Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baudelaire

#3976 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baudelaire »

Charuga
Globalni moderator

#3977 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Charuga »

vulkan777 wrote:Sad je došlo vrijeme Real Madrida, ove sezone su sigurno duplo jači od Barce. Međutim u El Clasicu se nikad ne zna, ali ipak siguran sam da je Real u najboljoj formi u proteklih 10 godina i da će nakon 3godišnje dominacije Barcelone morati da pobijedi ovdje. Sad su jači nego ikada i puni samopouzdanja i mislim da će Barcelona ovdje biti presretna sa remijem,a ne Real.
Na cemu temeljis ovaj dio posta? Po cemu je Real DUPLO bolji od Barse ... :?
Charuga
Globalni moderator

#3978 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Charuga »

UBIO OCA ZBOG EL CLASICA

Kako prenose angolski mediji, sinoć se u Angoli desila nevjerovatna tragedija, kada je sin ubio oca, zbog vjerovaili ili ne, prepirke oko El Clasica.

U angolskom glavnom gradu, Luandi, 17-godišnji dječak je ubio svog 48-godišnjeg oca nakon verbalnog sukoba zbog predstojećeg derbija između Reala i Barcelone.

"I otac i sin su izgubili kontrolu. Započela je velika svađa, a mladić je uzeo vatreno oružje iz vrta i upucao oca sa dva hica." rekao je Carlos Andre, službenik tamošnje policije.

Također, navodi se da je otac preminuo na licu mjesta, dok je sin još uvijek u bijegu i za njim traga policija.

Real i Barcelona, sutra igraju veliki derbi, na stadionu Santiago Bernabeu sa početkom u 22 sata.

ss.ba
:shock:
Richard Peti

#3979 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Richard Peti »

@ultima_palabra - ako budem citirao moglo bi ispasti bas ovo sto si postavio :D ti zamisli da sam te citirao :lol:
ultima_palabra

#3980 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ultima_palabra »

;-)
pirmin

#3981 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by pirmin »

Entropio wrote:Image

Image

:lol:
Vrh :lol: :lol:
vulkan777

#3982 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by vulkan777 »

Plavih_11 wrote:
vulkan777 wrote:Sad je došlo vrijeme Real Madrida, ove sezone su sigurno duplo jači od Barce. Međutim u El Clasicu se nikad ne zna, ali ipak siguran sam da je Real u najboljoj formi u proteklih 10 godina i da će nakon 3godišnje dominacije Barcelone morati da pobijedi ovdje. Sad su jači nego ikada i puni samopouzdanja i mislim da će Barcelona ovdje biti presretna sa remijem,a ne Real.
Na cemu temeljis ovaj dio posta? Po cemu je Real DUPLO bolji od Barse ... :?
Vjerovatno sam malo preuveličao sa ovim "duplo", ali po meni su sigurno trenutno najjači na svijetu, a sigurno jači od Barcelone. Ne trebam ti ništa vaziti sad, treba samo pogledati rezultate u ovoj sezoni i igru ove dvije ekipe, i uporedit ih. Svako imalo realan reći će da je Real Madrid bolji.
Charuga
Globalni moderator

#3983 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Charuga »

U boljoj formi jesu ali ga pretjera sa ono duplo. Nema veze, bitno je da smo se razumjeli ... ;-)
vulkan777

#3984 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by vulkan777 »

Plavih_11 wrote:U boljoj formi jesu ali ga pretjera sa ono duplo. Nema veze, bitno je da smo se razumjeli ... ;-)
upravo tako :)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3985 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by bordo gandalf »

Hoce li biti zabranjen dolazak gostujucih navijaca u sc-u :oops: :D
Madrid

#3986 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Madrid »

Bit ce najzanimljivije vidjeti kako ce Mou postaviti igru,formacija sa 3 DM-a nista ne govori, tim koji u napadu ima Cristiana,Di Mariu i Benzemu/Higuaina sigurno nije defanzivan sam po sebi kako mnogi govore ;-)
Za Barcelonu se vise-manje zna kako ce igrati, ili bar pokusati igrati, ipak onaj super kup nije bio tako davno kad ih je Real (bar u Madridu) izdominirao, ali ipak su u tako visokoj igri primili veoma lahko dva gola, prakticki iz jedina 2 Barcina prava napada, a sa druge strane ne bih volio gledati ni dominaciju Barce :D
cindrlimindrli

#3987 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by cindrlimindrli »

vulkan777 wrote:Vjerovatno sam malo preuveličao sa ovim "duplo", ali po meni su sigurno trenutno najjači na svijetu, a sigurno jači od Barcelone.
Svasta...
Sacekajmo subotu i petardu u mrezi reala. Nemoj poslije da bude kako ste se salili, ovo, ono..
LSD

#3988 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

rashtiman wrote:Hoce li biti zabranjen dolazak gostujucih navijaca u sc-u :oops: :D
Zabranili grobari španskog fudbala 8-)
Madrid

#3989 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Madrid »

cindrlimindrli wrote:
vulkan777 wrote:Vjerovatno sam malo preuveličao sa ovim "duplo", ali po meni su sigurno trenutno najjači na svijetu, a sigurno jači od Barcelone.
Svasta...
Sacekajmo subotu i petardu u mrezi reala. Nemoj poslije da bude kako ste se salili, ovo, ono..
Po meni bi lahko mogao biti X, a ako neko dobije, razlika nece biti veca od 2 gola, uglavnom bolje da sacekamo subotu, nego da se ovdje opecemo kao pojedinci koji provale, pa se ne javljaju po mjesec dana :D
Jack Be Nimble

#3990 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Jack Be Nimble »

4:1 za real
Van Music

#3991 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Van Music »

na kojem kanalu ce se moci gledati tekma?
BHF_Manijak

#3992 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by BHF_Manijak »

Da pitam ove Realove insajdere, sta je to Ozil zajebo protiv Ajaxa pa ga sad konta Mourinho ostavit na klupi?! :mrgreen: Citam sad na svabskom teletextu da je nesto kao "jesi normalan" uputio nekome, je li iko upratio to?! :mrgreen:
ek0

#3993 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ek0 »

BHF_Manijak wrote:Da pitam ove Realove insajdere, sta je to Ozil zajebo protiv Ajaxa pa ga sad konta Mourinho ostavit na klupi?! :mrgreen: Citam sad na svabskom teletextu da je nesto kao "jesi normalan" uputio nekome, je li iko upratio to?! :mrgreen:
Ozil nije ni putovao u Amsterdam kao i vecina iz prvih 11, a kako igra u zadnje vrijeme i bolje je da ga nema sutra u startnoj.
skenderija04

#3994 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:Da pitam ove Realove insajdere, sta je to Ozil zajebo protiv Ajaxa pa ga sad konta Mourinho ostavit na klupi?! :mrgreen: Citam sad na svabskom teletextu da je nesto kao "jesi normalan" uputio nekome, je li iko upratio to?! :mrgreen:
Nisam Realov insajder ale eto. Najobicnija glupost, vjerovatno neka interna zajebancija. Zbog tog gesta sigurno nece ispastati. Prosudi sam. Odmah na pocetku videa,prvih pola minute

Dr. Octagon

#3995 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Dr. Octagon »

Sjećanje na jednog od najboljih koji je ikada igrao.......Ronaldo de Assis Moreira-Ronaldinho u jednom od najvećih nastupa u karijeri....
Dr. Octagon

#3996 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Dr. Octagon »

Sa posebnim osvrtom na ovaj detalj.....Teško da će ovo publika na Bernabeu ikada ikome ponoviti iz Barcelone.Standing ovations......Neprocjenjivo...
BHF_Manijak

#3997 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by BHF_Manijak »

ek0 wrote:
Ozil nije ni putovao u Amsterdam kao i vecina iz prvih 11, a kako igra u zadnje vrijeme i bolje je da ga nema sutra u startnoj.
E vala i pratis Real svaka ti cast, nisi mi bas relrevantan sa informacijama, spanska javnost je ipak relevantnija a vele da kad igra Ozil Real je druga ekipa! :wink:

Image
LSD

#3998 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

Dr. Octagon wrote:Sa posebnim osvrtom na ovaj detalj.....Teško da će ovo publika na Bernabeu ikada ikome ponoviti iz Barcelone.Standing ovations......Neprocjenjivo...
Zar nisi aplaudirali Messiju kad im je predriblao citavu odbranu prošle godine :?: ma gdje ce njemu aplaudirati, kad ih redovno trpa :-) :mrgreen: nema smisla...samo trebali su (ako su vec i Ronaldinhu) jer onaj slalom je teži i vrijedniji od ovod Ronaldinhovog.
Baudelaire

#3999 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baudelaire »

Kao neutralan mogu samo reći da ste malo dosadni sa ovim drkanjem na Barcelonu.
Static-X

#4000 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Static-X »

Dobro je ba ljudi, doslo je vrijeme da se i barsa spusti na zemlju.
Locked