ultima_palabra wrote:http://www.urbandictionary.com/define.p ... cle%20jerk
Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#3977 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Na cemu temeljis ovaj dio posta? Po cemu je Real DUPLO bolji od Barse ...vulkan777 wrote:Sad je došlo vrijeme Real Madrida, ove sezone su sigurno duplo jači od Barce. Međutim u El Clasicu se nikad ne zna, ali ipak siguran sam da je Real u najboljoj formi u proteklih 10 godina i da će nakon 3godišnje dominacije Barcelone morati da pobijedi ovdje. Sad su jači nego ikada i puni samopouzdanja i mislim da će Barcelona ovdje biti presretna sa remijem,a ne Real.
- Charuga
- Globalni moderator
#3978 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
UBIO OCA ZBOG EL CLASICA
Kako prenose angolski mediji, sinoć se u Angoli desila nevjerovatna tragedija, kada je sin ubio oca, zbog vjerovaili ili ne, prepirke oko El Clasica.
U angolskom glavnom gradu, Luandi, 17-godišnji dječak je ubio svog 48-godišnjeg oca nakon verbalnog sukoba zbog predstojećeg derbija između Reala i Barcelone.
"I otac i sin su izgubili kontrolu. Započela je velika svađa, a mladić je uzeo vatreno oružje iz vrta i upucao oca sa dva hica." rekao je Carlos Andre, službenik tamošnje policije.
Također, navodi se da je otac preminuo na licu mjesta, dok je sin još uvijek u bijegu i za njim traga policija.
Real i Barcelona, sutra igraju veliki derbi, na stadionu Santiago Bernabeu sa početkom u 22 sata.
ss.ba
-
Richard Peti
#3979 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
@ultima_palabra - ako budem citirao moglo bi ispasti bas ovo sto si postavio
ti zamisli da sam te citirao 
- pirmin
#3981 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
VrhEntropio wrote:
-
vulkan777
#3982 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Vjerovatno sam malo preuveličao sa ovim "duplo", ali po meni su sigurno trenutno najjači na svijetu, a sigurno jači od Barcelone. Ne trebam ti ništa vaziti sad, treba samo pogledati rezultate u ovoj sezoni i igru ove dvije ekipe, i uporedit ih. Svako imalo realan reći će da je Real Madrid bolji.Plavih_11 wrote:Na cemu temeljis ovaj dio posta? Po cemu je Real DUPLO bolji od Barse ...vulkan777 wrote:Sad je došlo vrijeme Real Madrida, ove sezone su sigurno duplo jači od Barce. Međutim u El Clasicu se nikad ne zna, ali ipak siguran sam da je Real u najboljoj formi u proteklih 10 godina i da će nakon 3godišnje dominacije Barcelone morati da pobijedi ovdje. Sad su jači nego ikada i puni samopouzdanja i mislim da će Barcelona ovdje biti presretna sa remijem,a ne Real.
- Charuga
- Globalni moderator
#3983 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
U boljoj formi jesu ali ga pretjera sa ono duplo. Nema veze, bitno je da smo se razumjeli ... 
-
vulkan777
#3984 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
upravo takoPlavih_11 wrote:U boljoj formi jesu ali ga pretjera sa ono duplo. Nema veze, bitno je da smo se razumjeli ...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#3985 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Hoce li biti zabranjen dolazak gostujucih navijaca u sc-u

-
Madrid
#3986 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Bit ce najzanimljivije vidjeti kako ce Mou postaviti igru,formacija sa 3 DM-a nista ne govori, tim koji u napadu ima Cristiana,Di Mariu i Benzemu/Higuaina sigurno nije defanzivan sam po sebi kako mnogi govore
Za Barcelonu se vise-manje zna kako ce igrati, ili bar pokusati igrati, ipak onaj super kup nije bio tako davno kad ih je Real (bar u Madridu) izdominirao, ali ipak su u tako visokoj igri primili veoma lahko dva gola, prakticki iz jedina 2 Barcina prava napada, a sa druge strane ne bih volio gledati ni dominaciju Barce
Za Barcelonu se vise-manje zna kako ce igrati, ili bar pokusati igrati, ipak onaj super kup nije bio tako davno kad ih je Real (bar u Madridu) izdominirao, ali ipak su u tako visokoj igri primili veoma lahko dva gola, prakticki iz jedina 2 Barcina prava napada, a sa druge strane ne bih volio gledati ni dominaciju Barce
-
cindrlimindrli
#3987 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Svasta...vulkan777 wrote:Vjerovatno sam malo preuveličao sa ovim "duplo", ali po meni su sigurno trenutno najjači na svijetu, a sigurno jači od Barcelone.
Sacekajmo subotu i petardu u mrezi reala. Nemoj poslije da bude kako ste se salili, ovo, ono..
-
LSD
#3988 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Zabranili grobari španskog fudbalarashtiman wrote:Hoce li biti zabranjen dolazak gostujucih navijaca u sc-u![]()
-
Madrid
#3989 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Po meni bi lahko mogao biti X, a ako neko dobije, razlika nece biti veca od 2 gola, uglavnom bolje da sacekamo subotu, nego da se ovdje opecemo kao pojedinci koji provale, pa se ne javljaju po mjesec danacindrlimindrli wrote:Svasta...vulkan777 wrote:Vjerovatno sam malo preuveličao sa ovim "duplo", ali po meni su sigurno trenutno najjači na svijetu, a sigurno jači od Barcelone.
Sacekajmo subotu i petardu u mrezi reala. Nemoj poslije da bude kako ste se salili, ovo, ono..
- Jack Be Nimble
#3990 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
4:1 za real
-
Van Music
#3991 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
na kojem kanalu ce se moci gledati tekma?
- BHF_Manijak
#3992 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Da pitam ove Realove insajdere, sta je to Ozil zajebo protiv Ajaxa pa ga sad konta Mourinho ostavit na klupi?!
Citam sad na svabskom teletextu da je nesto kao "jesi normalan" uputio nekome, je li iko upratio to?! 
-
ek0
#3993 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ozil nije ni putovao u Amsterdam kao i vecina iz prvih 11, a kako igra u zadnje vrijeme i bolje je da ga nema sutra u startnoj.BHF_Manijak wrote:Da pitam ove Realove insajdere, sta je to Ozil zajebo protiv Ajaxa pa ga sad konta Mourinho ostavit na klupi?!Citam sad na svabskom teletextu da je nesto kao "jesi normalan" uputio nekome, je li iko upratio to?!
- skenderija04
#3994 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nisam Realov insajder ale eto. Najobicnija glupost, vjerovatno neka interna zajebancija. Zbog tog gesta sigurno nece ispastati. Prosudi sam. Odmah na pocetku videa,prvih pola minuteBHF_Manijak wrote:Da pitam ove Realove insajdere, sta je to Ozil zajebo protiv Ajaxa pa ga sad konta Mourinho ostavit na klupi?!Citam sad na svabskom teletextu da je nesto kao "jesi normalan" uputio nekome, je li iko upratio to?!
-
Dr. Octagon
#3995 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Sjećanje na jednog od najboljih koji je ikada igrao.......Ronaldo de Assis Moreira-Ronaldinho u jednom od najvećih nastupa u karijeri....
-
Dr. Octagon
#3996 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Sa posebnim osvrtom na ovaj detalj.....Teško da će ovo publika na Bernabeu ikada ikome ponoviti iz Barcelone.Standing ovations......Neprocjenjivo...
- BHF_Manijak
#3997 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
E vala i pratis Real svaka ti cast, nisi mi bas relrevantan sa informacijama, spanska javnost je ipak relevantnija a vele da kad igra Ozil Real je druga ekipa!ek0 wrote:Ozil nije ni putovao u Amsterdam kao i vecina iz prvih 11, a kako igra u zadnje vrijeme i bolje je da ga nema sutra u startnoj.BHF_Manijak wrote:Da pitam ove Realove insajdere, sta je to Ozil zajebo protiv Ajaxa pa ga sad konta Mourinho ostavit na klupi?!Citam sad na svabskom teletextu da je nesto kao "jesi normalan" uputio nekome, je li iko upratio to?!

-
LSD
#3998 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Zar nisi aplaudirali Messiju kad im je predriblao citavu odbranu prošle godineDr. Octagon wrote:Sa posebnim osvrtom na ovaj detalj.....Teško da će ovo publika na Bernabeu ikada ikome ponoviti iz Barcelone.Standing ovations......Neprocjenjivo...
-
Baudelaire
#3999 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Kao neutralan mogu samo reći da ste malo dosadni sa ovim drkanjem na Barcelonu.
-
Static-X
#4000 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Dobro je ba ljudi, doslo je vrijeme da se i barsa spusti na zemlju.