici »

Pismonosa wrote:

Ima tu istine, ali ako ćemo pošteno, imo je Spaha i svojih dobrih momenata u reprezentaciji. Odigrao je neke fenomenlane partije i spasio nas trpanja kamaru puta. Bio dugo vremena prava kapitenčina. Nemamo mi takvih igrača u Bejha.

Al valjda s godinama malo i pamet propiša :D

Meni je ipak, kad sve saberem i oduzmem, više pozitivan nego negativan lik.
bio je on OK do one Hamerike, e onda il se zasitio il mu udarila slava u glavu nemam pojma, nit me interesuje...pa nije mu ovo box 1 na 1 nego fuzbal 11 na 11...ako hoće samostalnu karijeru eno mu neg sparinguje cro kapu :mrgreen:
Lucas Leiva

#3997 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Lucas Leiva »

emko1234 wrote:
Lucas Leiva wrote:Uradio je to sto je uradio, sada mora da snosi posljedice. Da se ja licno pitam i on i svi oni koji su ikada napravili nesto slicno nikada vise ne bi zaigrali fudbal niti u jednom klubu na svijetu. Dozivotna suspenzija. Kako za Spahica, tako i za Suareza, Cantonu i slicne imbecile koji su se pojavili u svijetu fudbala

Stavite se samo u polozaj covjeka koji zaradjuje za zivot radeci kao redar i koji je dobio naredjenje da ne pusta nikoga u lozu. Tu nema dalje price.
Upravo, mada ne sekiram se ja za ovog redara. Platiće mu Spaha i Bayer zlatne zube.
Postavlja se pitanje zašto bilo ko u ničim izazvanom nasilničkom ponašanju vidi nešto dobro, to pokazuje koliko smo mi mentalno u kurcu.
Čovjek koji mi pravda Saphićevo ponašanje bi bio kadar da sutra da uradi istu stvar nekome kome je može uraditi.
Kukavički, pičkasto, hinjski u momentu kad se dotični ne može odbraniti.

@point
Ti si fulio sve krucijelne pojedinosti ove priče, kako ne kontaš?
Frajeru se kroz cijelu karijeru provlače neki skandali i nasilničko ponašanje. Od štimanja utakimca, tjeranja iz klubova, prijetnji prilično uglednom sportskom novinaru u momentu dok si kapiten reprezentacije jedne zemlje, do priča i špekulacija o šamaranju u svlačionici ljudi koji nisu u istom krdu ( ne kažem da je istina), do pizdarija u klubovima u kojima je igrao.

Znači da to više nije izuzetak nego pravilo u njegovom slučaju. Aj da okrenemo stvari, da ti je redar član bliže familije, DA LI BI I DALJE STAJAO UZ SPAHIĆA?
Uostalom, košto napisah ranije, sve ovo je izazvano jednostrano, od njega i ljudi u njegovom društvu. Sad mu treba puhat u muda zato što je došao na dženazu ljudima i zato što je igrao za reprezentaciju?
Pa to mu niko i ne spori, mada bi se i tu moglo naći dosta stvari koje su u najmanju ruku nelogične.
Ako je tacno ovo za zube, onda je to jos gora stvar. Prirodni su zubi svetinja i nema tih para na svijetu koji mogu da ih zamjene.

Nema opravdanja za to sto je uradio i mora da snosi drakonsku kaznu. Njegova porodica je sigurna. Niko nikada nije ugrozio njegovu porodicu. On je svojim ponasanjem ugrozio druge ljude i tacka.

Ovakvi slucajevi bi trebali da sluze kao primjer ostalima da nikada ne naprave nista slicno i zato on mora biti zestoko kaznjen.
mO k3

#3998 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

dnaxy wrote: pa po pisanju se kriju smradovi. ja ako nekome imam nesto da kazem ,(pljujem) onda to radim licno i u lice. ne krijem se iza nekog nika. onda ovo pljuvanje , covjek bi pomislio da im je familiju pobio, sestru silovao.. kako se ovo desi njegova tema ozivi..al to su ti pljuvaci..oni i neznaju nista drugo, iz njih ljubomora prica..to je bosnjo..
a ja sam rekao, covjek uradio sto je uradio, dobio otkaz zbog toga, prihvatio ljudski i stavio tacku na to.nije cak ni tuzio bayer zbog otkaza, a mogao je.isto se tako izvino i ljudima.vjerujem da ce ici i na sud i da ce i to prihvatit.dobro on ima karakter jel..al ovim smradama sa foruma nije dovoljno..trebali bi ga se sad odrec i rec da on nikakve veze nema sa nama..oticemo sad svi kolektivno u leverkusen i past na koljena pred sekuritijem.
jos najveci fazon sto niko nezna drugu stranu..niko nije ni dozivio ovu stoku sto cuva stadion..al eto oni znaju da je emir kriv i hajmo ga ispljuvat.
Ne radi se o tome da li je neko kriv ili ne , radi se o ponasanju . U uredjenoj i civilizovanoj zemlji kao sto je njemacka ne stoji pojedinac iznad zakona , ne mozes ti okolo da radis sta hoces tuces ,samaras zapravo mozes ,ali stajes samim tim na drugu stranu i ima da snosis posljedice pa makar ti bio i merkelov sin ili cerka :mrgreen:
mO k3

#3999 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

pici wrote:
Pismonosa wrote:
more glumit kabadahiju švabama, al mojne nama prosipat jalijaške fore...pun mi je qujac i onog malog princa, ništa u zadnje vrijeme ne daje za repku, ama baš ništa...
o kojem princu ti to govori imamo mi njih vise ??
JThomas

#4000 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by JThomas »

onako, malo je štokholmski sindrom kako se prosječni forumaš više poistovjećuje (ja razumijem da ga više voli, ali to nije isto) sa fudbalerom koji iz obijesti razbije čovjeku koji radi svoj sirotanski posao četiri zuba, nego sa tim čovjekom. nisi dušmanin države i reprezentacije ako ti jasno da to ipak nije u redu. a zato što mi selektivno gledamo na takve stvari i pravimo kultove antičkih junaka zato i jesmo tu gdje smo kao država.
Post Reply