Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
drugi_profil

#3976 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drugi_profil »

Na stranu to. Losa infrastruktura, ali ne igra se balet. Sve sto je potrebno je relativno ravna livada cca 100x60 sa po jednim drvenim okvirom na obje uze strane.
Kako je njima tako je i nama. Prebogate zvijezde neka malo zarone u fekalije. Ili nek predaju tekmu.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3977 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

Ameri imaju 11 pobjeda u nizu a mi 5, neko ce definitivno pokvariti niz. :D

Kakav rezultat ocekujete?
ODVRATAN_i_GADAN

#3978 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

drugi_profil wrote:Na stranu to. Losa infrastruktura, ali ne igra se balet. Sve sto je potrebno je relativno ravna livada cca 100x60 sa po jednim drvenim okvirom na obje uze strane.
Kako je njima tako je i nama. Prebogate zvijezde neka malo zarone u fekalije. Ili nek predaju tekmu.
Sve bi to bilo super da danas ne trebas sa djetetom doci na stadion i uci u wc jer ono ne moze da se strpi! :D
drugi_profil

#3979 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drugi_profil »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:
drugi_profil wrote:Na stranu to. Losa infrastruktura, ali ne igra se balet. Sve sto je potrebno je relativno ravna livada cca 100x60 sa po jednim drvenim okvirom na obje uze strane.
Sve bi to bilo super da danas ne trebas sa djetetom doci na stadion i uci u wc jer ono ne moze da se strpi! :D
E jebg i mene je stari vodio na tekme u onaj vakat kad su Zeljo i Sarajevo bivali prvaci juge. Stadion je vazda bio stadion. NE IDES pisati na stadionu. Ne vodis djecu na stadion.
Kad posjetioci stadiona budu dovoljno civilizovani milom ili silom da im se moze povjeriti stolica na kojoj sjede, krov ispod kojeg ne kisnu, i wc u kojem ce pustiti vodu, onda cemo razgovarati o dovodjenju djece na stadion. Zasad je po mom misljenju pedagoski promasaj voditi malo dijete na utakmicu u BiH jer nista dobro tu nece ni vidjeti ni nauciti.
Ali svakom svoje.
Idemedosumom

#3980 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Idemedosumom »

Yahel wrote:Ameri imaju 11 pobjeda u nizu a mi 5, neko ce definitivno pokvariti niz. :D

Kakav rezultat ocekujete?
3 razlike za nas :D
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3981 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Slo Burner »

drugi_profil wrote:
ODVRATAN_i_GADAN wrote:
E jebg i mene je stari vodio na tekme u onaj vakat kad su Zeljo i Sarajevo bivali prvaci juge. Stadion je vazda bio stadion. NE IDES pisati na stadionu. Ne vodis djecu na stadion.
Kad posjetioci stadiona budu dovoljno civilizovani milom ili silom da im se moze povjeriti stolica na kojoj sjede, krov ispod kojeg ne kisnu, i wc u kojem ce pustiti vodu, onda cemo razgovarati o dovodjenju djece na stadion. Zasad je po mom misljenju pedagoski promasaj voditi malo dijete na utakmicu u BiH jer nista dobro tu nece ni vidjeti ni nauciti.
Ali svakom svoje.

:run:
drugi_profil

#3982 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drugi_profil »

Slo Burner wrote:
drugi_profil wrote:
]Ali svakom svoje.

:run:
Da pojasnim. Sta ce ti mala djeca koju fudbal i ne zanima na stadionu? Malo veca djeca koja mogu kontrolisati kad ce pisati na nasim stadionima ne mogu nista dobro vidjeti ni nauciti. Koju psovku, nacionalisticke povike, a lako im je vidjeti i nasilje i pijane guzice, sto je sve bas onako dobro za njihovo vaspitanje. Sve bi to spadalo pod "roditeljsku paznju" da je na televiziji prikazano. Naravno da ce kad-tad suociti se s tim, ali prvo treba da izgradi vlastitu licnost da mu uzor ne postanu "vodje navijaca".
Ali, kao sto rekoh, svakom svoje. Neko misli da je to dobro, neko ne. Svak za svoju djecu odgovara.
Logovan

#3983 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

drugi_profil wrote: Da pojasnim. Sta ce ti mala djeca koju fudbal i ne zanima na stadionu? Malo veca djeca koja mogu kontrolisati kad ce pisati na nasim stadionima ne mogu nista dobro vidjeti ni nauciti. Koju psovku, nacionalisticke povike, a lako im je vidjeti i nasilje i pijane guzice, sto je sve bas onako dobro za njihovo vaspitanje. Sve bi to spadalo pod "roditeljsku paznju" da je na televiziji prikazano. Naravno da ce kad-tad suociti se s tim, ali prvo treba da izgradi vlastitu licnost da mu uzor ne postanu "vodje navijaca".
Ali, kao sto rekoh, svakom svoje. Neko misli da je to dobro, neko ne. Svak za svoju djecu odgovara.
Čuj šta će ti mala djeca koju fudbal i ne zanima na stadionu... :skoljka: Bolje na stadionu, nego na ulici. Bolje okrenuti djecu sportu, nego klošarenju.
Buraz i ja kada smo bili djeca išli smo sa starim na utakmice Sarajeva i reprezentacije pa smo se lijepo provodili, ništa nam nije falilo. Odemo sa starim na zapad, malo gledamo utakmicu, malo se zajebavamo po tribini.
Da se nauče psovke na stadionu - nauče ali u ovoj državi ionako kad tad naučiš psovke, svejedno gdje se krećeš. Da li će dijete psovati k'o kočijaš kad pokupi psovke na stadionima zavisi od roditelja.
drugi_profil

#3984 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drugi_profil »

_terminaš_ wrote:
drugi_profil wrote: Da pojasnim. Sta ce ti mala djeca koju fudbal i ne zanima na stadionu? Malo veca djeca koja mogu kontrolisati kad ce pisati na nasim stadionima ne mogu nista dobro vidjeti ni nauciti. Koju psovku, nacionalisticke povike, a lako im je vidjeti i nasilje i pijane guzice, sto je sve bas onako dobro za njihovo vaspitanje. Sve bi to spadalo pod "roditeljsku paznju" da je na televiziji prikazano. Naravno da ce kad-tad suociti se s tim, ali prvo treba da izgradi vlastitu licnost da mu uzor ne postanu "vodje navijaca".
Čuj šta će ti mala djeca koju fudbal i ne zanima na stadionu... :skoljka: Bolje na stadionu, nego na ulici. Bolje okrenuti djecu sportu, nego klošarenju.
Buraz i ja kada smo bili djeca išli smo sa starim na utakmice Sarajeva i reprezentacije pa smo se lijepo provodili, ništa nam nije falilo. Odemo sa starim na zapad, malo gledamo utakmicu, malo se zajebavamo po tribini.
Da se nauče psovke na stadionu - nauče ali u ovoj državi ionako kad tad naučiš psovke, svejedno gdje se krećeš. Da li će dijete psovati k'o kočijaš kad pokupi psovke na stadionima zavisi od roditelja.
Jebo majku cita li iko cijele postove ili samo vadite iz konteksta i upadate kao padobranci u sred price?

Isao i ja sa starim, Psovalo se jasta radi, ali samo sudiji mater. Redovno.
Nije bilo balija, cetnika, nacionalizma, pirotehnike... itd.
I opet te pitam sta ce dijete malo koje ne zanima fudbal na nasim stadionima? Samo da mu bude neki divljak sa tribine roll model.
Sportu se ne okrece sjedenjem po tribinama, nego aktivnim ukljucivanjem u klubove i treninge. Malo dijete ce na tim tribinama dobiti pogresne idole, jer ce mu oni na terenu koji bi trebali biti sportski uzor postati "glavonja", "levat" i treba im jebat majku i sl. a glavne face za dijete ce biti promukle polupijane - polunapusene galamdzije sa tribine...

Uosatlom ako ti propustis svoj dio uloge u odgoju, dzaba ti i da zivis sa djecom na stadionu....
phillie

#3985 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Ne vodite dijete na stadione, ograjsace :D :D :D :D :D :D :D :D
jeza u ledja

#3986 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

Mrzim stadione i mrzim djecu. :-x
I am Happy

#3987 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

Nikad nisam mogo shvatiti ove Susiceve silne izmjene...
NeenaSa

#3988 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by NeenaSa »

Prijateljska.
Bolje sad neg' u odlucujucim.
I am Happy

#3989 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

Pa normalno, ali zar mora citav tim promjeniti na samom pocetku drugog poluvremena?
scooby_dooby_doo

#3990 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by scooby_dooby_doo »

Begovic nije bio na nivou.
Nemamo pojma kakva cemo pojacanja imati u vidu Hajrovic i Kolasinac.
luckylaka

#3991 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Yahel wrote:Pa normalno, ali zar mora citav tim promjeniti na samom pocetku drugog poluvremena?
Ne mora trebao je zamijeniti na kraju drugog poluvremena :-)
MOSALJOZE

#3992 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Laka jesi počeo pakovati kofere :lol:
kinzekonze

#3993 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by kinzekonze »

Nema hajra na ovom stadionu. Kako je na njemu bio onaj starac Karlo Vojtila, ni reprezentacija ni FKS nema hajra.Treba ovo srusiti i praviti novi, fudbalski stadion. Bez atletskih sranja, olimp plamena, pravi fudbalski stadion i nedati da se prave kojekakve koride na njemu.
I am Happy

#3994 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

scooby_dooby_doo wrote:Begovic nije bio na nivou.
Posebno prvi gol... nigdje veze :cry:
luckylaka wrote:
Yahel wrote:Pa normalno, ali zar mora citav tim promjeniti na samom pocetku drugog poluvremena?
Ne mora trebao je zamijeniti na kraju drugog poluvremena :-)
Pa ja.. ubacis ih 10-15 minuta prije kraja kada imas OSIGURANU pobjedu....
Prestati cu gledati ove prijateljske svaki put se iznerviram jebo ga njegovo eksperimentisanje
I am Happy

#3995 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

drugi_profil

#3996 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by drugi_profil »

Nadam se da ce saga sa Kolasincem biti zavrsena ubrzo. Uopste ne znam sta je tu potrebno da se sad uradi?
NeenaSa

#3997 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by NeenaSa »

kinzekonze wrote:Nema hajra na ovom stadionu. Kako je na njemu bio onaj starac Karlo Vojtila, ni reprezentacija ni FKS nema hajra.Treba ovo srusiti i praviti novi, fudbalski stadion. Bez atletskih sranja, olimp plamena, pravi fudbalski stadion i nedati da se prave kojekakve koride na njemu.
'Bem ti zhivot :roll:
MOSALJOZE

#3998 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

drugi_profil wrote:
Nadam se da ce saga sa Kolasincem biti zavrsena ubrzo. Uopste ne znam sta je tu potrebno da se sad uradi?
Prodedura.....Safet je rekao da će njegovi papiri biti gotovi tek u januaru.To je ona realna prognoza jedino da imamo sve veze i štele pa da se nešto brze završi.
noiserr

#3999 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by noiserr »

Safet Susic Pape (Selektor) wrote:Bh. selektor Safet Sušić ovako je objasnio večerašnji poraz protiv SAD-a:

- Morao sam izvršiti četiri izmjene na poluvremenu.

Salihović i Ibišević su stigli ozlijeđeni, bilo je planirano da igraju samo jedno poluvrijeme.

Nije bio plan da izvedem Spahića, kazao je Sušić i dodao:

- Međutim, morao sam ga izvesti kako ga ne bih izgubio za Slovačku.

Spahićeva izmjena, prema riječima selektora BiH poremetila je ritam igre, pa smo u drugom dijelu bili dosta slabiji protivnik.

-Ne mogu reći da sam sretan zbog poraza, ali u jednu ruku on je dobar, jer nas je spustio na zemlju, poručio je Sušić.
:bih:
leki hz

#4000 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leki hz »

Zna li ko što se ono Spahić raspravljo sa sudijom poslije utakmice, raspuco se Spaha pravo
Post Reply